EUROVISION 2014: Τα φετινά βραβεία Marcel Bezençon!

 

Λίγο πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2014 απονεμήθηκαν από τον Σουηδό τηλεοπτικό παραγωγό Fredrik Ekelund τα φετινά βραβεία Marcel Bezençon. Τα βραβεία αυτά, τα οποία εμπνεύστηκε ο Christer Björkman,  δόθηκαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση του 2002 στο Ταλίν της Εσθονίας και φέρουν το όνομα του ιδρυτή του διαγωνισμού.

Το βραβείο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στην καλύτερη συμμετοχή απονεμήθηκε στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Αυστρία και στο τραγούδι Rise Like A Phoenix με ερμηνεύτρια την Conchita Wurst.

Οι συνθέτες των φετινών τραγουδιών απένειμαν το βραβείο σύνθεσης στους Ilse DeLange, JB Meijers, Rob Crosby, Matthew Crosby και Jake Etheridge για τη συμμετοχή της Ολλανδίας  Calm After The Storm με τους The Common Linnets (Ilse DeLange and Waylon).

Ένα ακόμη βραβείο για τους The Common Linnets, αυτό του  καλύτερου καλλιτέχνη που δόθηκε από τους  παρουσιαστές των καναλιών που βρέθηκαν στην Κοπεγχάγη.

Λουκάς Βλαβιανός

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπεραγαπω Ολλανδία. Πέρσι και φέτος ήταν θεϊκή. Του χρόνου θέλω Ολλανδία με μια μπαλάντα νικήτρια ή Ιταλία με την ΕΜΜΑ να γυρνά πιο ροκ και να πάρει εκδίκηση!

    Άμστερνταμ ή Ρώμη 2016!

    Η ORF πιστεύω θα κάνει όμορφη οργάνωση. Μόνο μην στείλουν πάλι Conchita. Προτιμώ Natalia Kelly ξανά.
    Ο Άγιος Μαρίνος λογικά θα ξαναστειλει την Valentina και θα πάει καλύτερα σπάζοντας πάλι το ίδιο της το ρεκόρ. Μπορεί και να κέρδισει. Το Σαν Μαρίνο έχει τέλεια οικονομική κατάσταση όπως και η Λευκορωσία. Γιατί να μην νικήσουν αυτές του χρόνου ή κάποιες άλλες?
    Πάντως του χρόνου είναι η χρόνια του σιγουριά του φαβορί επί μήνες. Ανά 3 χρόνια γίνεται και χτυπά 300+.

    Εγώ τώρα θα ξανάρθω τον Δεκεμβρίο μαζί με τους εθνικούς τελικόυς. Θα μου λείψετε 🙁

  2. Η Ολλανδία ή η Ιταλία ή η Λευκορωσία ή ο Άγιος Μαρίνος ή η Ισπανία ή η Μάλτα θα το πάρουν. Θα αφήσουμε Σκανδιναβια, βορρά και θα θυμηθούμε ξεχασμένες ανατολίκες χώρες ή τον νότο. Πάντως Κεντρική Ευρώπη δεν είναι κακό. Μια χαρά

  3. TO EBU: WHEN THE DIFFERENCE BETWEEN TELEVOTING AND JURY IS TOO HIGH THE WILLING OF THE AUDIENCE IS ANNULATED! FOR EXAMPLE IN GERMANY GREECE WAS 4TH IN THE ROW IN TELEVOTING, AND 22TH IN THE JURY S VOTING!!! 13TH IN THE TELEVOTING IN FINLAND AND 21TH IN THE JURY S VOTING. 7TH IN THE TELEVOTING IN UK AND 14TH FOR THE JURY, 7TH IN IRELAND FOR THE PEOPLE AND 17TH FOR THE JURY. You must change this system, or else the people hasn t any reason to spend their money.

  4. Να προτείνουμε όταν η διαφορά ανάμεσα στην επιτροπή και το κοινό είναι μεγαλύτερη από 5 θέσεις να μειώνεται αυτή η διαφορά αλλιώς ακυρώνεται η ψήφος του κοινού. Και επειδή θα μας πετσοκόβουν οι επιτροπές όταν δεν πηγαίνουμε με μπαλάντα είναι επείγον να το ζητήσει ο OGAE

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ