Επιλέγουμε απόψε για τη Βιέννη!

Έφτασε η μέρα του εθνικού τελικού της χώρας μας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2015. 4 σόλο καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα θα παλέψουν απόψε για το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Βιέννη.

10 χρόνια μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στο Κίεβο, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ΝΕΡΙΤ και το νεανικό μουσικό κανάλι MAD TV διοργανώνουν από κοινού το EUROSONG 2015 και υπόσχονται μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις. Παρουσιάστριες θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια του show έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Έναστρον Music Hall και θα ξεκινήσει στις 21:00. Θα υπάρχει φυσικά τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ, αλλά και από την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ και το eurovision.tv. Επίσης, τον τελικό θα μεταδώσει το ΡΙΚ και το RIKSAT.

Καλεσμένοι στο show θα είναι οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας Freaky Fortune & Riskykidd, ο Λούκας Γιώρκας, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision το 2011, αλλά και οι ONE που εκπροσώπησαν την Κύπρο το 2002 και ενώνονται και πάλι για τη βραδιά αυτή. Μαζί μας θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου, στην επέτειο των 10 ετών από τη νίκη της, η οποία θα ερμηνεύσει το My Number One, τα καινούργια της τραγούδια αλλά και το Rise like a Phoenix , με το οποίο η Conchita Wurst επικράτησε στην Κοπεγχάγη. Στη βραδιά θα εμφανιστεί και ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Βιέννη Γιάννης Καραγιάννης. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Οι 5 συμμετοχές με σειρά εμφάνισης είναι:

1. C:Real – «Crash And Burn» (Μουσική, Στίχοι: Τάκης Δαμάσχης)
2. Θωμαή Απέργη & Legend – «Jazz & Συρτάκι» (Μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος, Στίχοι: Γιάννης Σίννης)
3. Barrice – «Ela» (Μουσική, Στίχοι: Niclas Olausson & The Beatbox, Victoria Chalkitis)
4. Shaya – «Sunshine» (Μουσική, Στίχοι: Shaya Hansen, Thomas Reil, Jeppe Reil, Marios Psimopoulos)
5. Μαρία Έλενα Κυριάκου – «One Last Breath» (Μουσική: Ευθύβουλος Θεοχάρους, Μαρία-Έλενα Κυριάκου, Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Εβελίνα Τζιώρα)

Καλή επιτυχία σε όλους και ο καλύτερος να κερδίσει. Ο OGAE GREECE θα στηρίξει όποιον κερδίσει και θα είναι στο πλάι του στη Βιέννη όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Λουκάς Βλαβιανός

147 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να μην βρίζουμε συνέχεια την ΝΕΡΙΤ, έχω να πω οτι φέτος τουλάχιστον στο θέμα της διοργάνωσης τα πάει καλύτερα απο κάθε άλλη χρονιά (και απο την ΕΡΤ), θα μου πείς τι να σου κάνει η διοργάνωση με τέτοια τραγούδια…..
    Οι απαιτήσεις που έχω για απόψε:

    1) C:REAL : Καμία απαίτηση γιατί δεν έχει καμία ελπίδα
    2) Thomais Apergi: ΌΧΙ υπερβολές στις κινήσεις… σωστή φωνή, οχι υπερβολικό νάζι, θα καταντήσει κιτς (πιο πολλύ αποτι είναι)
    3) Barrice: Ούτε αυτός έχει ελπίδες, ας κάνει οτι θέλει
    4) Shaya: Έυχομαι οσο τίποτα να μην πάει, αλλά είναι φαβορί. Σωστή χορογραφία!!!, σωστή φωνή και επειδή το τραγούδι της έχει πολλά back vocals, πρέπει να προσέχει.
    5) Maria Elena Kyriakou: Σωστός φωτισμός (σκοτεινός) λιττή εμφάνιση χωρίς φωτιές και ιστορίες… και φυσικά σωστή φωνή! Εύχομαι να μπορέσει να το τραγουδήσει όπως στη studio version

    *Οι guests μου φαίνονται λίγο άκυροι *

    • Απ ότι είδα στις φωτογραφίες χρησιμοποιούν το stage απο το σχήμα Καρρά- Ρόκου (που πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακό).
      Πάλι καταξοδεύτηκαν, μ’ αρέσει που είναι και συμπαραγωγή. Πόσο γύφτοι ρε φίλε

    • Πυροτεχνηματα και φωτιες και τετοια αν δεν κανω λαθος δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε σε ελληνικο τελικο, οποτε δεν το βλεπω ετσι κι αλλιως να χρησιμοποιηθουν φετος

  2. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΕΠΛΕΓΟΥΜΕ SHAYA ΓIA NA MHN ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΔΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

  3. εφτασε και η βραδια της επιλογης!!εγω προσωπικα θα στηριξω τη συμμετοχη της θωμαις απεργη!διοτι ειναι το μοναδικο τραγουδι με ελληνικο στιχο και υφος!και γιατι η απεργη ειναι φωναρα και κουκλαρα!καλη μας επιτυχια!

  4. Ακυροι θα ηταν οι καλεσμένοι αν φώναζαν τον Χαρουλη, τον Παντελιδη και τη Ζουγανελη. Αυτοί που θα έρθουν αποψε όλοι έχουν σχέση με τη Eurovision όποτε γιατι ειναι άσχετοι ; Ο,τι του φανεί του καθενός εδω μεσα …

  5. Στο star ανακοίνωσαν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής… Με αυτή τη σύσταση νομίζω πως η Μαρία Έλενα είναι πλέον το μεγάλο φαβορί.. εκτός και αν κάποιο βγει με τεράστιο διαφορά στο κοινό , που δε πιστεύω να γίνει! Καλή μας επιτυχία ! 8)

  6. Μαγκια θα ταν να υπάρξει φανερή ψηφοφορια αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε ας πουμε και ευχαριστώ που η διοργανωση φετος ειναι αρκετα καλη. Καλη επιτυχια σε ολους, ΟΛΑ θα κριθούν απόψε, δεν υπαρχει φαβορι…

  7. Shaya εννοείτε! Πολύ δυναμική! Πιστεύω ότι στο κοινό θα παίξουν Σαγια και Θωμαη! Και οι δυο ειναι εξαιρετικές… Μην κρίνεται την κριτική επιτροπή όπως της Σουηδίας, Νορβηγίας και άλλων χωρών! Ποτέ η κριτική τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγάλει πρώτη την καλύτερη φωνή αλλα στηρίζεται πάντα και στην γνώμη του κοινού και αυτό είναι πολύ ευχάριστο 🙂

  8. Η επιτροπη που ανακοινώθηκε ειναι πιο κοντα σε Απεργη . Δεύτερον, η πρόβα της σαγια με το ρούχο κανονικα κτλ που θα φορέσει σημερα εχει αναρτηθεί στο προφιλ της στο φεησμπουκ, την ανέβασε φιλος της που ηταν στο εναστρον χθες χαράματα. Το φόρεμα της ειναι καλο, άσπρος χιτώνας που σε κάποιο σημειο δυο γυναίκες απο τα πλάγια της αφαιρούνε κομμάτια και γινεται ασπρόμαυρο μινι. Φωνητικα ειναι άψογη , η χορογραφία καλουτσικη. Background το αναμενόμενο .

    • Αλλαγή του ρούχου πανω στη σκηνή; Tρομερή πρωτοτυπία! Marija Naumova 2002, Σακης 2004 και πολλοί άλλοι, λιγη φαντασία βρε παιδιά!

  9. Θα ήμουν χαρούμενος αν πάει ή Μαρια Έλενα ή Θωμαη. Το τελευταίο δύο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι c real και barrice, και το αρχίσουν. Φοβάμαι μην κέρδισε shaya, γιατί και να αρέσει ή να μην αρέσει στο κοινό (εγώ πάντως δεν μου αρέσει) οι κριτές δεν θα το αρέσουν, και επειδή έχουν 50% βάρος στην βαθμολογία πρέπει να το σκέφτομαι και αυτό και να πάρουμε έξυπνο απόφαση. Μαρία Έλενα η θωμαις για Βιέννη.

  10. Καλά μακάρι να πάει η Κυριάκου έστω καο με μια ψήφο διάφορα όμως σε από εδώ αρέσει να την στηρίξουν με ψήφους!

  11. Ομορφα!! Ευχομαι και ειμαι μαζι με τη Shaya το καλύτερο και πιο ξεσηκωτικο τραγουδι του τελικου,που σιγουρα θα ξεχωρισει φέτος αν πάει!!ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ #vote#shaya

  12. στηρίζω σαγια..ωστόσο όποια απ τις κοπέλες κ αν πάει δεν έχω θέμα…η πρόβα της σάγια πάντως φοβερή

  13. Νομίζω πως η Μαρία-Έλενα θα πάει τελικά στη Eurovision. Είναι το καλύτερο όλων, όσων συμμετέχουν. Στους μονόφθαλμους ο τυφλός…
    Καλή επιτυχία! 🙂

    • Welcome back Kate! Μετά τον Καρπάθιο Θεό και τον Βέλγο μπούλη – μαμάκια, δε διαφαίνεται μέχρι τώρα καμιά παρόμοια συμμετοχή να ‘λατρέψουμε’ φέτος, ε? 🙂 Ή κάνω λάθος?!?!

      • Καλώς σας (ξανα)βρήκα! 🙂
        Μέχρι στιγμής όχι…αλλά που θα (μου) πάει…αναμένω με αγωνία το/τη νέο/α Θεό/ά της φετινής eurovision. Έχουμε ακόμη καιρό…δεν έχουν τελειώσει όλα ακόμη… 🙂

  14. Νομίζω σήμερα θα κερδίσει ή η Shaya ή η Μαρια Έλενα. Εγώ υποστηρίζω Shaya γιατί ήδη υπάρχουν πάρα πολλές μπαλάντες φέτος και οι περισσότερες είναι πολύ καλύτερες από της Μαρίας. Νομίζω θα περάσουμε πολύ απαρατήρητοι με αυτήν. Πάμε γερά Shaya να τους ξεσηκώσουμε όλους!!!

  15. Έφτασε και η μέρα που όλοι περιμέναμε! Κατ’ αρχάς, προκαταβολικά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, η οποία από το λίγο που έχω παρατηρήσει, θα είναι η καλύτερη από τότε που ανέλαβε το MAD. Αν και από τα τραγούδια μας δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και θεωρώ ότι η πιο αξιοπρεπής συμμετοχή είναι αυτή της Κυριάκου, σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχωρίσει στη Βιέννη, από μπαλάντες άλλο τίποτα φέτος μέχρι στιγμής και που’σαι ακόμα… 🙂 Επίσης, δε νομίζω να στηριχτεί και από την επιτροπή σήμερα. Οπότε, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Shaya και Απέργη, προσωπικά θα προτιμούσα την πρώτη με μικρή διαφορά, αν και πολύ άκυρα τα ‘παντρέματα’ και των 2 για διαφορετικούς λόγους, αλλά ΟΛΑ θα κριθούν, σαφώς από την φωνητική επίδοση, αλλά κυρίως από την σκηνική παρουσίασή τους! Ελπίζω να επιλέξουμε και φέτος, όπως τις περισσότερες φορές, συνετά την εκπρόσωπό μας… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  16. Ελπίζω να στείλουμε την Shaya. Έχει το καλύτερο τραγούδι και το αξίζει. Την έχω δει live και ήταν πολύ καλή φωνητικά και ως παρουσία. Έχει πολύ εμπειρία η κοπέλα. Καλή επιτυχία!!!

  17. Πραγματικά θα μου κακοφανεί αν στείλουμε την Κυριάκου. Θα είναι μία νέα Μαντώ 12 χρόνια μετά. Υποστηρίζω Shaya, αλλά αν κάνει μία καλή εμφάνιση και η Θωμαΐς, ίσως θα είναι καλή επιλογή. Αλλά μόνο αυτή η νερόβραστη μπαλάντα να μην πάει.

  18. Λοιπόν……..εγώ θέλω απόψε να δούμε ένα όμορφο σόου, να μην βαρεθούμε και να έχει πολλές εκπλήξεις. Ας μας εκπροσωπήσει ο καλύτερος αν και εγώ έχω εκφράσει την προτίμησή μου στο τραγούδι της Μαρίας Έλενα Κυριάκου και της Θωμαή! Όλα τα τραγούδια είναι ωραία αλλά τα αγαπημένα μου για φέτος είναι αυτά τα 2. Στο τέλος όμως όποιος και να μας εκπροσωπήσει θα τον υποστηρίξω, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητα από το αν πήγε τελικά αυτός που θέλαμε ή όχι!

  19. οχι η μαρια ελενα ανευρο κομματι που θα χαθει στη ευροβισιον..οχι..ΣΑΓΙΑ θα κανει την εκπληξη

  20. Της Shaya το στιλ είναι παρόμοιο με της Ελευθερίου ενα ποπ τραγούδι εγώ δεν θα ρισκαρα ξανά

  21. H Σαγια δεν εχει τυχη στην γιουροβιζιον….θα γινει οτι με το ραιζ απ περυσι……Η μαρια ελενα ισως εχει καλυτερη τυχη…αν και εμενα αυτη (σαγια) μου αρεσει..Φετος ακομα πιο πεσμενα τα υποψηφια τραγουδια..

  22. Δεν θα απασχολήσει κανένα από αυτά τα 5 τραγούδια το τοπ μου τον Μάϊο, οπότε ας πάει η Θωμαή που την έχω παίξει και στοίχημα για απόψε!

  23. ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΕΤΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ PHONE KAI SMS.ΘΑ ΨΙΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ Η SHAYA ME ΑΠΕΡΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ KAI H KYRIAKOY ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

  24. Σάγια να παει… μια χαρά κομμάτι είναι.. για γιουροβίζιον και ελλάδα είναι το κατάλληλο.. έξυπνο, χαρούμενο, ελληνικό, ανεβαστικό.. Αυτό θέλουμε να δείξουμε.. οχι μια μη ελληνική μπαλάντα.. δε μας αντιπροσωπεύει κθλ, και το μισό κομμάτι περνάει απαρατήρητο.. Ελπίζω απόψε να μη νοθεύσουν το αποτέλεσμα οι επιτροπές και να υπάρχει μια στοιχειώδη συμφωνία μεταξύ κοινού και επιτροπής. Το κοινό αποφάνθηκε αυτές τις μέρες.. Είπε Σάγια… Αν δούμε τρ καμιά Σάγια στις επιτροπές 3η ή 4η θα το κάνουν για να μην πάει αυτή…
    Το τοπ μου πριν το είναι live ..

    Σάγια 1η 8/10
    Θωμαή 2η 5/10
    Μαρία Έλενα 3η 7/10 (σαν τραγούδι, αλλά όχι για esc!)
    C: real 4oi 3/10
    Barrice 5ος 2/10

  25. Θα δοθεί σκληρή μάχη απόψε μεταξύ των τριών κυριών, προσωπικά υποστηρίζω shaya & Μαρία Έλενα. Όλα θα κριθούν από το ποιος θα παρουσιάσει καλύτερα το τραγούδι του τόσο φωνητικά όσο και σκηνικά. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία και να έχουμε έναν ωραίο τελικό!!!

  26. Παιδιά μη νομίζετε ότι η κριτική επιτροπή θα ψηφίσει με τα χίλια την μπαλάντα, επειδή έχει φωνή η Κυριακου. Και πέρσυ η Κρυσταλλία είχε φωνάρα αλλά βγήκε το Rise Up. Με λίγα λογια και οι κριτηκές επιτροπές ψηφίζουν ποπ τραγούδια, και την σκηνική παρουσία. Παμε Shaya !

  27. Να πω και εγώ τα συγχαρητήριά μου σε ΝΕΡΙΤ και ΜAD για την φετινή διοργάνωση που φαίνεται πως θα είναι πολύ καλή και με πολλούς καλεσμένους. Για τα τραγούδια ειλικρινά δεν έχω ξετρελαθεί φέτος, όμως νομίζω πως έχει ανεβεί το επίπεδο σε σχέση με άλλες χρονιές, τουλάχιστον αυτό αποκομίζω από άτομα που συνομιλώ και δεν είναι eurofans. Προσωπικά δεν θα ψηφίσω μάλλον αλλά εάν το κάνω θα ψηφίσω C:Real γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάνε. Πάντως θα είμαι ικανοποιημένος είτε πάει η Shaya είτε η Απέργη, αν και είναι αλήθεια πως έχω μια περισσότερη κλίση προς τη δεύτερη. Νομίζω πως άν πάει θα έχουμε (στο televoting τουλάχιστον) καλύτερη θέση από Shaya. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλω Κυριάκου. Οι μπαλάντες (και ειδικά όσες δεν έχουν ελληνικό στοιχείο) δεν βοηθούν την Ελλάδα. Και δεν εγγυάται κανείς πως αν πάει Βιέννη θα υποστηριχθεί από επιτροπές (διότι από televoting αποκλείεται να βοηθηθούμε με μπαλάντα κι έχει αποδειχθεί αυτό). Επίσης, φέτος είναι (και πάλι) χρονιά μπαλάντας και ειλικρινά υπάρχουν πολύ καλύτερες, αλλά και πιο σύγχρονες, από το One Last Breath. Ωστόσο εύχομαι σε όλους ειλικρινά Καλή Επιτυχία και ασφαλώς να νικήσει ο καλύτερος. Σαφώς όποιος και να πάει θα τον στηρίξω.

  28. -Μαρία Έλενα Κυριάκου – «One Last Breath».-

    Η μόνη συμμετοχή,με ερμηνεία !

    Και φύγαμε,για να πάρει μια καλή θέση η Ελλάδα.

    Barice,Shaya,Thomais Apergi:Σαχλοτράγουδα !

    Από τους C-REAL,περίμενα κάτι καλύτερο,κρίμα…

  29. Καλη επιτυχια σε ολους να ευχηθω….ευχομαι πραγματικα να κερδισει ο καλυτερος….

  30. Πολλοί γράφετε οτι οι Κύπριοι θα ψηφίσουν μαζικά την Κυρίακου. Συμμετέχει και η Κύπρος στην ψηφοφορία του Ελληνικού τελικού ή αναφέρεστε στους κύπριους που ζουν στην Ελλάδα???

    • να και σε κατι που συμφωνουμε!αν και ελπιζω να επικρατησει η απεργη!οσο για την κυριακου ειλικρινα ειναι η μονη που αν βγει θα απογοητευτω απιστευτα!!δεν μπορω ουτε να τη βλεπω ειδικα μετα απο δηλωσεις τυπου δεν την ενδιαφερει και πολυ η καριερα στην ελλαδα και προτιμα την κυπρο κτλ κτλ!ε πηγαινε εκει κυρια μου τοτε!μη στεναχωριεσαι δεν θα μας λειψεις!

      • Αντιπαθεστατη ειναι η Κυπρια και αγγουρι στο live,την εχω δει γιαυτο το γραφω….Θα γινει μαχη με Σαγια και Απεργη οποια εχει τη καλυτερη σκηνικη παρουσια θα κερδισει…Για μενα φαβορι ειναι η Σαγια και οχι επειδη θελω να κερδισει,πιστευω εχει το προβαδισμα…

  31. Κανονίστε ψηφίστε τη Σάγια που θέλετε! Μη λέτε μετά πως οι Κύπριοι την έστειλαν…
    Εγώ είμαι από Κύπρο και γουστάρω Shaya! Η άλλη είναι φλώρικη

  32. Παμε δυνατα με Σαγια…στα στοιχηματα παει καλα η Απεργη που ανεβηκε στη δευτερη θεση…Μεταξυ αυτων των δυο θα γινει η μαχη,ψηφιζουμε Σαγια για να μην βγει το μπουζουκοτραγουδο!!!!

  33. Ρε παιδια, επειδη θα χασω το πρωτο μιασωρο του σοου, ξερει κανεις σας αν θα χασω καποιο απο τα διαγωνιζομενα τραγουδια; Τι ωρα πανω κατω θα βγουν οι υποψηφιοι; Ευχαριστω εκ των προτερων.

    • δεν νομιζω να χασεις τιποτα….λογικα κατα τις 10 θα εμφανιστουν οι διαγωνιζομενοι…

    • λογικά δεν θα χάσεις κανέναν..θα εμφανιστούν οι guest,θα κάνουν τα χορευτικά οι παρουσιάστριες..κατα τς 10 πιστεύουν θα βγουν οι υποψήφιοι

  34. Η μπαλάντα της Κρυσταλλιας ηταν πολύ αδύναμη και είχε τρομερά φαλτσα δεν συγκρίνονται

  35. εγω θα ψηφισω shaya…μην θεωρειτε τιποτα σιγουρο…ειναι το φαβορι αλλα πρεπει να την υποστηριξουμε το βραδυ για να βγει η νικητρια…απο την κριτικη επιτροπη ολα να τα περιμενετε…

  36. Μαρία Έλενα Κυριάκου και Μια τελευταία Ανάσα,και πάμε να σκίσουμε στην Ευρώπη. !!!
    Τουλάχιστον να βγει,μια Κυπραία,που έχει και φωνή τουλάχιστον…
    Όχι εκείνο το μπουζουκοτράγουδο της Θωμαής Απέργη ή το τσίρκο της Shaya.
    “One Last Breath” ΔΥΝΑΤΆ !!!!!!!!!

  37. Δυστηχως φετος δεν μου αρεσε κανενα!!..Αλλα αν ειναι να επιλεξω την σειρα προτιμησης μου,θα ειναι:
    1) Μαρια-Ελενα Κυριακου-One Last Breath.
    2)Barrice-Ela
    3)Shaya-Sunshine
    4)Θωμαις Απεργη-Jazz & Syrtaki
    5)C:REAL-Crush & Burn

    ΥΓ..Κατι μου λεει οτι εαν στειλουμε την Shaya ή την Θωμαις..θα πατωσουμε..

  38. Εαν κερδίσει η Σαγιά αν και θέλω μπαλάντα ελπίζω να τα πάει καλά Γλυκού τουλαχιστον

  39. Έχω κουραστεί να διαβάζω από μερικούς (ειδκά Δημήτρη – thraki boy etc) να λένε συνεχώς για την Κυπρια και την Κύπρια! Έχω την εντύπωση οτι αν το τραγουδούσε μια αλλη ερμηνευτρια το τραγούδι της Κυριακου, θα σας άρεσε.. Το προβλημα σας ειναι επειδή ειναι Κύπρια!!! Τι να κανουμε ρε φιλε, υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, τι να κανουμε!! Και μην ξεχνας πως πολλές φορές εκπροσωπησε Κύπριος/Κύπρια την Ελλάδα και τα πήγε και πολυ καλά. Παραδειγματα?
    Ελπίδα (Σωκράτης) 1979 – 8η
    Αννα Βισση (Ωτοστοπ) 1980 – 13η
    Αννα Βισση (Everything) 2006 – 9η
    Σαρμπελ (Yasou Maria) 2007 – 7η
    Λουκας Γιωρκας (Watch my dance) 2011 – 7η (και 1ος στον ημιτελικό)
    Ελευθερία Ελευθεριου (Aphrodisiac) 2012 – 17η (4η στον ημιτελικό)
    Δεν νομίζω οι Κύπριοι αγαπητοί μου φίλοι, να μην σας χαρισαν καλες θεσεις! Για να μην λέμε και οτι θέλουμε!
    Και για την ιστορία των Κυπριακών Ημιτελικών, μπορούν να συμμετέχουν και Έλληνες με κάποιες προυποθέσεις που έχει να κανει το ΡΙΚ και οχι οι Eurofan! Το 2006 + 2008 είχαν σαν όρο να ειναι Κυπριος ο συνθέτης και φέτος να ειναι Κύπριος ο ερμηνευτης! Υπαρχουν σχετικα ευκαιρίες (μικρες βεβαια αλλα με αυτο εχει να κανει το ΡΙΚ) για να στείλουν συμμετοχή Έλληνες συνθέτες.. Μην ξεχναμε το 2006 που μας εκπροσώπησε η Αννετ Αρτανι…

    • απο οπου και να ηταν η κυριακου θα μου ηταν εξισου αντιπαθης!το τραγουδι της οποια και να το ελεγε δεν θα ξεπερνουσε τη μετριοτητα κατ εμε!ειναι μια χιλιοακουσμενη κλισεδιαρικη μπαλαντα που μυριζει 80ιλα!επισης η ελπιδα ειναι απο τη φθιωτιδα και οχι απο την κυπρο!αν θεωρεις οτιη ελευθεριου και ο γιωρκας εχουν ταλεντο τι να πω παω πασο!και ναι ρε φιλε με ενοχλει που η κρατικη τηλεοραση της κυπρου αποκλειει τους ελληνες καλλιτεχνες ενω εδω οι κυπριοι αλωνιζουν και στηριζονται απο τους κυπριους που διαμενουν εδω!ελεος που θα πρεπει να απολογουμαστε κιολας για τις αποψεις μας!

      • @thraki boy, ναι η Ελπιδα ειναι απο Ελλάδα, εκπροσωπησε την Κυπρο βεβαια με το Τωρα Ζω οπου πήραμε και την χειροτερη θεση μας (τελευταια), εγκυκλοπαιδικα αυτο! 🙂
        Όσον αφορά για την Μαρια – Ελενα, δεν νομιζω να εχει 80s τραγούδι και αν ειναι κλισέ αυτό, τι να πουμε για τα κλαρινομπουζουκια, τα συρτακια και το Ζορμπα που γίνονται αχταρμας στα υπολοιπα τραγουδια.. Χαλαρώστε λιγο, στειλτε και κατι μη ελληνικο, τι κολλημα εχετε να δειχνουν παντα κατι ελληνικο. Δεν ειναι Φεστιβαλ κουλτούρας, μουσικος διαγωνισμος που πηρε αλλη κατευθυνση! Αν δεν εχει ταλεντο ο Γιωρκας και η Ελευθεριου, ε τοτε φιλε μου εχεις προβλημα με την ακοη σου! Μπες στο Your Face Sounds Familiar 2 και ακουσε το Euphoria απο την Ελευθερια και θα δεις αν εχει φωνη ή οχι, καθως επίσης ακουσε και τραγουδια του Μητροπάνου που τα ερμηνευσε ο Λουκας στο X-Factor και θα καταλαβεις αν εχει φωνη και ταλέντο!
        Αν η κρατική μας τηλεοραση (που το κρινω κι εγω λανθασμενο) δεν έχει αλλους όρους, δεν σου φταίνε οι καλιτεχνες της Κύπρου που τυγχάνουν πρόταση από τις δισκογραφικές τους. Δεν πήγε η Μαρια – Ελενα ή ο Λουκας στην ΝΕΡΙΤ και ΕΡΤ να ζητήσουν να συμμετάσχουν. Αφού τους θέλουν, εσυ τι ζορι τραβας! Και το ξέρεις καλα οτι απόψε θα κανει περίπατο η Μαρια Ελενα, γι αυτο καιγεσε τοσο πολυ! Μην τρελλενεσε φιλαρακι, τα λεμε στην Βιεννη με Κυπριακο Χρωμα και Μαρια-Ελενα Κυριακου! 🙂

    • Έχω κουραστεί να διαβάζω από μερικούς (ειδκά Δημήτρη – thraki boy etc) να λένε συνεχώς για την Κυπρια και την Κύπρια! Έχω την εντύπωση οτι αν το τραγουδούσε μια αλλη ερμηνευτρια το τραγούδι της Κυριακου, θα σας άρεσε.. Το προβλημα σας ειναι επειδή ειναι Κύπρια!!! Τι να κανουμε ρε φιλε, υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, τι να κανουμε!! Και μην ξεχνας πως πολλές φορές εκπροσωπησε Κύπριος/Κύπρια την Ελλάδα και τα πήγε και πολυ καλά. Παραδειγματα?
      Ελπίδα (Σωκράτης) 1979 – 8η
      Αννα Βισση (Ωτοστοπ) 1980 – 13η
      Αννα Βισση (Everything) 2006 – 9η
      Σαρμπελ (Yasou Maria) 2007 – 7η
      Λουκας Γιωρκας (Watch my dance) 2011 – 7η (και 1ος στον ημιτελικό)
      Ελευθερία Ελευθεριου (Aphrodisiac) 2012 – 17η (4η στον ημιτελικό)
      Δεν νομίζω οι Κύπριοι αγαπητοί μου φίλοι, να μην σας χαρισαν καλες θεσεις! Για να μην λέμε και οτι θέλουμε!
      Και για την ιστορία των Κυπριακών Ημιτελικών, μπορούν να συμμετέχουν και Έλληνες με κάποιες προυποθέσεις που έχει να κανει το ΡΙΚ και οχι οι Eurofan! Το 2006 + 2008 είχαν σαν όρο να ειναι Κυπριος ο συνθέτης και φέτος να ειναι Κύπριος ο ερμηνευτης! Υπαρχουν σχετικα ευκαιρίες (μικρες βεβαια αλλα με αυτο εχει να κανει το ΡΙΚ) για να στείλουν συμμετοχή Έλληνες συνθέτες.. Μην ξεχναμε το 2006 που μας εκπροσώπησε η Αννετ Αρτανι…

      ΠΕΣ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΎΣΟΥΝΕ…
      ΠΌΣΟ ΔΊΚΙΟ ΈΧΕΙΣ !!!!!!!!!

    • Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγω το λέω ανοικτά, δεν επιθυμώ να βγεί η Κυριάκου ακριβώς επειδή εναι Κύπρια. Ένας και βασικός λόγος είναι οτι με ενόχλησαν οι περιορισμοί που έθεσε το ΡΙΚ στους ελλαδίτες ερμηνευτές και στιχουργούς (οι τελευταίοι για την ακρίβεια δεν μπορούσαν καν να στείλουν ανεξάρτητη σύνθεση) και δεν είδα καμία αντίδραση γι’ αυτο.
      Επίσης με ενοχλεί αφάνταστα η “ευκαιριακή” σχέση των κυπρίων με την Ελλάδα, όποτε τους συμφέρει θυμούνται τους υποτιθέμενους αδελφικούς δεσμους, ενω σε κάθε άλλη περίπτωση σνομπάρουν. Απο πέρσι που είδα την συγκεκριμένη ερμηνεύτρια να κανει την εμφάνιση της, ειχα πει οτι εχει πολυ καλη φωνή, αλλα ήμουν και είμαι υπερ στο να δίνονται ευκαιρίες πρωτίστως στους νεους ελλαδίτες ερμηνευτές που πασχίζουν να κάνουν κατι στη χωρα τους και οχι στα καθε κύπριο και ξέμπαρκο ομογενή που θυμούνται την Ελλάδα με καθαρα συμφεροντολογικά κριτήρια. Αν οι παραγωγοι των συγκεκριμένων σόους ήθελαν να αναδείξουν φωνάρες και εκτος Ελλάδος, ας έδιναν ευκαιρίες σε ερμηνευτές και απο άλλες χώρες, δεν έχει το προνόμιο η Κύπρος να βγαζει καλες φωνές, υπάρχουν πολύ καλύτερες.
      Οι συμμετοχές της Ελλάδας στη Εurovision αποτελούν μια συλλογική δουλειά και το όποιο καλο αποτέλεσμα δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο τον ερμηνευτή, αλλα και απο τους αλλους συντελεστές, σιγά την φωναρα που έχει ο Σαρμπέλ και η Ελευθεριου… εκτός αν νομίζεις οτι αυτα τα τραγούδια δεν θα είχαν την ίδια τύχη απο αυτη που ειχαν αν δεν τα εκτελούσαν οι συγκεκριμένοι.
      Αυτα που γράφω ειναι προσωπική που παντα γνώμη, πολύ πιθανόν αλλοι συμπατριώτες μου να μην συμφωνούν.

      • συμφωνω απολυτα δημητρη με τα γραφομενα σου!εχεις απολυτο δικιο!ελπιζω να στηριξεις κι εσυ απεργη ε?

      • Δεν θα μπω στο κόπο να σχολιάσω περισσότερο γιατι ειναι site Γιουροβιζιον και οχι διαφωνιών για εθνικα θεματα! Οι Κύπριοι ειναι περισσοτεροι δεμένοι με την Ελλαδα παρα οι Ελλαδιτες με την Κυπρο! Και στην Κυπρο έρχονται Ελλαδιτες και περνουν τις δουλειες των Κυπριων αλλά δεν έγινε θεμα, είναι καλοδεχούμενοι στο νησι, αρα μην το περνεις εκει !! Οπως και να εχει, καλη επιτυχια στο καλυτερο! Γιατι και η Σαγια να παει, εγω θα την στηριξω!

  40. Ποιοι guest? εκπροσωποι βαλκανικων χωρων σιγα.η θεωδοριδου ? οπως μια φορα .χαθηκεμια σερνταμπ μια ντανα

  41. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.δεν βαρεθηκατε; και φέτος απατοι θα παμε οτι και να στειλουμε. Τα τραγούδια ειναι γραμμένα στο ποδι.

  42. Min anapaftite osoi iste fan tis shayas legontas oti einai proti sta polls ara tha vgei! xoris ti diki mas stiriksi ta panta mporoun na anatrapoun! Vote for shaya;) I cant wait forr shaya’s show!

  43. Απο εκει που η Κυριακου ειχε παει στη τριτη θεση με πολυ μεγαλη αποδοση,ξαφνικα γυρισε φαβορι μαζι με τη Σαγια…Οτιναναι γίνεται σημερα….

  44. ελπιζω ολοι εμεις που θελουμε να μας εκπροσωπησει ενα καθαρα ελληνικο τραγουδι με ταυτοτητα και υφος που μυριζει ελλαδα απο χιλιομετρα να στηριξουμε φανατικα την απεργη!!καλη επιτυχια θωμαη!!!ειμαι ανυπομονος να δω την εκπληξη επι σκηνης!

  45. Τουλάχιστον να είστε δίκαιοι γιατί αν η Κυριάκου είναι καλύτερη στο λαϊβ απο τους αλλους θα αξίζει την νίκη

  46. 1) Μαρία-Έλενα Κυριάκου-One Last Breath.
    2)Θωμαίς Απεργή-Jazz & Syrtaki.
    3)Shaya-Sunshine.
    4)C:REAL-Crush & Burn.
    5)Barrice-Ela.

  47. Σημερα ΑΝ ψηφισω,η ψηφος μου θα παει στην Θωμαη.. Οτι και να στειλει η Ελλαδα,μας αρεσει δεν μας αρεσει ειναι οφελος μας να το στηριξουμε..Δεν συμφωνειτε!! Νομιζω πως το ελληνικο κοινο καθε χρονο κανει τις σωσττες επιλογες…Παντα επιλεγει το καλυτερο…και αυτο φαινετε παντα..εκτος 2012,2014 που και παλι τα τραγουδια ηταν τα καλυτερα του ελληνικου τελικου αλλα αδυναμα απο μονα τους οποτε.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!

  48. Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να συμφωνήσουμε οτι creal και barrice ειναι εκτός συναγωνισμού. Τώρα η Θωμαή έχει ένα τραγούδι που είναι εύκολο να μείνει στο αυτί του μέσου Ευρωπαίου αν και με ελληνικό στίχο. Ο ελληνικός στίχος της Θωμαή θεωρώ ότι είναι στα υπέρ της. Θυμηθείτε ότι ο Λουκας, ο Αλκαιος και οι Κόζα μόστρα μπήκανε άνετα 10αδα και μάλιστα ο λουκας και οι κοζα μπηκανε στο top5 του κοινου, αρα αυτο που καταλαβαινω είναι ότι αρέσει στην ευρώπη ο ελληνικός στίχος. Θεωρώ ότι με Θωμαή μπορούμε να μπουμε 10αδα αλλά όχι εύκολα στον τελικο της Γιουροβίζιον. Όσον αφορά τη Σάγια θεωρώ ότι είναι το πιο catchy από τα 5 τραγούδια. Φαίνεται ότι είναι καλοδουλεμένο και η Σάγια εχει συμπαθητική φωνή και καλό performance παντα. Όμως το θεωρω πολυ επίφοβο δεδομένου οτι είχαμε μια νίκη της Δανιας το 2013 με ενα παρόμοιο τραγουδι. Δυστυχώς δεν θα κάνει τη διαφορά πιστεύω και θα πατώσει σε επιτροπες. Τέλος η Κυριάκου θεωρώ ότι εχει αντικειμενικα την πιο καλη φωνη και δε νομιζω να το αρνειται κανεις. Η συγκεκριμενη μπαλαντα ειναι κλασσικο στυλ γιουροβιζιον και πιστευω θα αρεσει άπειρα και σε κοινό και σε επίτροπη. Ειναι η πιο safe επιλογή και πιστεύω θα συγκινήσει κόσμο για να ψηφιστεί. Ίσως ειναι η χρονιά που εχουμε παραπανω απο 2 φαβορι για τη νικη. Όλα θα κριθουν στο stage πιστευω και πραγματικα μπορει να βγει οποιοδηποτε απο τα τρια. Εγω θα στηριξω και θα ψηφισω Μαρία Έλενα για τους λόγους που προανέφερα χωρίς όμως να στεναχωρηθώ πολυ αν βγει καποια απ τις αλλες 2. Ας νικήσει η καλύτερη λοιπον. Καλή μας θέαση!

  49. Πρέπει να στείλουμε την Shaya γιατί πολύ απλά οι ξένοι θέλουν αυτή…Και όχι μόνο…Το τραγούδι της είναι διαφορετικό δεν το έχουμε σχεδόν ξανακούσει και θα χάσουμε ευκαιρία άμα δεν την στείλουμε γιατί τέτοια τραγούδια δεν υπάρχουν σε κάθε Eurosong.Ενώ της θωμαίς είναι μια από τα ίδια αλλά είναι ωραίο…Άμα θέλουμε να τα πάμε καλά θεωρώ καλύτερα Sunshine.

    • Φυσικά μετράει και αυτό και η ελλάδα το προτιμάει με βαση τα polls από ότι φαίνεται…Πιστεύω ότι άμα έχει καλή εμφάνιση,φώνη κτλ αξίζει να πάει και να μην κοιτάξουμε ποιον υποστηρίζουμε αλλά αυτός που θα μας φέρει μια καλή θεση.

    • Και στην τελική πιστεύεις ότι η Φιλανδία έστειλε το τραγούδι που έστειλε επειδή της άρεσε? Πρέπει να σκεφτούμε πριν ψηφίσουμε…

      • ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ RISE UP NA SOU ΘΥΜΙΣΩ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΗΘΕΛΑΝ ΑΦΡΟΝΤΙΣΙΑΚ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ 21 ΚΑΙ ΤΗΝ 17 ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΠΑΤΩΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΛΛΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ!ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ!ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΜΕ!

      • 1.Φέτος όμως βγαίνει με τεράστια διαφορά μπροστά.
        2.Δεν είναι ποπ σαν το rise up
        3.Οι freaky fortune ήταν άπειροι στη σκηνή ενώ η shaya ξέρει
        4.Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα 2 τραγούδια.

  50. Παιδεία δεν λέω καλη η Shaya αλλά η μπαλάντα έχει αλλες προοπτικές τα ποπ δεν έχουν πλεον τόση περάσει στον διαγωνισμό είδαμε που έφθασαν τα ποπ σε χαμηλες θέσεις το είδαμε και πέρυσι

    • Η μπαλάντα είναι πάρα πολύ ωραία αλλά όχι για φέτος,καθώς ο λόγος είναι προφανής.Θα χαθεί γιατί υπάρχουν ήδη πολλές ενώ ένα πιο ρυθμικό κομμάτι δεν θα ξεχαστεί…Και πίστεψε με θα έρθουν και άλλες πολλές μπαλάντες οπότε όχι.

      • Και αλλες φορες έχουν πάει μαζεμένες πολλές μπαλάντες και ξεχώρισαν η δικιά μας είναι πολύ καλη γιατί να την υποτιμήσουμε και γιατί να μην ξεχωρίσει οι αλλες δεν είναι καλύτερες περσυ 5 4 μπαλάντες στην σειρα αν παει δεν θα χάσουμε!:-) 🙂 🙂

  51. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΕΡΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΩΜΑΙ!!!!!

  52. Ζαλίστηκα με αυτα που διαβαζω!

    Πιστευω οτι στο τελος θα πανε οι C REAL και να δω μετα τι θα γραφετε…
    Δικη μου προβλεψη με βαθμους

    Jury
    1. MARIA ELENA 12 points
    2. SHAYA 10 points
    3. THOMAI 8 points
    4. BARRICE 7 points
    5. C REAL 6 points

    Televoting
    1. THOMAI 12 points
    2. SHAYA 10 points
    3. MARIA ELENA 8 points
    4. BARRICE 7 points
    5. C REAL 6 points

    Combined:

    1. THOMAI 20 points
    2. SHAYA 20 points
    3. MARIA ELENA 20 points
    4. BARRICE 14 points
    5. C REAL 12 points

    Eγω παντως υποστηριζω Shaya και Μαρια Ελενα Κυριακου ! Ας νικησει η καλυτερη :p

  53. +Όπως ήδη έχω διαβάσει πολλοί θέλετε κάτι διαφορετικό…Η θωμαί παρόλο που έχει ωραίο τραγούδι το τραγούδι της είναι κλασική ελληνική συνταγή(μπουζούκι)…
    Έχεις κανείς ξανακούσει κλαρίνο στην Eurovision? Δεν νομίζω.

  54. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ένα από τα κορίτσια θα πάρει το εισιτήριο για Βιέννη. Η Shaya και η Μαρία Έλενα θα κονταροχτυπηθούν. Ελπίζω αυτός που θα νικήσει θα είναι εκείνος που θα έχει παρουσιάσει καλύτερα το τραγούδι του.
    Το μόνο όμως που δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η παρουσίαση του νικητήριου τραγουδιού στον ελληνικό τελικό δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στη σκηνή της eurovision.

  55. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ TO STAGE THS EUROVISION.AKOYSATE KLARINO ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ.ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΑΡΜΕΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΛΑ

  56. παραφωνη η απεργη….Πολυ καλη η Σαγια,δεν τρελαθηκα με τη παρουσιαση,αλλα κουκλαα και φωναρα!!!

  57. ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ! Μονο η Μαρια Ελενα ηταν καλη live…Kριμα Σαγια! Τι τσιριδες ηταν αυτες τον πουλο

  58. και η Σαγια δεν ήταν καθόλου καλή, μονο oi C-REAL και η Κυριακου είχαν ωραία εμφάνιση.

  59. mexri kai i c real itan kaliteroi alla i fonara itan
    maria elena kiriakou…
    I saya kai i eteria tis den akougan oti itan toso xalia sta psila
    I thomai xathike i foni tis tin pire i gata
    oso gia to barrice den perimena kai kati kalitero

  60. Den 3etrelathika…
    1.Thomai Apergi 7.5/10 (metria live,poli vraxnia i fwni ths)
    2.Shaya 7/10(epishs metria live,skinika kalh)
    3.Maria-Elena 7/10(vareto tragudi,kalitero live)
    4.C-Real 7/10 (dunamiko live,dn leei pola to tragudi)
    5.Barrice 6/10 (ent3!)

  61. H μόνη αξιοπρεπής φωνητικά ήταν η Μαρία Έλενα. Οι υπόλοιποι από αρκετά έως πολύ κακοί live. Το μεγάλο σοκ ήταν η Σάγια. Όχι μόνο γιατί δεν σταύρωσε σωστά ΜΙΑ νότα, αλλά γιατί όλο το στήσιμο του τραγουδιού ήταν ότι χειρότερο και παρωχημένο μπορούσαν να σκεφτούν.

  62. Ισως ο ηχος να ειχε λιγο προβλημα γιατι ολοι οι συμμετέχοντες δεν ακουγονταν πολυ καλα! Μια πρωτη εκτιμηση, η C-REAL ηταν οκ, αλλά ήταν λες και εβλεπα βραβεια MAD και οχι Eurovision! Η Θωμαιδα, πολυ αισθησιακη και αφωνη ενω ειναι καλη η φωνη της… με απογοητευσε.. την περιμενα πιο ζωντανη. ο Barrice ενω ειχε σχετικα καλο χορευτικο, φωνητικα ο χειροτερος! Η Σαγια αρκετα καλη, σε καποια σημεια νομιζα οτι ημουν στο Ριο ντε Τζανειρο, το κλαρινο δεν μου αρεσε επι σκηνης. Θα προτιμουσα χορευτικο με αντρες και πιο τηλεοπτικα ρουχα, πολυ γυμνο για Γιουροβιζιον!!! Η Μαρια – Ελενα, οπως την περιμενα, λιτα και απεριτα, αν και θα ηθελα κατι λιγο πιο ατμοσφαιρικο, ηταν λιγο σκληρη παρα γλυκια!

  63. esti kai kerdisi i Kyriakou … tha doume fetos tin Kypro 2 fores na min prokrinete teliko!! o re gelio pou tha pesi!!! Exoun na fane kraksimo LOL. Shaya isoun MAKRAN i kaliteri akoma kai me afto to poli kako mikrofono pou efgaze tin foni akoma pio lepti apo oso itan.

    • Και αν κερδιζε η Σαγια θα ακουγαμε 2 φορες τη Δανια. Η μεγαλη διαφορα ομως της Σαγια με τη Μαρια Ελενα ειναι οτι η δευτερη ειναι ελληνιδα.

  64. ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΑΛΑΝΤΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΑΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ! SHAYA KATI TO ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ!

  65. Απλό, συγκινητικό, νοσταλγικό, με όμορφη και γλυκειά φωνή! Eξαιρετικό το τραγούδι της Κύπρου! 🙂

  66. Καιρός να πάμε με κατι ποιοτικό…η Κυριάκου κάνει την διαφορά……οι άλλοι μέτρια πράγματα..κρίμα shaya…μπορούσε καλύτερα!!!

  67. 1. Η Απέργη ακουγόταν εντελώς διαφορετική. Λες και τραγουδούσε άλλη
    2. Την Σάγια την χαντάκωσε το “ΕΑ ΕΑΑ”. Δηλαδή… ΓΙΑΤΙ; Κατέστρεψε το τραγούδι. Εάν πάει και δεν το αλλάξει θα είναι απλά μια πολύ κακή παρουσίαση. Όσο γαμάτη και να είναι η χορογραφία αυτό το “εα εααα” που μία το φωνάζει και μία οχι, είναι άκρως αντιαισθητικό. Έπρεπε να το αφήσει ως δεύτερη φωνή. Κρίμα
    3. Ελπίζω να πάει η Μαρία-Έλενα. Ήταν εντυπωσιακή

  68. πάντως αν βελτιωθεί η ενορχήστρωση στο τραγούδι της Κυριάκου και φωνητικά παρουσιαστεί άρτια, η Ελλάδα παίζει και να πετύχει την καλύτερη θέση της με μπαλάντα ever.. ίδωμεν

  69. pios einai o pragmatikos nikitis tis vradias? makran i Shaya, oxi mono gia to show alla XOREVONTAS itan pano kato to idio sti foni (nai letpi i foni) me ta atoma pou apla stekotan kai den ekanen tipota! vale me to nousou. etsi kai den itan apo Kypro i Kyriakou tha kserame idi tora ton nikiti, i Shaya…

  70. τραγικη εμφανιση από τη σαγια…ελπιζω αν κερδισει να τα αλλαξει όλα….χορογραφο,χορευτες,στυλιστα ΟΛΑ! με αυτό τελικο δεν βλέπουμε!

  71. Απογοήτευση η Σάγια!! ενω πριν το live τη στηριζα φανατικα, σημερα δεν ακουγόταν καθόλου!!! Ψηφισα Κυριάκου γιατι η κοπέλα ηταν αξιοπρεπέστατη. Τουλάχιστον να μη ντροπιαστουμε..

    • ti einai afta pou lete … oti toulaxiston den tha ntropiastoume!! me kanena den tha ntropiastoume! thimite GIA PARADIGMA poso xalia itan i Klaomira ston ellhinko teliko … kai pos vgike stin Eurovision! allo pragma i texnologia (mikrofona kai pai legontas) tis EBU .. kai allo pragma ta kakista mikrofona tou MAD! kai ipios kerdisi … tha exei oloklira omada apo piso (mexri skinotheti) gia na vgaloune ena telio apotelesma!! pantos oso kali fono kai an exi i Kyriakou… me touti tin VARETI ballada den pernas ton imiteliko!! me tipota…

  72. Συγχαρητήρια… αναμενόμενο αποτέλεσμα.. επικράτησε η λογική. Καλή Επιτυχία Ελλάδα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ