EUROVISION 2015: Πάμε Βιέννη!

Μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα διαβουλεύσεων, το κανάλι ORF της Αυστριακής τηλεόρασης ανακοίνωσε πως ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει τελικά στην Βιέννη! Θυμίζουμε πως οι άλλες δύο υποψήφιες πόλεις ήταν το Graz και το Innsbruck. Πληροφορίες για την πώληση των εισιτηρίων καθώς και για τα διαθέσιμα ξενοδοχεία, αναμένονται αργότερα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Η EBU ανακοίνωσε πως ένα μεγάλο μέρος δωματίων έχει ήδη κλειστεί για τις αποστολές, τους δημοσιογράφους και τους φανς του διαγωνισμού. Στις αρχές του Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί και η τελική λίστα των χωρών που θα συμμετέχουν στον 60ό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις  19, 21 και 23 Μαΐου του 2015!

Αντώνης Καρατζίκος

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καθυστερούσαν γιατί ενώ η Βιέννη φαίνεται πως ήταν από την αρχή ο στόχος τους στο Wienner Stadthalle, που θα γίνει ο διαγωνισμός, ήταν ήδη προγραμματισμένες αρκετές εκδηλώσεις λίγο πριν τη Eurovision, που η ακύρωσή τους θα σήμαινε επιστροφή χρημάτων από εισητήρια και ενοικιάσεις χώρου και πρόστιμα. Ωστόσο στο Γκρατς και στο Ίνσμπρουκ ενώ υπήρχαν τα στάδια και ο χώρος ήταν ικανοποιητικός, δεν θα πρέπει να υπήρχαν αρκετά ξενοδοχεία για να μείνουν οι αποστολές των χωρών. Η αλήθεια είναι ότι μάς γκάστρωσαν μέχρι να μάς πουν ποια θα είναι η πόλη.

  1. Ευελπιστούμε η πρωτεύουσα της Αυστρίας και οι ιθύνοντες του διαγωνισμού να μας εντυπωσιάσουν με ένα αμιγώς αριστοκρατικό διαγωνισμό.
    Θεωρώ θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο διαγωνισμό.
    Ο διαγωνισμός επέστρεψε στην κεντρική Ευρώπη μετά από πολλά μα πολλά χρόνια.

  2. Θα στειλουμε βλακια παλι κ δν θέλω 🙁 μακαρι να στελναμε την Αρετή Κοσμιδου από το the voice

  3. Δεν φέρνει και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή το νέο λογότυπο της Eurovision αλλά και πάλι μ’αρέσει. Μόνο να βελτιωθούν τα ηχητικά προβλήματα στο live show. Φέτος άκουγα περισσότερο τη μουσική παρά τους τραγουδιστές.

  4. Πολύ ωραίο θα ήταν να βλέπαμε την Πάολα να ξεσήκωνε το κοινό της Γουροβίζιον στην Βιέννη!

  5. συμφωνώ για την παόλα αλλά νομίζω έχει δηλώσει κατά του διαγωνισμού…. δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει να πάει…

  6. To San Marino κατα 50% δεν θα συμμετάσχει στην Junior Eurovision φέτος γιατί υπάρχουν φημες οτι πέρσι εκανε ντεμπούτο για να δει η Ιταλία αν συμφέρει αυτο το project.

  7. Λοιπόν εγώ νομίζω ότι καλύτερες επιλογές για την eurovision 2015 είναι:
    Demy, πάολα, αργυρός, βανδή ( αποκλείεται αλλά οκ) , φουρέιρα.
    αυτά. άλλες γνώμες?

  8. Πρέπει επιτέλους να στείλουμε ένα τραγούδι το οποίο να συμπαθήσουν και οι επιτροπές και να μας βάλουν επιτέλους στη δεκάδα. Όχι καμιά ξενέρωτη μπαλάντα αλλά γενικά ένα τραγούδι που να κάνει αίσθηση!

  9. Καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Και για να κάνει αίσθηση χρειάζεται ελληνική γλώσσα και ωραία μουσική.
    Μουσική που να μένει στο μυαλό και να κάνει εντύπωση και όχι ηλίθια κλαπατσίμπαλα 😛

  10. kati se foureira anemos agaphs pisteuw 8a ekane entupwsh…!!!
    genika 8elw mia xronia na dokimasoume kati tetoio balanta sta ellhnika alla oxi san tis krustalias fetos auto htan xali mauro…

  11. Αυτό! κάτι σαν το “άνεμος αγάπης”
    Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι ακριβώς αυτό σκέφτηκα. ότι ήταν το κατάλληλο τραγούδι για eurovision.

  12. Η Λεττονια, η Λευκορωσια, το Μαυροβουνιο επιβεβαιωσαν στο esctoday την συμμετοχη τους ενώ η Βοσνια ανακοινωσε την επιστροφη της.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ