Η επίσημη ανακοίνωση για τον Ελληνικό τελικό!

Μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις έγινε πριν από λίγο η επίσημη ανακοίνωση των λεπτομερειών του Ελληνικού τελικού από τη ΝΕΡΙΤ και το MAD! Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Tην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα αναδειχθεί η ελληνική συμμετοχή στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσω του Ελληνικού Τελικού που διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και το Mad TV.

Στον Ελληνικό Τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, θα διαγωνιστούν οι εξής καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά):

  • Θωμαή Απέργη & Legend από την Panik Records
  • Μαρία-Ελένη Κυριάκου από τη Minos EMIUniversal
  • Barrice από τη Spicy Music
  • C Real από τη Feelgood
  • Shaya από την Planetworks

Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Αντώνης Καρατζίκος

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλοί φαίνονται κάποιοι.θα έλεγα ποιούς προτιμάω αλλά καλύτερα να ακούσουμε πρώτα τα τραγούδια και να μη ξανοιγόμαστε.Και επιτέλους ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! 😉

  2. ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ!ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΚΑΘΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΩΜΑΙΣ ΑΠΕΡΓΗ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ SITE ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΦΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!

  3. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΦΑΒΟΡΙ SHAYA C REAL ΑΠΕΡΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕ ΘΕΡΜΗ

  4. Μάλιστα ενδιαφέρουσες προτάσεις μένει να δούμε το αποτέλεσμα
    Εγώ μόνο την Θωμαη ξέρω Στο σύνολο καλλιτεχνικά. Το 2013 ήταν πραγματικά πολύ καλή και ίσως άξιζε την εκπροσώπηση ελπίζω φέτος να μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή και τις μουσικές της επιλογές
    τους άλλους δυστυχώς δεν τους ξέρω και σίγουρα ακόμα δεν μμπορώ να κρίνω κάτι για την Μαρία Έλενα έχω να πω απλώς ότι έχει καλή φωνή χωρίς να θεωρώ ότι σαν άτομο έχει ένα προσωπικό στίγμα η χαρακτήρα που να με κερδίζει αλλά θα δούμε Καλή μας επιτυχία

    • να μου λυσεις μια απορια!πως γινεται να λες ενδιαφερουσες τις προτασεις οταν λες οτι γνωριζεις μονο την απεργη?αφου τους αγνοεις τι το ενδιαφερον βρισκεις?

  5. Shaya και ξέρω ψωμί. Ούτε καν το συζητώ. Είναι η καταλληλότερη για την eurovision.!!! ΔΑΓΚΩΤO SHAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Για μένα φαβορί είναι η Shaya και για έκπληξη η Κυριακού..Αυτές θα ποντάρω και στο στοίχημα,περιμένω να βγουν οι αποδόσεις!!!

  7. Καιρός για φρέσκα πρόσωπα!Barrice!!Ας περιμένουμε κ τα τραγούδια βέβαια, αλλά τα βιντεάκια του που είδα στο yt είναι πολύ καλός!

  8. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος εναντίον των υποψηφίων. Επειδή δεν είναι μεγάλα ονόματα σημαίνει ότι θα αποτύχουν; Φωνητικά είναι όλοι σε πολύ καλό επίπεδο.Ειδικά η Shaya και η Μαρία Έλενα έχουν αξιόλογες φωνές.Ας ακούσουμε όμως τα τραγούδια πρώτα , γιατί προσωπικά πιστεύω ότι το τραγούδι παίζει τον πρώτο ρόλο.

  9. Τα ονοματα, σαν ονοματα και μονο, δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο στην Eurovision αν δεν συνοδευονται και απο αξιολογα τραγουδια και φωνες. Κανενας εγχωριος τραγουδιστης δεν ειναι γνωστος στην Ευρωπη, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και που ακομα και αυτους να στελναμε αν δεν ειχαν καλο τραγουδι δεν θα ψηφιζονταν. Οσο γνωστοι ηταν στις χωρες τους και στην Ευρωπη πριν την Eurovision τραγουδιστες οπως η Emmelie de Forest ή ο Farid Mammadov (φερνω δυο τυχαια παραδειγματα απο τα απειρα που υπαρχουν) αλλο τοσο και περισσοτερο (τουλαχιστον στην Ελλαδα) γνωστοι ειναι και οι δικοι μας υποψηφιοι. Και αν θελετε και δικα μας παραδειγματα Αννα Βισση, Ρουβας 2009, Μαντω, Ρακιντζης ηταν σαφως ονοματα πρωτου βεληνεκους σε σχεση με τους Σαρμπελ, Καλομοιρα, Λουκα Γιωρκα, Κοζα Μοστρα αλλα οι δευτεροι εφεραν καλυτερες θεσεις. Μην στεκεστε λοιπον στα ονοματα αλλα στα τραγουδια και στις φωνες. Απο τους 5 οι τρεις αποδεδειγμενα εχουν πολυ καλες φωνες live (Shaya, Κυριακου, Απεργη) και για τους δυο αλλους δεν εχω αποψη γιατι δεν τους εχω ακουσει live. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι μας εχουν ετοιμασει τοσο σε επιπεδο κομματιων οσο και παρουσιασης και μετα μπορουμε να κριτικαρουμε.

  10. ΑΠΕΡΓΗ: Αχώνευτη κ βαρετή….
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ:Αν ψήφιζε μόνο η Κύπρος..θα είχαμε ήδη κερδίσει την eurovision..
    C REAL:Δεν ήξερα ότι υπήρχαν ακόμη,αλλά δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλοι..
    SHAYA:Μόνο που σκέφτομαι ότι είναι η πιο γνωστή κ ότι θα έχει ενα ΦΘΗΝΟΠΟΠ,σκέφτομαι την δεξιά πλευρα του βαθμολογικού πίνακα..
    BARRICE:Φρέσκο όνομα..αν έχει καλο κ ποιοτικό τραγούδι,θα θελα φέτος να πάμε με κάτι φρέσκο κ καινούργιο…

  11. Δεν μου αρεσει και δεν με ενθουσιαζει κανενας από τους πεντε….υποστηριζουν ολοι τους το ιδιο ειδος μουσικης….οποτε και πιστευω ότι η δυνατοτητα επιλογης μας θα είναι αναμεσα σε πεντε παρεμφερή τραγουδια….

    • Υπηρετουν το ιδιο ειδος μουσικης η Shaya (electro dance pop), η Θωμαη (jazz, swing) η Μαρια Ελενα (classic and pop ballads) C:Real (pop rock) και ο Barrice?

      • ναι αλλα ολοι υπηρετουν την pop μουσικη!!και ολοι λογικα θα εχουν ποπ τραγουδια!μπορεις να φαντασεις τη σαγια με λαικο η την κυριακου με ροκ?εχει απολυτο δικιο η ιωαννα οτι λιγο πολυ τα ονοματα εχουν κοινο σημειο αναφορας την ποπ κουλτουρα!

  12. My top 5 ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ

    5. CREAL
    4. BARRICE
    3. ΘΩΜΑΉ ΑΠΈΡΓΗ
    2. SHAYA
    1. ΜΑΡΊΑ ΈΛΕΝΑ ΚΥΡΙΆΚΟΥ

    Αλλά νομίζω αν πάει η Μαρία Έλενα πρέπει να πει ένα τραγούδι σε στυλ Beyonce αλλά με ελληνικούς στίχους! Συμφωνείτε? ?

  13. Το οτι δεν μάθαμε καν τίτλους τραγουδιων ειναι πολυ δυσάρεστο , οπως είπε και κάποιος άλλος απλα επιβεβαιωθηκαν αυτα που ήδη ξέραμε!!!Μου αρεσει που λέει κιόλας πως θα μεταδίδονται παντου (mad,νεριτ,internet)αφου βγουν . . . δηλαδη” πεντε “μερες πριν το τελικο(αφου λεει τελη Φεβρουαρίου ) !!!!αυτο δείχνει πόσο δεν τους νοιάζει, αλλες χωρες κανουν μηνες για να επιλέξουν και εμεις εναν τελικό και αυτον με το ζόρι!!!

  14. Εγώ πάλι θα έλεγα να μην ακούσουμε τίποτα μέχρι την βραδιά του τελικού, και να τα ακούσουμε όλα τότε !!!!
    Ας χτυπήσει η περιέργεια κόκκινο !!!

    🙂

  15. Συγγνώμη αλλα ξενέρωσα. Το σταρ έλεγε για εκτο ονομα και σημερα είδαμε τελικα οτι μονο 5 ειναι τα ονόματα ! Αυτα που ξέραμε !! Η ανακοινωση γενικόλογη και ενδεικτική της ανοργανωσιας, δεν λεει Καν ημερομηνια ελληνικου τελικου , δεν λεει χώρο διεξαγωγής ελληνικου τελικου και δεν λεει καν ημερομηνια που θα ακουστούν τα τραγουδια. Αναβαλλανε 4 βδομάδες την ανακοινωση για να μην πουν τιποτα συγκεκριμένο παρα μονο 5 ονόματα ( δευτερα κιολας ) που τα είχαν διαρρεύσει ολα καιρο πριν ; Και γιατι απο χθες έλεγαν στον τύπο οτι θα έδιναν teaser των τραγουδιών στο κρατικό ραδιόφωνο ( οπως ειχε γίνει άλλωστε και το 2011) και δεν το εκαναν ; Πραγματικα απογοήτευση. Μην κρυβετε τα τραγουδια λατρεμένοι μου υπεύθυνοι !

    • συμφωνω απολυτα gus 83 με το σχολιο σου!εδω και μηνα ειχαν διαρευσει τα ονοματα και οι ιθυνοντες αφηναν να εννοηθει οτι θα ειχαμε και προσθηκη καποιου αλλο ονοματος που ομως ποτε δεν ηρθε!απο τα παραπανω ονοματα δεν εχει κανενα το εκτοπισμα!συμπαθητικη θεωρω την απεργη αλλα μου αρεσει και το στιλ των c real!οι υπολοιποι ειλικρινα ειναι απλα αδιαφοροι!οτι περισσευε στις εταιριες ειπαν να το στειλουν στον ελληνικο τελικο!

  16. Τιποτα νεοτερα απο αυτα που περιμεναμε, καμια εκπληξη προς το παρον… Ελπιζω τουλαχιστον να μας εκπληξουν τα τραγουδια (ευχαριστα)!

  17. Τι κρίμα που έχω σπάσει το πόδι μου και θα είμαι αναγκασμένος να δω τον Ελληνικό τελικό (ποιος με αναγκάζει? η περιέργεια μου!). Λοιπόν όσον αφορά τα ονόματα: Μαρία-Ελένη Κυριάκου και Barrice δεν έχω γνώμη γιατί δεν τους ξέρω, έκανα τον κόπο και είδα video στο youtube αλλά και πάλι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη με ένα video. Θωμαή Απέργη, τόσο ταλαντούχα και τόσο όμορφη κοπέλα αλλά στο τέλος δεν μου αφήνει καμία “γεύση”, δεν ξέρω γιατί αλλά μου είναι τελείως αδιάφορη. C Real δεν μου άρεσαν ποτέ και τα τραγούδια τους τα βρίσκω ξενέρωτα. Shaya: Eurovision animal τελείως, εδώ θέλει καλό, κλασσικό pop με αγγλικό στίχο. Νομίζω ότι προς το παρόν γέρνω προς αυτήν. Το σημαντικότερο βέβαια η ΝΕΡΙΤ και το mad δεν μας το αποκάλυψαν και αυτό βέβαια είναι τα τραγούδια. Μακάρι να έχουμε καλά τραγούδια αν και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος μιας και την τελευταία πενταετία δεν έχω ακούσει κάτι καλό από την ελληνική μουσική βιομηχανία. Το 99% είναι μεταξύ μετρίου και σκουπιδιού. Οι δισκογραφικές πρέπει να αλλάξουν ρότα άμεσα μιας και έχουν ήδη χτυπήσει τοίχο (όχι μόνο στην eurovision, γενικά).

  18. παραθετω δηλωση της Συνατσακη που εγινε στις 9 Φεβρουαριου του 2015 στο T Life και αφηνω στην κριση σας το ποσο οργανωμενα ειναι τα πραγματα φετος λιγες μερες πριν τον τελικο. ειπε λοιπον η κ.Συνατσακη :”Σύμφωνα δε με τον προγραμματισμό που υπάρχει η συγκεκριμένη βραδιά θα βγει στον αέρα μέσα στη πρώτη βδομάδα του Μάρτη, αλλά μη με ρωτάς τίποτα άλλο, γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να σου πω. Ολα είναι ακόμα ρευστά. Τώρα όλα σχεδιάζονται και αποφασίζονται…” Νομιζω καταλαβατε πληρως τι συμβαινει φετος (απο αποψη οργανωσης) και αφηστε με να συμπληρωσω και κατι που μου εκανε ΤΡΟΜΕΡΑ αρνητικη εντυπωση σημερα.

    Σημερα λοιπον 17 φεβρουαριου και ωρα 18:00 εκατσα και ειδα ολοκληρο το ωριαιο δελτιο ειδησεων της Νεριτ. Ναι οκ εδω και μηνα οι πολιτικες εξελιξεις ειναι μεγαλες και ναι ειναι λογικο να μονοπωλουν το δελτιο οποιουδηποτε καναλιου. ΟΜΩΣ επαθα σοκ οταν για πρωτη φορα, οι υποψηφιοτητες της Γιουροβιζιον δεν επαιξαν ΚΑΝ σαν τελευταιο θεμα εστω για 30 δευτερολεπτα !! Αντιθετως ειχαμε ενα κανονικο 5 λεπτο για τα σπορ που ασχολιοταν ακομα και με το πρωταθλημα της γ εθνικης με εκτενες ρεπορταζ. Δεν ξερω αλλα πραγματικα θλιβομαι. Μια απλη αναφορα μπορουσε να γινει. Αν θαβεις ετσι το προιον σου, το πιο εμπορικο σου μαλιστα, αγαπημενη μου κρατικη τηλεοραση τοτε τι περιμενεις? να σε παρακαλανε τα τοπ ονοματα και κορυφαιοι συνθετες για να συμμετασχουν σε διαγωνισμο? οταν τους εχεις ψαλιδισει την οποιαδηποτε προβολη και βγαζοντας ανακοινωσεις στο παρα πεντε του τελικου, τις οποιες μαλιστα ανακοινωσεις τις ριχνεις μονο για “καταναλωση” στο ιντερνετ που θα ασχοληθουνε μονο οι πολυ πορωμενοι φανς και αποκλειοντας την απλη εστω γνωστοποιηση της ειδησης απο το πιο ευρυ μεσο ολων των ηλικιων δηλαδη την τηλεοραση,τοτε τι περιμενεις? και γιατι τα ιδιωτικα καναλια να κατσουν να χιλιοδιαφημιζουν το προιον της Νεριτ αφου δεν το πολυγουσταρει και η ιδια?

    Και επειδη θεωρω οτι εκτος απο την πολιτικη επικαιροτητα μια χαρα υπαρχει και γενικοτερη ροη προγραμματος και εκπομπες απο την κρατικη, θεωρω οτι σημερα με την ανακοινωση των υποψηφιων επρεπε όχι απλως να υπαρχει ενα μικρο εστω ρεπορταζ επι του θεματος αλλά μπορουσε να προβληθει και μια εκτακτη μισαωρη εκπομπη που να παρουσιαζει εκτενως τους υποψηφιους. Δεν θα ηταν τοσοοοο πια φοβερο να δινεται σε υποψηφιους εστω μια αρχικη προβολη-παρουσιαση πριν τη συνεντευξη τυπου. Που ΑΝ τυχον γινει κανονικη συνεντευξη τυπου θα ειναι αποτελεσμα πιεσης των δισκογραφικων. η νεριτ δειχνει οτι θελει να βγαλει την υποχρεωση. Να πεταξει οπως οπως μια ανακοινωση, να πεταξει καποια στιγμη και τα τραγουδια στο ιντερνετ ή το ραδιοφωνο για να μη γινει και πολυ ντορος (ολα σε “χαμηλους” τονους) και εναν τελικο οπως οπως και τελος. Οχι η γιουροβιζιον δεν ειναι το πρωτο θεμα στην ελλαδα αλλα χαθηκαν οι ισορροπιες. Απο τη φρενιτιδα και πρωτο θεμα η γιουροβιζιον επι 6 μηνες, πηγαμε στο αλλο ακρο της απαξιωσης.

    Εδω εγω θυμαμαι το 2001 πριν τον τελικο που κερδισαν οι αντικ, απανωτα ρεπορταζ της κρατικης στο δελτιο της για γιουροβιζιον ! εχουμε επιστρεψει πολλες δεκαετιες πισω δυστυχως (εποχες 80) ενω το φεστιβαλ παει μπροστα και εξελισσεται. Η ολη αντιμετωπιση βεβαια αντικατοπτριζεται και στο επιπεδο των υποψηφιων και προβλεπω και στο επιπεδο των τραγουδιων. Μακαρι να ειμαστε τυχη και καποια εταιρεια να βρηκε καλο τραγουδι και να θελησε να το δωσει στον ελληνικο τελικο. Παντως και γω αντιμετωπιζω μια ελλειψη μουσικης προτασης με βαση τα ονοματα. Ολα και τα 5 κινουνται σε δρομους ποπ με μικροπαραλλαγες, ενω κατι πιο εντεχνο δεν υπαρχει καν ουτε σε μια υποψηφιοτητα. Ελπιζω σε εναν καλο ελληνικο τελικο. Ας τρεξουν να προλαβουν να γραψουν κειμενα και να κανουν προβες κτλ μεσα σε δεκα μερες….να δουμε ποσο καλο τηλεοπτικο προιον θα βγει. Ας εχουμε βεβαια καλα τραγουδια και τα αλλα δεν πειραζει….

    Αλλα αυτη τη φορα δεν θα τους χαριστουμε στην αυστηρη κριτικη μας, οι ιδιοι οι υπευθυνοι διερρεαν απο Αυγουστο του 2014 οτι κανουν επαφες για τη Γιουροβιζιον….Καλη μας επιτυχια ρε παιδια , μακατι ειλικρινα. συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα να τα πω ολα μια και καλη με βαση τα ερεθισματα που ειχα και σημερα.

    • Κάθισες τόση ώρα και έγραψες αυτό σχολιάζοντας την επιλογή τραγουδιού εθνικού τελικού στην eurovision; Δεν έβλεπες κανα ντοκιμαντέρ καλύτερα; Ρε παιδιά eurovision είναι χαλαρώστε λιγάκι. Δεν εκλέγουμε πρόεδρο της δημοκρατίας

    • Πωπω! Ολόκληρη έκθεση ιδεών! Οι φαν είναι ούτως ή άλλως ενήμεροι. Τραγούδια δεν έχουν (ακόμα) τι προβολή και διαφήμιση να έχουν; Άσε που ανεξάρτητα αν έχει βγει το καλύτερο τραγούδι, εδώ θα γράφουν τα χίλιαδυό και θα σφάζονται; (Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται). Άσε μετά το Star θα αρχίσει να λέει τα δικά του σχετικά με το μακρύ και το κοντό καθενός (από ότι ακούω, γιατί τα τελευταία 3 χρόνια δεν βλέπω ειδήσεις του Star). Και από μένα καλή μας επιτυχία και να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να μπούμε στον τελικό, κάτι που ευτυχώς το κάνουμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, περνούμε τους ημιτελικούς και συχνά πλασαριζόμαστε και στην 10άδα!!! Τελικά καθόλου -μα καθόλου- άσχημα!

  19. Καλα εκανες Gus83 😉 πιστεύω οι πιο πολλοί αυτης της αποψης είμαστε , ας ελπίσουμε ότι τα τραγούδια θα ειναι αρκετά καλά!!!

  20. Μια απαξίωση και φέτος στο θεσμό, αυτό βλέπω και γω. Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά, ούτε το 4 Μάρτη είναι σίγουρο (για τον ελληνικό τελικό μιλάω); Ούτε το 25 Φλεβάρη για να γίνουν release τα τραγούδια; Ετσι γενικώς, αρχές Μάρτη και τέλη Φλεβάρη μας το κάνανε τώρα; Έλεος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ