ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ακούστε τα 11 υποψήφια τραγούδια!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτκός φορέας που είναι υπεύθυνος  για την επιλογή της συμμετοχής της Λιθουανίας στην 6οη Eurovision, LRT, ανακοίνωσε τους τίτλους των 11 υποψήφιων τραγουδιών που λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία επιλογής. Επίσης δημοσιοποίησε τα υποψήφια τραγούδια στο soundcloud, διαμέσω του οποίου το κοινό μπορεί να τα ακούσει σε demo εκτελέσεις. Η λίστα με τα τραγούδια είναι η εξής (πατώντας πάνω στους τίτλους μπορείτε να τα ακούσετε):

Dangerous (S.O.S.)
Es tut mir nicht leid
Factory hearts
Feel my love
No more tears
Not perfect
Say you love me
Skęstu
Take my love
The right way
This time

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φέτος οι Λιθουανοί έχουν αρκετά καλό υλικό τουλάχιστον σε σύγκριση με πέρυσι. Αυτό που ξεχώρισα περισσότερο είναι το feel my love. Αρκετά καλό και το Not Perfect αλλά για κάποιο λόγο μου θυμίζει πολύ το Not Alone της Αρμενίας το 2014. Να πω επίσης πως υπάρχει κσι ένα άλλο υποψήφιο για τη Λιθουανία αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν στο soundcloud,πάντως υπάρχει στο YouTube και ο τίτλος του είναι νομίζω sound of colours (πάντως προσωπικα μου φάνηκε παιδικό)

  2. Αυτή είναι η κατάταξή μου μετά από δύο περάσματα:

    1.Take my love 8/10
    2.Factory hearts 7/10
    3.This time 7/10
    4.Feel my love 6,5/10
    5.Es tut mir nicht leid 6,5/10
    6.Skęstu 6/10
    7.Dangerous (S.O.S.) 6/10
    8.Not perfect 5,5/10
    9.Say you love me 3,5/10
    10.The right way 3,5/10
    11.No more tears 3/10

  3. Είμαι ανάμεσα σε feel my love και take my love. Αλλά επειδή φοβάμαι ότι θα μαζευτούν πολλές μπαλάντες και θα νυστάξουμε πάλι προτιμώ λίγο παραπάνω το feel my love.

  4. Ατσα η Λιθουανία. Πρώτη φορα μου αρεσαν πανω απο 2 τραγούδια. Περσι μονο το Attention και το Take A Look At Me Now ακούγονταν καπως

  5. To “feel my love” είναι ένα ευχάριστο κλασσικό eurodance, μπορεί να μας σώσει από μεσοδιαστήματα μπαλαντών και πιθανής νύστας. Όμως δεν ξέρω τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει για τη χώρα του, καθώς το συγκεκριμένο είδος (με εξαίρεση το euphoria), δεν φαίνεται να τραβάει στην Eurovision. Όσο για το “take my love” είναι ένα ωραίο τραγούδι, αλλά μπαλάντα. Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για μία προκάτ international μπαλάντα, αλλά έχει κάποια μοναδικά ethnic στοιχεία. Ας πάει ένα από αυτά τα δύο. Όσο για το περσινό “attention”, απλά ήταν ένα οπτικοακουστικό χάλι.

  6. Διόρθωση για το προηγούμενο σχόλιό μου. Ξεχώρισα το take my love και όχι το feel my love. Μπερδεψα τους τίτλους, αλλά μεταξύ μας δεν μπορούσαν κι αυτοί να βρούν κανένα πιο πρωτότυπο τίτλο για Eurovision;

  7. σιγουρα καλυτερα τραγουδια φετος…………η περσινη συμμετοχη ηταν αθλια…………απλα τραγικη………….ξεχωρισα το say you love me και το feel my love…………

  8. Οτι εχει για Πέταμα η πανικ, αυτα θα παρουσιάσει σαν τραγουδια. Περσι το rise up το είχαν πρωτο ερμηνεύσει μήνες πριν σε ένα μωλ της αττικης και παρα το γεγονός οτι η πανικ βγάζει τα singles με το κιλό ( η πλειοψηφία εκ των οποίων πλεον ειναι απο μέτρια εώς κακιστα ), το συγκεκριμένο τραγουδι δεν τους έβγαζε και το πέταξε στον ελληνικο τελικο της γιουροβιζιον . Το πίστεψαν μάλιστα τοσο πολυ ώστε ΠΟΤΕ δεν του εκαναν βιντεο κλιπ κανονικο. Το τραγουδι δηλαδη που εκπροσωπεί την ελλαδα και δέχεται τέτοια προβολή , δεν μπήκαν στον κόπο να του κανουν ενα επαγγελματικό βιντεο οπως κανουν σχεδόν σε ολα τα singles απο τα σταρλετακια τους.

  9. Παιδιά στον OGAE, βγήκαν και τα τραγούδια της Φινλανδίας, ξυπνήστε. Αύριο ανακοινώνεται, επίσης, ο εκπρόσωπος της Ισπανίας.

  10. Για Λιθουανια…υπαρχουν αρκετα καλα τραγουδια..αλλα αυτο που ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα..ειναι το Take my Love..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ