OGAE Video Contest: Άλλη μια νίκη για την Γαλλία!

Πριν από λίγο ο OGAE Belgium δημοσίευσε το video με την αναλυτική ψηφοφορία του OGAE Video Contest! Σε μια ψηφοφορία θρίλερ, η Γαλλία κέρδισε τον διαγωνισμό, τον δεύτερο που κερδίζει φέτος μετά τον OGAE Song Contest! Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος καλλιτέχνης κερδίζει δύο διαγωνισμούς σε μία χρόνια και φυσικά μιλάμε για την Indila, που εκπροσώπησε την Γαλλία και στις δύο διοργανώσεις.

Η Ελλάδα κατέλαβε την 3η θέση με την Ελένη Φουρέϊρα και το video clip “Άνεμος Αγάπης”. Είναι μάλιστα η υψηλότερη θέση που έχει πετύχει ο OGAE Greece στον διαγωνισμό! Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νίκος Μίχας με το video clip “Σημάδια Καιρού” που ήρθε 4ο στον διαγωνισμό του 2006! Η τελική τριάδα ήταν τα τραγούδια που φάνηκαν εξαρχής οτι παλεύουν για την πρωτιά.

Την αναλυτική ψηφοφορία μπορείτε να την δείτε εδώ. Και του χρόνου ψηλότερα!

Αντώνης Καρατζίκος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχα αποτελέσματα,όταν στέλνεις κάτι αξιοπρεπές σε ψηφίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ! Για να σταματήσουν οι μίζερες δικαιολογίες ότι μας εχθρεύονται αναίτια! Όταν τους αρέσουμε μας ψηφίζουν! Συγχαρητήρια στην επιτροπή που επέλεξε αυτό το καταπληκτικό βίντεο!

  2. Στην εφημερίδα Παραπολιτικά υπάρχει δημοσίευση η οποία αναφέρει πως η Panik records και το Mad θα αναλάβουν και πάλι τη διοργάνωση και πως ήδη έχει αποφασιστεί να γίνει απευθείας ανάθεση στην Ελένη Φουρέιρα ! Ισχύει κάτι τέτοιο, γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;

  3. Εκτός απο τα παραπολιτικά , και η κυρία Τενέ στην Εσπρεσσο γράφει για υποψηφιότητα της φουρειρα. Μην τρελαινεστε ρε παίδες , υποψήφια θα ειναι σιγα μην παει με ανάθεση ! Δεν ειναι τόσο ηλίθια η ΝΕΡΙΤ να στειλει το 2015 μια άφωνη πιο έθνικ τραγουδίστρια απο την Αλβανία με ανάθεση. Ήμαρτον . Απλα στα ρεπορτάζ μπερδεύονται , μαθαίνουν πχ οτι θα ειναι και η φουρειρα μεσα και το κανουν θεμα οτι η φουρειρα θα παει . Οκ ενταξει το ρεπορτάζ του nova sports στην ουσία σε ανάθεση αναφερόταν οταν έλεγε ” θα γίνει event για να διαλεξουμε το τραγουδι που θα πει η φουρειρα στη eurovision της βιεννης ” αλλα πιθανόν τα μπέρδεψε . Εκτός και αν η ΝΕΡΙΤ ειναι πονηρή : εκανε τη σύσκεψη με δισκογραφικές την Πέμπτη για να τους πει να φέρουν τραγουδια να ακούσουν οι υπεύθυνοι και ταυτοχρονα βάζει και ενα back up plan ανάθεσης και τσεκάρει που θα της κάτσει το καλο ή πρωτοτυπο τραγουδι.

  4. Κι εγώ πιστεύω οτι η Φουρέιρα θα είναι απλώς μία υποψήφια του Ελληνικού Τελικού και δεν της έγινε απευθείας ανάθεση, δεδομένου κιόλας ότι υπάρχουν φήμες πως η ΝΕΡΙΤ ζήτησε κατά κανόνα έντεχνα κομμάτια.Δεν νομίζω ότι η Φουρέιρα έχει διακριθεί τόσο πολύ στο έντεχνο….
    Σχετικά με τον OGAE Video Contest, δίκαια ασφαλώς η νίκη της Γαλλίας, ελπίζω ωστόσο η Γαλλία από φέτος κιόλας να πάρει πιο θερμά το θέμα της Eurovision αυτής καθαυτής, και όχι μόνο των διαγωνισμών του OGAE.Σαφώς έχουν γίνει στο παρελθόν αδικίες εις βάρος της Γαλλίας στον διαγωνισμό, όταν όμως η ίδια δείχνει να αδιαφορεί για τον διαγωνισμό, δεν γίνεται να αναμένει οι άλλες χώρες να την πάρπυν στα σοβαρά.Ειδικά όταν μιλάμε για μια χώρα με μεγάλη μουσική βιομηχανία και ονόματα όπως Zaz, Shy’m και Alizee…(και Indila ασφαλώς απλώς η ίδια έχει δηλώσει πώς δεν θέλει να πάει Eurovision)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ