OGAE Video Contest 2015: Η Ελληνική συμμετοχή!

Ο τρίτος και τελευταίος διαγωνισμός του OGAE International (καθώς περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα των άλλων δύο) είναι ο OGAE Video Contest! Για τη φετινή χρονιά ο OGAE Greece ανέτρεξε προσεκτικά σε όλα τα video clips των τελευταίων 12 μηνών κι έκανε την επιλογή του. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Έλενα Παπαρίζου με το video clip “Όταν Άγγελοι Κλαίνε”!

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 με το video clip “Baby It’s Over” που είχε καταλάβει την 5η θέση.  Το τραγούδι “Όταν Άγγελοι Κλαίνε” υπογράφουν οι Amir Aly, Henrik Wistrom, Bobby Ljunggren, Sharon Vaughn και οι Ελληνικοί στίχοι είναι του Γιάννη Δόξα. Στους 8 μήνες προβολής του έχει φτάσει τις 966,000 προβολές στο κανάλι του YouTube! Η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε τον OGAE Song Contest για τον OGAE Greece το 2006 με το τραγούδι “Mambo” και πέρσι κέρδισε τον OGAE Second Chance για λογαριασμό του OGAE Sweden με το τραγούδι “Survivor”! Αν κερδίσει και τον OGAE Video Contest θα είναι η μοναδική καλλιτέχνης που θα έχει καταφέρει να κερδίσει και τους 3 διαγωνισμούς του δικτύου του OGAE!

Καλή επιτυχία Έλενα!

Αντώνης Καρατζίκος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…ΤΟ 2005 ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟ…ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ…ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ!!!

  2. Μα κερδισε τοτε για λογαριασμο της Ελλαδας. Δεν χρειαζεται να ξαναπαει ειναι ανωφελο!
    Ενω για τη Σουηδια μπορει να ξαναπροσπαθησει 😉 αν και το κεφαλαιο Eurovision για την Ελενα εχει πλεον κλεισει. !

  3. Άντε καλή επιτυχία! Πολύ ωραίο τραγούδι κι εξίσου καλό video clip. Σε κάθε περίπτωση εγώ θεωρώ πως η Έλενα Παπαρίζου είναι η προσωποποίηση της Eurovision για τα ελληνικά δεδομένα. Και θα είναι για καιρό ακόμα…

  4. Ελενα Παπαριζου=eurovision,πρεπει να ξαναπαει οι Σουηδοι την εγγραψαν ενω εμεις την θελουμε με κλειστα ματια!!!

  5. Ακόμα μου φαίνεται απίστευτο ότι πέρασαν 10 χρόνια από τότε τότε που η Έλενα κέρδισε για λογαριασμό της Ελλάδας!!! Και εγώ θα ήθελα να τη ξαναδώ στη σκηνή του διαγωνισμού αλλά πλέον η Έλενα το καθήκον της το έκανε όσον αφορά τη γιουροβίζιον. Μα καλα, αυτοι οι Σουηδοί, είχαν την ευκαιρεία να στειλουν την θεα στη γιουροβιζιον να τους εκπροσωπησει και τη κλοτσισαν????? αν ειναι δυνατόν. …. εμείς θα παρακαλάγαμε να ξαναπήγαινε για μας…..τεσπα, καλη επιτυχια ελενα!!!

  6. Ήμουνα νιός και γέρασα περιμένοντας τα νέα του video song contest 2015! Τελειώνει η χρονιά και δεν ξέρουμε ούτε ποιές χώρες συμμετέχουν…. Γαλλική ανοργανωσιά …..
    ΥΓ Μην ακούσω δικαιολογίες για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι γιατί είναι εντελώς άσχετο και σίγουρα δεν εμπόδισε τους διοργανωτές του διαγωνισμού

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ