EUROVISION 2015: 1η πρόβα για το Ηνωμένο Βασίλειο!

Πρώτη πρόβα για το Ηνωμένο Βασίλειο και επί σκηνής οι Electro Velvet και το τραγούδι Still In Love With You. Ειλικρινά ομολογώ ότι δεν ξέρω πως να περιγράψω την εμφάνιση αυτή, από που να αρχίσω! Μια πανδαισία κουστουμιών, γραφικών, χρωμάτων στις οθόνες, led πάνω στα ρούχα των καλλιτεχνών στη μέση του τραγουδιού, ακόμα και κωλοτούμπα στο χορευτικό…Υπάρχουν στη σκηνή 2 σκάλες από όπου κατεβαίνουν οι 2 καλλιτέχνες, ο άνδρας με μπορντώ κουστούμι και η κοπέλα με φούξια φόρεμα, ενώ οι 2 χορεύτριες φοράνε μωβ φορέματα και οι 2 άνδρες του χορευτικού φοράνε μαύρα παντελόνια και άσπρα πουκάμισα με τιράντες. Οι κεντρικοί τραγουδιστές κάνουν πάρα πολύ έντονες κινήσεις με πειράγματα μεταξύ τους δίνοντας την εντύπωση ενός σατυρικού σκετς με λίγο επιτηδευμένο κιτς……Αν μη τι άλλο είναι πάντως μία χαρούμενη νότα στη φετινή Eurovision!

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Αγγλία ετοιμάζεται για τελευταία θέση με 0 πόντους μετά από 12 χρονιά.

  2. Έχει τόση μα τόση πλάκα που αυτομάτως το καθιστά γελοίο φαινόμενο

  3. Η Αγγλία κατέχει το ρεκορ τελευταίας θέσης όλων των εποχών (26η το 2003 με 0 βαθμούς)…Στόχος της φέτος είναι να το σπάσει αυτό το ρεκόρ και να κατακτήσει την 27η θέση…Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται…Αναρωτιέμαι ποιόν αφορά αυτό το τραγούδι…

  4. Ποτέ δεν είδα αρνητικά αυτό το τραγούδι.Μια χαρά εύθυμο είναι και πολύ διαφορετικό.Σε ύφος ρετρό ανάλογο της Γερμανίας του 2009 προβλέπω ανάλογη θέση.Δεν νομίζω να βγεί τελευταία. Λεπτομέρειες, λες και αν βγει 20η έχει μεγάλη διαφορά.Πάντως οι φωνές τους ακούγονται πολύ καλές.

    • ε δεν είναι και το ίδιο να είσαι στην ουρά πάει στο διάολο η 20 δεν είναι κάτω κάτω χαχαχα

  5. ακομη δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι η αγγλια που εχει στειλει απο olivia newton μεχρι andrew loyd και bonny tyler στελνει ενα τοσο αδιαφορο τραγουδι!σαν να απαξιωνει το διαγωνισμο μου φαινεται…απο 20 θεση και κατω σιγουρα..ισως να ισοφαρισει το ρεκορ των gemini και του οχι και τοσο κακου κατ εμε cry baby!

  6. Ακομα να καταλάβω το λογο που αυτό το τραγούδι φιγουράρει στη πρωτη δεκάδα τωβ πρακτορείων στοιχημάτων.

  7. Περιμενω την χρονια που θα ξυπνισει το Ηνωμενο Βασιλειο, θα στειλει την τραγουδαρα και την επομενη χρονια θα παμε στο Λονδινο…!

  8. Το ΗΒ μπορει να αντιμετωπιστει ως ο κλοουν της διοργανωσης και να γλιτωσει την τελευταια θέση! Δεν θα είναι απίθανο να ξεπεράσει και την άψογη περσυνή “Molly”!!

  9. Ποτε δεν το συμπαθησα ως τραγουδι. Το βρισκω πολυ εκνευριστικο. Η παρουσιαση αρκετα συμπαθητικη για το ειδος του, αλλα δεν μπορει να καλυψει τις ελλειψεις του τραγουδιου.
    Προβλεψη: 20-27

  10. H φετινή χρονιά θεωρώ είναι πολύ αμφίρροπη και δεν μπορώ να κάνω καθόλου προβλέψεις. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η Αγγλία φέτος πάει για 0 points. Tο βάζω και στοίχημα.

  11. δε τρελαθηκα ποτε…σκηνικα ωραιο κι φωνητικα πολυ καλοι! ωστοσο το τραγουδι ειναι σχεδον εκνευριστικο! νομιζω πως η μεγαλη βρετανια θα βρεθει ξανα(οπως συνηθιζει τα τελευταια 10χρονια πριν ελαχιστον εξαιρεσεων)στο bottom 5…θεση 22η-27η!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ