EUROVISION 2015: 2η πρόβα Γερμανίας!

Με μαύρα ρούχα η Ann Sophie και οι τέσσερις κοπέλες στα φωνητικά εμφανίζονται στη σκηνή. Καπνός στο φόντο και χρυσό χρώμα καθώς και προβολείς πίσω από το κάθε κορίτσι. Είναι πολύ καλή φωνητικά αλλά δεν έχει κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο στο οποίο θα μπορούσαμε να μείνουμε.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αντιλεγω αρκετά καλη φωνητικα μετα απο κει το ποσο μου σπάει τα νεύρα το τραγούδι δεν περιγράφεται παρα πολύ ενοχλητικό και άκρως επικίνδυνο για την ανθρώπινη ακοή.

  2. Πολύ εκνευριστικο το τραγουδι της και ακομη πιο εκενυριστικη η φωνη της….ευελπιστώ να βρεθει στις τελευταιες θεσεις!!!!

  3. Εξαιρετικό τραγούδι! Η καλύτερη συμμετοχή της Γερμανίας από…..δεν θυμάμαι και ‘γω πότε!! Χαχαχα ! Σαφέστατα καλύτερο από το “Satelite” και την άλλη που έλεγε το day, die!!!

  4. Ωραιο τραγουδι…ακουγεται και .βλεπεται ευχαριστα ..και οχι μονο λογω της τραγουδιστριας…

  5. Μπράβο Γερμανοί… Είχατε τραγούδια σαν το Horst du die Trommeln και Fahrenheit και διαλέξατε τούτη δω. Δεν θέλω γκρίνιες το Σάββατο!!!

  6. Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι και είναι πολύ καλύτερο από το περσινό τους, ενώ και η Ann Sophie φαίνεται βελτιωμένη φωνητικά. Νομίζω όμως πως θα περάσει απαρατήρητο (ειδικά στο κοινό) και θα είναι πολύ χαμηλά το Σάββατο.

  7. Διαφορετικο τραγουδι, δινει μια φρεσκαδα αλλα η φωνη της πολυ εκνευριστικη! Και αρκετα μονοτονη παρουσιαση.

  8. Πολύ φρέσκο και ραδιοφωνικό το τραγούδι της Γερμανίας. Σκηνικά ωραία παρουσίαση που ταιριάζει στους στίχους και οι φωνητικές ‘ιδιαιτερότητες΄ της ερμηνεύτριας προσωπικά δεν με ενοχλούν… Ωστόσο, στον τελικό δεν το βλέπω να έχει ιδιαίτερη απήχηση, εδώ το περσινό που ήταν κομματάρα και δεν τα πήγε καλά… Καλή επιτυχία!

  9. αοσμο.αχρωμο.αγευστο!νομιζω θα παρει τη θεση του 2005!και για οσους δε θυμαστε εννοω την τελευταια…

  10. Δεν μου αρεσει καθολου σαφως φωναρα αλλα πολλες φωναρες μαζευτηκαν δεν μου λει κατι το τραγουδι…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ