Η Δέσποινα Βανδή στον OGAE Song Contest 2014!

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής έληξε η προθεσμία που είχαν τα μέλη του OGAE Greece για να ψηφίσουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον OGAE Song Contest 2014. Το τραγούδι που επιλέχθηκε με πολύ μικρή διαφορά από το δεύτερο, είναι το “Όλα Αλλάζουν” του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Βίκυς Γεροθόδωρου με ερμηνεύτρια την Δέσποινα Βανδή!

Αναλυτικά η δεκάδα, έτσι όπως διαμορφώθηκε με τα 10 υποψήφια τραγούδια και οι ψήφοι τους:

1.Δέσποινα Βανδή – Όλα Αλλάζουν     489

2.Demy featuring Mike – Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα     482

3.Σάκης Ρουβάς – Μια Χαρά Να Περνάς     422

4.Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Κώστας Λειβαδάς – Η Επιμονή Σου     419

5.Αντώνης Ρέμος – Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα     374

6.Τάμτα featuring Xenia Ghali – Γεννήθηκα Για Σένα     365

7.Μέλισσες – Ένα     364

8.Καίτη Γαρμπή – Ψεύτη     334

9.Τάνια Τσανακλίδου – Δυο Ψυχές     285

10.Νατάσα Μποφίλιου, Στάμος Σέμσης – Άνω Τελεία     236

Να τονίσουμε πως ένας από τους βασικούς κανόνες για τη συμμετοχή ενός τραγουδιού στον διαγωνισμό, είναι το τραγούδι αυτό να είναι στην επίσημη γλώσσα της κάθε χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που Αγγλόφωνα τραγούδια δεν βρίσκονται στη λίστα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο “Όλα Αλλάζουν” και γιατί όχι και με το βραβείο!

Αντώνης Καρατζίκος

45 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τραγικό είναι το σχόλιό σου όχι τα τραγούδια, τα μέλη του Ogae Greece αποφάσισαν να εκπροσωπηθούμε με την Βανδή και όχι με την Ντέμη, αν δεν σου αρέσει περαστικά!

  1. Της Demy του Ρουβά και της Τάμτα ήταν τα καλύτερα! Κάτι τέτοιο θέλει η eurovision.. Της Βανδή πολύ μέτριο dance τραγουδάκι που θα ξεχαστεί σε ένα τρίμηνο!

  2. Με απόσταση καλύτερο ήταν το η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ! Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στη Δέσποινα Βανδή!!!

    • Πολύ φρέσκο, ελληνικό και ευχάριστο αλλά και παρακινδυνευμένο το τραγούδι της Ζουγανέλη & του Λειδαδά, ήταν ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο. ΤΟ τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι της πεπατημένης

  3. Κοντόπουλος τα 2 πρώτα.Νομίζω ήρθε η ώρα για να πάει Γιουροβίζιον με Ελλάδα.
    Προτιμούσα της Demy αλλά και αυτό ωραίο dance είναι που θα αρέσει

    • Έχιυμε στείλει τον Κοντόπουλο με το ΡΟυβά στη Μόσχα το 2009 που βγήκε 7ος! Δεν νομίζω να του χρωστάμε να ξαναπάει…..

  4. 10 ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΔΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ…Η ΜΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

    • Σοβαρολογείς τώρα ότι ήταν ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΑΠΑΙΣΙΑ;;;; Εσύ τί θα πρότεινες δηλαδή να στείλουμε από την τρέχουσα ελληνική μουσική παραγωγή, γιατί από γκρίνια χορτάσαμε στην Ελλάδα, προτάσεις δεν βλέπω!

  5. νομιζω προτιμω την ταμτα με την xenia ghali αλλα και η βανδη ειναι πολυ καλη! ο Κοντοπουλος παλι στισ πρωτιες! την ελλαδα πότε θα την βοηθησει?

  6. Όχι δεν μπορείς να τον παρακοουθήσεις στην τηλεόραση είναι διαγωνισμός της τρέχουσας μουσικής παραγωγής του δικτύου του Ogae, είναι ραδιοφωνικός ή διαδικτυακός.

  7. Νομιζω οτι η Επιμονη Σου ειναι το καλυτερο. Η Δεσποινα ειναι εξαιρετικη αλλα νομιζω εχει και καλυτερα. Με τον Ρουβα ΕΛΕΟΣ εχουμε μπουχτησει εδω και 20 χρονια! 45 παει ο ανθρωπος… η Ντεμυ καλη ειναι για τις διαφημησεις του Καροτεν, αλλα κατι τετοιο στην Eurovision δεν θα πηγαινε καλα

  8. κι γω πιστευω πως το “η επιμονη σου” ηταν καλυτερο αλλα κι το “ολα αλλαζουν”ειναι αρκετα καλο!!!και πιασαρικο!!!!!καλη επιτυχια στην δεσποινα 🙂
    ασχετο,τελικα δεν θα συμμετεχουμε στην junior eurovision oυτε φετος…..η wikipedia μας ειχε στις χωρες που επιστρεφουν αλλα τελικα χθες ανακοινωσε η νεριτ οτι δεν θα επιστρεψουμε….. μαλιστα! :/

  9. καλη επιτυχια στο ξεσηκωτικο τραγουδι της δεσποινας!αν και προτιμουσα το “οσο ο κοσμος θα εχει εσενα”!το επιμονη σου με αφηνει αδιαφορο εως με εκνευριζει μπορω να πω!ελπιζω να ξαναδω κοντοπουλο με ελλαδα αυτην τη φορα στη γιουροβιζιον..ειναι απο τους αγαπημενους μου συνθετες..

  10. Ex-Fest.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ‘ΑΠΑΙΣΙΑ’ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Κ ΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ THE GREEK MUSIC IS DEAD!R.I.P.!:)

    • Με τα δικά σου μυαλά δεν θα έπρεπε να πάρουμε μέρος και να απομονωθούμε στη γωνιά μας και στη μιζέρια μας. Όχι δεν θα πάρουμε, εμείς στον Ogae Greece δεν τα βλέπουμε όλα τόσο μαύρα

      • ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΟΠΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ!!!..ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ..ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΔΛΔ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ!!ΟΚ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ!;)

    • Μην γενικεύεις επειδή δεν σου αρέσει εσένα ή σε κάποιους άλλους η ελληνική μουσική δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Δεν είναι λογικό να τα ισοπεδώσουμε όλα. Και για τον arctic monkeys να απαντήσω ότι προτιμώ τα τραγούδια της Τσανακλίδου, της Ζουγανέλη και της Μποφίλιου και όχι της Βανδή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό που στέλνουμε το ακούω και αηδιάζω! Απλά είναι τραγουδάκι εύπεπτο, της σειράς για τα γούστα μου, αλλά πιστεύω ότι επειδή σου μένει εύκολα ο ρυθμός μπορεί να έχει καλή τύχη στο διαγωνισμό αυτό. Αυτά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις

  11. καλα arctic τουλαχιστον εχει ελληνικο στιχο!!εδω με το rise up που ουτε ελληνικο στιχο ειχε ουτε ελληνικο ρυθμο δεν σε πειραξε και σε ενοχλησε η βανδη????????πηραμε και την χειροτερη θεση ever στο διαγωνισμο με τους φρικι και ησυχασαμε!!

  12. παιδιά, η Ελλάδα δεν επιστρέφει στην junior eurovision 2014 🙁 χαλια !! !! ελεος στην νεριτ! !

  13. Δεν φταίει η ΝΕΡΙΤ για την αποχώρησή μας από την Junior Eurovision 2014.Κάτι μου λέει πως η κυβέρνηση τους ώθησε να μην συμμετάσχουν.

  14. Γιατι να μην ειμαστε και μεις ρε παιδια Στη junior eurovision 🙁 ? ΓΙΑΤΙ!!!!!? Giorgito σιγα μην ασχοληθείκε η κυβέρνηση, αυτοι οι τσιγουνιδες τησ νεριτ εχουν λεφτα

  15. Παιδια τωρα μην τρελαθουμε που φερνει η τζουνιορ νουμερα… καταρχας δεν το ειχαμε επιβεβαιωσει ποτε οτι θα παμε μονο καποιες φημες. Δευτερον οταν συμμετειχαμε κανεις δεν το εβλεπε. Τριτον γυρω στις 10 χωρες παιζει να συμμετεχουν οποτε τι να το κανεις. Ασε που ειναι και βαρετο

  16. Stratos..
    ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ..ΓΤ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ…

  17. Ρε Νίκο Χ’ ακόμα την βικιπαίδια πιστεύεις??Εγώ στο είπα ότι μπορεί να μην συμμετάσχουμε….το έλεγε η βικιπαίδια και?? Θα συμμετάσχουμε??ΟΧΙ!! Σού είπα επίσης ότι έπρεπε να επιβαιβεώσει η Νέριτ αλλά εσύ….τον χαβά σου :/

  18. Πριν να δημιουργηθεί η ΝΕΡΙΤ, υποσχέθηκε να μεταδώσει την Eurovision 2014, το Eurovision Young Musicians και την Junior Eurovision 2014.Που είναι η Junior Eurovision 2014; Αχ, Ελλάδα που κατάντησες.

  19. Kala prosexte ta dakria. I jesc pote den eferne nou poumera kai mia fora pigame kala. Opote mikro to kako kai vasika poios xestike. as simmetexoume kalitera sti kanoniki me sovarotita kaias t afisoume auta..

  20. xairomai poly me to ola allazoun giati mou arese ap otan vghke para poly! h ellhnikh mousikh shmera mporei na mhn einai kai se epipeda 2000’s alla den th les kai pethameni!!! poso mallon otan h pagkosmia exei katanthsei tooooso xeiroterh pou akous mono ellhnika giati auta perrisepsan!!
    anyways,stenaxwriemai poly gia thn junior giati h kollhth mou tha phgaine an ginotan auditions,kai ade na ths to pw twra pou phre fora!! ;p to kalo htan pws den yphrxan kwlodiskografikes tou styl panik pou na exoun kallitexnes paidia,ara anagastika tha ginotan auditions,pou kat eme einai o pio dikaios tropos epiloghs

  21. Του Ρουβά και της Ζουγανέλη ήταν τα καλύτερα αλλα πιστεύω οτι απο την Ζουγανέλη θα επρεπε να εκπροσωπηθει για αλλαγη!

  22. Εμένα το ότι μου άρεσε περισσότερο αυτό που καταψηφίστηκε από τον ΟGAE, να με ανησυχήσει?

    • Καθόλου να μην σε ανησυχεί ότι έχεις διαφορετικά γούστα από όσα μέλη του Ogae ψήφισαν για την ελληνική επιλογή τραγουδιού. Ο κόσμος θα ήταν αφόρητα βαρετός αν ήμασταν όλοι ίδιοι! Και εμένα αυτά που λες μου αρέσουν αλλά δεν με πειράζει καθόλου που δεν εκφράζουν τους υπόλοιπους. Έχουμε απλά διαφορετικά γούστα!

  23. Το ‘όλα αλλάζουν’ ενώ δεν είναι η τραγουδάρα σου μένει…ελάχιστες φορές το έχω ακούσει αλλά μου έχει κολλήσει και με έχω πιάσει πολλές φορές να το τραγουδάω από μέσα μου..
    Γενικά,από τα παραπάνω δέκα κομμάτια προτιμώ το ‘Η επιμονή σου’..
    Η Μποφίλιου ενώ είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια και την έχω δει live πολλές φορές,θα προτιμούσα να διαγωνιζόταν με άλλο τραγούδι όπως το εν λευκώ ή το πάμε ξανά ή το ευχαριστήριο ή οι ομπρέλες του demy..το άνω τελεία δεν είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια της…

  24. Το μοναδικό Ελληνικό τραγούδι που άκουσα φέτος είναι το Ένα από τις Μέλισσες.Ναι μεν dance αλλά σύγχρονο. Αυτό θα έπρεπε να μας εκπροσωπήσει και όχι το χαζοψευτοντάπστεπ της Βανδή που απέρριψε η Παπαρίζου το 2012 και ένας θεος ξέρει πότε γράφτηκε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ