EUROVISION 2015: 1η πρόβα της Αυστρίας!

Πρώτη πρόβα για τη διοργανώτρια χώρα Αυστρία και τους The Makemakes και το τραγούδι I Am Yours. Το τριμελές ανδρικό γκρουπ εμφανίζεται στη σκηνή με τις χαρακτηριστικές τους ενδυμασίες που θυμίζουν ροκ κάντρυ μπάντες με σακάκια και καπέλα, ένας στα φωνητικά σε άσπρο πιάνο και οι  άλλοι δύο  σε ρόλους κιθαρίστα και ντράμερ αντίστοιχα. Επικρατεί έντονο πορτοκαλί χρώμα τόσο στις πίσω οθόνες όσο και στο δάπεδο όπου σχηματίζονται κυκλικά σχήματα. Φωνητικά είναι πάρα πολύ καλοί σ’ένα απλό τραγούδι που όμως αποτελεί μια καλή εκπροσώπηση της διοργανώτριας.

[youtube id=”PLTnO48X4-0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν εξαιρέσεις της ωραίες φωνές το τραγούδι δεν μου αρέσει θα ευνοηθεί παραπανω απο επιτροπές

  2. ωραίο τραγουδακι είναι..θα είναι ψηλά στις επιτροπές,χαμηλά στο κόσμο…

  3. ουτε για πλάκα δεν εξιζει 15αδα. αντίο Αυστρία ,κάπου εδώ σταματάει ο ενθουσιασμός σας. 🙂

  4. Πολύ “φλατ”. Οι επιτροπές πιθανότατα θα το έχουν μέσα στη δεκάδα, αλλά το televoting μπορεί να του κάνει μεγάλη ζημιά…

  5. Μεχρι στιγμης για μενα..το καλυτερο της σημερινης προβας..μακαρι να τα παει καλα!

  6. Απο τη στιγμη που αυτο το κομματι κερδισε το τελικο της Αυστριας, ειναι σταθερα στο Τop-5 μου. Eιναι δεδομενο πως θα ξεχωρισει γιατι ειναι εναλλακτικο και μοναδικο σαν τραγουδι στη φετινη Eurovision και θα αρεσει πολυ και στο κοινο και στις επιτροπες.

  7. Ωραίο τραγούδι και ωραία σκηνική παρουσία.Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι κοντά στην 10αδα.

  8. Καλο αλλα ανεμπνευστο και θα χαθει αρκετα σε ενα πεδιο 27 τραγουδιων. Προβλεψη: 17-22

  9. υπεροχοι φωνητικα! ομορφο τραγουδακι κι καλη σκηνικη παρουσια,ελπιζω αν χουν κρατησει το φλεγομενο πιανο!!!! ωστοσο απο το κοινο θα εκτιμηθει ελαχιστα κι ως οικοδεσποινα λιγο παραπανω απο τις επιτροπες…τελικο αποτελεσμα 18η-23η θεση!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ