EUROVISION 2015: 2η πρόβα Λετονίας!

2η πρόβα για τη Λετονία και την Aminata, η οποία εμφανίζεται ακριβώς όπως και στην πρώτη, με κόκκινο φόρεμα που καταλήγει σε τούλια, ενώ κατάσαρκα καλύπτεται με ένα μαύρο ημιδιαφανές τούλι. 3 άτομα τη συνοδεύουν στα φωνητικά μέσα σε ένα κατακόκκινο σκηνικό. Η Animata εκτελεί κινήσεις με τα χέρια της σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού με πολύ αρμονικές φιγούρες που δίνουν την εντύπωση μιας γοργόνας επί σκηνής. Φωνητικά ήταν άψογη και εντυπωσιακότατη κρατώντας με αρκετή σιγουριά πιστεύουμε, μία θέση για τον τελικό.

Χαράλαμπος  Γραμματικόπουλος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψιλοκακος ο ήχος…Η Λετονία αξίζει να περάσει αξίζει την πρόκριση οι πιθανότητες είναι αρκετές πιστεύω.

  2. υπεροχη!!!!!! όλα ηταν τελεια πραγματικα. σιγουρη προκριση εκτος απροοπτου παντα. αλλα πραγματικα η λετονια αξιζει τον τελικο και μια πολύ καλη θεση σε αυτόν!

  3. Ας καλωσορίσουμε επίσημα πλέον την Λετονία στον τελικό. Το τραγούδι τέλειο. Η Animata τέλεια. Στο κοινό προβλέπω μέχρι και 1η θέση. Στις επιτροπές θα είναι 3η-6η θέση

  4. Η συγκλονιστικη φωνή, το καταπληκτικό σκηνικό, το μοντέρνο άκουσμα σε συνδυασμό με το hipster vibe που έχει το τραγούδ, καθιστούν την Λετονία μια χώρα που αξίζει να είναι στην πεντάδα!!!

  5. H kopela fysaei.ola ta lefta me ena periergo tragoudi.gia to tragoudi de trelainomai.alla einai fwnaraaaa kai tha perasei kai mono oi kinhseis ths pwpw apsogh foberh.exei kati periergo sth parousia ths den exw katalabei akribws ti pou se kathilwnei na akouseis to kommati.euxomai na perasei kai nanai kai psila.

  6. Πιστεύω οτι θα περάσει αλλά νομιζω οι περισσότερες χώρες τπυ ημιτελικού θα δυσκολευτουν πολύ. Είναι εξαιρετικά δύσκολος ημιτελικός και οι θέσεις είναι μονο 10. Θα αποκλειστούν και καλά τραγούδια. Δυστυχώς δεν γίνετε να περάσουν όλα.

  7. Εκπληκτική!!!! Από την στιγμή που άρχισε να τραγουδάει ανατρίχιασα. Η φωνή της έχει κάτι το μαγικό…May the odds be ever in her favour!

  8. Διθυραμβικές κριτικές παντού για την πρόβα της Λετονίας. Στα στοιχήματα είναι το τραγούδι που ανεβαίνει ταχύτητατα. Μέχρι τον τελικό θα είναι στα υποψήφια για τη φετινή πρωτιά.

    • Προς το παρόν για πρόκριση στο τελικό η Λετονία παίζεται στην 7η θέση και στον τελικό για το ποιός θα νικήσει παίζεται 11η. Για το αν θα είναι 10αδα παίζεται 14η.

  9. Η όψη της και η φωνή της είναι απόκοσμες, και δεν το λέω για κακό.Αν και εμένα η χροιά της δεν μου αρέσει η ερμηνεία της είναι άψογη σ’αυτό το σύγχρονο και ιδιαίτερο άκουσμα.
    Στα αυτιά μου είναι ενοχλητικό αλλά καταλαβαίνω γιατί αρέσει και έχει απήχηση αυτό το τραγούδι.Νομίζω οι επιτροπές θα το έχουν αρκετά ψηλά αλλά για τους τηλεθεατές έχω τις επιφυλάξεις μου.
    Πάντως θα περάσει στον τελικό.

  10. Μονο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να περασει? βασικα δεν με αρεσει το οτι επαναλαμβάνεται συνεχως . Εχει φωναρα αναμφισβήτητα αλλα προσωπικα υπαρχουν πολυ καλυτερα

  11. Ειναι το δευτερο αγαπημενο μου για φετος, και θελω πολυ να το δω να προκρινεται. Η Λεττονια το αξιζει φετος μετα απο χρονια. Ωραιο το φοντο αλλα δεν πεθαινω, οι κινησεις της αψογες, και οι κοπελες στα φωνητικα θαρρω βρηκαν την ισορροπια τους. Δε θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
    Προβλεψη: 3-7

  12. Ξεχωριστο αλλα μου αρεσε πιο πολυ στον εθνικο τελικο της με μαζεμενο μαλλι και ρουχα.Σε ενα τοσο διαφορετικο ηχο δεν βαζεις ρουχο καλλιστειων.Δεν θα το εβαζα να το ακουσω πολλες φορες οπως ας πουμε την Αμινα/1991 αλλα εχει κατι ξεχωριστο και ομορφο.

  13. Το στήσιμο πάρα πολύ ωραίο. Εχει τον αέρα της νικήτριας.
    Το τραγούδι όμως ενοχλητικό,κακό και κουραστικό.
    Η μόνη πρόβα απο οσες είδα που το τραγουδι μου φανηκε οτι ήταν 10 λεπτά.
    Θα τα παει καλά,αλλά μεχρι εκεί.

  14. Σίγουρητην πρόκριση δεν την λές, αλλά την αξίζει καθώς είναι μια απ’ τις καλύτερες πρόβες για φέτος! Μακάρι να καταφέρει να πλασαριστεί ψηλά γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό και σύγχρονο!! Και εγώ πιστεύω ότι θα στηριχτεί από τις επιτροπές αλλά όχι σίγουρα και απ’ το κοινό!!

  15. Πάντα μου άρεσε σαν συμμετοχή αλλά αυτό που είδα σήμερα θέτει σοβαρη υποψηφιότητα ακόμη και για νίκη!
    #1-5 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία!

  16. Epic!!! Αξίζει top 5 στον τελικό! Πάντως το ντύσιμο και το χτένισμά της μου θυμίζουν πολύ την Kasey Smith της Ιρλανδίας πέρυσι…

  17. το ειχα,πριν τις προβες οριακα εκτος τελικου!αλλα τωρα ειλικρινα μετα απο τετοια σκηνικη παρουσια κι τετοια φωνη οχι μονο αξιζει μια θεση στο τελικο αλλα κι μια καλη θεση στη καταταξη! η λετονια νομιζω πως μετα απο 7χρονια χαρη στην υπεροχη αμινατα θα ξαναμπει στο τελικο….εκει νομιζω θα φτασει ακομα κι κοντα στη 10αδα….θεση 13η-18η(δεν αποκλειω να μπει κι στη 10αδα)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ