ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Στις 31 Οκτωβρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision 2015!

 

Η κρατική τηλεόραση του Μαυροβουνίου, RTCG ανακοίνωσε σήμερα ότι τη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα ανακοινώσει τον/την εκπρόσωπο της χώρας στην ερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας στις 19, 21 και 23 Μαϊου.

Ειδική συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή στις 2 (ώρα Ελλάδας) στα κεντρικά γραφεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης του Μαυροβουνίου. Στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί μόνο ο εκπρόσωπος, ενώ το τραγούδι θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το Μαυροβούνιο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προβαίνει σε εσώτερική ανάθεση τραγουδιστή. Φέτος, ήταν η πρώτη χρονιά, που η βαλκανική χώρα κατόρθωσε να προκριθεί στο τελικό με τον Sergej Ćetković και το τραγούδι Moj svijet

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΔΙΚΩΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΘΑΜΠΩΣΕ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΙΝΟ!

  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΑ!ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ!ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΕΡΥΣΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΣ Κ. ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..Α ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

  3. συμφωνω και γω με τους προλαλησαντες….
    η περυσινη συμμετοχη του μαυροβουνιου,δικαιως ηταν στον τελικο αλλα τερματισε πολυ χαμηλα….
    αξιζε την δεκαδα,καθως ηταν ενα ομορφο κομματι αρτια παρουσιασμενο με ωραια ερμηνεια…..
    τελος παντων καλη επιτυχια για φετος! με το καλο παλι στο τελικο και γιατι οχι στη 10αδα 😀

  4. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα προσθέσω ότι και το 2013 το Μαυροβούνιο έστειλε μια φανταστική συμμετοχή (σε άλλο μουσικό είδος) που επίσης αδικήθηκε!

  5. μαλιστα!!! παμε λοιπον, πρωτος στοχος του μαυροβουνιου να ξαναπερασει στον τελικο, οποτε και να χτυπησει μια καλη θεση. το παρσινο τραγουδι οντως αδικηθηκε, επρεπε να παει πιο ψηλα, αλλα θεωρω ότι η τεραστια αδικια εγινε με το igranka και τη συμμετοχη του 2009 που είναι και η αγαπημενη μου από το μαυροβουνιο. η καταταξη μου για τις συμμετοχες του μαυροβουνιου είναι:

    1. 2009
    2. 2013
    3. 2014
    4. 2012
    5. 2008
    6. 2007

  6. Η περσινη συμμετοχη τους ηταν εξαιρετικη!!!,σιγουρα αδικηθηκε,σιγουρα αν υπηρχαν ”φιλες” της θα πηγαινε καλυτερα,επισης θεωρω φοβερη τη συμμετοχη τους το 2013,ηταν κατι διαφορετικο,ελπιζω να κανουν καλη επιλογη φετος!!!για να δουμε,υπομονη μεχρι αυριο

  7. ΦΙΛΕ “THOMAS” ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2009,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΤΑΓΕΙ 11ο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ