EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Δανίας!

Το τραγούδι που μας πάει πίσω στα 60’s. Τόσο το στήσιμο τους όσο και ο ήχος τους μας παραπέμπει στη χρυσή δεκαετία. Το τετραμελές συγκρότημα είναι ανάλογα ντυμένοι όπως και οι δυο κοπέλες που τους συνοδεύουν που είναι ντυμένες στα κόκκινα. Στην σκηνή υπάρχουν ακόμη και δυο κλασσικά ηχεία από την εποχή εκείνη. Τόσο στο φόντο όσο και στο πάτωμα κυριαρχεί το ασπρόμαυρο. Πολύ καλοί στα φωνητικά όπως και στην πρώτη πρόβα, με ένα αρκετά ρυθμικό κομμάτι.

Γιώργος Διαματάρης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. άντεξα και το άκουσα ολόκληρο…δεν είναι κακό τραγούδι,αλλά πααααρα πολύ μονότονο..πάντως δεν αποκλείω να περάσει…κάτι τέτοια αρέσουν στις κριτικές επιτροπές…

  2. Διαγραφει το ποστ μου ισως ημουν στην υπερβολη λοιπον δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ προσπαθουν αποτυχημενα να μιμηθουν Beatles και γενικα τα προσωπα τους οι αυρες τους ΔΕΝ ΔΕΝ….!

  3. ο πιο αδύναμος κρίκος του ημιτελικού. Είναι απίθανο ένα τόσο μέτριο και αδιάφορο τραγούδι με απειροελάχιστους συμμάχους σ’αυτό τον ημιτελικό να προκριθεί.

  4. Μπορει να διαφερει απο τα αλλα, αλλα το θεωρω πολυ μονοτονο και παλιο. Εμενα προσωπικα περισσοτερο με ξεσηκωνει σε ρυθμο η Αλβανια και η Ρωσια (αν και δεν το συμπαθω) που επεται και προηγειται αντιστοιχα, παρα η κλασσικη αυτη Δανεζικη συμμετοχη. Δινω πολλες πιθανοτητες να ξεχαστει και να πλασαριστει χαμηλα. Αν τα καταφερει θα ειναι οριακα.

  5. Βελτιώθηκαν φωνητικά από το Dansk Melodi Grand Prix, αλλά δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Όντας jury-friendly θα έχει ένα καλό πλασάρισμα από τις επιτροπές, αλλά σε έναν ημιτελικό με ελάχιστους συμμάχους πιθανώς το televoting να του δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Η Δανία βέβαια πολλές φορές εκπλήσσει αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο απομονωμένη από συμμάχους και ποτέ δεν είχε τόσο αδύναμο τραγούδι (τα τελευταία χρόνια). Οριακή πρόκριση ή οριακός αποκλεισμός, για την ώρα όμως θεωρώ πιθανότερο το 2ο…

  6. Φωνητικά πολύ σταθερός ο τραγουδιστής, το κομμάτι είναι απλά ok, η δε σκηνική παρουσία τίποτα το ιδιαίτερο. Αν περάσει στον τελικό φέτος η Δανία, θα το οφείλει στις επιτροπές και μόνο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ