EUEROVISION 2015: 1η πρόβα για Γαλλία!

Στη σκηνή για πρώτη φορά η τελευταία των BIG 5, η Γαλλία. Η Lisa Angell φοράει ένα μεταξωτό μπλε-μωβ φόρεμα με μανίκια από μαύρη δαντέλα. Η οθόνη πίσω της δείχνει μια κατεστραμμένη πόλη που σταδιακά μέχρι το τέλος του τραγουδιού αναδομείται μέσα από τις στάχτες της. Στη σκηνή μαζί της εμφανίζονται 4 τυμπανιστές ενώ στο γραφικό στο φόντο φαίνονται εκατοντάδες. Η ερμηνεία είναι άψογη και το αποτέλεσμα είναι πολύ συγκινητικό και κέρδισε το χειροκρότημα μέσα στο press center. Μακάρι να έχει την ίδια και μεγαλύτερη  απήχηση το ερχόμενο Σάββατο.

[youtube id=”Y0aY9zcVQDk” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απ’το λίγο που βλέπουμε εδώ ακούγεται άψογη φωνητικά. Το τραγούδι παραμένει μέτριο κατά τη γνώμη μου.
    Όλα τα λεφτά το background. Ίσως το καλύτερο που έχουμε δει φέτος.

  2. Η Γαλλία έχει τη δύναμη της γλώσσας,αλλα όπως και να το κανουμε το τραγουδι ειναι η επιτομη της αδιαφοριας…

  3. Το ρεαλιστικό backround είναι ότι καλύτερο έχω δει από πέρσι και φέτος.Συγκονιστικό και η σύλληψη της ιδέας. Αν και μέτριο το τραγούδι βοηθάει υπερβολικά η εικόνα και βέβαια η άψογη φωνή. Ίσως και να τα πάει καλούτσικα.

  4. Σαφώς και έχει ένα από τα καλύτερα backround η Γαλλία φέτος. Δεν νομίζω όμως ότι είναι αρκετό για την πρωτιά. Σίγουρα θα πάει πολύ καλύτερα από τις τελευταίες χρονιές. ( μπορεί και δεκάδα )

  5. Αψογη φωνητικα. Υπεροχο σκηνικα
    Το φοντο εκπληκτικο, ισως και το πιο ωραιο για φετος. Το τραγουδι πολυ ομορφο και η γαλλικη γλωσσα ακουγεται τοσο ευχαριστα!!!!!
    Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!! Απολυτο αποτελεσμα!

  6. τρομερό μπακραουντ μου άρεσε και φωνητικά μπορεί να χτυπήσει μια 15αδα μετά από αυτό…

  7. Συγκλονιστική!! Ελπίζω να πάει καλά..
    Για εμένα είναι η καλύτερη συμμετοχή της Γαλλίας από το 2009 που είχε συμμετάσχει η μοναδική Patricia Kaas!!

  8. Να τα βλέπουν οι δικοι μας αυτα που μια ζωη οι ελληνικες αποστολές εχουν τα χειρότερα background. Ανοργανωσιά απο εμάς ειναι αυτο βέβαια αφου δεν στέλνουμε ποτε στους διοργανωτές καποια πρωτότυπα γραφικά και εφέ που να θελουμε να μας βάλουν για τον ημιτελικο και τελικο…

  9. εκπληκτικη παρουσιαση!!υποβλητικη!να παιρνουμε μαθηματα κι εμεις σιγα σιγα μιας και οι παρουσιασεις μας του 2014 και του 2015 ειναι αστοχες και ανευ νοηματος!

    • Δεν σοβαρολογεις! Ετυχε να στείλει κάτι καλό μια φορά η Γαλλία και έγινε ξαφνικα παράδειγμα προς μίμηση που τα τελευταια δέκα χρόνια δυο φορες πήγε πιο καλά με την καλύτερη της το 2009 και την 8 θέση!!!Ποιος η Γαλλία!!!

      • “… μια φορά…” ?!!!

        Μάλλον δεν έχεις υπ’όψιν σου τι σημαίνει Γαλλία για τη γιουροβίζιον. Ο διαγωνισμός ξέρεις υπήρχε και πριν τη δεκαετία του 00. Το 56 ξεκίνησε.

      • Μπορεί να είναι μια χώρα με σπουδαίο παρελθον στον διαγωνισμό αλλά μόνο δυο φορες έστειλε ωραίες συμμετοχες μια εξαυτων η Patricia Kass το 2009! Για τα τελευταία δέκα χρόνια μιλάω!!!!

      • Προσωπικά πιστεύω ότι η Γαλλία έστειλε εκπληκτικά κομμάτια περισσότερες φορές (2008, 2009, 2013), αλλά αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι υποκειμενικό.

      • Σίγουρα πχ το φετινό τους για εμένα είναι πολύ ωραίο μπορεί να παει και καλά αλλά δεν έχει κανει αυτό το μπαμ που την φέρνει αμέσως στην πεντάδα 🙂

  10. Λατρεψα τη συμμετοχη απο το πρωτο ακουσμα. Μια τετοια παρουσιαση μονο καλυτερα μπορει να κανει τα πραγματα. Συγχαρητηρια στη Γαλλια που επιτελους δειχνει να παιρνει στα σοβαρα την παρουσιαση της. Αψογη.
    Προβλεψη: 8-15

  11. πολυ ωραια σκηνικη παρουσια! φωνητια αψογο αν κι το φορεμα με χαλαει!!! παντως ειναι ωραια μπαλαντα με ωραιο νοημα κι τα γαλλικα τα αγαπω! πιστευω θα στηριχθει αρκετα απο τις επιτροπες αλλα λιγο απο το κοσμο τελικο αποτελεσμα, 15η-20η θεση! σαφως καλυτερο απο το περυσινο….

  12. Aπο τα ωραιοτερα τραγουδια του φετινου διαγωνισμου…μπραβο Γαλλια….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ