OGAE GREECE: Το ΜΠΛΕ 2015 ανοίγει τις πύλες του!

Το ΜΠΛΕ, το αγαπημένο φεστιβάλ των φίλων και μελών του Ogae Greece βρίσκεται ένα βήμα πριν τη 13η κατά σειρά διοργάνωση. Η περσινή χρονιά, την οποία και ανέλαβαν ως παρουσιαστές τα ταλαντούχα μέλη μας Παναγιώτης Λάππας και Ελευθερία Παπαχριστοδούλου, ανανέωσε την μορφή του διαγωνισμού φέρνοντας τον πιο κοντά στις υποψήφιες ομάδες και το παρευρισκόμενο κοινό.
Με ίδια και ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση, η Οργανωτική ομάδα σας προσκαλεί το Σάββατο 05/12 στη βραδιά επιλογής του φετινού νικητήριου τραγουδιού του ΜΠΛΕ. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί, όπως και πέρυσι στο λαμπερό Gazarte , Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι, μόνο που το τιμόνι της παρουσίασης θα το έχει μία διάσημη και πολύ έμπειρη περσόνα της Eurovision.
Ο Ogae Greece και η Οργανωτική ομάδα έχουν την τιμή και χαρά να σας ενημερώσουν ότι η αγαπημένη μας Δάφνη Μπόκοτα, ή αλλιώς «Σιδηρά κυρία της Eurovision» δέχτηκε το κάλεσμά μας και επιστρέφει στην αγκαλιά των Ελληνων fan για μία και μοναδική βραδιά. Όλοι εμείς που επί σειρά ετών μοιραστήκαμε μαζί της τον ενθουσιασμό και την αγωνία για την κατάταξη των ελληνικών συμμετοχών θα ζήσουμε μία ακόμα πιο όμορφη και επίσημη εκδοχή του θεσμού μας, με τις καρδιές να χτυπούν στο ρυθμό της Eurovision, αυτόν που γνωρίζει τόσο καλά η φετινή μας παρουσιάστρια.
Τα 21 υποψήφια τραγούδια, οι χώρες μέλη και οι διοργανωτές έχουμε ραντεβού το Σάββατο 05/12, ώρα 18.30 με τη Δάφνη Μπόκοτα και το Gazarte. Για το τέλος μας έμεινε ο επίσημος καλεσμένος eurostar η επιλογή του οποίου μόνο τυχαία δεν είναι.
Σε ελάχιστους μήνες συμπληρώνονται 10 χρόνια από την αξέχαστη εμφάνιση του Mihai Trăistariu στη σκηνή της 51ης Eurovision με το ξεσηκωτικό «Tornero». Η συμμετοχή του είναι μία από τις πιο αγαπημένες του διαγωνισμού της Αθήνας στον οποίο και κατέλαβε την 4η θέση. Ο Ρουμάνος εκπρόσωπος είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι κόντα μας ή σε απλά γιουροβιζιονικά λόγια: στις 05/12, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.30 στο φιλόξενο Gazarte σύσσωμος ο Ogae Greece τραγουδάει «Tornero, tornero» (θα επανέλθω).
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τις συμμετοχές του ΜΠΛΕ 2015 …ΕΔΩ!

Σύνταξη άρθρου: Γιώργος Φούκος
Φωτογραφία ΜΠΛΕ 2015: Βαγγέλης Ρήγας
Επιμέλεια σελίδας συμμετοχών: Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ