ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Walk Along με την Trijntje Oosterhuis στη Βιέννη! Ακούστε το!

Παρουσιάστηκε πριν από λίγο. στο ραδιοφωνικό σόου Gouden Uren, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάϊο στη Βιέννη, μ ερμηνεύτρια την Trijntje Oosterhuis. Πρόκειται για το  Walk Along που είναι μία σύνθεση της Anouk, που είχε εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο Μάλμο το 2012 με το τραγούδι Birds. Η Trijntje Oosterhuis δήλωσε ότι νοιώθει πολύ περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Βιέννη και πως και η δική της συμμετοχή πιστεύει να μπορέσει να σταθεί αντάξια στις 2 προηγούμενες της χώρας της με τα αντίστοιχα καλά αποτελέσματα.

Ακούστε το τραγούδι Walk Along:

[youtube id=”cjSRZRMwvH0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι άσχημο ούτε κάτι το εξαιρετικό.. Η πρώτη εντύπωση είναι πως δεν πάει για βραβείο! Καλή επιτυχία πάντως !

  2. Δυστυχώς δεν μου άρεσε… Ενώ ξεκινάει με ωραία και υποσχόμενη μελωδία καταλήγει τρομερά επαναλαμβανόμενο και λίγο εκνευριστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα επαναλάβει σε καμία περίπτωση την περσινή επιτυχία.

  3. Απο τη συγκεκριμενη τραγουδιστρια περιμενα μια πολυ ωραια δυναμικη μπαλαντα, αλλα και αυτο ειναι πολυ καλο! 🙂

  4. μαλιστα…..αν κι αρχιζει πολλα υποσχομενο γεματο δυναμισμο στη συνεχεια χανεται αυτο…..γινεται αρκετα επαναλαμβανομενο,ωστοσο εχει πολυ ωραια μελωδια που σου μενει…..
    σαφως δεν πιστευω πως μπορει να φτασει στη 5αδα,ποσο μαλλον να κερδισει,ωστοσο πιστευω εχει αρκετες πιθανοτητες για την 10αδα η εστω για την 15αδα….7,5/10!
    1.μαλτα
    2.ολλανδια
    3.σκοπια!

  5. Η Μάλτα θα είναι 1η για μενα από οτι φαίνεται για το 2014 όσον αφορα την season για τους εθνικούς τελικούς 2015. Αντε να είναι η Αλβανία αν στειλουν την Ehelda Dani.

  6. Όπως είχα πει και παλαιότερα κανείς που έχει βγει 2ος δεν βγαίνει 1ος την επόμενη χρόνια και η επιλογή του τραγουδιού αυτό ακριβώς δείχνει δεν παει για βραβείο σε καμία περίπτωση οχι κακό ούτε αρκετά καλό όμως όπως το 2013,2014! Κρίμα βρε Ολλανδία …. Φέτος την κόβω τελικό και άντε το πολύ 8η εφόσον δεν βρεθούν πολύ καλύτερα τραγούδια προς το παρόν το επίπεδο των τραγουδιών δεν με πεθαίνει άρα στο χέρι της Ελλάδας είναι να επιλέξει κάτι που θα κάνει την διάφορα ! Ας στείλουμε ελληνικό και καλύτερα μπαλαντα ! Και μην ακούω για Ντεμυ ! Πολύ καλή δεν λέω αλλά στο λάιβ είναι πολύ αδύναμη είχε την ευκαιρία 2 χρονιές αλλά δεν την έβαλαν κάν ως υποψήφια ! Αυτό κάτι λέει προφανώς … Αφήστε τα δήθεν “””πρωτοκλασατα””” ονόματα ! Κάτι καλο να είναι ! Αυτό ! Κάτι μου κερί πως στο μέλλον ίσως ξαναδούμε πάντως καλομοιρα ….. Τεσπα καλή επιτυχία στην Ολλανδία !

    • Ποια Macedonia ρε ζώον;Δεν ντρέπεσαι να προκαλείς με τέτοιες ανθελληνικές και δοσιλογικές δηλώσεις;Τσακίσου και διόρθωσέ το,αρκετούς ρουφιάνους έχει υποστεί αυτή η χώρα,δεν θέλουμε άλλους!!!

      • γιατι εχεις την εντυπωση οτι ξερει τι γραφει ο ανιστορητος!οτι του ρθε το γραψε!η αμορφωσια σε ολο της το μεγαλειο!

      • Δεν με απασχολεί καθόλου ποια είναι η καταγωγή σου,με απασχολεί ότι ζεις στη χώρα μου και οφείλεις αφού ζεις και εσύ σε αυτήν να τη σέβεσαι αλλιώς το δρόμο της επιστροφής τον γνωρίζεις φαντάζομαι!Μόνο ηλίθια και ανιστόρητα ανδρείκελα θα μπορούσαν να αποκαλέσουν αυτό το μόρφωμα των γυφτοβούλγαρων με το ελληνικότατο όνομα της Μακεδονίας μας!Όσον αφορά την διοργάνωση,που τη σέβεσαι τόσο πολύ,να σου θυμίσει ότι και εκείνη την αποκαλεί FYROM και όχι Macedonia όπως ισχυρίστηκες.Αλλά καλά λένε ότι ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεργετηθέντος…

    • Dn zw stin xwra s ,an kai auto dn einai diko s provlhma..kai oti thelw tha grafw..!Kai twra ante voulw gt poli fora peires kai poli pathiazese..
      *1)gia pigene wikipedia na deis ti grafei!
      *2)dn 3anaapantaw stin malakies sou!

      • Είσαι αλλοδαπός αλλά σε λένε Θανάση(μήπως είσαι από το ίδιο χωριό του Μεξικό που κατάγεται και η Φουρέιρα;),γράφεις μια χαρά ελληνικά(παραβλέποντας τα τρισάθλια greeklish)αλλά δεν ζεις στην Ελλάδα…Δεν με πείθεις καθόλου!Δεν έχεις καν το θάρρος και την πυγμή να υπερασπιστείς την πραγματική σου ταυτότητα και κρύβεσαι πίσω από ηλίθιες προφάσεις για να δικαιολογήσεις τα χάλια σου!Πολύ ευχαρίστως να στο βουλώσω,κανένα πρόβλημα!Αν περιμένεις τη wikipedia για να αποκτήσεις γνώσεις,γάμησέ τα!Όταν ψηφίζεις,σου δίνουν έτοιμο το ψηφοδέλτιο με σταυρό να υποθέσω..Όταν θα γράφεις ηλιθιότητες σαν πανίβλακας που είσαι,να περιμένεις και αντιδράσεις!Λίγο αργά να μορφωθείς και να αποκτήσεις λογική και αντίληψη σε αυτή την ηλικία!Η Μακεδονία όμως είναι και θα είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ,είτε σου αρέσει υπάνθρωπε είτε όχι!Αφησέ μου το mail σου σε περίπτωση που βρω εγκέφαλο σε τιμή προσφοράς,να στον κάνω δώρο!

      • Loipon eipa oti dn tha apantisw alla dn…
        An eimun Ellinas tha to elega kai tha eimun perifanos gia auto!Dn exw kanena logo na pw psemata..!To oti egrapsa Macedonia anti gia FYROM dn tha di3ei to pwso eksipnos eimai kai to pwso mualo exw..!Oi perissoteroi anthrwpoi sto Youtube grafun Macedonia kai oxi Fyrom..kai sto voting einai F.Y.R.Macedonia..!Dn katalavenw gt kathome kai asxolume mazi s…!To pathos s gia tin Ellada einai kalo alla h epithitikothta s einai askopi..mias kai dn me endiaferei h olh istoria tis Fyrom(opws kai tin apokaleite).Telos panton egw sugnwmi tha zutisw..alla pragmatika dn egrapsa Macedonia gia tha thi3w kanenan h na di3w tin politikh kai istorikh m apopsh…!

      • Δεκτή η συγγνώμη σου αλλά ανεξάρτητα από το τι ισχυρίστηκες,εγώ πάραυτα πιστεύω πως έχεις ζήσει πολύ στην Ελλάδα αν δεν ζεις ακόμη και τώρα-δεν εξηγείται αλλιώς από τα ελληνικά σου-και δεν γίνεται να μη γνωρίζεις το σκοπιανό και το δικαιολογημένο μένος της Ελλάδας απέναντι σε ένα κρατίδιο χωρίς ιστορία που προσπαθεί ύπουλα να σφετεριστεί και να υπεξαιρέσει τη δική μας ιστορία,ξεκινώντας από το όνομα και στη συνέχεια ό,τι αυτό συνεπάγεται,γιατί κανείς δεν μένει μόνο στα ορεκτικά αν ξεκινήσει να τρώει.Έτσι και ΠΓΔ αν καταφέρει παράνομα να αναγνωριστεί διεθνώς με αυτό το όνομα,θα συνεχίσει με όλη την ιστορία της Μακεδονίας όπως ήδη κάνει δηλαδή με αρχαιοελληνικά αγάλματα,μνημεία,οδούς,μουσεία σε Σκόπια και αλλού τα οποία βέβαια παρουσιάζει ως Σλαβομακεδονικά για να μη πω Βουλγαρικά που είναι και η πραγματική τους καταγωγή.Εάν εσύ πέφτεις θύμα στην προπαγάνδα τους,τότε ναι φίλε μου δείχνεις έλλειψη μόρφωσης,παιδείας και γνώσεων,Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας όχι Σλάβος όπως προσπαθούν να πείσουν μέσω διεθνών fora και wikipedia που τόσο εμπιστεύεσαι και ξέρω πως θα μου πεις πως αυτό είναι ανοησία και το ξέρεις.Αλλά αποκαλώντας τους Μακεδονία,ταυτόχρονα υποστηρίζεις και εσύ την ανιστόρητη προπαγάνδα τους απέναντι στην Ελλάδα και δεν νομίζω πως θα ήθελες να μετέχεις σε αυτό!Καλή η eurovision,διασκεδαστική,αλλά κρατά μια εβδομάδα το πολύ.Τα προβλήματα αυτά όμως δεν τα λύνει ο διαγωνισμός αυτός και εξακολουθούν να υπάρχουν και μετά το τέλος αυτού.

  7. εγω το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, περιμένω να το ακούσω και live!οσο για τη Μαλτα δεν το σχολιάζω καν..η κοπέλα τσίριζε!

  8. ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ,ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!

  9. Ααααααρε Ολλανδια 4/4 εκανες..

    2012 –> 10/10 !!!!

    2013 –> 9/10

    2014 –> 10/10!!!

    2015 –> 10/10!

    Εκπληκτικό κομμάτι!! Φοβερό!! Προσκυνώ απλά… χίλια μπ΄ραβο.. πρώο φυσικά και δύκολα θα πέσει μπλέον στο τοπ μου..

    1 Ολλανδια
    2 Μαλτα
    3 Φυρομ

  10. Δεν μου αρεσε πολυ,πιστευω οτι το τραγουδι δεν εχει μια σειρα(αρχη-μεση-τελος),δηλαδη δεν υπαρχει κορυφωση,πιστευω οτι αδικειται η τραγουδιστρια με ενα τετοιο κομματι,παντως το τραγουδι δεν μου κανει για νικητηριο!!!
    1.Μαλτα
    2.Ολλανδια
    3.ΠΓΔΜ

  11. Kαλό είναι απλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όπως οι προηγούμενες 2 συμμετοχές της Ολλανδίας. Για την ώρα:
    1.Ολλανδία 8/10
    2.Μάλτα 7/10
    3.Σκόπια 5/10
    4.Λευκορωσία 4/10 😛

  12. Περίμενα κάτι παραπάνω φέτος από την Ολλανδία μετά τις δύο τελευταίες εξαιρετικές συμμετοχές παρ’όλα αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ. Μέχρι στιγμής:
    1. Μάλτα
    2.Ολλανδία
    3.Σκόπια

  13. μακραν το καλυτερο μεχρι στιγμης, εχει αυτον τον anthem χαρακτηρα που μου θυμιζει το children of the universe!

  14. Ακούγοντας το ξανα αλλα πιο προσεκτικά όντως ειναι ενα πολυ όμορφο κομματι ! Και μεχρι στιγμής το μοναδικο αξιόλογο τα αλλα ειναι βαρετά και αδιάφορα τγς Δε μαλτας τι σας αρεσει απορώ αυτο μπορει να μην περάσει καν κιολας αλλα τελος παντων η Ολλανδία θα παει ψηλά δεν ξερω αν μπορει να κερδίσει αλλα σιγουρα θα βρεθεί δεκάδα για να μην πω πεντάδα ….

  15. Μετρια ξεκινισαμε με τις συμμετοχες για ακομη μισ χρονια ελπιζω να μην επαναληφθει η περυσινη κατα εμενα αδιαφορη γιουροβίζιον

  16. Για πρώτη ακρόαση μου άρεσε αρκετά και αυτό είναι θετικό. Όμορφο κομμάτι.Για ερχή του δίνω ένα 7/10.

    Να θυμίσω πόσοι έλεγαν το περσινό της Ολλανδίας βαρετό και ξαφνικά μετά τη δεύτερη θέση όλοι το θεωρούν αριστούργημα!
    Είναι μόλις το τρίτο τραγούδι. Μη βγάζετε συμπεράσματα για το φετινό επίπεδο.Το ταξίδι τώρα άρχισε!
    Όσο για τις Λευκορωσίας που θα είναι του Ρύμπακ σίγουρα θα συζητηθεί, θα μισηθεί και θα λατρευτεί άρα θα πάει ψηλά!

      • Συνήθως έτσι γίνεται. Για της Ανούκ το 2013 ίσως ακόμα περισσότερα αρνητικά.Για να μη σχολιάσω το δικό μας του 2013 το πριν και το μετά!

      • όντως!! εμενα προσωπικα της ανουκ δεν μου αρεσε αρχικα αλλα με τις προβες το χα λατρεψει.. το calm after the storm ειναι ισως το καλυτερο τραγουδι που χει περασει απτν διαγωνισμο αυτα τα 59 χρονια!

      • το calm after the storm από την αρχή μου άρεσε πολύ και με τη σκηνική παρουσία απογειώθηκε ακόμα περισσότερο! νομίζω δε μπορούσε να υπάρξει καλύτερη σκηνική παρουσία γι’αυτό το τραγούδι!

  17. Άρα μέχρι τώρα έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι ( Ολλανδία), ένα μέτριο προς καλό ( Μάλτα) και ένα χάλια ( fyrom).
    Ντάξει άλλες χρονιές όπως πέρσι μέχρι τώρα είχαμε τρία στα τρία χάλια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

  18. Καλή συμμετοχή αλλά κατώτερη των προηγούμενων 2 χρόνων…Δεν πάει για βραβείο αλλά μπορεί ένα καλό πλασάρισμα…

  19. μαλιστα!! λοιπον ειναι ωραιο τραγουδι. το ακουσα 4-5 φορες και καταλαβα οτι ειναι ωραιο και χαρουμενο. το κουπλε ειναι πολυ ωραιο, και το ρεφραιν αλλα λιγο λιγοτερο. γενικα η ανουκ εκανε καλη δουλεια στη συνθεση. αρχικα περιμενα αλλο τραγουδι βεβαια αλλα οκ. παντως λιγο στο τελος γινεται λιγακι ανυποφορο. με μια καλη εμφανιση και ερμηνεια ισως καταφερει αρκετα πραγματα. παντως δεν τανει στο επιπεδο του calm after the storm και του birds. μεχρι τωρα το τοπ 3 μου ειναι:
    Μάλτα 7/10
    Ολλανδία 6,5/10
    Fyrom 3/10

  20. Το τραγούδι της Ολλανδίας έχει ελπίδες να τα πάει καλά φτάνει βέβαια και η σκηνική παρουσία να είναι ωραία. Πάντως κακά τα ψέματα απο τα τρία τραγούδια που έχουν επιλεγεί για τη Βιέννη η Μαλτα και η Ολλανδία ξεχωρίζουν για την ωρα….αναμένουμε και το τραγούδι της Αλβανίας την Κυριακή

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ