EUROVISION 2015: Πρώτη πρόβα για Σουηδία, Ελβετία, Σλοβενία και Πολωνία

Πρώτη πρόβα για το φαβορί των στοιχημάτων φέτος τη Σουηδία που εκπροσωπείται από το Mans Zemerlow και το τραγούδι Heroes. Η εμφάνισή του είναι παρόμοια με αυτήν του Melodifestivalen (σουηδικός τελικός) κάτι που το συνηθίζουν οι Σουηδοί άλλωστε! Έτσι, εμφανίζεται μαζί με τογράφημα – ανθρωπάκι επί σκηνής, ντυμένος με μπλουζακι και δερμάτινο παντελόνι, ενώ το χρώμα που επικρατεί σε όλο το χώρο είναι το κόκκινο που το απλώνουν διάφορα εφέ με λέηζερ, ενώ μια οθόνη στο πίσω μέρος απεικονίζει το σκιαγραφημένο πρόσωπο του Mans. Φωνητικά είναι πολύ σταθερός και σε γενικές γραμμές καλός σε αυτήν την 1η του πρόβα.

[youtube id=”wP2e1_TYNm8″ width=”600″ height=”350″]

Στη συνέχεια επί σκηνής η Ελβετία με τη Mélanie René και το τραγούδι Time To Shine. Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα με μαύρο μανδύα πλαισιώνεται επι σκηνής από 4 άτομα στα φωνητικά που συμμετέχουν στο χορευτικό παίζοντας τύμπανα. Στο πίσω μέρος τα γραφικά απεινονίζουν ένα αποξηραμένο δάσος με διάχυτο το μπλε σκούρο χρώμα, ενώ στο δάπεδο διαγράφεται το έδαφος του δάσους με χώμα και κινήσεις που δίνουν την εντύπωση παιχνιδίσματος των συστατικών της φύσης. Φωνητικά ικανοποιητική αν και με μια μικρή ασυμφωνία μεταξύ της  ελβετίδας και των βοηθητικών φωνών που δε δημιουργούν το αναμένομενο αποτέλεσμα σε αυτήν την πρώτη αναγνωριστική πρόβα.

[youtube id=”D-yBnnLy79o” width=”600″ height=”350″]

Επόμενη χώρα για την πρώτη της πρόβα είναι η Σλοβενία με τους Maraaya (Raay και Marjetka Vovk) και το τραγούδι Here For You. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με μακρυά άσπρη δαντελένια φούστα φορώντας τα μεγάλα χαρακτηριστικά της ακουστικά, ενώ πλαισιώνεται από το Raay στο πιάνο (που και αυτος φοράει τα ακουστικά) και μία ακόμα κοπέλα που εμφανίζεται επί σκηνής σε ρόλο βιολίστριας. Οι πίσω προβολείς διαχέουν στη σκηνή χρωματισμούς σε μπλε και πορτοκαλί, ενώ δεν έχει κάτι πιο ιδιαίτερο αυτή η μάλλον σχετικά πιο απλή παρουσία που όμως από φωνητικής άποψης είναι αρκετά δυνατή.

[youtube id=”MmqcAbe0jKc” width=”600″ height=”350″]

Αυλαία για την πρώτη πρόβα των χωρών των ημιτελικών ρίχνει η Πολωνία με τη Monika Kuszyńska και το τραγούδι In The Name Of Love. Το πρώτο πλάνο εστιάζεται σε έναν πιανίστα που κάθεται σε ένα άσπρο πιάνο και στη συνέχεια η κάμερα πέφτει στην τραγουδίστρια  η οποία κάθεται στο αναπηρικό της καροτσάκι της φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα.Την συνοδεύουν και τρία άτομα στα φωνητικά, ενώ φόντο πίσω υπάρχουν δένδρα ανθισμένα σε ένα πρασινο λιβαδι με  4 κουρτίνες να κυματίζουν από τον αέρα  και με διάχυτο το μωβ ανοιχτο χρωμα. Στο πάτωμα της σκηνής επικρατεί το πράσινο χρώμα δλινοντας την εντύπωσηότι βρίσκεται σε ένα λιβάδι. Φωνητικά αρκετά καλή και αξιέπαινη η προσπάθεια της!!!

[youtube id=”IEuYeLzQjXQ” width=”600″ height=”350″]

Περιγραφή από Βιέννη: Γιώργος Διαματάρης

Επιμέλεια κειμένου: Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

74 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σουηδία:Αυτός τώρα είναι το φαβορί για τη νίκη????αχαχαχχαχαχα…εντάξει συμπαθητικό τραγουδακι είναι,καλός performer o Mans,αλλά ντάξει ούτε καν δεν θα κερδίσει,μην τρελαθούμε κιόλας…

  2. Καλό το τραγουδι της Σουηδίας αν και δεν με πολύ ενθουσιάζει για να πω την αλήθεια. Περίμενα κάτι διαφορετικό στην βιεννη . Τέλος πάντων… Σίγουρα τελικο και θα παει παρα πολύ ψηλά…αλλά για νίκη δεν το βλέπω…

  3. Αυτή η σκηνή δεν βοηθάει καθόλου τη σκηνική παρουσία του…Ισως θα είναι καλύτερο στα πιό κοντινά πλάνα…

  4. Τίποτα διαφορετικό απ’ αυτό που είχαμε δεί. Αρκετά καλό τραγούδι, αλλά δεν πρόκειται να πάρει την 1η θέση όπως λένε τα γραφεία στοιχημάτων.

  5. Μ’αρεσει που την περίμεναν πως και πως κάποιοι αυτή την πρόβα …. Λες και βλέπουμε το melodifestivalen… Πολύ κούραση φέτος η Σουηδία… κλεμμένο τραγούδι, κλεμμένο ανθρωπάκι, ίδια ακριβώς εμφάνιση… Μα ούτε μια αλλαγή?!?!
    Το ανθρωπάκι που άλλαξε έγινε χειρότερο πάντως…

  6. εε ενταξει αναμενομενα καλος.. Το staging ειναι updated αρα για εμενα ακομα καλυτερο… Θα μου αρεζε για νικη αλλα ρε παιδια εχει 2 χρονια που φυγαμε απο την σουηδια.. Κατι που προσεξα ειναι ο πολυ κοσμος που εχει,κατι που δεν εχει στα αλλα τραγουδια..φανταστειτε απηχηση

  7. δεν με ενθουσιασε θελω κατι διαφορετικο απο αυτο που εχουμε συνηθισει…

  8. επειδή την έχει δει κάπως η Σουηδια ,κ γενικά ο Mans το παιζει κάποιος, εύχομαι ο,τι χειρότερο φέτος! κλεμμένο τραγούδι ,κλεμμένη σκηνική παρουσίαση με τα ανθρωπάκια πίσω…. έχει πιο πολλά dislikes από likes προς το παρόν! θα περάσει ΑΛΛΑ εύχομαι κακή θέση

  9. Ηρθε η ωρα για τον……… “σουπερ σταρ” του φετινου διαγωνισμου η μαλλον για τον ηρωα που θα ξαναχαρισει την πρωτια στη Σουηδια………..χαχαχα

  10. Σουηδια¨Για το background δεν εχω να πω τιποτα το εχουμε ξαναδει,μακαρι να ειναι ακριβως ετσι,φωνητικα παντως μου φανηκε πολι προχειρο ολο αυτο,δεν ξερω απογοητευτικα λιγο..

  11. Ελβετία:χαχαχαχ και άλλα δέντρα…το background μου αρέσει…πολύ εντυπωσιακό…δεν είμαι φαν του τραγουδιού,αλλά δεν είναι κακό…φωνητικά λίγο μπερδεύτηκα τα έχουν μπλέξει λίγο…δεν νομίζω να προκριθεί!!!

  12. Πολύ καλη η πρόβα της Ελβετίας αν και το τραγουδι της μου περνάει λίγο αδιάφορο. Δυστυχώς πανω που είναι μια καλη πρόβα τα φωνητικά το ΚΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. Προσωπικά δεν θα το ήθελα στον τελικο αλλά είναι απο της χώρες που έχουν ελπίδες. Ο δεύτερος ημιτελικός θα έχει σίγουρα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

  13. μετρια η σουηδια!δεν μου αρεσει η ελβετια!!απο β ημιτελικο θελω να δω τελικο ΙΣΡΑΗΛ,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!μακραν τα καλυτερα!

  14. πολύ ωραια η προβα της σουηδιας, παρομοια με το melodifestivalen, και ωραια ερμηνεια. εννοείται σιγουρη προκριση, δεν υπαρχει αμφιβολια, καθως και τοπ 5 στον τελικο, μην πω τοπ 3.

    εκθαμβωτικη η melanie η οποια είναι το 12αρι μου φετος, υπεροχη ερμηνεια, δυναμικη, υπεροχο σκηνικο, όμως τα φωνητικα φωναζαν πολύ με αποτέλεσμα τα καταπιουν τη melanie. πρεπει να βελτιωθουν λιγο τα φωνητικα!!!! παμε melanie!!

  15. Τα φωνητικά τής Ελβετίας με απογοήτευουν. Την είχα 12 θέση αλλα πίστευα οτι με μια καλή σκηνική παρουσία θα περνούσε αλλα..

  16. Για τη Σουηδία όλα ήταν τα αναμενόμενα. Η Ελβετία μας τα χάλασε. Αφενός τα φωνητικά βγαίνουν υπρβολικά τσιριχτά, αφετέρου δεν νομίζω ότι χρειαζόταν όλο αυτό το “εύρυμα” με τα τύμπανα, που δεν προσθέτει τίποτα.

  17. To backround ths elbetias einai apta agaphmena mou.apisteyta xrwmata.alla etsi opws akousa ta fwnhtika de mou thymizei to tragoudi pou hksera mexri twra.

  18. Σκάνδαλο.Το βίντεο με την πρώτη πρόβα της Σουηδίας έχει συγκεντρώσει πολλά dislike και πληθώρα αρνητικών σχολίων.

    • Kalos htan o mans alla o kosmos perimene kati diaforetiko apauto pouxe dei ston ethniko teliko ekei pane ta dislikes.oute emas tha mas arese na bgaine h maria elena me to idio kokkino forema px to idio bapsimo kao to idio backround.egw to perimena oti tha ekanan th xazomara na baloun ta idia skhnika kai sxedon ta idia rouxa nomizw.wraio tragoudi kalh fwnh am ekane kai th diafora shmera tha marese perissotero.tha ginei sto teliko ths anatrophs to kagkelo filoi mou.

      • Διαφωνώ με τα λεγόμενά σου.Το στήσιμο κάποιων χωρών είναι ίδιο με αυτό από την εθνική τους επιλογή.Δεν είναι αυτό το κριτήριο των dislike.

    • Τα dislike δεν καθοριζουν απολυτως τπτ!!Και στο παρελθον,τα φαβορι,ειχαν παρα πολλα dislike..κ την καταληξη την γνωριζουμε…Για μενα πιο πολυ επιβεβαιωνουν το φαβορι..

      • ok δέχομαι να σου αρέσει το τραγούδι και να το υποστηρίζεις,αλλά δηλαδή είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή πρόβα???κακά τα ψέματα το όλο κονσεπτ χαραμίζεται σε μια τόσο μεγάλη σκηνή,έπρεπε να βρουν κάτι καλύτερο…

      • Απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης??..Εννοειται πως ναι!!..Επισης,ναι μεν μπορουμε να πουμε την αποψη μας για τα 30 δευτερολεπτα..Αλλα κανεις δεν ξερει το πως θα φανει το αποτελεσμα στη τηλεοραση..κ δεν νομιζω οτι θα απογοητευτω απο αυτα που θα δω σε 1 εβδομαδα!

      • Τα λογια του τραγουδιού είναι πολύ μέτριο μην κρυβομαστε πίσω απο της λέξεις

      • ok εμένα το τραγούδι μου αρέσει και αυτός ο πόλεμος που γίνεται με τα dislikes στο youtube είναι υπερβολικός..αλλά ντάξει δεν θεωρώ ότι αξίζει τη νίκη..είναι υπερβολή να ξανακερδίσει με αυτό το τραγούδι η Σουηδία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…και δεν θεωρώ ότι θα κερδίσει…

      • Λουκα δεν το αξίζει προτιμώ το undo να κέρδιζε παρα το Heroes τι έχουν εκτίμηση πέραν του δέοντος ξανά

      • Λουκας..
        Αν το παμε ετσι…για μενα ουτε το 10 αξιζε η Γερμανια,ουτε το 11 το Αζερμπαιτζαν..αλλα ουτε κ περυσι η Αυστρια..Επισης..ας μν ξεχναμε οτι ο διαγωνισμος λεγεται EuroVISION κ αυτο θα μετρησει πολυ!Η Σουηδια θα χασει μονο αν δν θελησει να διοργανωσει τοσο συντομα!

  19. 605 ντισλαικ η Σουηδία ,καλώς ηταν όμως θεωρώ οτι είναι υπερτιμημένος

  20. Και η Ελβετία δέντρο δεν πειράζει αυτή την φορά καθόλου εξαιρετική πρόβα θέλω να περάσει με τα χίλια και να παει καλά ,εξαιρετικό ρούχο, και τα τύμπανα υπέροχα

  21. Πολύ σημασία δίνουν στη Σουηδία φέτος χωρίς λόγο. Οκ το τραγούδι είναι ανεβαστικό αλλά μέχρι εκεί. Η σκηνική του παρουσία πολύ φτηνή, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι Σουηδία θα περάσει. Όσο για την Ελβετία τα φωνητικά το καταστρέφουν το τραγούδι. Το ρούχο της Melanie συνηθισμένο αν και δεν θα φορέσει αυτο το βράδυ του ημιτελικού θεωρώ. Παντως αν τα φωνητικά δεν βελτιωθούν η Ελβετία βλέπω να μένει εκτός.

  22. Χαχαχα..σχολια που λενε για κλεμμενο τραγουδι κτλ…επιβεβαιωνουν οτι ο Mans ειναι το μεγαλο φαβορι κ οτι θα χασει μονο αν η Σουηδια δν θελησει να διοργανωσει τοσο συντομα..Για μενα μαζι με το Βελγιο η καλυτερη προβα…Ισως η μονη συμμετοχη που σε ολα πηρε αριστα!!..Φανταστειτε απο την TV ποσο ωραιο θα φαινεται…!

    • ποσα επαιξες ρε φιλε στη σουηδια??????????? κουρασες ……..
      τουλαχιστον κανε καμια καλυψη να μην κλαις τα λεφτα σου οσο ειναι νωρις

      • Αν σε κουρασα φιλε..μην διαβαζεις τα σχολια μου..δεν νομιζω να σε αναγκαζει κανεις..Απο κει κ περα..εγω βλεπω την Eurovision γιατι ειναι διαγωνισμος τραγουδιου..Αν εσυ εισαι κουμαρτζης…δωσε καμια καλη αποδοση.μηπως κ οικονομισουμε κατι..γιατι ειμαι σιγουρος οτι γιαυτο παρακολουθεις τον διαγωνισμο!

    • Πολωνία:Το τραγούδι δεν το θεωρώ κακό,αλλά είναι ψιλοάφωνη η τραγουδίστρια…δεν με απασχολεί το πρόβλημά της,εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού!!

  23. Σουηδία : Ίδιο Γ@μ@το στήσιμο με το Melodifestivalen ! Φωνητικά άψογος ενώ μου αρέσει όλη η φάση με τα λέιζερ!

    Ελβετία : Φωνητικά η Melanie είναι καλή αλλά μου την σπάνε τα backing vocalists! Άλλο ένα backround με δέντρα :p Το δε φόρεμα της δε μου πολύ αρέσει αλλά οκ ενώ αυτό με τα ντράμς μου άρεσε :p

  24. Ό,τι του φανεί.. Γουέλ, νομίζω πολλής ντόρος για το τίποτα η Σουηδία..

  25. Πολυ κακο για το τιποτα………..ανθρακες ο θησαυρος…….δεν το παιρνει με τιποτα η Σουηδια…….ισως 5αδα και πολυ του ειναι…….υπαρχουν καλυτερα τραγουδια.

  26. Σλοβενία: πάρα πολύ ωραία παρουσία φέτος, χωρίς υπερβολές και δάση… Εάν δεν θα είναι το νικητήριο τραγούδι, θα είναι σίγουρα στα 5 πρώτα!

  27. Αν και η Σλοβενία φέτος έχει ενα καλό τραγουδι το staging δεν το αναδεικνύει. Είναι παρα πολύ απλό και φοβάμαι μήπως περάσει απαρατήρητο. Χρειαζεται σίγουρα μια διαφορετική προσέγγιση. Παρολα αυτά ελπίζω να περάσει στον τελικο…είναι παντα άδικη!ενη χώρα ελπίζω να μην γίνει το Ισραήλ 2014

  28. Τυφλώθηκα μα ποσο σκοτεινό το στήσιμο της Σλοβενίας αρχικά ωραίο που τρεμοπαιζουν τα φώτα ξέρουμε οτι το τραγουδι είναι καλό και ξέρουμε οτι θα περάσει ,είναι εκκεντρικό η κοπελα με τα ακουστικά η αλλη που κάνει οτι παίζει βιολί για να δουμε ποσο θα της βγει σε καλό μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιάστηκα όσο περίμενα

  29. Σλοβενία:Τραγουδαρα,από τα αγαπημένα μου για φέτος…το staging δεν με τρελαίνει πάντως…

  30. ωραια η σλοβενια!!δυναμικο τραγουδι και ιδιαιτερη φωνη αλα duffy η ερμηνευτρια!κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ ψηλα φετος η σλοβενια!!και γιατι οχι λουμπλιανα 2016!!καλη επιτυχια

  31. Στα ξενα sites νομίζω οτι πραγματικά κανεις δε θελει να νικήσει ξανα η Σουηδία. Εκτος απο τα σχόλια για το ολοιδιο στήσιμο, δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την διοργάνωση του 2013. Κατα τη γνώμη μου, οι περισσότεροι θα δουν πρωτη φορα το στήσιμο στον ημιτελικό και ορθα θα εντυπωσιαστουν. Αλλα για μενα δεν ειναι δικαιο η Σουηδία να γινει η Ιρλανδια των 10s γιατι ο διαγωνισμός θυμόμαστε πως είχε καταντησει και πως αναγκάστηκαν να βάλουν televoting.

  32. ΑΓΑΠΩ την Πολωνια!! Σέβομαι απόλυτα την αναπηρία της ,το τραγούδι της!! μου αρέσει παρα πολύ το σκηνικό κ οι κουρτίνες από πίσω!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Αγάπη #Poland

  33. Πραγματικά σέβομαι την κοπελα απο την πολωνια που έχει περάσει τόσα και συνεχίζει να προσπαθεί αλλά νομίζω οτι στην eurovision έχουμε ξεχασει το οτι είναι SONG CONTEST. Τωρα ενα απο τα πιο βαρετα τραγούδια θα περάσει για ευνόητους λόγους όπως και η Φινλανδία.

    ΥΓ τι δέντρο και κακό αυτό φέτος???

    • Το σχολιο σου ειναι Ακρως Ρατσιστικο. Δηλαδη επειδη η κοπελα που εκανε ηδη καριερα ως τραγουδιστρια ειχε ενα ατυχημα και εμεινε παραλυτη, αυτο σημαινει οτι δε θα πρεπει να εκπροσωπησει την Πολωνια στη γιουροβιζιον; Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες;
      Και τι σχεση εχει αυτη η συμμετοχη με της Φιλανδια που εκει οντως εστειλαν ενα Τελειως Ακυρο τραγουδι για να προκαλεσουν;
      Μη βαζουμε τα παντα σε ενα τσουβαλι.

  34. -Σουηδια: Παραμενει μια πολυ ωραια παρουσιαση, χωρις κατι το καινουριο για μας που τα ξερουμε ηδη. Θεωρω οτι στερειται δυναμισμου στο ρεφραιν.
    -Ελβετια: Λιγο εκνευριστικο αυτο το τμημα του τραγουδιου ομολογω. Οκ το φοντο, αρκετα δυναμικο σαν παρουσιαση αλλα κατι λειπει, ισως απο το τραγουδι.
    -Σλοβενια: Δεν βλεπω κατι το πολυ ιδιαιτερο στην παρουσιαση εκτος των μπλε και πορτοκαλι φωτισμων. Η αεροβιολιστρια ειναι το μονο ατου της συμμετοχης. Παραμενει ενα πολυ ωραιο τραγουδι που ομως τωρα μπορει να περασει πιο απαρατηρητο. Δεν νομιζω ομως να εχει κινδυνο αποκλεισμου.
    -Πολωνια: Πολυ ομορφο το backround, δεν νομιζω να μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο με την παρουσιαση τους. Το τραγουδι ομως ειναι πολυ επαναλαμβανομενο και θαρρω πως δε θα πετυχει την προκριση.
    Υ.Γ Τι εχουν παθει με τα δεντρα φετος? Εχουμε δει μωβ δεντρο απο την Αρμενια, δεντρο πιστολιων που μετατρεπεται σε κανονικο δεντρο απο την Ουγγαρια, χρυσο δασος απο την Ιρλανδια, αποξηραμενο δασος απο το Αζερμπαιτζαν, μωβ αποξηραμενο δασος απο την Ελβετια και ανθισμενη αμυγδαλια απο την Πολωνια!

  35. Κιαλο δέντρο ανοίξει σου λέει ανθίζουν οι αμυγδαλιές ας κοτσαρω μια background ,θα ζήλεψε τα υπόλοιπα δέντρα .Μέτριο τραγουδάκι γλυκιά φωνη, αξία προσπάθεια από μέρους της με ενα !μέτριο αποτέλεσμα!!!

      • Kata ta alla einai wraia ta xrwmata tou backround tha maresan alla oxi me dentra pali.an dw kai tous italous pou k aytoi miloun gia agaph me ena dentro pisw apton kathena….tha psifisw filandia axaxaxa

      • Να κανουν και σύλλογο εμείς και τα δέντρα μας,ενα είναι το σίγουρο έχουν οικολογική συνείδηση ευαισθητοποιημένοι πολίτες

  36. Για την τραγουδίστρια της Πολωνίας μόνο μία λέξη από εμένα.
    ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

  37. Να συπληρωσω για την Ελβετία οτι πρεπει επειγόντως να διορθώσει τα φωνητικά της

  38. 1ον ελεος ρε παιδια ολοι δεντρα , τι δεντρο και κακο ειναι φετος 8 δεντρα ποπο τελως παντον απο αυτες τις προβες σημερα ξεχωρισα σλοβενια παιδια ηταν στο τοπ 2η κι πηγε 1η γιατι ΦΩΝΑΡΑ τωρα σκηνικη παρουσια νταξ….. μου αρεσε πολυ επισεις και η aminata ♥παντος αυτο δεν ειναι σταδιο ειναι δεντροσπιτο :p

  39. Η Σουηδία έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία και σκηνοθεσία. Το τραγούδι είναι μέτριο προς καλούτσικο. Δεν πιστεύω να κερδίσει αλλά θα πάει καλά. Από την άλλη και το Αζερμπαϊτζάν όταν νίκησε είχε ένα απλά συμπαθητικό universal τραγούδι με πολύ ωραία παρουσίαση σε ένα τελικό μέτριων τραγουδιών…μπορεί και φέτος να νικήσει ένα τραγούδι που δεν έχει κάτι το φοβερό αλλά να καταφέρει να μαζέψει ψήφους από παντού. Αγαπημένο μου η Ιταλία φέτος αν και δεν έχουμε δει ακόμα πρόβα. Με έχουν λίγο κουράσει οι φωνές τύπου Duffy, Lorde πια (βλ.Σλοβενια). Καλή επιτυχία στην Ελλάδα!

  40. πως φαίνεται ότι η Σουηδία είναι ξεκάθαρα ένα μεγάλο φαβορί μόνο και μόνο από τα τοοοοσα DISLIKE και από τα τόσα πολλά LIKE μέσα σε τόσο λίγο χρόνο..

  41. Μετά από όλα αυτά που είδαμε μέχρι τώρα πιστεύω πως αν η ελληνική συμμετοχή ήταν κάποιας άλλης χώρας περισσότερο συμπαθούς θα χτυπούσε άνετα TOP 5 και θα ήταν και σοβαρή υποψηφιότητα για την νίκη…Τώρα εμείς θα αρκεστούμε σε μια θέση από 7 έως 15

    • Μην εχεις στο νού σου της προηγούμενες χρονιές που δεν πήγαιναν καλά στις επιτροπές η Ελλάδα φέτος είναι Μπαλάντα έχει τεραστια διάφορα συμμετοχη με συμμετοχη

  42. Ξεχασα την Πολωνια> Μετρια φωνη, μετριο τραγουδι. Ωραιο το βιντεοκλιπ που εχουν κυκλοφορισει. Ωραιο το σκηνικο εδω. Αξιοπρεπεστατη παρουσια. Δε νομιζω ομως να περασει.

  43. Δεν μου αρεσε από την αρχη κανενα από αυτά τα τέσσερα τραγουδια,πιστευα ότι ισως αλλαξω γνωμη μολις τα δω στην σκηνη αλλα τιποτα….από που κι ως που φαβορι η Σουηδια ακομα αναρωτιέμαι…..στην Σλοβενικη συμμετοχη αξιζει μονο η φωνη της κοπελας….Πολωνια και Ελβετια περασαν και δεν ακουμπησαν!!!!

  44. η γιουροβιζιον εχει χασει την αιγλη της προηγουμενης δεκαετιας . αυτο ειναι το γενικο συμπερασμα . περιμενεις εναν ολοκληρο χρονο και καταληγεις να ελπιζεις για του χρονου . Σουιδια … ενταξη δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα δεν εχει και κατι εξαιρετικο , φαβορι-φαβορι-φαβορι …. αν εκπροσωπουσε αλλη χωρα δεν θα το συζητουσαμε καθολου . η Σλοβενια μου αρεσει ! πανω απο τριτη θεση δυσκολο παντως . και οικονομικα δεν κρατιεται σαν κρατος νομιζω . Αναρωτιεμαι επισης πως θα λειτουργησει αυτο το κοινο φοντο με τα δεντρα … καποιες συμμετοχες λογικα θα χαντακοθουν . Για μενα μονο πραγματικο φαβορι για φετος ειναι η Ιταλια αλλα θα εχουμε περιεργη γιουροβιζιον . σκεφτομαι τις αντιδρασεις της χωρας που θα μεινει εκτος δεκαδας λογο Αυστραλιας . σκεφτομαι και εκεινους που περιμενουν με ανυπομονησια αποτυχια Ελλαδας-Κυπρου . θεωρω παντως οτι αξιζουμε και οι δυο συμμετοχη στον τελικο και καλη θεση . δεν καταλαβαινω τι παραπανω βρισκουν μερικοι σε Λετονιες Αλβανιες Γεωργιες Βελγια και ακομη περισσοτερο σε ηνομενο βασιλειο που φιγουραρει μονιμα στην πρωτη δεκαδα σε ολα τα στοιχηματα . μακαρι να τα καταργησουν να ξανα γινουν ολα λιιγο καλυτερα και λιιγο πιο αντικειμενικα .

  45. -Σουηδία. Το ότι είναι ίδια η παρουσίαση με τον εθνικό τους τελικό μόνο θετικό είναι γιατί έτσι εκτοξεύθηκε αυτό το τραγούδι.Από την εντυπωσιακή ευρυματική σκηνική παρουσία και την perfomance του Μανς. Γιατί το τραγούδι είναι απλά οκ. Μην είμαστε υπερβολικοί.Δεν είναι κακό τραγούδι απλά όχι για νίκη.Όμως τόσα και τόσα μέτρια έχουν κερδίσει το Heroes θα με ενοχλήσει? Η πρόβα άνετη και ο Μανς όπως πάντα πολύ καλός.Τον αντιπαθούν ή όχι ο άνθρωπος το έχει το πακέτο.
    -Ελβετία. Το τραγουδι μου αρέσει αρκετά αλλά τι φασαρία είναι αυτή?Τι μπάχαλο στα φωνητικά!Ενώ η κοπέλα έχει πολύ καλή φωνή.Δεν νομίζω πως έχει ελπίδες.
    -Σλοβενία.Μια χαρά.Σίγουρα όχι κάτι εντυπωσιακό.Όμως ένας που θα το ακούσει πρώτη φορά κάλλιστα μπορεί να το προσπεράσει.Είναι όμως ένα πολύ όμορφο κομμάτι από μια ιδιαίτερη φωνή που μπορεί να μην αρέσει!Δεν το έχω για σίγουρη πρόκριση.
    -Πολωνία.Το τραγούδι είναι μια γλυκιά μελωδία αλλά σαν σύνολο είναι ένα αδιάφορο τραγούδι.Όμορφο backround και οι πιθανότητες για πρόκριση είναι καλώς ή κακώς λόγω της συμπάθειας στην ανάπηρη τραγουδίστρια που όμως δίνει ένα πολύ όμορφο μάθημα για δύναμη και θέληση και μπράβο της.

  46. Σλοβενία : Τίποτα το ιδιαίτερο! Φωνητικά η Marjetka είναι καλή αλλά νιώθω ότι κάτι λείπει απ’όλη την εμφάνιση…Μου αρέσει πάντως η κοπέλα που κάνει πως παίζει βιολί!!

    Πολωνία : Απλή εμφάνιση ενώ φωνητικά μου ακούγεται είναι μέτρια προς καλή…Τι φάση ;; Κι’άλλο φόντο με δέντρα

    Η κατάταξη μου : 1. Λετονία
    2. Τσεχία
    3. Ιρλανδία
    4. Σουηδία
    5. Κύπρος
    6. Αζερμπαιτζάν
    7. Μαυροβούνιο
    8. Μάλτα
    9. Ισραήλ
    10. Νορβηγία
    11. Ισλανδία
    12. Σλοβενία
    13. Ελβετία
    14. Πολωνία
    15. Πορτογαλία
    16. Άγιος Μαρίνος
    17. Λιθουανία

    Πολύ καλά αυτές τις δύο μέρες! Τα 11 μου άρεσαν αρκετά.

  47. Ο πρώτος ημιτελικός είναι πιο δύσκολος πιστεύω παρόλο που στον δεύτερο έχουμε μεγαθήρια όπως Σουηδία,Νορβηγία,Σλοβενία κτπ..

  48. Πάντως από τα 2 Semis και τις πρόβες αν έπρεπε να βγάλω μια πεντάδα σε τυχαία σειρά θα ήταν:

    ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΟΥΗΔΙΑ
    ΣΛΟΒΕΝΙΑ
    ΕΣΤΟΝΙΑ
    ΒΕΛΓΙΟ

    Μου άρεσε πολύ σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα η Ελλάδα και η Μαρία Έλενα περνάει το συναίσθημα και το πάθος και φαντάζομαι ότι στα σκηνοθετημένα πλάνα θα είναι ακόμα καλύτερα.

  49. σλοβενια-ωραιο τραγουδι, στην προβα ομως κατι μου ελειπε, πολυ καλη ερμηνεια παντως. λογικα θα περασει αλλα οταν μιλαμε για τη σλοβενια δεν μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια.

    πολωνια-το τραγουδι απο την αρχη μου αρεσε πολυ, ωραιο σκηνικο και ωραια ερμηνεια. αξιζει να περασει και λογικα θα το καταφερει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ