ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Β’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και ο δεύτερος από τους τέσσερις Ημιτελικούς του Melodifestivalen 2016. Από τα 7 τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε, 2 πέρασαν στον Τελικό της Στοκχόλμης και άλλα δύο στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα αποψινά τραγούδια ήταν τα:

1. David Lindgren – We are Your Tomorrow
2. Victor och Natten – 100%
3. Molly Pettersson Hammar – Hunger
4. Isa – I Will Wait
5. Krista Siegfrids – Faller
6. Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt
7. Wiktoria – Save Me

Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας αποκλείστηκαν τα:
Victor och Natten – 100%
Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt

Στη συνέχεια, στο δεύτερο γύρο ψηφοφορίας τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν τα:
David Lindgren – We are Your Tomorrow
Wiktoria Save Me

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:
Molly Pettersson Hammar – Hunger
Isa – I Will Wait

Αλέξανδρος Λιάπης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περίεργη βραδιά απόψε και αναφέρομαι κυρίως στην απέναντι όχθη της Σουηδίας. Όσον αφορά στη Σουηδία, στεναχωρέθηκα για την Isa που δεν πήγε direkt till final, αλλά η Wiktoria τον άξιζε τον τελικό. Ο Lindgren κάθε χρονιά που επιστρέφει γυρίζει με χειρότερο τραγούδι κάθε φορά αλλά πάντα πάει τελικό. (2/4 στις προβλέψεις πάντως). Ελπίζω το επόμενο heat να είναι πολύ καλύτερο!!

  2. Αυτό το νούμερο 7 πρέπει να είναι το αγαπημένο των Σουηδών, δεν μπορεί από τότε που έχουν γίνει σε ημιτελικό τα τραγούδια 7 έχουν περάσει όλα που τραγούδησαν στο νούμερο 7 τελικό, 4/4 πέρσι και προς το παρόν 2/2. μα να μείνει εκτός η Isa? έπρεπε να είναι με τον David τελικό τελικά ότι να ναι βγήκαν τα αποτελέσματα διότι τα τραγούδια δεν ταν πολύ καλά.
    η κατάταξη μου με τα ως τώρα του τελικού:
    1 Ace
    2 Robin
    3 David
    4 Wiktoria

  3. Aυτός ο David στο λαιμό μου κάθεται…
    Να’ ναι καλά οι κορασίδες που ψηφίζουν μέσω κινητών και εφαρμογής… Μέχρι στιγμής είναι ένας αγώνας μεταξύ Wictoria και Ace στο ποιά θα φορτώσει τη σκηνική της παρουσία με τα περισσότερα εφέ. Προσωπικά προτιμώ το τραγούδι της Wictoria…

  4. Δίκαιη πρόκριση της Wiktoria,αλλά αυτός ο David Lindgren παίζει να έχει κάποιο μέσο…δεν εξηγείται αλλιώς να περνάει κάθε φορά και πόσο μάλλον φέτος που έχει και άθλιο κομμάτι..

  5. Η κατάταξή μου για τον δεύτερο ημιτελικό:
    1.Wiktoria – Save Me (Πολύ ωραίο κομμάτι, δεν με κέρδισε με το πρώτο άκουσμα, αλλά από τη στιγμή που το άκουσα ολόκληρο και το είδα επί σκηνής, μου άρεσε πολύ)
    2.Isa – I Will Wait (Έπρεπε να προκριθεί απευθείας στη θέση του David)
    3.Molly Pettersson Hammar – Hunger (Την αγαπώ αυτή την κοπέλα, έχει φοβερό εκτόπισμα επί σκηνής, πληθωρική προσωπικότητα και attitude. Το κομμάτι της μου αρέσει πολύ, αν και κάπως κατώτερο του ”I’ll be fine”)
    4.David Lindgren – We are Your Tomorrow (Τι σου είναι όμως αυτό το teenage vote…)
    5.Krista Siegfrids – Faller (Είναι γνωστό ότι η Krista είναι πολύ καλή performer, το συγκεκριμένο κομμάτι, όμως, δεν την βοήθησε)
    6.Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt (Όμορφο κομμάτι, μελαγχλικό, που ωστόσο δεν ξεχώριζε ανάμεσα στα υπόλοιπα)
    7.Victor och Natten – 100% (Απίστευτα ενοχλητικό)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ