EUROVISION 2015: 2η πρόβα Κύπρου!

Δεύτερη πρόβα για την Κύπρο και το τραγούδι ξεκινάει με το πρώτο κουπλέ και ρεφρέν σε άσπρο και μαύρο και έναν προβολέα να φωτίζει απαλά τον ερμηνευτή ο οποίος φοράει μαύρο κοστούμι και άσπρο πουκάμισο. Στη συνέχεια το φόντο γεμίζει με άστρα σε λευκές και κίτρινες αποχρώσεις πριν κλείσει με αρκετό μπλε και λευκό. Ο Γιάννης ερμηνεύει το τραγούδι του πολύ σταθερά και καταφέρνει να συγκινήσει θυμίζοντας σε ύφος τη συμμετοχή της χώρας το 2004. Και αυτό είναι καλό.

Αλέξανδρος Λιάπης

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το ακούω τώρα,θα το βάλω το βράδυ,που θέλω να κοιμηθώ…σίγουρος αποκλεισμός…

    • χαχαχα ακριβως 🙂 συγγνωμη για την Κυπρο αλλα κανατε κακη επιλογη.

  2. Apla sigklonistikos pedia to 3lepto pou to parakolou8as apla karFomeno to vlemaa epano tou kai ola ta alla stin akri apla me sigkinisee tou a3izei ..as tou efxi8oume kali epitixia !! Kai kali epitixia sti kipro mas !! GO JOHN !!! 😀

  3. Ασε μας ρε Λουκά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που καλή κουβέντα δεν έχεις γράψει! Είναι τραγουδάρα μ’ έναν εξαιρετικό τραγουδιστή, που αξίζει να προκριθεί με τα 1000!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΚΥΠΡΟΣ!!!

  4. Φυσικά και θέλω να περάσει υπέροχο φόντο αρτιοτατος φωνητικα και το τραγούδι έχει κάτι απο παραμύθι δεν είναι του γούστου μου ειναι τόσο ήρεμο σαν νανούρισμα…Μακάρι να περάσει ο Γιάννης Καραγιάννης νομιζω θα εκτιμηθεί απο επιτροπές!!!

  5. 2nd Rehearsals!!!
    Οσον αφορα την Πολωνια και την Σλοβενια…φανταζομαι πως θα ειναι οι προβες..
    επομενως:
    1.SWEDEN (QUALIFIER)
    2.RUSSIA (QUALIFIER)
    3.ISRAEL (QUALIFIER)
    4.GREECE (QUALIFIER)
    5.ALBANIA (QUALIFIER)
    6.SLOVENIA (QUALIFIER)
    7.GEORGIA (QUALIFIER)
    8.ESTONIA (QUALIFIER)
    9.MALTA (QUALIFIER)
    10.NORWAY (QUALIFIER)
    11.BELGIUM (QUALIFIER)
    12.AZERBAIJAN (QUALIFIER)
    13.ICELAND (QUALIFIER)
    14.THE NETHERLANDS (QUALIFIER)
    15.LATVIA (QUALIFIER)
    16.CHEZ REPUBLIC (QUALIFIER)
    17.SERBIA (QUALIFIER)
    18.MONTENEGRO (QUALIFIER)
    19.ROMANIA (QUALIFIER)
    20.LITHUANIA
    21.IRELAND
    22.SWITZERLAND
    23.BELARUS (QUALIFIER)
    24.CYPRUS
    25.PORTUGAL
    26.POLAND
    27.SAN MARINO
    28.ARMENIA
    29.DENMARK
    30.FYR MACEDONIA
    31.HUNGARY
    32.MOLDOVA
    33.FINLAND

  6. το τραγουδι της κυπρου θα παρει το βραβειο του καλυτερου νανουρισματος ever!ετσι και περασει ελπιζω να παρει ενα αξιοπρεπεστατο 0 απο εμας! χαχα!

    • όταν αυτοί μας έδιναν τα 12αρια χωρίς να το αξίζουμε; Η Κύπρος θα κάνει την ανατροπή φέτος κ θα περάσει και στον τελικό θα την ψηφίσω κι ολας… (αν και μένω Γερμανία) και απο την Ελλάδα θα πάρει ενα ωραιότατο 12αρακι!!

  7. Οι 20 χώρες που κατά τη γνώμη μου θα προκριθούν:,χωρίς να σημαίνει,ότι είναι οι αγαπημένες μου συμμετοχές…
    1.Βέλγιο
    2.Εσθονία
    3.Ρωσία
    4.Ελλάδα
    5.Ρουμανία
    6.Αρμενία
    7.Γεωργία
    8.Φινλανδία
    9.Λευκορωσία
    10.Αλβανία
    11.Σουηδία
    12.Νορβηγία
    13.Αζερμπαιτζάν
    14.Λετονία
    15.Σλοβενία
    16.Λιθουανία
    17.Ισλανδία
    18.Μάλτα
    19.Ιρλανδία
    20.Ισραήλ

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ……. ΦΩΝΑΡΑ……ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…… ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ…..

  9. Αμαν με την κακία κάποιον ….!!
    Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν απο μόνα τους … η αλήθεια ήδη άρχισαν να μιλάνε … στα στοιχήματα η Κύπρος έχει ανέβει στη 15η θέση (απο την 23η που ήταν πριν αρχίσουνε οι πρόβες) και μετά τη σημερινή προβα άρχισε να ανεβαίνει κι άλλο στις αποδοσεις, η Ελλάδα πάλι βρίσκεται στην 20η θέση. Επίσης η Κυπρος στον ημιτελικό της έχει ανέβει στην 5η θέση απο τις 17 χώρες ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση (απο την 11η που ήταν πριν τη χθεσινή πρόβα).

  10. Παντως για οσους δεν το εχουν προσεξει ειναι το μονο τραγουδι που σαρωσε και παλι στα στοιχηματα του 2ου ημιτελικου.Αν μη τι αλλο δειχνει μια ταση.Η Κυπρος σπανια παιζει ψηλα στα στοιχηματα και ειναι η πρωτη φορα μετα την Ηβη Αδαμου που η Κυπρος ειναι στα φαβορι για την προκριση.Θα συμφωνησω απολυτα με το αρθρο,η Κυπρος θυμιζει εντονα τη συμμετοχη του 2004 και δειχνει ικανη να κανει την εκπληξη.Καλη Επιτυχια Κυπρος!

    • Με τυχαία σειρά ελπίζω να προκριθούν οι ακόλουθες χώρες :
      -ΚΥΠΡΟΣ
      -ΣΟΥΗΔΙΑ
      -ΙΣΡΑΗΛ
      -ΑΖΕΡΜΑΙΤΖΑΝ
      -ΣΛΟΒΕΝΙΑ
      -ΜΑΛΤΑ
      -ΠΟΛΩΝΙΑ
      – ΛΕΤΟΝΙΑ
      -ΙΣΛΑΝΔΙΑ
      -ΝΟΡΒΗΓΙΑ

  11. κυπρος μου σ αγαπω σε εκτιμω αλλα το τραγουδι σου φετος δε λεει και πολλα.για την ακριβεια δε λεει τιποτα!

  12. Και έλεος πια, τι μίσος είναι αυτό για την Κύπρο; τόσο εθνικισμός πια…

  13. Ας ειμαστε δικαιοι, η Κυπρος παντα εχει τη μεγαλυτερη υποστηριξη και το μεγαλυτερο θαψιμο απο τους Ελληνες φαν

  14. ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ…ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ,ΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΤΛ…ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ 2Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..ΒΛΕΠΕ COMME CI COMME CA…EΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

  15. Ρε μην παίρνετε τη γιουροβίζιον πατριωτικά…μουσική είναι…το αγαπημένο μας τραγούδι υποστηρίζουμε και δεν με νοιάζει και αν είναι από τη Τουρκία ή τα Σκόπια…Εγώ θεωρώ χάλια το τραγούδι της Κύπρου φέτος,δεν θεωρώ χάλια τη Κύπρο σαν χώρα..ΤΟ ίδιο και για την Ελλάδα…μια άθλια μπαλάντα έχουμε στείλει και δεν το υποστηρίζω επειδή είναι η η συμμετοχή της χώρας μου,όπως πολλοί εδώ μέσα.,που δεν τους αρέσει το κομμάτι,αλλά επειδή είναι ελληνικό πάνε να το βγάλουν αριστούργημα…

  16. Μου αρεσει πολυ ειναι τοσο απλο και τοσο ομορφα τραγουδισμενο απο ενα ταλαντουχο νεο τραγουδιστη.Το εχω ξαναπει οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το ελληνικο τραγουδι αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια μακαρι να περασουν και οι δυο.Μπραβο στην Κυπρο ενα μικρο νησι και βγαζει φωναρες.

  17. καποιοι ενοχλουντε απο καθε τι Ελληνικο …. μηπως μιλαμε για το ιδιο ατομο … ??? μια χαρα τραγουδι …. μετα μας φταιει που ελειπε ο ανεμιστηρας απο την προβα της Ελλαδας οταν εμεις οι ιδιοι σνομπαρουμε τις συμμετοχες μας …. δειτε με τι σθενος διαφημιζουν οι αλβανοι το δικο τους φετος …..

  18. Αν και δεν είναι κριτική επιτροπή το panel των μουσικών που έκριναν τις φετινές συμμετοχές στην παρουσίασή τους Σουηδική τηλεόραση, έβγαλε 3η τη Κύπρο!

  19. Μπορείτε να μου πείτε τι έχουν πάθει τα στοιχήματα με την Κύπρο;Πέθανα στα γέλοια χθές που είδα στην 16η θέση την Κύπρο! Καλά δεν υπάρχει είμαι πιο σίγουρος ότι δεν θα προκριθεί η Κύπρος απ’ το ότι θα προκριθεί το ΗΒ χαχαχχαχα!

  20. Είμαι Κύπριος και σπάνια μου αρέσουνε οι συμμετοχές της χώρας μου. Δεν τρελενομαι με το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά υπάρχουν τόσα άλλα ΠΟΛΥ χειρότερα. Πιστεύω θα περάσει στον τελικό. Όσο αφορά κάποια σχόλια πιο πάνω… σέβομαι την γνώμη όλων αλλά όσοι εύχονται να μας δώσει η Ελλάδα 0 βαθμούς αν περάσουμε τελικό, καλα θα κάνουν να γιουχαϊσουν το 12αρι που θα πάρουν από μας. Και αντίστοιχα, να χειροκροτήσουνε τα σκανδιναβικά, βαλτικά και πρωην γιουγκοσλαβικα 12ρια. Όχι τίποτα αλλο, απλά μην τους πουν και υποκριτές στο τέλος. Εμείς ουδέποτε νιώσαμε ένοχοι που στηρίζουμε Ελλάδα στον διαγωνισμό διότι δε μασάμε. Όσο χειροκροτάνε τους άλλους που καθοριζουν αποτελεσματα ανταλλάζοντας 12ρια και εμας τους δύο μας γιουχαϊζουν, τόσο πιο περήφανα θα σας δίνουμε το 12ρι μας. Καλή επιτυχία στις χώρες μας.

  21. Από τις εκπλήξεις της φετινής γιουροβίζιον. Θεωρώ σίγουρη την πρόκριση και πολύ πιθανόν μια θέση στην 10άδα του Τελικού αν έχει καλή σειρά εμφάνισης!
    Πρόβλεψη : 4-8 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία!

  22. Εγώ πιστεύω οτι θα προκριθεί κόντρα στα αρνητικά προγνωστικά! Είναι άκρως ραδιοφωνικό τραγούδι, γλυκύτατο και πολύ καλά ερμηνευμένο! Ο Γιάννης διαθέτει μια υπέροχη ζεστή και μελωδική φωνή που απλώνεται στο χώρο…Δεν είναι καθολου τηλεοπτικό τραγούδι αλλά καποιες φορές η απλότητα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις! Καλή επιτυχια στη Κύπρο!

  23. Πιστευω οτι η απλη και ειλικρινης παρουσιαση του θα κερδισει τις εντυπωσεις σε εναν ημιτελικο γεματο διαφορων ειδων μπαλαντες (πομπωδεις: Μαλτα, μελαγχολικες: Αζερμπαιτζαν, Τσεχια, Μαυροβουνιο, Νορβηγια, ηρεμες: Πολωνια). Αν προσθεσεις σε αυτα το Σαν Μαρινο και την Πορτογαλια, που δεν εχουν ελπιδα, ,την Ισλανδια που ξεχνιεται ευκολα και την Ελβετια που περνα απαρατηρητη δεν βρισκω καποιον να μπλοκαρει την προκριση της Κυπρου. Εννοειται οτι καποιες απο τις μπαλαντες θα προκριθουν, αλλα αποκλειεται ολες. Θεωρω επισης οτι θα ευνοηθει απο τις επιτροπες και θα συγκεντρωσει ποντους απο Σουηδια, Ισλανδια, Νορβηγια, Η.Β και Αυστραλια, Μαλτα.
    Προβλεψη: 7-10

  24. Δεν έχει τίποτα το κατακριτέο, αλλά “not my cup of tea” (sorry). 50-50 η πρόκριση, αλλά οι επιτροπές θα καθορίσουν σε μεγαλύτερο βαθμό την τύχη του, καθώς δεν νομίζω να έχει πέραση στο televoting. Ίδωμεν…

  25. Ό,τι πεις thraki boy!!! Τράβα να ζήσεις εσύ στο Τελ-Αβίβ, που σου αρέσει επειδή είναι ζωντανή πόλη, άκου τα χαζοτσιφτέτελά σου, και άσε εμάς να εκτιμούμε αυτά που εσύ θεωρείς ύπνους!!!

    • καταρχας η συμμετοχη του ισραηλ δεν ειναι τσιφτετελι!ειναι ενα ακρως ευδιαθετο μεσογειακο εθνοποπ!δευτερον νομιζω οτι φετος πασχει ο διαγωνισμος απο χαρουμενα και ανεβαστικα τραγουδια και αυτο το κενο ηρθε να καλυψει το ισραηλ!α και επισης το τελ αβιβ ειναι μια πανεμορφη πολη!την συνιστω ανεπιφυλακτα!

  26. Συμφωνώ απόλυτα με Donnie Darko & SpirK!!!
    Καλή τύχη, Κυπρος, την αξίζεις ολόψυχα!!!

  27. @DonnieDarko επειδή πάντα με ενδιαφέρει η γνώμη σου και τις περισσότερες φορές συμφωνώ με αυτά που γράφεις μου κάνει εντύπωση που θεωρείς σίγουρη τη πρόκριση της Κύπρου…Η Κύπρος δεν θα περάσει για πολλούς λογους…Δεν έχει συμμαχίες…Το τραγούδι έχει την χαμηλότερη απήχηση στο κόσμο…Βρίσκεται σε έναν ανταγωνιστικό ημιτελικό με καλά τραγούδια και πολλές μπαλάντες…Δηλαδή δεν είναι εύκολο να το χουν ψηλά οι επιτροπές..Ενώ και η σειρά εμφάνισης είναι κακη…Σου συνιστώ να μην επηρεάζεται από τα στοιχήματα η να τα <> καλύτερα…

    • Αν επηρεαζόμουν όπως λες από τα στοιχήματα θα πίστευα σε άνετο τοπ 10 της Σλοβενίας και της Φινλανδίας κάτι που για την ώρα μου φαντάζει δύσκολο…
      Την Πέμπτη θα ξέρουμε καλύτερα!

  28. Έχοντας δει τις πρόβες μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Κύπρος θα είναι στον τελικό του Σαββάτου. Ο τραγουδιστής είναι πολύ σταθερός φωνητικά και έχει μία ευαισθησία ο τρόπος που προσεγγίζει το κομμάτι. Επιπλέον, οι εναλλαγές χρωμάτων στα γραφικά δημιουργούν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που ταιριάζει με το κλίμα του τραγουδιού. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  29. εξαιρετικο!ατμοσφαιρικο κι υπεροχο φωνητικα,η απλοτητα του σε κερδιζει….εξ’αρχης μου αρεσε κι πλεον ανεβαινει στην κατατξη μου! δε θα εκπλαγω αν η κυπρος κανει κατι αντιστοιχο με το 2004….παντως μια θεση στο τελικο την αξιζει κι με το παραπανο!
    αντε να ανταλλαξουμε 12αρια!! 😀

  30. Το άκουσα πολλές φορές το τραγούδι και τελικά μου αρέσει η Κύπρος θα τα πάει πολύ καλά

  31. Πέρασαν τόσες εβδομάδες εκεί στην Κύπρο για να βρουν τραγούδι…Και κατέληξαν σ’αυτό.Δε λέω.Έχει κάτι που μου αρέσει αλλά θα μπορούσαν καλύτερα,πολύ καλύτερα.Τώρα για την πρόκριση…Τα στοιχήματα δε τα ακούει.Οι internet-eurofans και οι live viewers που ψηφίζουν περισσοτερο έχουν διαφορετική άποψη και ούτε από στοιχήματα έχουν ιδέα και ούτε τους ενδιαφέρουν οι κριτικές (το καλύτερο).Έτσι ψηφίζουν με αυτό που ακούνε εκείνη τη στιγμή…Έτσι η πρόκριση της Κύπρου είναι στον αέρα…Μπορεί και να κάνει την έκπληξη μιας και άκουσε πολύ θερμό χειροκρότημα μετά την πρόβα αλλά από αυτά που ακούγονται εδώ στο Press Center ή στο όριο θα είναι ή όχι.Θα δείξει βέβαια.Φιλιά από Βιέννηηηηηηηηηηηηηηηηη

  32. Μία από τις ωραιότερες και πιο “αγαπησιάρικες” συμμετοχές, για φέτος. Λιτό, γλυκό και συγκινητικό. Ο Γιάννης έχει εξαιρετική φωνή. Άποψή μου, πως θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Εύχομαι ολόψυχα, καλή επιτυχία στην Κύπρο. 🙂

  33. KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ , ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ……ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ….ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ