ΚΥΠΡΟΣ: Η επίσημη παρουσίαση και τα video clips των τραγουδιών!

Κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε πριν από λίγη ώρα το ΡΙΚ, παρουσιάστηκαν επίσημα στους δημοσιογράφους τα τρία υποψήφια τραγούδια της Ήβης Αδάμου που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας, στις 25 Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των συμμετοχών, η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου παρουσίασε τους συντελεστές, αλλά και τα video clips των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό της Eurovision 2012 (δείτε τα βίντεο παρακάτω). Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσει η φετινή εκπρόσωπος στον εθνικό τελικό είναι τα εξής (σε παρένθεση οι συντελεστές τους):

1. “Call The Police” (Lene Dissing, Jakob Glæsner and Mikko Tamminen)

2. “You Don’t Belong Here” (Niklas Jarl,  Alexander Schold and Sharon Vaugh)

3. “La La Love” (Αlex Papaconstantinou, Bjorn Djupstrom, Alexandra Zakka and Viktor Svensson)

Ποια από τις τρεις αυτές συμμετοχές θα κερδίσει το χρίσμα της εκπροσώπησης στο Μπακού, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την 30η συμμετοχή της Κύπρου στην ιστορία της Eurovision; Η απάντηση θα δοθεί στις 25 Ιανουαρίου, με τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού της χώρας, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν το τραγούδι που θα συντροφεύσει την νεαρή Ήβη στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν, τον ερχόμενο Μάιο.

Θανάσης Νάκος

 

Τα επίσημα preview videos των τραγουδιών

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Nomizw pws einai fanero oti kai h idia h Hvh 8elei to La La Love.Einai trisxaroumenh otan to tragoudaei.Kai sta alla deixnei xaroumenh alla otan tragoudaei to La La Love…Pame Kypro kante th swsth epilogh gia na pate kala sto Bakou (an kai to You Don’t Belong Here einai poly kalo).Gia mena:
    1.La La Love
    2.You Don’t Belong Here
    2.Call The Police (kai ta 2 maresoun poly alla to La La Love 8a skisei!)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ