EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Σερβίας!

Η τραγουδίστρια της Σερβίας εμφανίζεται με ένα πολύ φαρδύ φόρεμα στην απόχρωση του ανοιχτού μωβ και συνοδεύεται από τέσσερα άτομα στα φωνητικά, ντυμένα στα λευκά με άσπρες μάσκες όπου κατά την διάρκεια του τραγουδιού τα βγάζουν και εμφανίζονται με σύγχρονα ρούχα. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού κρατούν και τέσσερις σημαίες, κίτρινη, μωβ, κόκκινη και μπλε. Πίσω στο φόντο και στο πατωμα κυριαρχεί το μωβ και κόκκινο και πολλά άσπρα lazer φώτα. Με την πρώτη πρόβα είναι σχεδόν ίδια και φωνητικά και τεχνικά. Η μόνη αλλαγή είναι τα χρώματα στις σημαίες. Αρκετά καλή.

Γιώργος Διαματάρης

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία φωνη ,κλασσικά πονηρή προσπάθεια με τα σήματα για ανθρώπους με ειδικές αναγκες,δεν την θεωρώ δυσκολότερη να περάσει κιαν τα καταφέρει η 9 θέση θα είναι η μέγιστη η χορογραφία θυμίζει ξεκουρδιστα ρομπότ φφφ

  2. επιτελους κατι διαφορετικο!υπεροχη ερμηνεια!τωρα οσον αφορα την εμφανιση δεν ξερω κατα ποσο θα εχει περαση στις επιτροπες.στον κοσμο παντως κατι θα κανει!καλη επιτυχια στην αγαπημενη παντα σερβια!!

  3. Πιο Eurovision πεθαίνεις!!! H Aretha Franklin της Σερβίας με αισθητική Esma Rezdepova (FYROM 2013), το τραγούδι “συγκερασμός” Crisalide (San Marino 2013) και Je Ne Sais Quois (Ισλανδία 2010) και “guests” τις σημαίες της Carola (Σουηδία 2006). Όσο για τη χορογραφία, ουδέν σχόλιο. Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η τύχη του. Το ατού της συμμετοχής (η φωνάρα της Bojana) επισκιάζεται εξαιτίας των υπόλοιπων “τεχνασμάτων”. Δεν νομίζω πως θα βοηθήσουν οι επιτροπές και δεν ξέρω αν και το κοινό θα ψηφίσει μια συμμετοχή των αρχών του 2000. Δύσκολα τα πράγματα για τη Σερβία. Το βασικό avantage είναι πως είναι απο τα ελάχιστα “danceable” κομμάτια και του α’ ημιτελικού, αλλά και γενικά.

  4. θελω να περασου όλα τα Uptempo κομματια των ημιτεικων για να μην κοιμηθούμε στο τελικο,αλλα αν είναι να παρουσιάζονται ετσι με αυτό χαλι,οχι προτιμω την ουγγαρια στη θεση της!

  5. Αν το έλεγε κάποια κουκλάρα με προσεγμένη σκηνική παρουσίαση είμαι σίγουρος πως θα είχε πέραση αυτο το τραγούδι. Δεν είναι άσχημο και το μήνυμα του όμορφο. Αλλά είναι τόσο πληθωρικό όλο αυτό που μπουκώνεις. Η κοπέλα έχει φωνάρα και πιστεύω θα εκτιμηθεί από τις επιτροπές κι ας είναι χάλια το οπτικό θέαμα.

  6. Πως να μηδενισετε οποιες ελπιδες υπαρχουν για κατι καλο. Το δευτερο μισο του κομματιου που γινεται ντανς καταστρεφεται απο την τραγικη χορογραφια και ενδυματολογικα. Κριμα για την συμπαθεστατη Bojana.

  7. Ειμαστε πολυ περιεργοι να δουμε τι τυχη θα εχει αυτο το τραγουδι!!!
    Καλη επιτυχια σε ολες τις χωρες ευχομαι,παντως εμενα προσωπικα με συγκινησε!!

  8. Τέρας! Και ΔΕΝ αναφέρομαι στην συμπαθέστατη Βοjana! Μέχρι και το 2013 φαντάζει συμπαθητικό μπροστά σε αυτό.
    Αν οι επιτροπές είχαν την Gaitana στις πρώτες θέσεις γιατί όχι και αυτό?
    Πρόβλεψη : 9-12
    Kαλή επιτυχία!

  9. Φωνάρα η Bojana, κάτι που θα εκτιμηθεί από τις επιτροπές και ίσως καταφέρει να περάσει, μέτριο κομμάτι και όσο για τη σκηνική παρουσία, πιο κιτς πεθαίνεις!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ