OGAE International: Χρόνια πολλά OGAE!

Αυτή την εβδομάδα ο OGAE International γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας! Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1984 από την Φινλανδία με ελάχιστα μέλη και 30 χρόνια μετά αριθμεί 10,000 μέλη στα 42 τοπικά παραρτήματά του!

“Τα OGAE clubs έχουν πολύ μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια” μας λέει η πρόεδρος του δικτύου Maiken Maemets από την Φινλανδία. “Η δουλειά γίνεται πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά μετά την εισαγωγή των καρτών μελών. 30 χρόνια είναι πολλά για οποιονδήποτε οργανισμό και φέτος γράφουμε ιστορία!”

Ο OGAE Greece δημιουργήθηκε το 1988 κι έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην οργάνωση του δικτύου. Στη Eurovision της Αθήνας και από το 2007 ως το 2011, ο Αντώνης Καρατζίκος υπήρξε International Coordinator του OGAE. Το 2011 παρέδωσε την σκυτάλη στην Maiken Maemets η οποία πλέον έχει τον τίτλο του προέδρου, μετά την επισημοποίηση του OGAE International ως αναγνωρισμένου διεθνούς οργανισμού με έδρα το Παρίσι. Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας, εκτός από το επίσημο καταστατικό, ξεκίνησε και η χρήση των καρτών μελών, πρόταση και αυτή του OGAE Greece. Γραμματέας του δικτύου από τον Ιούλιο του 2011 είναι ο Αλέξανδρος Λιάπης.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ