ΡΟΥΜΑΝΙΑ: “Έφυγε” η Mălina Olinescu!

Μια τραγική είδηση φτάνει σήμερα από την Ρουμανία, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστός ο θάνατος της 37χρονης Mălina Olinescu, εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 1998.

Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε νεκρή αργά χτες το βράδυ μέσα στο διαμέρισμά της στο Βουκουρέστι, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια (escdaily.com). Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, διάφορα προσωπικά προβλήματα την απασχολούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ η ίδια είχε δηλώσει στους κοντινούς φίλους της πως δεν μπορούσε να αντέξει την κατάσταση αυτή. Δυστυχώς, η συμπαθέστατη Mălina προέβη τελικά στο απονενοημένο διάβημα, δίνοντας τραγική κατάληξη στην ίδια της τη ζωή.

Πίσω της αφήνει ένα αρκετά πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, με πολλές επιτυχίες εντός κι εκτός των συνόρων της Ρουμανίας. Κλείνοντας, αποχαιρετούμε το νεαρό αυτό μέλος της μεγάλης Eurovision “οικογένειας” με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του 1998, με το τραγούδι “Eu Cred”.

Καλό ταξίδι Mălina Olinescu!

Θανάσης Νάκος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. R.I.P.

  2. Μια πολυ καλη ερμηνευτρια με μια σεμνη παρουσια εφυγε απο κοντα μας..Καποιοι ανθρωποι εχουν την δυναμη να αντιμετωπισουν τα προβληματα της ζωης …καποιοι αλλοι δεν εχουν την δυναμη αυτη ….Kαλο ταξιδι Malina Olinesku….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ