OGAE International Poll 2015: Η ψηφοφορία του OGAE Rest Of The World!

Η όγδοη ψηφοφορία για το poll του OGAE International είναι αυτή του Rest Of The World. Η δεκάδα τους έχει ως εξής:

1 βαθμός – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
2 βαθμοί – ΡΩΣΙΑ
3 βαθμοί – ΒΕΛΓΙΟ
4 βαθμοί – ΑΛΒΑΝΙΑ
5 βαθμοί – ΙΣΠΑΝΙΑ
6 βαθμοί – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
7 βαθμοί – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
8 βαθμοί – ΕΣΘΟΝΙΑ
10 βαθμοί – ΙΤΑΛΙΑ
12 βαθμοί – ΣΟΥΗΔΙΑ

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του poll εδώ.

Η κατάταξη μετά τις 8 πρώτες ψηφοφορίες:

1.ΣΟΥΗΔΙΑ   (83)

2.ΙΤΑΛΙΑ   (80)

3.ΕΣΘΟΝΙΑ (59)

4.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   (36)

5.ΣΛΟΒΕΝΙΑ (31)

6.ΝΟΡΒΗΓΙΑ   (30)

7.ΙΣΡΑΗΛ   (29)

8.ΙΣΠΑΝΙΑ   (19)

9.ΡΩΣΙΑ   (19)

10.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   (15)

11.ΒΕΛΓΙΟ   (10)

12.ΓΑΛΛΙΑ (9)

13.ΟΛΛΑΝΔΙΑ   (9)

14.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ   (9)

15.ΙΣΛΑΝΔΙΑ   (7)

16.ΓΕΩΡΓΙΑ   (7)

17.ΑΛΒΑΝΙΑ   (5)

18.ΡΟΥΜΑΝΙΑ   (4)

19.ΕΛΛΑΔΑ   (2)

20.ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ   (1)

Οι υπόλοιπες 20 χώρες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμούς.

Αντώνης Καρατζίκος

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η Σουηδια εχει ενα τραγουδι το οποιο δεν αξιζει τοσους βαφμους με τιποτα

  2. γιατι η αλβανια σε μερικα poll δεν εχει καθόλου..? αξίζει πολλά περισσοτερα

  3. Μπορω να μαθω πανω κατω ποσα μελη απο καθε OGAE ψηφιζουν σε αυτο το poll?

  4. Απο τις λίγες χρονιές που το αποτέλεσμα των OGAE δεν ειναι ξεκάθαρο απο τις 2-3 πρώτες ψηφοφορίες. Θελω την Ιταλία πρώτη και τη Σουηδία ίσως λιγο πιο κατω. Χαίρομαι πολυ για το Ισραήλ και ελπιζω να εχει αντίστοιχη μοίρα στον διαγωνισμό. Οσο για μας γιατι σκάτε; Ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα περασουμε, δεν έχουμε την καλύτερη συμμετοχή αλλα αξίζουμε τον τελικό πολυ περισσότερο απο άλλους. Και στη δεκάδα να μην ειμαστε και να ειμαστε 15οι-16οι ξερω γω ποιο ειναι το προβλημα; Σημασια εχει να δούμε ενα όμορφο αποτέλεσμα που θα χαρούμε κι εμεις κι ακομα πιο πολυ η Μαρια-Έλενα. Καλή συνέχεια με τις ψηφοφορίες των OGAE, με βάζουν στο κλίμα καθε χρόνο και περιμένω πως και πως!

  5. Ελπιζω στη Βιεννη να κανουμε την ανατροπη. Ωστοσο μερικες χωρες αξιζουν να πανε καλα.

  6. χαιρομαι που εχουν απηχηση ιταλια,ισπανια,ισραηλ και σλοβενια!ειλικρινα νομιζω οτι η σουηδια θα καταποντιστει μου βγαζει οτι ειναι αυτο το φαβορι που παντα τελευταια στιγμη γκρεμοτσακιζεται..να μου το θυμηθειτε για την σουηδια!

    • Η Σουηδία θα ειναι η περσινή Αρμενία ενώ η Ιταλία θα ειναι η περσινή Σουηδία βέβαια εμένα μου αρέσουν πολυ και τα δυο

  7. Δε θέλω να θυμίσω τι ειχε βγει η κοντσιτα περσυ και που ήταν στα στοιχήματα γιατί θα γινω γραφικος….

  8. Το πόσο χαίρομαι που δεν μας ψηφίζουν δεν λέγεται 🙂 Είδαμε και πέρσι και το 2012 που ψηφιστήκαμε , πως πήγαμε, ενώ το 2013 που πατώσαμε , βγήκαμε 6οι.. Παρακαλώ πολύ OGAEδες , ΜΗΝ μας ψηφίσετε 🙂

    • Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μη ψηφιστούμε ούτε από τους OGAEδες αλλά ούτε και τον Μάιο !

  9. Pragmatika an I Souidia me ton omofoviko tragoudisti kai tis ametritres enstaseis na min parei ton diagwnismo kerdisei pali fetos 8a travaw ta malia triha triha !!!

  10. Η Ιταλια ειναι η περσινη Σουηδια και η Γαλλια το 2009.ελα που ειναι εκεινο για νικη,δεν ξερω που θα το πανε οι επιτροπες την συγκεκριμενη χωρα,ο κοσμος ομως δν θα το ψηφισει παρολα αυτα εχει πιθανοτητες να ειναι πενταδα αλλα οχι πρωττη θεση.οι ογκαεδες δεν πετυχενουν ποτε,περυσι ολα τα 12 στην σουηδια και κατεληξε τριτη

    • Η εισαι αντρας και δε σου καθησε η Ελενα. Η εισαι γυναικα, απο αυτες τις ασχημες που δεν τους την πεφτει κανεις και λενε ολες τις ομορφες τσουλες.

  11. Ευτυχώς που δεν μας ψηφίζουν οι OGAEδες…Πιστεύω όμως με μια καλή μου παρουσία ο κόσμος το Μάιο θα μας ψηφίσει όπως και οι επιτροπές..Επίσης μην ξεχνάτε και τη διασπορά και τις ψήφους συμπάθειας προς την Ελλάδα που ειδικά τώρα θα ναι πολλοί

  12. Πιστευω πως οτιδηποτε και αν βγαλουν οι ψηφοφοριες των OGAE και γενικα οι φηφοφοριες στο διαδικτυο , την εκβαση του αποτελεσματος , θα την κρινουν σε μεγαλο βαθμο οι επιτροπες που θα δωσουν σημασια στη σκηνικη παρουσια καθε χωρας και γενικα στην συνολικη εικονα καθε τραγουδιου.

  13. απλως να σας αναφερω οτι περυσι αρμενια,σουηδια,ουγγαρια που ηταν ολες του εντος 5 αδας ψηφιστηκαν ασυστολως απο τους ογκαεδες!ετσι για να βλεπουμε και αυτην την πλευρα!μη θυμομαστε μονο εμας και του ισραηλ!

    • Καλυτερα η θετική σκέψη παρά η αρνητική υπαρχουν δυο πλευρες η δικιά σου που ισχύει σε γενικες γραμμες αλλά υπάρχει και η άλλη που ισχύει επίσης και μιλάμε για σύνολο δεκαδας όχι μονο για την πεντάδα που η μισή έπεσε έξω Ισραήλ δεν πέρασε η Αυστρία βγήκε 1 και όχι τριτη τέταρτη που είχε βγει εδώ η Ουκρανία βγήκε έκτη και όχι στον πάτο που την είχαν εμείς βγήκαμε 20 και όχι 9 η Ολλανδία βγήκε δεύτερη και 20 και πιο κάτω όλα αυτά είναι λιγα?υπαρχουν και αλλα τόσα παρα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ