ΚΥΠΡΟΣ: Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου!

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος ( από τους συνολικά 7) της προκριματικής φάσης τηε εθνικής επιλογής της Κύπρου γιατην επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον προσεχή διαγωνισμό της Eurovision. 10 καλλιτέχνες παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην ειδική επιτροπή, η οποία έδωσε το πράσινο φως για τη φάση των ημιτελικών σε 4 από αυτά. Οι 4 συμμετοχές που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι:

DAWN-Ελένη Ηρακλέους
Σύνθεση/ Στίχοι: Ελένη Ηρακλέους

MAGIC-Doody
Σύνθεση: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Στίχοι: Ζήνων Ζιντίλης

ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ-Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
Σύνθεση/ Στίχοι: Νέαρχος Ευαγγέλου

ΜΕΙΝΕ- Χρίστος Ριαλάς
Σύνθεση: Νικόλας Μαυρέσης
Στίχοι: Σαλίνα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον 3ο γύρο εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι της Ελένης Ηρακλέους είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει από την Κύπρο τα πολλά τελευταία χρόνια!

  2. αρκετα καλα τα κομματια που προκριθηκαν,μου αρεσουν ολα εκτος απο το magic… ναι συγχρονος ηχος κλπ αλλα δεν ξερω κατι δεν μου παει…
    κατα τα αλλα τα υπολοιπα τρια ειναι εξαιρετικα!!! καλη συνεχεια 🙂

  3. Ο Χρηστος Ριαλας για μενα ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι στιγμης,εξαιρετικο τραγουδι,με φοβερη ερμηνεια!!

    • Για το νέο δίσκο του Ρέμου καλό είναι, δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να αφορά ένα ευρωπαικό κοινό.

  4. Καλυτετα τραγουδια αποβτην προηγουμενη,τπτ σημαντικο ομως που θα φερει κατι καλο…Το magic ειναι απαραδεκτο,δεν προκειται καν να προκρθει,τελειως κοινο ακουσμα που δεν θα συγκινησει κανεναν…Παμε παρακατω κ ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο…

  5. το τραγουδι του χριστοφορου το βρηκα τοσο αδιαφορο και μονοτονο που εχω την εντυπωση οτι περασε καθαρα λογω δημοσιων σχεσεων!αξιοπρεπεστατο το μεινε του ριαλα!τραγουδι με στιγμα και ταυτοτητα!

  6. Είναι πολύ ερασιτέχνες όμως τα παιδιά. Και η μίξη ελληνικών και γαλλικών δεν θα βγει σε καλό.

  7. Καλά δεν τα συγκρινω, νομιζω οτι το τραγούδι του Ριαλά είναι καλύτερο..αλλα και πάλι δυσκολα θα το στηριξουν!

  8. Για έμενα το μονο τραγούδι που ξεχώρισε για την ώρα ειναι το Dawn της Ελένης Ηρακλέους. Απο το λίγο που ακούσαμε “δειχνει” να έχει ωραία μελωδία και είναι ωραίο τραγούδι. Η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή (η καλύτερη που ακούσαμε μέχρι τώρα). Αναμένω για την επόμενη οντισιόν όπου θα τραγουδίσουν οι Minus One (το ροκ συγκρότημα) αλλά και αργότερα το τραγούδι απο τον Παναγιώτη Κουφογίαννη (το παιδί απο το The Voice)

  9. λογικό το ερώτημα..πάντως δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργησει εν τέλει τη Νεριτ, νομιζω οτι απλα θα επαναπροσλάβει όσους απολυθηκαν και δεν επανηλθαν με τον ενα ή τον άλλο τρόπο στη ΝΕΡΙΤ…Παντως όντος περιμένουμε να ακουσουμε τους Ροκ minus 1 και φυσικά τον Παναγιώτη Κουφογιάννη.

    • Τί να τους επαναπροσλάβει; Όλα τα βύσματα που είχαν διοριστεί με μέσο στην ΕΡΤ προσελήφθησαν εκ νέου και στη ΝΕΡΙΤ λόγω μεγάλης προυπηρεσίας για τις θέσεις που προκηρύχθηκαν.

  10. Στο youtube παντως δημοσιευτηκε σχετικο βιντεο απο δισκογραφικι με 14 υποψηφιους για τον ελληνικο τελικο , μου φανικε εμπιστο, αν οντως ισχιει ας μας ενημερωσει ο ogae

  11. Τα υποψηφια τραγουδια της πατριδας μου ώς τωρα απογοητευτικά..ξεχωρισα λίγο από τις 3 ακροασεις το “Beat if my heart” και “Δειλά δεν Αγαπώ”..Υποψιάζουμαι από οσα ακουστηκαν στο διαδίκτυο η Έλενα Παναγή θα έχει ένα πολύ δυνατό τραγουδι, αναμένω να δώ επίσης Hovig και Panayioti.

  12. Δειλά δεν αγαπω ! Πολυ όμορφο κομματι θα ειχε μια ελπιδα για κατι καλο πολυ γλυκό και η μίξη γαλλικών ελληνικών δένει ωραια !

    • Όσο καλό ήταν το αποτέλεσμα του Νόμιζα το 2000, πάνω στο οποίο πατάει όλο το τραγούδι. Το οποίο σε τελική ήταν και με επαγγελματίες τραγουδιστές.

  13. παιδια το δειλα δεν αγαπω ειναι ενδιαφερον κομματι!πολυ ιδιαιτερο!ελπιζω να αει καλα στη συνεχεια και γιατι οχι και στη βιεννη!

  14. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ….ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ι Idila ΜΕ ΤΟ Derniere Danse ! ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΝ LIVE ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ LIVE ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!….ΙΣΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

  15. oso perissotero akuo to ntueto deila den agapw toso pio poli to erwtevome afto to tragudi!Idika to galliko kommati…oxi toso me to elliniko tha to protimusa se aggliko stixo elpizw na mpori na allaksi.Omos me mia kali skiniki parusiasi pragmati thimizi palia klassiki Eurovision!

  16. Αυτος ο τουτις τι ειναι?χαλια το τραγουδι!Μου θυμιζει παιδικο τραγουδι,ειναι και αφωνος.Υπηρχαν αλλα καλυτερα!Ελπιζω να μην περασει στην επομενη φαση τουλαχιστων επειδη θα απογοητευτω απο κριτικη!

  17. Το τραγούδι του doody είναι χάλια…λυπάμαι αλλά φοβάμαι ότι θα προχωρήσει λόγω Χριαστοφορου…το ντουέτο ειναι καλυτερο αλλα δνε ξερω κατα ποσο θα μπορούσε να ναι μια ασφαλή επιλογή για την Κύπρο.Περιμενω να ακουσω κ τα υπόλοιπα…

  18. Λοιπον δε ξερω αν συμφωνειτε αλλα για μεσα το χειροτερο τραγούδι που ακουσα στην πρωτη φαση ηταν το “εναν καφε μαζι”…ηθελα να ξερα ποιος το σκεφτηκε να το γραψει. Αλλωστε η γιουροβιζιον εχει αποδειξει οτι οι ανθρωποι μεγαλης ηλικιας δεν συγκινουν (αποδειξη η συμετοχη της Αγγλιας του 2013 που κυριολεκτικα πατωσε)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ