EUROVISION 2015: 2η πρόβα Ισραήλ!

Σειρά έχει το Ισραήλ με το χρυσό αγόρι, Golden boy, από το Ισραήλ, Nadav Guedj. Ένα από τα λίγα ομολογουμένως ρυθμικά τραγούδια της φετινής Euroivision, με 5 ακόμα άτομα επί σκηνής, 3 στο χορευτικό και 2 στα φωνητικά. Ο τραγουδιστής παρουσιάζει κάποια φωνητικά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του 3λεπτου που το σώζουν τα background vocals, ίσως και λόγω της έντονης χορευτικής φιγούρας που αναγκάζεται να κάνει. Το όλο σκηνικό είναι φυσικά σε χρυσαφί χρώμα με ποικίλα σχέδια πιο πολύ γραμμικά κομματάκι παραπάνω από ότι θά πρεπε θα λέγαμε, ενώ και οι φιγούρες των 3 χορευτών είναι λιγάκι υπερβολικές. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι λειτουργικό και ίσως ικανοποιητικό πετυχαίνοντας το σκοπό του που είναι να ξεσηκώσει τον κόσμο, κάτι που ελπίζει να γίνει και στον ημιτελικό του ώστε να τον δούμε και το Σάββατο 23 Μαΐου…

Χαράλαμπος  Γραμματικόπουλος

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οχι οχι οχι! ενω μου αρεσε λιγακι στο λαιβ ειναι τελειως αδυναμος! το τραγουδι καλο για εθνοποπ αλλα φθηνο με μηδαμινη τυχη στις επιτροπες…το χορευτικο σχεδον παιδικο!αν το “same heart” περυσι εμεινε εκτος κι το ακομα πιο ωραιο “rak bishvilo”εμεινε παλι εκτος το 2013 αυτο εδω δεν εχει καμια τυχη….15η-17η θεση στις επιτροπες,6η-10η στο κοινο τελικο αποτελεσμα οριακος αποκλεισμος…11η-14η θεση!νομιζω θα συμβει κατι αναλογο οπως στην πορτογαλια περυσι….6η στο κοινο 16η στις επιτροπες…κι οριακος αποκλεισμος!

  2. Εδώ πλέον υπάρχει σιγουριά. Το Ισραήλ δεν θα περάσει. Εδω δεν πέρασε πέρσι με ενα τραγούδι για πεντάδα. Στις επιτροπές θα βγει πάλι τελευταίο ενω στο κοινό 12η-16η θέση

  3. Στο στουντιο βερσιον μου αρεσει που θυμιζει κατι που θα εστελνε η Ελλαδα η Τουρκια αλλα οπτικα δεν με ενθουσιαζει χαλια ντυμενος τοσο μικρος και για τετοιο τραγουδι και φωνητικα εδειχνε να ξεμενει και οι αλλοι πισω δεν φαινεται να ηταν καλυτεροι.Αν θα περασει θαναι γιατι θα βαρεθει ο κοσμος απο τοσο σιγανα τραγουδια και ειναι ξεσηκωτικο.Περσυ μου αρεσε περισσοτερο το Ισραηλ.

    • επειδη εχω παει τελ αβιβ σε πληροφορω οτι ειναι απο τις ωραιοτερες και πιο ζωντανες πολεις που εχω επισκεφτει!πολλοι θα θελαμε να ζουμε σε μια τετοια πολη. οποτε πριν ασκησουμε την κριτικη μας ας γνωριζουμε και καποια πραγματα!

      • Ακυρος είναι ο στίχος όχι η πόλη… Ελεος.. Πόσο αντιπαθής και ξερόλας είσαι ρε παιδι μου. Σε κάθε ανάρτησή σου ξεπερνάς και το προηγούμενο ρεκόρ σου! Ημαρτον! Κούρασες

  4. Άσχημα φωνητικά ο τραγουδιστής το τραγούδι πιασαρικο και αντιποιοτικο η κινησιολογία ειδικα στην αρχή είναι κλαυτα Χαραλαμπε ακόμα δεν είναι δεδομένη η τύχη του βέβαια πέρυσι ηταν εξαιρετική η συμμετοχή τους και βγήκε τελευταιο απο τα τελευταια για να δουμε φέτος τι θα καταφέρει

  5. ποσο περιμενα την σειρα του ισραηλ.υπεροχος.πολλες μπαλαντες να χορεψουμε και λιγο.βρε κωστα ελεος με αυτες τις επιτροπες,αν προερχονταν απο αλλη χωρα θα ειχε τυχη.πιστευω οτι φετος θα περασει το ισραηλ αν δεν περασει να σηκωθει και να φυγει 5 χρονια αποκλεισμο ε δεν γινεται.το ισραηλ ειναι η πιο αδικημενη χωρα των τελευταιων ετων ενω αλλες που κανουν τρις χειροτερα μπενουν καθε χρονο δεκαδα ψηφιζοντας απο κοινο και επιτροπες γειτωνικων χωρων

  6. Oι κινήσεις των χορευτών μου θυμίζουν αυτές που κάνω εγώ 25η, με δωδεκάποντα σε γεμάτο κλαμπ, ενώ προσπαθώ να χορέψω και να μην χάσω την ισορροπία μου (όπως καταλαβαίνετε, είναι απλά τραγικό). Το τραγούδι δεν πιάνει μία μπροστα στο Same heart. Θα προτιμούσα να περάσει το Σαν Μαρίνο, η Λιθουανία, η Κύπρος ή η Ιρλανδία (που είναι χαμηλά στα στοιχήματα) και όχι αυτό… Το μόνο θετικό που έχει είναι ότι είναι χορευτικό (οι στίχοι είναι λες και τους έγραψε ο Παντελίδης)

  7. Πολύ συμπαθητική φάτσα ο Nadav.
    Θέλω να περάσει για να έχει ο τελικός ένα χαρούμενο και όχι γλυκανάλατο τραγούδι.Προτιμώ αυτό που είναι και χαρούμενο και ξεσηκωτικό.Δεν το λες και οπτικό υπερθέαμα και αριστούργημα αλλά ο σκοπός του είναι να να ξεσηκώσει και πιστεύω το πετυχαίνει.
    Αλλά η πρόκριση θα είναι οριακή για λίγο εντός ή λίγο εκτός.Σαν τη Νορβηγία του 2012.

  8. συμπαθητικη χορογραφια, βεβαια η ερμηνεια στο ρεφραιν μου φανηκε λιγο όχι τοσο δυνατη οσο θα μπορουσε να ηταν, το ρεφραιν είναι το πιο χτυπητο σημειο του τραγουδιου. σαν τραγουδι γενικα είναι ξαναακουσμενο αλλα είναι καλο γενικα. η προκριση είναι 50 50 γιατι από τη μια μπορει να ξεχωρισει μεσα σε τοσες μπαλάντες αλλα από την άλλη στις επιτροπες θα βρισκεται σιγουρα στις τελευταιες θεσεις και στο κοινο δε νομιζω να τα παει και τελεια. ισως 8-10 στο κοινο και 13-17 στις επιτροπες.

  9. ΑΞΙΖΕΙ τελικο ! Περυσι δεν περασε το αριστούργημα της mei finegold οπως φετος ελπιζω να τα καταφέρει αλλιως να αποχωρήσει επειδη αδικείται !
    #11 στο τοπ μου

  10. Πολυ σωστη η παρουσιαση τους, απο τις καλυτερες και πιο αρμοζουσες. Θεωρω οτι το Ισραηλ θα ευτυχησει λογω μονοπωλιου σε αυτο το στιλ φετος αλλα και λογω ενος πολυ ταλαντουχου ερμηνευτη και μιας καλοδουλεμενης παρουσιασης.
    Προβλεψη: 7-10

  11. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΤΙΚΟ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ! ΝΟΝΙΖΩ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ!!!ΙΣΡΑΗΛ FORZA GIA ΤΕΛΙΚΟ!

  12. aaaaa!ποσο μου φτιαχνει τη διαθεση αυτο το τραγουδι δε λεγεται!ωραια και φρεσκια η σκηνικη παρουσια…ευκολα η δυσκολα θα ειναι στον τελικο του σαββατου!

  13. Εμένα μου αρέσει και είναι το μόνο που θα ψηφίσω όσες φορές μπορώ! Θα πάρω ειδική φαρμακευτική αγωγή για να μην κοιμηθώ και τις τρεις βραδιές με τόσες μπαλάντες και κλάματα! Αυτό το τραγούδι είναι λοιπόν μια όαση! Επίσης αν ξαναβγεί μπαλάντα φέτος, του χρόνου θα στείλουν όλοι μοιρολόγια! Όχι – όχι – όχι! Ισραήλ και πάλι Ισραήλ! Μια χαρά τραγουδούν και χορεύουν! Όλοι οι άλλοι ανεξαιρέτως έχουν από συμπαθητικές έως μέτριες μπαλάντες και στοχεύουν να συγκινήσουν με γραφικά, καρικατούρες και φώτα! Είτε σας αρέσει, είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια!!!!

  14. Α…. και για να είμαι πιο δίκαιος …. καλό τραγούδι με την έννοια του όρου είναι μόνο το Ιταλικό.

  15. Ο μικρος, που τον κάνεις τουλάχιστον 25+ σαν μου ακουστηκε καπως κουρασμενος φωνητικά! Στο χορευτικό μερος υπερπροσπαθει να μεινει σταθερός! ο τραγούδι είναι συμπαθέστατο σαν μουσικός αχταρμάς που είναι και εχει ενδιαφέρον και ως χορογραφία! Θεωρώ οτι θα περασει και θα το ήθελα!

  16. OMG. Νομίζω πως όταν έρθει η σειρά του Ισραήλ, θα αλλάξω κανάλι…Sorry αλλά για μένα είναι πολύ kitsch και το χορευτικό πολύ υπερβολικό. Πάντως ο Nadav Guedj το “βγάζει” με αρκετή άνεση. Δεν αποκλείω να προκριθεί επειδή διαφέρει, αλλά δεν είναι από τα τραγούδια που προσωπικά θέλω να περάσουν. Αφού δεν πέρασε πέρυσι το Same Heart δεν βρίσκω το λόγο να περάσει αυτό…

  17. τραγικο το ολο στησιμο στη σκηνη,τραγικοι και οι στιχοι…τι να σωσει από μονη της η μελωδια που οντως είναι πιασαρικη?

  18. μου θυμιζει Τουρκια προηγουμενων χρονων και αυτο μου αρεσει!!!! ζωντανο κομματι και ειναι καλο μπορω να πω!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ