ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Clubkonzert στο Αμβούργο απόψε για μία θέση στον τελικό!

10 νέοι και ελπιδοφόροι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε στο Αμβούργο με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για τον εθνικό τελικό της Γερμανίας για τη Eurovision 2015. Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Grossen Freiheit 36 Convention Center και θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Η επιλογή των 10 συμμετοχών έγινε μεταξύ 1270 videos, που ανέβασαν οι ενδιαφερόμενοι στην ειδική για το σκοπό αυτό διαδικτυακή πλατφόρμα, από εκπροσώπους της γερμανικής τηλεόρασης, την ιδιωτική εταιρεία παραγωγής Brainpool, από γνωστές δισκογραφικές εταιρείες όπως η Sony, η Warner και η Universal, και από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το νικητή θα επιλέξει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό. Παρουσιάστρια της βραδιάς, όπως και του τελικού, θα είναι η Barbara Schöneberger, ενώ στο green room θα βρίσκεται η Janin Reinhardt. Επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Mark Foster, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος διεξαγωγής όλης της διαδικασίας.

Οι 10 συμμετοχές της αποψινής βραδιάς, την οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω της ιστοσελίδας της γερμανικής τηλεόρασης, είναι:

1. Louisa – Boomerang

2. Ason – Hey you

3. Lars Pinkwart – Tornado

4. Sendi – Battlefield

5. Sophie – Imperfection

6. Aden – We Are On Fire

7. Ann Sophie – Jump The Gun

8. Alisson Bonnefoy – Burning Down

9. Moonjos – Haggard Heart

10. Klangpoet – 4 u

Το συγκρότημα Elaiza που εκπροσώπησε τη Γερμανία στη Eurovision 2014 με το τραγούδι Is it right? ήταν ο νικητής της περσινής αντίστοιχης διαδικασίας και στον εθνικό τελικό κατόρθωσε να επικρατήσει των μεγάλων ονομάτων που συμμετείχαν σε αυτόν. Στον τελικό στην Κοπεγχάγη η Γερμανία κατέλαβε την 18η θέση με 39 βαθμούς.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ! SPEECHLESS!!!!!

  2. τι να τιμησουν ρε παιδια σιγα τη γλωσσα!δυσκολη και καθολου ευηχη!ουτε ιταλικα ειναι ουτε ισπανικα που ακουγονται μελωδικα στα δικα μας αυτια!

  3. Η γερμανική γλωσσα ταιριάζει σε ελάχιστα είδη τραγουδιών δεν βοηθάει καθόλου οπότε καλά κάνουν γιατί οι ΣουηδοΣουηδίαοι από ποτέ έχουν να στείλουν σουηδικά ? Κσι πολλοί άλλοι βέβαια

  4. τα γερμανικά μου αρεσουν παρα πολύ… περισσοτερο απο γαλλικα, ιταλικα, ισπανικά. Ειναι πολύ ωραία γλώσσα και ειδικά σε τραγούδια. Δες Schiller, Heppner και ποσοι άλλοι. Απογείωση. Ωραία, βαριά γλώσσα.

  5. icelandic fun
    ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1) ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΛΕΚΤΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1999-2014, ΠΟΣΑ ΑΠ́ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ;
    2)ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΣΤΑΛΛΕΙΣΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ,ΑΦ́ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ “ΖΑΒΟΛΙΑ” ΑΦ́ΕΤΑΙΡΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΙ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΙΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ (2013 ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ).
    ΜΕΤΑ Η ΕΣΘΟΝΙΑ, (2009,2012&2013).
    ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΤΕ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ