ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Η Maya Sar στο Μπακού!

Η κρατική τηλεόραση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το όνομα της εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2012. Πρόκειται για τη νεαρή Maya Sar, η οποία επελέγη από το BHRT με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης.

Η Maya είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα και πολυδιάστατη καλλιτέχνις, αφού εκτός από την ερμηνεία, έχει διακριθεί και στη σύνθεση τραγουδιών. Μάλιστα, η συμμετοχή με την οποία θα διαγωνιστεί στο Μπακού θα φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή της ίδιας (στίχοι και μουσική). Το τραγούδι είναι ήδη έτοιμο και θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του νέου έτους (esctoday.com).

Η Sar αποτελεί μια εκ των πλέον επιτυχημένων μουσικών στα Βαλκάνια, καθώς έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής, ενώ επί πολλά έτη υπήρξε μέλος στο συγκρότημα του Dino Merlin (Βοσνία Ερζεγοβίνη 1999, 2011), με τον οποίο συνεργάστηκε και στην περσινή του συμμετοχή, στη σκηνή του Dusseldorf. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατικού καναλιού, τα στοιχεία που διακρίνουν την εν λόγω τραγουδίστρια δεν περιορίζονται μόνο στην επιτυχημένη της πορεία στον χώρο της μουσικής, αλλά επεκτείνονται και στις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες, καθώς αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστική καμπάνια ενάντια στον καρκίνο, γεγονός για το οποίο έχει αποσπάσει ειδική τιμητική διάκριση.

Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης παρουσίασης της συμμετοχής της Maya Sar, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Θανάσης Νάκος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2 einai ta shgoura 1 h serbhkh tv shnergazete me thn bosnhkh gia na parh fetos h serbia ton diagonhsmo kai giati oxi ama 8a to akshzh kai 2 h bosnia tou xronou 8a sthlh hari mata hari ektos kai an kerdhsh h serbia fetos opote 8a ton sthloun tou para xronou giati 2 serh nhkes me e8nhk mpalanta 8a einai dhskolo na shmbh !!!!

  2. Τί κουκλάκι ζωγραφιστό είναι τούτο! Συνέχισε σταθερά, Βοσνία μου, και οσονούπω το Σαράγεβο να ξεσκονίζει κανα σταδιάκι, γιατί η βραβειούμπα πλησιάζει!!!

  3. Basika ego na kano mia isos ilithia erotisi ?? Nai loipon tha tin kano, auti i p@p@ri@ persi tis Bosnias pos einai dinato na trelane toso tin europi kai na kataferi na mpei sto top 10? Mallon eimai ego pararalogos, de ksero….

    • Εδώ κατάφερε η δική μας π@π@ριά να μπει Top 10 και δεν θα τα κατάφερνε η Βοσνία; Ποιος Ευρωπαίος ξυπνά το πρωί ακούγοντας μπουζουκοζεμπέκικα; Κανείς. Τί πωλήσεις έκανε στην Ευρώπη το περσινό ζεμπέκικο; Μηδέν. Κι όμως μπήκαμε Τοp 10! Ακόμα δεν έχεις πάρει πρέφα πώς ακριβώς διαμορφώνεται το Top 10; Νομίζεις πως στο Top 10 μπαίνουν τα 10 καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού; χαχα Νομίζεις πως παίζει έστω και τον παραμικρό ρόλο τί τραγούδι θα στείλει η κάθε χώρα ή ποιον τραγουδιστή θα στείλει; χαχα Οκ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ