Ο OGAE GREECE παρουσιάζει τη συμμετοχή της Γεωργίας 2015!

Η Γεωργία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2015 από τη Nina Sublatti και το τραγούδι Warrior που έχουν γράψει η Nina Sublatti και ο Thomas G:son σε στίχους της ιδίας και θα ερμηνευτεί στα Αγγλικά.

H Nina Sublatti (κατά κόσμον Nina Sulaberidze) γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1995 στη Μόσχα από γεωργιανούς γονείς. Το 2008 τη βρίσκει στη Γεωργία να δουλεύει ως μοντέλο μέχρι τις αρχές του 2011, οπότε και ουσιαστικά ξεκινάει η μουσική της καριέρα πλάϊ στον τραγουδιστή Bera Ivanishvili. Το 2013 λαμβάνει μέρος στο αντίστοιχο Idol της χώρας της το οποίο και κερδίζει, κάτι που εκτός από φήμη της δίνει και ένα καλό συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Γέννημα αυτής της συνεργασίας της είναι το πρώτο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο Dare to Be Nina Sublatti και έμελλε να γίνει ο δίσκος της χρονίας με τις περισσότερες πωλήσεις. Το 2015 η Nina Sublatti κέρδισε τον Τελικό της χώρας της και επιλέγει έτσι να είναι η επόμενη εκπρόσωπος στην 60η Eurovision τονερχόμενο Μάϊο στη Βιέννη με το τραγούδι Warrior.

Δείτε όλα τα άρθρα για τη Γεωργία εδώ.

Το Warrior θα διαγωνισθεί στoν 1ο ημιτελικo, που θα γίνει στις 19 Μαΐου 2015, στη θέση 16.

[youtube id=”RZrRQSI_pcQ” width=”600″ height=”350″]

Warrior

Fighter
Oximated
World gonna get up and see
I’m a warrior
isolated
World gonna listen to me
Violence
Set the Free
Wings are gonna spread up
Still a fighter
isolated
World gonna get up and see
woohoo
I’m warrior
still stucked in my mind
I’ve been in danger for too long
No no no
woohoo
I’m warrior
still stucked in my mind
I’ve been in danger for too long
No
Not a shabby
Or a money maker
Worlds gonna light up in peace
Not in shadows
Bright a little
Not your fault you’re just gonna breathe
Violence
Break the free
Wings are gonna spread up
I’m a fighter
Oximated
I’m gonna get up and be
woohoo
I’m warrior
still stucked in my mind
I’ve been in danger for too long
No no no
woohoo
I’m warrior
still stucked in my mind
I’ve been in danger for too long
No

Πολεμιστής

Μαχητής
Σε οξιμοποίηση
Ο κόσμος θα σηκωθεί και θα δει
ότι είμαι πολεμιστής
Απομονωμένος
Ο κόσμος θα με ακούσει
Βία
Ελευθερωθείτε
Τα φτερά θα απλωθούν
Ακόμα μαχητής
απομονωμένος
Ο κόσμος θα σηκωθεί και θα δει
Ου ου
Είμαι πολεμιστής
Ακόμα κολλημένο στο μυαλό μου
ότι κινδυνεύω εδώ και πολύ καιρό
Όχι όχι όχι
Ου ου
Είμαι πολεμιστής
Ακόμα κολλημένο στο μυαλό μου
ότι κινδυνεύω εδώ και πολύ καιρό
Όχι
Ούτε ευτελής
Ούτε παραδόπιστος
Οι κόσμοι θα φωτιστούν με ειρήνη
Όχι στις σκιές
Λίγο φωτεινός
Δε φταις που μόνο θ’αναπνέεις
Βία
Ελευθερωθείτε
Τα φτερά θα απλωθούν
Είμαι μαχητής
Σε οξιμοποίηση
Θα σηκωθώ και θα υπάρξω
Ου ου
Είμαι πολεμιστής
Ακόμα κολλημένο στο μυαλό μου
ότι κινδυνεύω εδώ και πολύ καιρό
Όχι όχι όχι
Ου ου
Είμαι πολεμιστής
Ακόμα κολλημένο στο μυαλό μου
ότι κινδυνεύω εδώ και πολύ καιρό
Όχι

———————————————————————————————————————————————–
Ελευθερία Παπαχριστοδούλου
Λουκάς Βλαβιανός
Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειμαι και πολυ φαν του τραγουδιού..
    28# στο τοπ μου…. Παντως πιστευω θα περάσει στο τελικο

    • Μου αρέσει άλλα συμφωνώ ότι καταντά ββαρετό!!
      θέση στο τοπ μου 8/40
      θέση στον ημιτελικό 4/16
      Θέση στον Τελικό 8/27

  2. Μονο που ειναι το μονο δυναμικο τραγουδι του ημιτελικου σιγουρα περναει και δεν ειναι κακο ωραια κοριτσι δυναμικο τραγουδι σε ενα ημιτελικο υπνου.

  3. Και κλείνουμε τον πρώτο ημιτελικό με τη συμμετοχή της Γεωργίας. Πολύ ιδιαίτερο σαν άκουσμα, ωστόσο, θα έλεγα ότι είναι και αρκετά εκνευριστικό όταν φτάνει στο ρεφρέν. Νομίζω πως απ’το κοινό θα πάρει το ok για τον τελικό, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα το βοηθήσουν οι επιτροπές, οι οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο τραγούδια άλλων χωρών, που ήταν καθαρά επιλογές επιτροπών στους αντίστοιχους εθνικούς τελικούς (π.χ. Δανία, Λευκορωσία). 5/10, 33/40 και δωδέκατο στον ημιτελικό (παρεμπιπτόντως με τόσες χώρες που έχω προβλέψει για τον τελικό, οι φιναλίστες πρέπει να βγαίνουν γύρω στους 13)!!! Στον συγκεκριμένο ημιτελικό πρέπει να έχουμε υπόψιν τα γεωγραφικά, τα οποία με μπερδεύουν απίστευτα, γιατί έχουμε 5 ανατολικές χώρες (Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία, Λευκορωσία και Μολδαβία), 5 βαλκανικές (Ελλάδα, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και Σκόπια), χώρια οι δυτικές και σκανδιναβικές (Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία και Φινλανδία), ενώ έχουμε και από κεντρική Ευρώπη και Βαλτική (Ουγγαρία και Εσθονία). Εμένα με φοβίζουν πολύ οι συμμαχίες, δεν ξέρω για εσάς…

  4. Η Γεωργια ειναι 50-50 για να περασει. Ενα μονοτονο τραγουδι ομως απροβλεπτο 10/16 και 14/40 στο τοπ μου

  5. Αρκετα δυναμικο κομματι..που παραλληλα ομως κατανταει κουραστικο…Μεγαλο στοιχημα..βεβαια ειναι η σκηνικη παρουσια κ το πως θα το υποστηριξει πανω στη σκηνη..

    ΥΓ..Η λεξη Οξιμοποιηση τι σημαινει;

  6. Και αισίως “φτάσαμε” στην τελευταία χώρα που διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό. Η Γεωργία φέτος στέλνει κάτι πολύ καλύτερο από πέρυσι, όμως προσωπικά δεν με “πείθει” και θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια φέτος. Παρ’όλ’αυτά θεωρώ πως η Γεωργία μάλλον θα είναι μία εκ των δέκα φιναλίστ, αρκεί να έχει μια πολύ καλή σκηνική παρουσία (που συνήθως έχει ή πιστεύει ότι έχει) και ασφαλώς να μην την “μαυρίσουν” οι επιτροπές (αυτός είναι μάλλον και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Γεωργία).
    Στο top μου είναι το #28/40.
    Καλή Επιτυχία!

    • Μιας που ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των χωρών που διαγωνίζονται στον α’ ημιτελικό, θα ήθελα να κάνω και κάποιες προβλέψεις…
      Κατ’αρχήν η πλήρης κατάταξή μου (όχι πρόβλεψη) για τον 1ο ημιτελικό είναι η εξής:
      1. Εσθονία
      2. Ολλανδία
      3. Ρουμανία
      4. Βέλγιο
      5. Ρωσία
      6. Ελλάδα
      7. Σερβία
      8. Αλβανία (θα ανέβει μετά τις πρόβες)
      9. Ουγγαρία
      10.Γεωργία
      __________________
      11.Μολδαβία
      12.Π.Γ.Δ.Μ.
      13.Δανία
      14.Λευκορωσία
      15.Αρμενία
      16.Φινλανδία
      Ωστόσο, οι δέκα χώρες που πιστεύω θα περάσουν διαφέρουν λίγο. Πρώτα απ’ όλα να πω πως φέτος και οι δύο ημιτελικοί είναι πολύ απρόβλεπτοι και όλα θα κριθούν από την live ερμηνεία, την σκηνική παρουσία και σε μεγάλο βαθμό και απ’το πως θα ψηφίσουν οι επιτροπές. Στον α’ ημιτελικό συγκεκριμένα θεωρώ πως οποιαδήποτε χώρα μπορεί να περάσει και οποιαδήποτε να μείνει εκτός. Εντούτοις, νομίζω πως ήδη έχουν “κλειδώσει” τρείς χώρες για τον τελικό και είναι: (με τυχαία σειρά)
      Εσθονία (λόγω τραγουδιού)
      Ρωσία (λόγω πολλών φιλικών χωρών αλλά και τραγουδιού)
      Ρουμανία (λόγω διασποράς αλλά και σχετικά “jury-friendly” τραγουδιού).
      Από ‘κει και πέρα τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση θεωρώ πως έχουν (με τυχαία σειρά): Βέλγιο, Ελλάδα, Αλβανία, Αρμενία και Γεωργία. Για τις 2 εναπομείνασες θέσεις θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 8 χώρες, όμως με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ πως λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης έχει η Μολδαβία και η Π.Γ.Δ.Μ. Συνεπώς οι δύο κενές θέσεις θα καλυφθούν από 2 χώρες εκ των: Ολλανδία, Φινλανδία, Σερβία, Ουγγαρία, Λευκορωσία, Δανία.
      Περισσότερα θα ξέρουμε τον Μάιο. Καλή επιτυχία σε όλες τις χώρες του α’ ημιτελικού και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, που έχει δύσκολο “έργο” φέτος.

      • Θα επιχειρήσω κι εγώ πρόβλεψη για τον α ημιτελικό με διαφορετικό τρόπο όμως:
        Εσθονία : 1-3
        Aλβανία : 1-3
        Ρωσσία : 1-4
        Oλλανδία : 4-8
        Ρουμανία : 4-9
        Bέλγιο : 4-14 (Το πιο απρόβλεπτο κατ’εμέ)
        Γεωργία : 5-10
        Aρμενία : 6-12
        Ελλάδα : 6-12
        Λευκορωσία : 7-13
        Σερβία : 7-13
        Δανία : 8-13
        Ουγγαρία : 9-16
        Σκόπια : 9-16
        Φινλανδία : 9-16
        Mολδαβία : 11-16

      • Donnie Darko συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με την πρόβλεψή σου. Απλώς θεωρώ πως η Ρουμανία μπορεί να βρεθεί και λίγο πιο ψηλά-όχι πρώτη βέβαια (αλλά ακόμα και πέρυσι με το απίστευτα κλισέ και βαρετό MIracle βγήκε δεύτερη) ενώ νομίζω πως και η Ελλάδα μπορεί με λίγη “καλή θέληση” να βρεθεί έως και 4η, και από την άλλη-αν και θεωρώ πως η Αλβανία θα τα πάει εξαιρετικά-θα ήμουν λίγο πιο επιφυλακτικός και θα “προέβλεπα” 1-5. Συμφωνώ επίσης πως το Βέλγιο είναι ακόμα πολύ απρόβλεπτο, φαντάζομαι πως με τις πρόβες θα ξεκαθαρίσει η τύχη του.

  7. Γεωργια,η τελευταια χωρα του ημιτελικου μας! για μενα η γερωργια φετος στελνει ενα μετριο προς καλο κομματι,το καλυτερο που εχει στειλει απο το 2012 κι μετα κατα την αποψη μου!το τραγουδι ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο αλλα πιασαρικο!στα θετικα,επισης,η ομορφη παρουσια της κοπελας και το πολυ ωραιο βιντεο κλιπ καθως κι το μυστηριο που βγαζει το κομματι!βεβαια,στο λαιβ μου φαινεται λιγακι αδυναμη ως ερμηνεια! για να σωθει καπως αυτο πρεπει η σκηνικη παρουσια να ναι πολυ καλη!παντως θεωρω πως η γερωργια θα περασει σιγουρα! αφου αν κι οι επιτροπες ισως να την εχουν εκτος δεκαδας το κοινο ομως θα την εξασφαλισει την προκριση! επισης η πολυ καλη θεση που εμφανιζεται κι η συμμετοχη πολλων πρωην σοβιετικων χωρων κι βαλκανικων [που στηριζουν τη γεωργια(κι η ελλαδα μεσα σε αυτες)σε αυτο τον ημιτελικο κανουν την προκριση για τη χωρα βεβαιη! μπορει να ναι οριακη αλλα θα προκριθει σιγουρα πιστευω!
    δινω στη γεωργια την 7η θεση στον ημιτελικο μας κι την 21η στη γενικη καταταξη μου!
    εκτιμηση:ημιτελικος:προκριση! 6η-9η θεση τελικος:15η-23η
    καλη επιτυχια στη Γεωργια!

  8. ΓΕΩΡΓΙΑ:
    Θέση στο Top μου: #20/40
    Θέση στον ημιτελικό: #09/16
    Θέση στον τελικό: #20/27
    Σχόλια:
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η γούνα στο video clip. όπως και τα ζώα που χρησιμοποίησε!
    δεν ξέρω, απορρώ πως την έχω τόσο ψηλά

  9. Μακράν η καλύτερη συμμετοχή της πιο βαρετής (μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία) χώρας στη Γιουροβίζιον, γενικά!!! 9/10

  10. dunamiko san akousma alla kapws metrio kommati…6/10 apo mena kai h prokrisi tou oriaki…an to petuxei tha einai stin 9-10 thesi tou imitelikou…an kai efoson loipon perasei ston teliko tha einai kapou 17-27…

  11. Βαθμολογια: 3/10
    Θεση: 36/40
    Σχολιο: Τα κουπλε ειναι αρκετα συμπαθητικα αλλα το ρεφραιν με εκνευριζει παρα πολυ. Σαν τραγουδι μου δημιουργει αγχος και εκνευρισμο. Στα πλην και οι στιχοι που δεν βγαζουν καν νοημα κ δεν εχουν συνταξη κ η προφορα της. Γιατι δεν το γραφε σε μια φανταστικη γλωσσα ή εστω στα Γεωργιανα?
    Προβλεψη: Βλεπω οτι στον κοσμο γενικα αρεσει αλλα θα κανω μια τολμηρη προβλεψη λεγοντας οτι δε θα περασει στον τελικο. Δεν μου καθεται ως “Qualifier”. Βεβαια δε θα ειναι μακρια απο την προκριση (11η-12η). Πιστευω οτι αυτο θα οφειλεται σε κακο σκορ απο τις επιτροπες (13ο-14ο) και ενα μετριο σκορ απο το κοινο (8ο-9ο).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ