ΕΣΘΟΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα στο Τάλιν ο δεύτερος ημιτελικός του Eesti Laul, του σόου για την ανάδειξη του νέου εκπροσώπου της Εσθονίας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στη Βιέννη.

Δέκα ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν και πέντε αυτά που πήραν το εισιτήριο για τον εθνικό τελικό που θα γίνει την 21η Φεβρουαρίου στο Nokia Concert Hall στο Τάλιν, ενώ άλλα πέντε ήταν αυτά που είχαν προκριθεί με την ίδια διαδικασία την προηγούμενη εβδομάδα. Τα πέντε τραγούδια που προκρίθηκαν με 50% ψήφο επιτροπής και 50% televoting είναι τα εξής:

  • Elina Born & Stig Rästa –  Goodbye to yesterday
  • Triin Niitoja & John4 – This is our choice
  • Kali Briis Band – Idiot
  • Daniel Levi – Burning lights
  • Luisa Värk – Minu päike

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε το ερχόμενο Σάββατο, οπότε και θα μάθουμε ποιος θα είναι o εικοστός πρώτος εκπρόσωπος και διεκδικητής της δεύτερης νίκης της Εσθονίας στο διαγωνισμό.

(φωτογραφία: err.ee)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”oJRCCn_ro9k” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Iem9neZzmgA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Au3mM2-x_Pc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”JQryfjQ3ei8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”0aYSdVEXBco” width=”600″ height=”350″]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Goodbye to yesterday με διαφορα!
    πιστευω πως αν επιλεγει αυτο,οι εσθονοι γινονται φαβορι ακομα κι για τη νικη! 😀
    …αλλιως ειναι αξιοι της μοιρας τους 😛

  2. 4/5 χτες , δεν περίμενα να περάσει το idiot! Μην ανησυχείτε το Goodbye to Yesterday έχει κλείσει θέση για Βιέννη όπως και στην τελική πεντάδα!!! Εξαιρετικό Live …

  3. Η αίσθηση που υπάρχει για το Goodbye to yesterday είναι ότι ακριβώς είχε γίνει με το με το euphoria. Οι eurofans τρελαίνονται και μιλούν για νίκη πρίν καν επιλεγεί από στον εθνικό τελικό.
    Τι να πω. Απλά το λατρεύω. Τόσο ελκυστικό τραγούδι είχα χρόνια να ακούσω στον διαγωνισμό. Τόσο σύγχρονο αλλά και τόσο vintage ταυτόχρονα.Οι δε φωνές τους απλά εξαιρετικές live λες και ακούς studio version.
    Αν δεν επιλεγεί πραγματικά θα είναι άξιοι της μοίρας τους εκεί στην Εσθονία!

  4. Δεν λέω καλό το τραγουδάκι τους αλλά μου θυμίζει λίγο αντιγραφή της περσινής Ολλανδία… Και λένε ας το κάνουμε και ασπρόμαυρο να μας δοξάσουν και οι επιτροπές ακόμα περισσότερο.

  5. Το Goodbye to yesterday ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είναι μονόδρομος ως επιλογή για τους Εσθονούς και (για να μη φανώ υπερβολικός, μιλώντας για πρωτιά) έχουν μία εξασφαλισμένη θέση στην τριάδα. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγούδι, ΜΑΓΙΚΟ, ΕΘΙΣΤΙΚΟ! Οι ερμηνευτές είναι φωνάρες. Και εννοείται ουδεμία σχέση έχει με το περσινό, επίσης μοναδικό Calm after the storm… Θερμά συγχαρητήρια ξανά και ξανά στην Εσθονία!

  6. Μπορει να ειναι λιγο νωρις να μιλαμε,αλλα αν παει το goodbye to yesterday νομιζω πως το Ταλίν 2016 είναι πιο κοντά απ οτι νομίζουμε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ