EUROVISION 2014: RISE UP απόψε στο 2ο Ημιτελικό!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που αποτελείται από τους Freaky Fortune και το Riskykidd, πέφεται απόψε στη μάχη για την πρόκριση στον Τελικό του διαγωνισμνού της Eurovisin 2014. Μαζί με άλλες 14 χώρες, η Ελλάδα διαγωνίζεται σήμερα στις 22:οο το βράδυ στο 2ο ημιτελικό της Eurovision για μια θέση στη δεκάδα που θα της δώσει το εισητήριο για τον Τελικό της 10ης Μαΐου. Το Rise up, που έχει κατενθουσιάσει το κοινό εδώ στην Κοπεγχάγη, αλλά και σε όλη την Ευρώπη θα διαγωνιστεί 13ο (ανάμεσα σε 15) σε σειρά εμφάνισης.

Το σόου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη δημόσια ελληνική τηλεόραση ΝΕΡΙΤ στις 22:00 ώρα Ελλάδας, αλλά και διαδικτυακά από το eurovisiontv εδώ.

Οι χώρες του 2ου ημιτελικού είναι:

01.Μάλτα
02.Ισραήλ
03.Νορβηγία
04.Γεωργία
05.Πολωνία
06.Αυστρία
07.Λιθουανία
08.Φινλανδία
09.Ιρλανδία
10.Λευκορωσία
11.ΠΓΔΜ
12.Ελβετία
13.Ελλάδα
14.Σλοβενία
15.Ρουμανία

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

[youtube id=”uScDYYbQo6Q” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

388 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ SUPER!!!!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!!!! Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

  2. ΧΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PRESS CENTER.ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 9!
    TO ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΟΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  3. Καλή επιτυχία Ελλαδάραααα! Και τα παιδιά να ξεσηκώσουν όλη την Ευρωπη με το κέφι την ζωντάνια κ την υπέροχη παρουσία τους! Πάμε γερά κ Rise up!!!!!!!!

  4. Καλή επιτυχία στο ελληνικό συγκρότημα. Δύσκολη δοκιμασία δεδομένης της σύνθεσης χωρών του β’ ημιτελικού.

  5. καλη επιτυχια να εχουμε σημερα, εχουμε εντυπωσιασει δημοσιογραφουs και media δεν ξερω τι αποψη εχουν ομωs οι κριτικεs επιτροπεs …..

  6. Περιμένω με ανυπομονησία σήμερα Rise up εννοείται ΔΥΝΑΤΑ, όπως επίσης και τις αγαπημένες μου Ισραήλ, Σλοβενία, Φινλανδία, Ελβετία και Νορβηγία! Πάμε ΕΛΛΑΔΑΡΑ να τους ξεσηκώσουμε με το πιο up tempo φετινό τραγούδι και να τους αφήσουμε ΟΛΟΥΣ με ανοιχτό το στόμα! 🙂

  7. Η προβλεψεις μου. Αν και λιγο εως πολυ ανατρεπικες!

    1. Ελλαδα
    2. Ρουμανια
    3. Λιθουανια
    4. Ελβετια
    5. Νορβηγια
    6. Ιρλανδια
    7. Σλοβενια
    8. Φινλανδα
    9. Αυστρια
    10.Ισραηλ
    ________________
    11.Μαλτα
    12.Πολωνια
    13.Λευκορωσια
    14.Π.Γ.Δ.
    15.Γεωργια

  8. Προβλεψη:
    01.ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    02.ΙΣΡΑΗΛ
    03.ΕΛΛΑΔΑ
    04.ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    05.ΑΥΣΤΡΙΑ
    06.ΣΛΟΒΕΝΙΑ
    07.ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
    08.ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    09.ΕΛΒΕΤΙΑ
    10.ΠΟΛΩΝΙΑ
    11.ΜΑΛΤΑ
    12.ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
    13.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
    14.ΣΚΟΠΙΑ
    15.ΓΕΩΡΓΙΑ

  9. Ειδα τα χθεσινα βιντεο απο την τζενεραλε και αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι το κοινο ηταν πολυ ΚΡΥΟΚΩΛΟ….

    • ε οι δανοι και γενικοτερα οι σκανδιναβοι δεν φημιζονται και για την εξωστρεφεια και κοινωνικοτητα τους..ειναι πολυ συγκρατημενοι..για αυτο λεω εγω οτι ο διαγωνισμος πρεπει να κατεβει στο νοτο!!ας παει σε κανα ισραηλ η σε καμια ιταλια και ισπανια να δεις τη διαφορα που θα εχει!η μεσογειακη αυρα δεν συγκρινεται με τα φιορδ και τις χωρες του βορρα!

      • Οι Δανοί είναι πολύ ζεστός λαός και δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους Σκανδιναβούς. Μια επίσκεψη στη χώρα τους θα σε πείσει.

      • εκει ζει ο κολλητος μου απο τοτε που γεννηθηκε και μου εχει πει οτι ο κοσμος ειναι αρκετα ψυχρος και γενικοτερα δεν εχει καμια σχεση με τους μεσογειακους λαους και τη νοοτροπια!μαλλον πρεπει να διαβασεις και εσυ λιγη ιστορια καθως οι δανοι οι σουηδοι και οι νορβηγοι εχουν απειροελαχιστες διαφορες μην πω μηδενικες δηλαδη σε κοινωνικα,φυλετικα και πολιτιστικα στοιχεια!οι φινλανδοι ειναι εντελως ξεχωριστη φυλη!

      • Επέτρεψε να έχω την προσωπική μου άποψη. Έχω ζήσει 6 μήνες στην Κοπεγχάγη και η γνώμη μου είναι πως οι Δανοί είναι ένας σπάνιος βόρειος λαός που θα έπρεπε να ζει στο νότο. Αγαπούν πολύ την Ελλάδα και έχουν ένα ρητό, παροιμία που λέει πως κάθε Δανός θα επισκεφθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του την Ελλάδα.
        Οι Βορειοιταλοί είναι πολύ πιο κρύοι. Για Σκανδιναβούς μίλησα, όχι για Φινλανδούς (οπότε η αναφορά σου σε αυτούς άκυρη).

      • Εντελώς άκυρα τα σχόλια περί κρυόκωλων Δανών.Φημίζονται ως οι Μεσόγειοι της βόρειας Ευρώπης.Έχουν απίστευτη κίνηση τις νύχτες ,είναι πολύ θερμός λαός και φημίζεται για το χιούμορ του.Αυτα για να μη λέει ο κάθε ένας ότι του έρθει.Καλή επιτυχία Ελλάδα.

  10. πιστευω οτι θα περασουν με τυχαια σειρα
    ισραηλ
    ελλαδα
    σλοβενια
    φινλανδια
    ιρλανδια
    λιθουανια
    νορβηγια
    ελβετια
    πολωνια
    μαλτα
    αυστρια
    και πρωτη τριαδα πιστευω θα ειναι ισραηλ,σλοβενια και ελλαδα η φινλανδια!

  11. Το συγκεκριμενο σαητ εχει σταθει κατωτερο των προσδοκιων φετος. Καμια ανταποκριση απο τις τελικες προβες και ουτε καν αναφορα στη χθεσινοβραδινη που εκρινε κατα 50% το αποτελεσμα που στην τελικη εχει και ελληνικο ενδιαφερον. Περιοριζονται τις τελευταιες μερες σε ποστ προχειρα και λιγων σειρων. Κριμα.
    Σχετικα με τις επιτροπες θελω να πω οτι ευχομαι να σταθουν στο υψος των περιστασεων και χωρις εμπαθεια για την ελλαδα ΚΑΙ φετος. Οι επιτροπες ηξεραν μια χαρα να βαζουν στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΤΑΔΑ τους σκουπιδια οπως το καρναβαλι της Ιρλανδιας με τους διδυμους το 2011 και το αλλο καρναβαλι της ουκρανιας και της Ρωσσιας το 2012. Αν θαψουν ΚΑΙ φετος την Ελλαδα, πρεπει επιτελους η Νεριτ να μιλησει οπως ειχαν το θαρρος να μιλησουν και οι Τουρκοι που δεν εχουν πληγει τοσο. Οι επιτροπες τοσα χρονια που συμμετεχουμε δεν μας εχουν βαλει ΠΟΤΕ μεσα στα πρωτα 4 τραγουδια και με το ζορι , αν δεν κανω λαθος, μας βαλανε στην 5η θεση δυο φορες. και μου κανει εντυπωση η αναφορα των ξενων σε ενδεχομενη κακη καταταξη της ελλαδας απο τις επιτροπες. Στους διδυμους της ιρλανδιας το 2011 και τον αφωνο της Σουηδιας παλι το 2011 με το γνωστο τσιχλοποπ ακουσμα, δεν υπηρχε η ιδια αναφορα οτι θα πατωσουν στις επιτροπες.

  12. και αν ξερει καποιος ας μας πει γιατι ξαφνικα χθες οι Δανοι μας χαλασαν την τηλεσκηνοθεσια με υπερβολικα πολλα μακρινα πλανα στο κοινο? Φοβουνται κατι και θελουν να αποδυναμωσουν τη συμμετοχη μας? Θα ηθελα καποιο σχολιο επι αυτου απο αυτους που ειναι στη Δανια και ειδαν απο μονιτορ τη χθεσινοβραδινη κρισιμη προβα.

    • Δεν είμαι στη Δανία αλλά από βίντεο που παρακολούθησα τραβηγμένα από θεατές μέσα από το στάδιο θα έλεγα μακάρι η σκηνοθεσία να έχει πολλά πλάνα στο κοινό. Το τραγούδι μας μοιάζει δέκα φορές καλύτερο όταν βλέπεις τον κόσμο να διασκεδάζει μαζί του.

  13. Και κλεινοντας, θα ηθελα να προσθεσω οτι καποιος πρεπει να επισημανει στην ελληνικη αποστολη να ηρεμησει τον ενθουσιασμο των παιδιων. Ναι να ειναι ζωντανοι και χαρωποι στη σκηνη αλλά στην τελευταια προβα τους λογω απειριας τους συνεπηρε το κοινο στην αρενα και φωναζαν με κραυγες ενθουσιασμου υπερβολικα. ειναι τηλεοπτικο σοου και αυτες οι υπερβολες χτυπανε καπως στον τηλεθεατη. Ειναι κριμα να χασουμε την πενταδα απο λεπτομερειες που διορθωνονται. Οπως επισης δεν καταλαβαινει γιατι εχουμε 2 ολοκληρα ατομα για φωνητικη υποστηριξη οταν δεν επιτελουν το σκοπο τους. Δηλαδη ακουστικα να ακουγομαστε αψογοι και οχι λαχανιασμενοι και ασταθης σε δυσκολα σημεια ( σημεια που απαιτουν κινηση, εχουν τραμπολινι κτλ).

  14. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ LIVE ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΖΟΣ.ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ TELEVOTING ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ EUROVISION ARESOYN ΟΙΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Καλή επιτυχία Ελλαδάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Απ’ότι άκουσα και είδα, η τελική μας παρουσία είναι αρκετά καλύτερη ακόμα και από την δεύτερη πρόβα. Γίνεται χαμός στο στάδιο. Το τραγούδι μας το έχει αγαπήσει ολόκληρη η Ευρώπη. Φέτος θα υπερψηφιστούμε. Θα πάρουμε ψήφους από παντού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. @moor to teleutaio s sxolio gia tn norvigo ligo tolmhro alla sumfwnw polu klapsa k nusta re paidi mou…..eidika h skiniki parousia me tn varka k ta violia to kanei toso palaiomoditiko!!!!!!!

  17. χαχααχ οντως ο Νορβηγος εχει τραγικη σκηνικη παρουσια..εκτος του οτι ειναι αφωνος,αυτος που σκεφτηκε τη ιδεα με τα βιολια τον κατεστρεψε..

  18. Ειμαι καινουργιος αλλα θα γραψω ποιες χωρες θα περάσουν απο τ β ημητελικο
    1. Ισραηλ
    2. Ελλαδα
    3. Νορβηγία
    4. Αυστρια
    5. Ρουμανία
    6. Ιρλανδία
    7. Φιλανδια
    8. Σλοβενία
    9. Λιθουανια
    10. Λευκορωσία
    11. Μαλτα
    12. Πγδμ
    13. Ελβετια
    14. Πολωνια
    15. Γεωργία

  19. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας.!!!!
    Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας …. απο Κύπρο!!

  20. My Prediction:
    1.Greece
    2.Norway
    3.Romania
    4.Israel
    5.Austria
    6.Lithuania
    7.Switzerland
    8.Poland
    9.Finland
    10.Belarus
    My top:
    1.Greece
    2.Finland
    3.Israel
    4.Norway
    5.Romania
    6.Slovenia
    7.Poland
    8.Austria
    9.Lithuania
    10.Ireland

  21. Αφωνος ο Νορβηγος???.. omg.!!!.. τι αλλο θα διαβασω..Αυτος ο αφωνος ομως σημερα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα μας περασει σημερα..κ ας κανουν ονειρα ορισμενοι για θριαμβο της Ελλαδας..μονο που αυτοι θα προσγειωθουν αποτομα..εδω ειμαστε..

  22. Πριν απο λιγο τα παρταλια απο το STAR εδιχναν τα κλεμενα πλανα απο το μονιτορ της προβας. Καποιος να τους πει οτι μονο κακο κανουν στην ελληνικη συμμετοχη! Αλα τι λεω αυτο θελουν…

  23. kata tin gnomi m gia mena tha ine etsi i xores p tha perasoun:
    1.Romania
    2.Ireland
    3.Austria
    4.Israel
    5.Norway
    6.Greece
    7.Poland
    8.Finland
    9.Switzerland
    10.Slovenia

  24. Η προβλεψη μου για σημερα
    1 Ισραηλ=Καταπλικτικο κομματι οπως και η παρουσια πιστευω στον τελικο θα σκισει και θα μπει 3αδα
    2 Ρουμανια=Ενα μετριο προς καλο κομματι εμενα προσωπικα δεν με τρελενει αλλα θα τα παει καλα στον τελικο 5-8 θεση
    3 Νορβηγια=Μια μπαλαντα που σε ταξιδευει Μπραβο στην Νορβηγια στον τελικο πιστευω να μπει δεκαδα και να πλασαριστει στις θεσης 7-10
    4 Ελλαδα=ΟΚ δεν εχω λογια για Ελλαδα μπραβο και τελικα το τραμπολινο ειναι εκπληκτικο δεν νομιζω ομως να μπουμε 5αδα ιπως καπιοι λενε 5-7 θα ειναι η θεση μας
    5 Σλοβενια=Ενα ωρεο και ρυθμικο τραγουδι που πιστευω θα χασει ψηφους στον τελικο απο την σκινικη παρουσια οι θεσεις που προβλεπω στον τελικο για σλοβενια ειναι 12-15
    6 Αυστρια=Καλο τραγουδι πιστευω να ανατριχιασει κοσμο αλλα και παλι η εμφανιση θα επιρεασει καπιους να μην την ψηφισουν οι θεσεις που προβλεπω για τελικο ειναι 10-13
    7 Πολωνια=Θα περασει η Πολωνια φετος αλλα στον τελικο θα πιασει πατο 18-22 την βλεπω
    8 Π.Γ.Δ.Μ=Οσο και παραξενο να σας φενεται πιστευω να κανει την εκπληξη και να περασει φετος στον τελικο 15-20 θα ειναι η θεση της
    9 Λευκωροσια=Θα περασει η εμφανιση της Λευκορωσιας ηταν καλυτερη απο οτι περιμεναμε στον τελικο 16-22 η θεση της
    10 Ελβετια=Το κοινο θα την ψιφησει αλλα οχι η επιτροπη πιστευω ομως να περασει στο τσακ στον τελικο ομως δυσκολα τα πραγματα η θεση της θα ειναι 18-24

  25. Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί το Ισραήλ είναι τόσο υπερεκτιμημενο…σιγά το τραγούδι πια…

  26. απλώς να ενημερώσω πως πριν από το τραγούδι μας έχει διαλειμμα και με την επιστροφή γίνεται αναφορά από τους παρουσιαστές στην Ελλάδα που ακολουθεί, τη χώρα της δημοκρατίας όπως λένε και το κοινό ξεσηκώνεται! Επίπλέον, μετα τη λήξη της ψηφοφορίας και του interval act , λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η παρουσιάστρια πηγαίνει στην Ελλάδα και κάνει στα παιδιά ερωτησεις! Ευχαριστούμε τους Δανούς για αυτή την αντιμετώπιση ! Πάμε Ελλαδάρα! #RiseUp

  27. Καλή επιτυχία Ελλάδα!!

    Οι ψήφοι μου σήμερα:

    6 φορές Ισραήλ
    5 φορές Αυστρία
    4 φορές Ελλάδα
    2 φορές Πολωνία

    Πάντως είμαι προαιτημασμένος για τα χειρότερα απόψε!

    Άμα μας ανακοινώσουν νωρίς, αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανιστούμε στο δεύτερο μισό, αφού στο press centre κατα πάσα πιθανότητα οι πρώτες χώρες θα πάρουν τα χαρτάκια του δεύτερου μισού!

  28. Ωχ δεν μου πολυαρεσει, που εχει διαλειμμα πριν απ το τραγουδι μας!

    Αντε παιδια, Rise-up για ολους μας!!!!!!!!!!!!!

  29. καλη επιτυχια στα παιδια!!!!!
    η καταταξη μου:
    1.ελλαδα
    2.ισραηλ
    3.σλοβενια
    4.ρουμανια
    5.πολωνια
    6.αυστρια
    7.ελβετια
    8.μαλτα
    9.νορβηγια
    10.λιθουανια
    —-εκτος——
    11.λευκορωσια
    12.φινλανδια
    13.ιρλανδια
    14.γεωργια
    15.σκοπια
    η προβλεψη μου:
    1.ελλαδα
    2.νορβηγια
    3.ισραηλ
    4.ρουμανια
    5.πολωνια
    6.αυστρια
    7.μαλτα
    8.ελβετια
    9.λιθουανια
    10.σλοβενια
    —-εκτος—-
    11.λευκορωσια
    12.φινλανδια
    13.ιρλανδια
    14.σκοπια
    15.γεωργια
    ….παντως δεν ξερω δυσκολο να προβλεψει κανεις με σιγουρια για αποψε…νομιζω και σημερα θα εχουμε εκπληξεις αλλα κι ανατροπες!

  30. Το τραγουδι και η τραγουδιστρια της Αυστριας δεν παιρνουν απαρατηρητα, λογω της δυνατης μπαλαντας και της ιδιορυθμης εμφανισης της τραγουδιστριας…θα ερθει πρωτη στον ημητελικο και θα ειναι φαβορι και για το βραβειο…

  31. αν και το κομματι της αυστριας ειναι καλο και ιδιαιτερο,και μου αρεσει κι’ολας,πιστευω η παρουσια της κονσιτα θα το “καψει”….κυριως στην πλειοψηφια του κοινου! ετσι,αρκετες χωρες,κυριως της ανατολης θα την…”μαυρισουν” :/

    • Θα την μαρυρισουν την αυστρια συμφωνω…

      Το γεγονος οτι ειμαστε μετα το μπρεικ αρκετα θετικο ναι..

      • ναι,ομως νομιζω εν τελει θα περασει αλλα στον τελικο θα φαει μεγαλη “ηττα”…..ουκρανια,ρωσια,αρμενια,αζερμπαιτζαν,γεωργια και οι περισσοτερες χωρες κατα ανατολη μερια θα της δωσουν μηδενικα…
        τωρα ενταξει,για εμας που ειμαστε μετα απο μπρεικ δεν λεει κατι,οπως λενε πολυ και αγχωνονται αδικα,ποσοι δηλαδη να εχουν απομακρυνθει απο την tv μεσα σε διαλλειμα 2-3λεπτων? 😛 και τουαλετα να ναι θα χουν παει και θα χουν ερθει 10φορες 😛
        και αυτο να μην ισχυει μετα την παρουσιαση των κομματιων,οταν ανοιξουν οι γραμμες θα παιχτουν 2-3 ρικαπ,το γεγονος οτι εμφανιζοματσε 2θεσεις πριν το τελος και μεταξυ δυο πιο”ηρεμων”κομματιων νομιζω θα μας ευνοησει,στο ρεκαπ κυριως! 😀
        εμεις ας ευχηθουμε στα παιδια καλη επιτυχια,να το διασκεδασουν και ολη η ελλαδα ειναι μαζι τους!!! 😀

  32. Η Αυστρία:

    Προβλεψη

    Κοινό:5η-7η
    Επιτροπές:14η

    Θα πέρασει ή θα αποκλειστεί οριακά. Δεν έχω καλό προαίσθημα πιστεύω θα πέρασει

  33. ΑΥΤΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ..

  34. Δεν υπαρχει αυτο που γίνεται με την Ολλανδια..η αποδοση της εχει πεσει στο 5,50 οχι απλα περασε την Αγγλια αλλα πλησιαζει και την Αρμενια..Ειναι υπερβολικα μεγαλη η πτωση,σιγουρα κατι θα ξερουν οι book(μπορει να τερμάτισε πρωτη στον ημιτελικο)..Εμενα μαρεσει πολυ το τραγουδι της Ολλανδιας αλλα δεν νομιζω να παει τοσο καλα..

    • Αν ηξεραν κατι τοτε παντα θα κερδιζε το τραγουδι που βγαζουν τα στοιχηματα πρωτο. Αλλα καμια σχεση. Ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης, συν το γεγονος οτι πολλοι ηλιθιοι θα σπευσουν να τζογαρουν τωρα που θεωρουν σιγουρη τη νικη της Ολλανδιας, σκεπτομενοι “μα καλα αυτο το τραγουδι περασε απτο πουθενα, αρα θα ναι πρωτο και θα νικησει και στον τελικο”. Δηλαδη πολλα χρηματα για τους μπουκς, για να δελεασουν κοσμο να τους τα ακουμπησουν. Λιγη κοινη λογικη ποτε δεν εβλαψε παιδια..

      • Daniel δεν διαφωνω με αυτο που γραφεις αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι υπεροβλικα μεγαλη η πτωση της αποδοσης της Ολλανδιας..Πριν τον ημιτελικο εδινε 51,00 και τωρα επεσε στο 5,50..Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η πτωση..Παρολα αυτα και εγω δεν διαφωνω οτι ισως οι book υπερβάλουν για να τη θεωρήσει ο κοσμος φαβορί για τη νικη και τη ποντάρει..Παντως αν οντως δεν ηξεραν κατι δεν θα την εριχναν τοσο την αποδοση απλα περνουν τα μετρα τους,ριχνουν την αποδοση επιτηδες λιγο παραπανω απο οτι πρεπει και για να τη παιξει ο κοσμος αλλα και για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο(αλλιως ειναι καποιος να κερδιζει με αποδοση 51,00 και αλλιως με 5,50)..

  35. Καθολου παραξενο που η Ολλανδια ειναι μονη 3η..εχει ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ…Απο κει κ περα πλεον καθαρα στην 4η θεση η Ουκρανια κ στην 5η το ΗΒ…Η διαφορα μεταξυ αυτων των 2 χωρων εχει αυξηθει λιγο..παει κ αυτη η φουσκα του ΗΒ…

    • πριν σχολιαζεις να μαθεις να βλεπεις πρωτα σωστα…
      οι 4 πρωτες χωρες ειναι απο τον πρωτο ημιτελικο…
      ενημερωτικα…
      απο μουσικη δυστυχως δεν γνωριζεις και πολλα…

  36. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α ΝΤΙΓΡΑΦΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ..(ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ??)

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΠΤΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ…ΜΗΝ ΒΛΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η 10ΑΔΑ ΕΦΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΗ..

  37. @eurofan m esu gia na katalavw thes perissotero na perasei h norvigia mia xenh xwra para h patrida sou;;;;;;;;dn katalavenw eipame na uposthrizeis mia allh xwra oloi mas exoume kapoia agaphmena alla tn xwra s oti tragoudi k exei k na mhn s aresei kalo tha einai tn tn stirizeis parapano apo tis alles!!!!!!

  38. Ανεβενει η ολλανδια γιατι κατα πασα πιθανοτητα ηρθε πρωτη στης επιτροπες…και η ουγγαρια στο κοινο….θα δουμε…

    • Την Ολλανδία πιθανότατα να την ψηφίσει και το κοινό καθώς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των itune charts πολλών ευρωπαϊκών χωρών και στη θέση 42 στο παγκόσμιο.

  39. Ante na perasoume Mesa apo symmaxies epeidh den a3izoume tpt allo!! Exoume ena apo ta xeirotera tragoudi a Gia Deuterh synexomenh xronia Kai eseis exete thn apaithsh na ma 4ifizoun oi epitropes!! Ti na 4hfisoun dhladh 3 vlammena Pou to mono pragma Pou leei to tragoudi einai rise up xwris na yparxei emfanish 26h eyxome ston teliko nandwsoume tis y4hloteres Theseus se tragoudi a Pou ths a3izoun mono h Lithuania exei xeirotera tragoudi apo emas Kai h Romania Pou Kai auth tha perasei me to karakitsario!!!

  40. Με τις ανατροπές που έγιναν στις αποδόσεις κάποιος που έπαιξε αρμενια στο 4 σουηδια στο 4 και αγγλία στο 10 μπορούσε να βγει κερδισμένος ποντάροντας σε 3 φαβορί.οι εταιρείες αφού δέχθηκαν τέτοια στοιχήματα έπρεπε να βάλουν στο παιχνίδι και μια τετάρτη χώρα που θα προβληματίσει πελάτες με αποτέλεσμα να την ποντάρουν .το βράδυ της τρίτης οποίος το παρατηρησε το παιχνίδι αυτό πήγαν να το παίξουν με ουγγαρία μειώνοντας απόδοση.δεν δέχθηκε όμως πορναρίσματα με αποτέλεσμα από την τετάρτη το πρωί να ρίχνουν απόδοση ολλανδίας .οι περισσότεροι παίχτες βλέποντας την τεράστια πτώση της απόδοσης της ολλανδίας την πόνταραν.δυστυχώς οι εταιρείες είναι μπροστά και λειτουργούν πάντα με γνώμονα το κέρδος χρησιμοποιώντας τεχνάσματα

  41. Καλη επιτυχια Ελλαδαααα <3 <3 <3 ο Θεος και η Ευρωπη μαζι σου <3 Θα σκισουμε σημερα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο
    Ααα και παρεμπιπτοντως κατι ακυρο…χθες βραδυ ειδα ονειρο πως ημουν στο σταδιο στο 2ο ημιτελικο,και πως η Ελλαδα ανακοινωθηκε παλι τελευταια και πως δεν περασε η Νορβηγια (Eurofan απλα ονειρο ηταν ελπιζω :p )
    Λετε να μας πουν και παλι τελευταιους να παει η ψυχη μας στην κουλουρη?? Απαπαπαπα πρωτους πρεπει να μας πει φετος ;))
    Τεσπα καλη τυχη στα παιδια και παλι,να σαρωσουν σημερα και το Σαββατο <3 <3 <3

  42. Καλή επιτυχία στα παιδιά και συγχαρητήρια για το εξαιρετικό δημόσιο προφίλ που δημιούργησαν (διαψεύδοντας τις ανησυχίες μου), με τις εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις τους. Καλή διασκέδαση σε όλους μας απόψε και καλό τελικό!

  43. Katia..
    Προβλεψη εκανα..θα χαρω αν περασουμε..αλλα εγω σε σχεση με αλλους εχω χαμηλα την μπαλα..γτ βλεπω οτι για τη 10αδα υπαρχουν αρκετες χωρες που μπορει να μπουν…Αλλα σαν τραγουδι της Νορβηγιας ειναι 1000 φορες καλυτερο απο μας..πως να το κανουμε..(εχει κ συμμαχιες..)..

  44. GRgeoGR..
    Ελπιζω να μην βγαινουν τα ονειρα που βλεπεις αληθινα..γτ με αυτο που ειπες με αγχωσες λιγο..χαχα..;)

    • οχι δεν νομιζω…να πεις οτι γεννηθηκα και Σαββατο παει στα κομματια :p Βασικα δεν νομιζω η Νορβηγια να εχει θεμα,μην κοροιδευομαστε…απ οοοοολα αυτα τα τραγουδια μονο πεντε θα μεινουν…λες να ταν η Νορβηγια η η Ελλαδα μεσα σ αυτα?? :p

  45. Καλή επιτυχία στα αγόρια, ελπίζω να είναι συγκρατημένοι λίγο με τις αγριοφωνάρες στο μικρόφωνο rise up” λες κι είναι στη λαϊκ΄γ, είναι ενοχλητικό. Κατά τα άλλα εγώ προβλέπω την Ελλάδα 8η θέση στον τελικό. Λείπει Σερβία και Κύπρος, μην το ξεχνάμε. Υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια φέτος και πιστεύω οτι στον τελικό η κατάταξη θα παιχτεί ακόμα και με διαφορά πόντου.

  46. Καλή επιτυχία παιδιά… Να το κάψετε το στάδιο! Όσο για σήμερα το βράδυ πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλες ανατροπές… Η πρόβλεψη μου έχει ως εξής:
    1. Νορβηγία
    2.Ελλάδα
    3.Ρουμανία
    4.Ισραήλ
    5.Αυστρία
    6.Ιρλανδία
    7.Σλοβενία
    8.Ελβετία
    9.Πολωνία
    10.Λιθουανία
    —————————————–
    11.Φινλανδία
    12.Λευκορωσία
    13.Μάλτα
    14.Σκόπια
    15.Γεωργία
    Για μένα σε αυτόν τον ημιτελικό είναι όλα πιθανά… Νομίζω από τις θέσεις 7-13 η βαθμολογία θα είναι οριακή!
    Πάντως το δίκαιο για εμένα θα ήταν κάπως έτσι:
    1.Ελλάδα
    2.Νορβηγία
    3.Ισραήλ
    4.Ρουμανία
    5.Ελβετία
    6.Πολωνία
    7.Φινλανδία
    8.Σλοβενία
    9.Ιρλανδία
    10.Αυστρία
    —————————————-
    11.Λιθουανία
    12.Λευκορωσία
    13.Μάλτα
    14.Σκόπια
    15.Γεωργία

  47. X8es eida tin prova toy i,itelikoy toy deyteroy kai pragmatika to tragoydi mas einai to kalitero.8a einai proto i deytero sthn shmerinh katataxi paizetai me thn Roumania.
    Tha se enhmerwsw otan er8w Athina gia more information kai apo konta.

  48. Τι εννοείς θα πάρουν τα αβγουλάκια KInder και θα που Χριστός Ανέστη??? Εννοείς κονταροχτυπηθούν… 😛

  49. paidia mpikame sthn 10ada sta stoixhmata gia teliko!!!!mpravoooooo anevenoumeeeee poios xerei p tha vrethoume aurio k afou perasoume ston teliko 5ada naiiiiiiiiiiiiiiiii xaxaxaxaxa makari na pane ola kala!!!!!!!!!

  50. Η προβλεψη μου με τυχαια σειρα:
    Ελλαδα
    Νορβηγια
    Ρουμανια (δυστυχως 😛 )
    Ελβετια
    Ισραηλ
    Αυστρια
    Λιθουανια
    Ιρλανδια
    Φινλανδια
    Μαλτα
    Καλη επιτυχια στα αγορια μας,ευχομαι να σκισουν! Kαλη διασκεδαση σε ολους! 😀

  51. Ναι και εγώ το είδα!!!! Παιδιά νομίζω χρόνια έχουμε να αισθανθούμε ότι μπορούμε να τα πάμε κάπως καλά χωρίς κάποιο φόβο… Δηλαδή ότι μπορούμε να απειλήσουμε… Η τελευταία φορά ήταν με τον Ρουβά το 2009 αλλά είδαμε ότι οι επιτρωπές μας χαντάκωσαν και από τότε ποτέ δεν πιστέψαμε σε κάτι καλό λόγω επιτρωπών. Φέτος έχω την αίσθηση ότι και οι επιτρωπές, που δεν αποτελούνται πλέον μόνο από άτομα άνω των 50, έχουμε ελπίδες για 5αδα και γιατί όχι και 3αδα…

    • ti no wayyyyy @eurofan mo kale…..mpes k des mono sou!!!!!!!!@giwrgo egw thelw na paei teliko h norvigia k ekei na faei megalh htta giati etsi tha tsouxei pio polu!!!!!!!!!!!!!

  52. Ρε η Ελλάδα πιστεύω έσκισε στις επιτροπές. Για το κοινό ολα είναι πασιφανη. 1-2η θα βγούμε απόψε. Και εγώ στον ύπνο μου είδα αποκλεισμο Νορβηγίας.Μακάρι να αποκλειστεί είναι απαίσιο. 30η θέση στο top μου

  53. Και ναι. πήγαμε 2οι στα στοιχήματα!
    Καλή μας επιτυχία λοιπόν, είμαι σίγουρος για την πρόκριση μας στον τελικό, όπου ευελπιστώ να κατακτήσουμε μία καλή θέση στη πρώτη δεκάδα!

  54. καλη επιτυχια στην Ελλαδιτσααα ειμαστε οι καλυτεροι…………

  55. Η Σουηδία μάλλον νίκησε τον ημιτελικό. Πήρε σίγουρα 12 από Εσθονία, Ισλανδία, Βελγίο, Ολλανδία μπορεί και Ουγγαρία. Άσε που στο στάδιο ακουγόταν ζητωκραυγές

  56. Κοντεύει η μεγάλη στιγμή. Επιτέλους μετά από τόσους μήνες δουλειάς φτάσαμε στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision. Μακάρι να προκριθούμε και στον τελικό να τα πάμε και πάρα πολύ καλά!!!!!!!!

    Καλή Επιτυχία ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. Μωρέ λες?? Όντως θα τσούζει πιο πολύ. Το φαβορί που πατωσε θα λένε οι Νορβηγικες εφημερίδες. Χαχαχαχαχαχαχαχα

  58. Παιδιά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιους εδώ γιατί όταν ήταν to Melodifestivalen τους έβριζα γιατί δεν τους άρεσε η Έλενα. Και εσείς με καλοδεχτηκατε ξανά. Σας ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη

  59. Το top μου γι’ απόψε:
    01. Come on and rise up, rise up to the sky, Come on and rise up, get up and lose your mind
    02. Ισραήλ
    03. Φινλανδία
    04. Ιρλανδία
    05. Αυστρία
    06. Νορβηγία
    07. Ελβετία
    08. Σλοβενία
    09. Πολωνία
    10. Ρουμανία
    11. ΠΓΔΜ
    12. Μάλτα
    13. Λιθουανία
    14. Λευκορωσία
    15. Γεωργία

    Καλή επιτυχία στα παιδιά απόψε, εύχομαι να σκίσουν και να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!! Και καλή διασκέδαση σε όλους μας!!!

  60. @h polonia re paidia sovara sas aresei;;;;;;dn eiparxei pisteuw pio axtarmas tragoudi fetos ta phran ola k ta evalan mazi oute arxh oute mesh oute telos exei auto to tragoudi!!!!!!!!!!to lew giati vlepw arketous na tn vazoun sthn 10ada p tha prokrithei

    • katia oyte kai εμενα μου αρεσει η πολωνια αλλα εχω την αισθηση οτι θα προκριθει,και αυτο γιατι ειναι καλυτερη απο κατι συμμετοχες τυπου γεωργια,σκοπια κτλ..

  61. @giorgo gia na perasei h polonia tha eprepe na ferei sthn skhnh autes p eixe k sto video clip mono tote xaxaxaxaxaxaxaxaxa

  62. Και επισημα πρωτο φαβορι στα στοιχηματα η Ελλαδα για τον ημιτελικο,ενω ανεβηκε και στην 9η θεση για το τελικο!!!!

    • Ναι καθίστε να τους πιστεύετε που νομίζετε οτι τονχαζοκιτσοτραγουδο θα μπει δεκάδα με τον στίχο. Να ειναι Rise Up x1.0000000

  63. Τι λέτε? Να νικήσουμε ή να αφήσουμε τα κακομοίρα τα φαβορί να χαρούν? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    • Αυτο ακριβώς που είπες Χάχα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί τίποτα από τα δυο

  64. Καλη επιτυχια στην ελλαδιτσα μας.Επεισης στην Φιλανδια,στο Ισραηλ και στην Αυστρια.Παραπανω καποιος εγραψε οτι οι επιτροπες θα μαυρισουν την εκπροσωπο της αυστριας γιατι;;;;;;;;;μια χαρα τραγουδαει και το τραγουδακι της αξιζει τελικο,γιατι οι επιτροπες να σταθουν στο οτι ειναι drag queen και οτι εχει μουσι.Εγω πιστευω οτι θα τσιμπησει κατι μικρους βαθμους απο τις επιτροπες.Αλλος εγραψε γιατι δεν μας ψηφιζουν επιτροπες,εχει δικιο,οι γριες της ρωσιας που βγηκαν δευτερες το 12 πως βγηκαν;χωρις τους ψηφους των επιτροπων δεν θα εφταναν εκει.για εμενα πρεπει να κοπουν οι επιτροπες η να μειωθει το ποσοστο τους κατα πολυ ομως και να βγαλουν μερικες βαλκανικες χωρες που αλληλοψηφιζονται.Εδω στην ελλαδα μια χρονια δεν θυμαμαι ποια 2009,2010 μπορει και 2011 οι ψηφοι κοινου και επιτροπων ηταν εντελως διαφορετικες,οι επιτροπες μας ειχαν ψηφισει τα ποιο ακυρα τραγουδια.Να κοπουν οι επιτροπες να δειτε που θα βρισκομασταν και φετος και περυσι.

    • Αν κοπούν οι επιτροπές θα μετράνε μονο οι συμμαχίες και όχι τα τραγούδια και κάθε χρόνο θα νικάνε κάτι μαλακιες τύπου Rise Up

  65. Leowyatt άμα είναι να μας προσβαλεις φύγε!! Άντε παλιοαλβανε έφαγες αποκλεισμο και ζηλεύεις

    • Γιώργο 1. Δεν είμαι Αλβανός
      2. Κατάγομαι από την Εύβοια

      3. Μισώ τη συμμετοχή μας καθώς ειναι απλά ενα χαζό dance τραγούδι που θα περάσει λόγω των συμμαχιών της Ελλάδας και όχι λόγω της ποιότητας

      • Τζιμ εχω το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου για τη συμμετοχή της χώρας μου είτε συμφωνείς είτε όχι

      • Σωστα. Καλα που εχουμε Κυπρο Βουλγαρια και Σερβια συμμαχους φετος στον ημιτελικο.

      • Τι θες να πεις δηλαδή οτι ας πούμε για παράδειγμα η ΠΓΔΜ εχει τις ίδιες συμμαχίες με εμάς με η χωρίς Κύπρο , εμείς έχουμε Αλβανία ,Βουλγαρία , Σαν Μαρινο , Ιταλία , Αγγλία ,Γερμανία, Ρουμανία και παίρνουμε και μικρότερα σκορ από άλλες χώρες

      • Δεν ξέρω κατά πόσο το ΗΒ και η Γερμανία είναι σταθεροί σύμμαχοι μας. Αν ισχύει αυτό που λες τότε και η Ελευθερίου θα πρέπει να είχε τερματίσει μέσα στη πρώτη δεκάδα.

      • Άλλο πράγμα τότε υπήρχαν προβλήματα με την εμφάνιση και τα φωνητικά , και την σκηνοθεσία

      • Καλά…της στραβής Τζολί της φταίνε οι τρίχες. Το τραγούδι ήταν κακό και η Ελευθερίου επίσης.
        Οι σταθεροί σύμμαχοι μας είναι οι κύπριοι, οι βούλγαροι, οι αλβανοί άντε και οι σέρβοι (εκτός απο πέρσι) οι όποιοι θα δώσουν σταθερά υψηλές βαθμολογίες, δηλαδή 30-40 βαθμοί πριμοδότηση, οι υπόλοιποι από πού προκύπτουν??? Οι εθνικ μας επιλογές απο το 2004 και μετά αρέσουν (πριν υπήρχε το χαος) , φέτος δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό θα δούμε πως θα πάει…

  66. LeoWyatt μαλλον θα εισαι του Μαρτακη σωστα;Το τραγουδακι μας ειναι συγχρονο και θα παει καλα στο κοινο και κατι θα παρει απο επιτροπες.Ακους χαζοτραγουδο Ε Λ Ε Ο Σ,τα αγορια μας θα σχισουν και βρε leo που της εχει της συμμαχιες η Ελλαδα,μονο η Κυπρος και η Αλβανια ειναι τα σιγουρακια μας,καθε χρονο με το σπαθι μας βρισκομαστε εκει που βρισκομαστε φετος κλεινουμε μια δεκαετια που βρισκομαστε μεσα απο το 2004 μεσα στην δεκαδα εκτος του 12 που το τραγουδι μας ηταν καλομιριστικο που ειχε ξαναδει απο εμας και το μαυρισε.ακους συμμαχιες,παμε καλα τραγουδια για αυτο βρισκομαστε εκει που βρισκομαστε και φετος ναι μεσα θα ειμαστε.να σκασετε.

    • Νίκο δεν υποστήριξα από την αρχή κανένα από τα υποψήφια τραγούδια και όσο για οτι τα κερδίσαμε με το σπαθί μας διαφωνώ ο Αγαθωνας δεν είχε καμία θέση στην δεκάδα ενώ η Ελευθερία έπρεπε να μπει δεκαδα

      • Εντάξει έχασες κά8ε δικαίωμα να σε πάρουμε στα σοβαρά από τη στιγμη που εκφράζεις αναίσχυντα πως το Aphrodisiac αδικήθηκε…:P

      • Η γνώμη μου πάνω στο θέμα Donnie συμπίπτει πιο πολύ με των άλλων παιδιών! Συμφωνώ ότι το Aphrodisiac δεν ήταν καθόλου καλό κομμάτι αλλά δεν ξεχώριζε σε καμία περίπτωση από αυτά του Σαρμπέλ, του Αλκαίου και του Ρουβά! Ήταν αυτή η συνταγή που στέλναμε κάθε χρόνο η οποία όμως είχε την ατυχία να βρεθεί στον πιο δύσκολο τελικό της 10ετίας και να μην υποστηριχτεί κατάλληλα ούτε από την Κρατική Τηλεόραση ούτε από τους ίδιους τους Έλληνες! Ήταν η χειρότερη οικονομική περίοδος της χώρας και τρανό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ο Εθνικός Τελικός έλαβε χώρα σε Εμπορικό Κέντρο (το σκέφτομαι και γελάω με τα χάλια μας ακόμη και τώρα)… Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η προχειροδουλειά του χορογράφου στην σκηνική του παρουσίαση με αποτέλεσμα την αξιοπρεπέστατη για τις συγκυρίες 17η θέση! Δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση η Ελευθερίου για το συνολικό αποτέλεσμα και γι αυτό άλλωστε βλέπεις και εσύ ότι ακόμη βγάζει τραγούδια και ραδιοφωνικές επιτυχίες σε αντίθεση με τον Γιώρκα για παράδειγμα (του οποίου τη συμμετοχή θεωρώ την καλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας την τελευταία 10ετία) ο οποίος έχει εξαφανιστεί απο το καλλιτεχνικό στερέωμα!

  67. Katia..
    ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ Για την Νορβηγια βγαζεις κ δεν ξερω το γιατι..χαχα..

  68. Leowyatt

    Διαφωνώ ριζικά με την άποψη σου,η Ελλάδα φέτος έχει το καλύτερο τραγούδι , μπορεί να κάνει την ανατροπή και να βγει στην πρώτη 5αδα ,άλλα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο .Από πιο μέρος της Εύβοιας είσαι εάν επιτρέπεις;

  69. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας.
    Μπορεί να μην υπήρξα ποτέ φαν του τραγουδιού μας το οποίο μου φαίνεται ακόμη μέτριο για το είδος του ΟΜΩΣ η σκηνική εμφάνιση είναι χιλιόμετρα μπροστά από ότι έχω δει φέτος σε uptempo κομμάτι.
    Και μιλάω και για την καλόγουστη οπτική επένδυση αλλά και για την ενέργεια που μεταφέρεται on stage!
    Προβλέπω νίκη ημιτελικού !

  70. Eτοιμαστείτε να δείτε θεαματική άνοδο της Ελλάδας στα στοιχήματα μετά τον ημιτελικό.

  71. LeoWyatt θεωρείς το τραγούδι μας με την Ελευθερια το 2012 ελεος ρε φίλε..τραγικό και φαίνεται οτι δεν γνωρίζεις πολλα απο Μουσική.
    Δεν παίζει να εισαι Έλληνας και απλά μας κραζεις αλλά και να εισαι, εισαι τελείως fake

    • λοιπον δεν μπορω σχολια τυπου εσυ δεν ξερεις απο μουσικη ενω εγω το κατεχω το ολο θεμα…ολοι εδω μεσα εκφραζουμε ελευθερα και χωρις φοβο τις αποψεις μας!τωρα αν καποιοι ενοχλουνται απο καποια αιχμηρη κριτικη καποιου προβλημα τους..θα πρεπει να σεβονται τη διαφορετικη αποψη ακομη κι αν δεν συμφωνουν..δηλαδη οποιος δεν τρελενεται για το rise up παει να πει οτι ειναι αλβανος η αλλοδαπος..ελεος με τον παραλογισμο καποιων εδω μεσα

  72. Οι κοζα ειχαν ενα βαλκανικο ηχο και τρελα στην σκηνη και αυτο μαγεψε,η ελευθερια ειχε την συνταγη που την προηγουμενη δεκαετια χρησιμοποιησαμε πολυ ο κοσμος βαρεθηκε.Οχι αλλα εθνικ και αλλαγη χορογραφων επιτελους οχι αλλο φωκα και παρακλαδων του,βαρεθηκαμε αυτο της παπαριζου ενας μπροστα και τεσσερης πισω το ειδαμε τοσες χρονιες 2005,2007,2008,2009,2012.Α και η Ελευθερια ειχε ντυθει πολυ ξεκωλια.

    • Συμφωνώ απόλυτα Νίκο ότι η συνταγή μας τοοοοοοσα χρόνια ίδια και έχει κουράσει στο διαγωνισμό… Και από δω και πέρα καλό είναι να στέλνουμε διαφορετικά είδη μουσικής… Περιμένω εναγωνίως τα επόμενα χρόνια ροκ, έντεχνο, μπαλάντα! Πάντως αν αποφασίζαμε ξανά να στέλναμε ξανά κάτι παρόμοιο με τα ίδια και τα ίδια θα ήταν ΜΟΝΟ αν ήταν ένα εκρηκτικό ethnic τύπου ‘Γειά’ ή ‘Μασάι’. Τίποτα λιγότερο!

    • Η χειρότερη μας συμμετοχή ήταν το 13 που στείλαμε τον βλαχο που μας έκανε ρεζίλι καλύτερα να μένει στο μαντρί του

  73. για μενα η χειροτερη μας συμμετοχη δεν ηταν το ’12,αλλα το ’02,αφου το κομματι ηταν χαλια και κυριως η σκηνικη παρουσια,το’12 ναι μεν ηταν μετριο σαν ακουσμα αλλα ηταν πιασαρικο,και με μια καλυτερη σκηνικη παρουσια θα ηταν 3-4 θεσεις πιο ψηλα…10αδα με τιποτα! 😛
    απομενουν 3ωρες και 24λεπτα 😀 😛

    • Και μετά λέτε οτι εγώ δεν ξέρω από μουσική η Νορβηγία εχει τελειους στίχους, νόημα , ειναι δυναμικό τραγούδι και δηλαδή προτιμάτε το rise up στην χιλιοστη που ειναι απλά μια μαλακια

  74. συμφωνώ η συμμετοχή μας το 12 είχε πολλά λάθη για εμένα αν δεν υπήρχαν μας έβλεπα μεταξύ 12 με 14

  75. μιας και σχολιζουμε την συμμετοχη μας το 12 εγω εχω να πω οτι ειχαμε ενα συμπαθητικο πιασαρικο κομματι που ο ρηγος το κατεστρεψε επι σκηνης..αν ειχε αλλη χορογραφια και υπηρχε και λιγη προωθηση του κομματιου θα ημασταν εντος δεκαδας!!

  76. Τι θεση εμφανισης που θα εχουμε στο τελικο θα τη μαθουμε σημερα η αυριο????

  77. Εκτός από το αν θα είμαστε στο πρώτο ή στο δεύτερο μέρος του τελικού, πότε θα πληροφορηθούμε για την ακριβή μας θέση;;;

  78. παντως τα στοιχηματα που παρακολουθω εγω ( william hills) μας δινουν πρωτους και για την προκριση και για την νικη,επισης μας εχουν μεσα στις χωρες που θα μπουν 10αδα και για την νικη ειμαστε 11οι,με ισοψηφιες,8οι,με αποδοση 29.00 και 12η η ισπανια με αποδοση 51.00
    εντωμεταξυ….2η σε αυτο το σαιτ η ολλανδια για την νικη αφου εφτασε την αρμενια!!! και δεν απεχει πολυ απο την σουηδια…
    βρε λες αν κερδισει η ολλανδια….? :O
    για μενα θα’ναι μια τεραστια εκπληξη παντως 😀

  79. Οι προβλέψεις μου για τον δεύτερο ημιτελικό που είναι απόψε:
    1. Ελλάδα
    2. Νορβηγία
    3. Ισραήλ
    4. Ρουμανία
    5. Αυστρία
    6. Φινλανδία
    7. Ιρλανδία
    8. Πολωνία
    9. Ελβετία
    10. Σλοβενία (με το ζόρι πιστεύω θα υπάρξει μια μικρή μάχη με Μάλτα για το πια χώρα από τις δύο θα περάσει, βάζω μέσα Σλοβενία γιατί πιστεύω ότι έχει πιο πολλές πιθανότητες)
    11. Μάλτα (το τραγούδι αρκετά καλό, country κομμάτι που τέτοια τραγούδια τα βλέπουμε τελικό συνήθως αλλά δεν είναι τόσο δυνατό τραγούδι εμφανίζεται πρώτο στον ημιτελικό, για να κάνει τον κόσμο να το ψηφίσει. Πιστεύω όμως περνάει 9ο, 10ο γιατί έχει ήδη πάρει υψηλη βαθμολογία από επιτροπές. Συνεχίζει να είναι όμως 11ο στις προβλέψεις μου έτσι για ανατροπη..)
    12. Λιθουανία (έχω ένα προαίσθημα ότι μπορεί και η Λιθουανία να αποτελέσει μέρος του τελικού διότι Γεωργία ΠΑΝΤΑ ψηφίζει Λιθουανία από 8 μέχρι 12 πόντους + ψήφοι Λευκορωσίας και Πολωνίας)
    13. Γεωργία
    14. Λευκορωσία
    15. FYROM

    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

  80. Παιδιά διάβασα οτι την σειρα εμφανισης θα τη καθορισουν οι διοργανωτές..Το μονο που ειναι τυχαίο είναι το αν ειμαστε στο πρωτο η στο δευτερο μερος..

    • 1η Αρμενία 2η Ελλάδα 3ή Σουηδία για να χαντακαθουν τα 3 χειρότερα τραγούδια του τελικού

  81. Η πρόβλεψή μου λίγο πριν τον ημιτελικό:
    1. Ελλάδα.
    2. Νορβηγία.
    3. Ρουμανία.
    4. Ισραήλ.
    5. Φινλανδία.
    6. Πολωνία.
    7. Ελβετία.
    8. Μάλτα.
    9. Αυστρία.
    10. Σλοβενία.
    11. Ιρλανδία.
    12. Λευκορωσία.
    13. Λιθουανία.
    14. Σκόπια.
    15. Γεωργία.
    Θεωρώ ότι η πρώτη 7άδα, μάλλον και 8άδα (και η Μάλτα) είναι δεδομένη, ενώ οι θέσεις 9 και 10 παίζουν και αν γίνει η ανατροπή θα γίνει από τις υπόλοιπες 3 χώρες που ακολουθούν… Γεωργία και Σκόπια για μένα είναι καταδικασμένες!

  82. Τι πιστευω οτι θα γινει σημερα.
    Σιγουρη προκριση:
    Ελλαδα
    Νορβηγια
    Ρουμανια
    Ισραηλ
    Αυστρια
    Σχεδον σιγουρη προκριση
    Ιρλανδια
    Φινλανδια
    Πολωνια
    Για τις υπολοιπες 2 θεσεις θα παλεψουν ολες οι υπολοιπες εκτως της Γεωργιας που ειναι καταδικασμενο

    • Αυτος ο ημιτελικος ειναι πιο απροβλεπτος γιατι δεν υπαρχουν καποιες ισχυρες συμμαχιες.

  83. Νικο συμφωνω και εμενα μου αρεσει πολυ ειναι απο τα αγαπημενα μου και ναι πρεπει να περασει το αξιζει

  84. Η Ολλανδία πέρασε δεύτερη στα στοιχήματα! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη άνοδο σε στοιχήματα μετά από ημιτελικό…

      • Σίγουρα η Φινλανδία ανέβηκε αρκετά την παραμονή του τελικού το 2006, αλλά αφενός δεν έφτασε ποτέ δεύτερη, αφετέρου δεν παιζόταν έξω από την 20αδα όπως παιζόταν φέτος η Ολλανδία..

  85. συμφωνω απολυτα μαζι σου νικο!κι εγω πιστευω οτι η σλοβενια εχει ενα υπεροχο ατμοσφαιρικο κομματι!ειναι απο τα αγαπημενα μου για αποψε μαζι με ισραηλ και φινλανδια!νομιζω οτι θα περασει ανετα τελικο!

  86. Αυτη η Αυστρια στα στοιχηματα παρα ειναι ψηλα..ακου εκει 7η θεση…ουτε 13αδα δεν θα ναι

  87. διαβαζα πιο πανω που λεγατε για το Αφροντιζιακ
    .Μην ξεχναμε οτι στο κοινο ειχε βγει δεκαδα (9ο)
    οι επιτροπες το χαντακωσαν.
    +Πιστευετε ειλικρινα ο,τι αν η καλομια πηγαινε το 2012 και γενικα τωρα θα ηταν δεκαδα.
    Αμα δεν σας αρεσε η ελευθερια να μην την ψηφιζατε στον εθνικο τελικο.Αυτη ειναι η αποψη μου.

  88. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!!
    Εύχομαι να έχουν μία υπέροχη εμφάνιση και να σκίσουν!
    Χαίρομαι για τα καλά σχόλια που διαβάζω για τη συμμετοχή μας από τους ξένους και ελπίζω να φανεί και στην πράξη η ανταπόκριση τους και να μπούμε δεκάδα,γιατί όχι και πεντάδα!

  89. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ….ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!!

  90. ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΟ

    ΕΛΛΑΔΑ
    ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ΙΣΡΑΗΛ
    ΑΥΣΤΡΙΑ
    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
    ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    ΣΛΟΒΕΝΙΑ
    ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    ΜΑΛΤΑ

  91. Η Ιρλανδια θεωρω και εγω οτι εχει τραγουδι για δεκαδα αλλα το εχουν χαντακωσει οι ιδιοι με την σκηνικη τους εμφανιση

    • Η Σαννα ειναι ενα χαλί και μισό το 2° πιο υπερεκτιμημενο τραγούδι μετά την Αρμενία εχω απογοητευτεί πλήρως με την Σουηδία φέτος έπρεπε να βγει η Ελενα και το περσινό και το euphoria ήταν πολυ καλύτερα !! Για μένα η Σαννα ειναι για γέλια την κορόιδευα όλη την ώρα

  92. Καταρχας να πω οτι σε ολα πηγαν καλυτερα απο οτι περιμενα σταθηκαν σωστα στα μμε και καλη σκηνικη παρουσια
    ΑΛΛΑ
    τρομερα αδυναμοι φωνητικα δυστυχως απορω τι θα στοιχιζε να ειχαν φωνητικα ΑΠΟΡΩ…!

    • Σαφως να τους ευχηθω ολοψυχα καλη επιτυχια οτι και να γινει ηταν η καλυτερη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε απο τα υπολοιπα τραγουδια!

  93. Το δικό μου σύμφωνα με δικές μου προβλέψεις

    1. Ρουμανία (2° και στα δυο)

    2.Νορβηγια.(1°στις επιτροπές , 3°στο κοινό )

    3. Ελλάδα (1° στο κοινό! χαμηλά στις επιτροπές αλλά στη δεκάδα)

    4. Ισραηλ( Δυναμικό θα παει καλά και στα δυο)

    5. Ιρλανδία

    6. Φινλανδία

    7.Αυστρια

    8.Σλοβενια

    9. Πολωνία

    10. Μαλτα

    11. Ελβετία

    12. Λευκορωσία

    13. Λιθουανία

    14. Γεωργία

    15. ΠΓΔΜ

  94. ΚΑΙ ΝΑΙΙΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
    10Η ΘΕΣΗ !!!!!!!!!!!
    Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΡΙΤΗ

  95. Λέτε να έρθει η ανατροπή από την Ολλανδία;
    Δε θα με χαλάσει καθόλου!
    Αλλά δε θέλω να ενθουσιάζομαι γιατί μετά μπορεί να απογοητευτώ…
    Όσο για σήμερα θέλω να πατώσει η Ιρλανδία και η Ρουμανία!!Δυστυχώς όμως η Ρουμανία θα περάσει τελικό,ας πατώσει εκεί τότε!

  96. Η πρόβλεψή μου για απόψε :
    Καμία ελπίδα
    15)Σκόπια
    14)Γεωργία
    13)Λευκορωσία
    ———————————-
    Μάχη σώμα με σώμα για θέσεις 8-12
    12)Λιθουανία
    11)Ιρλανδία
    10)Σλοβενία
    9)Πολωνία
    8)Ισραήλ
    ——————————————————
    Σχεδόν άνετα στον Τελικό
    7)Μάλτα
    6)Φινλανδία
    5)Νορβηγία
    4)Ρουμανία
    3)Αυστρία
    2)Ελβετία
    1)Ελλάδα

    Η Ρουμανία δυστυχώς θα κλέψει μια θέση στον Τελικό από κάποιο τραγούδι που για μένα θα το άξιζε περισσότερο όπως το Attention ή ο Tσιζκέικαρος!

    • Ενώ η Ελλάδα δεν θα κλέψει κάποια θέση που θα μπορούσε να παει σε ενα καλύτερο τραγουδι!!!

      • LeoWyatt
        Ετσι απο ενδιαφερον ποια τραγουδια σου αρεσουν απο αυτον τον ημιτελικο;

    • Εγω δυστηχως δεν βλεπω να περναει η σλοβενια που αξιζει μεχρι και δεκαδα να μπει

    • Εγω παλι πιστευω οτι τα σκοπια (δυστυχως) και η Λευκορωσια θα ειναι εντος. Δεν βλεπω Ιρλανδια και ισως Σλοβενια.

  97. Θέλω να περάσουν τελικό:
    Ελλάδα
    Ισραήλ
    Ελβετία
    Φινλανδία
    Σλοβενία
    Πολωνία
    Λευκορωσία
    Λιθουανία
    Μάλτα
    Νορβηγία

  98. Σωστός ο Νίκος! Πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι με δυναμική ενορχήστρωση και έθνικ πινελιές… Δε νομίζω ότι θα πάρει την πρόκριση τόσο εύκολα σήμερα, αλλά το αξίζει! Το Νο 8 του ΤΟΡ μου για τον τελικό 🙂

    • backing vocals…φωνητικα να βοηθουν οπως η Καλομοιρα κ.τ.λ.Η Βισση πηγε μονη και την πατησε και δεν συγχωρειται γιατι ειχε γνωση και εμπειρια τα παιδια τρεχουν πηδουν λαχανιαζουν μενουν καποιες στιγμες φωνητικα ειναι εμφανεστατο.Οτι λαθος και να συμβει σε σωζουν τα φωνητικα….!

  99. Apopse tipota den einai sigouro! Megales symmaxies den yparxoun gia kanenan. Mporei na perasei h na kopei to pio apithano gia apokleismo I prokrisi antistoixa!
    Wstoso exw poly thetiko feeling gia Ellada kai eyxomai tyxh agathi!!!!!!

    • Ακριβως σημερα μπορουν να συμβουν τα παντα.Η Νορβηγια και η Φιλανδια θα αλληλοβοηθηθουν…η Ληθουανια μπορει ως outsider να βοηθηθει πολυ απο τους μεταναστες(12 – 10 σιγουρα απο Ιρλανδια).
      Εμεις μονο την Ρουμανια εχουμε και ελπιζω να την στηριξουμε οσο αντιπαλος και ναναι.Τωρα οι big4 μας δινουν 1 ποντο μηδενιζουν την ψηφο του televoting(εντολες EBU).

  100. Να ενημερωσω πως η Αυστρια αυτη την στιγμη ειναι εβδομη στα στοιχηματα για το τελικο

  101. Πιστεύω θα βγούμε 1οι ή 2οι σήμερα και στον τελικό 4οι με μικρή διαφορά απ’την τριάδα.

  102. α εσυ leowyatt δεν πας καλα.να πηγαινε η ελενα και τι θα εκανε?βρε εδώ στην ελλαδα δεν την γουσταρουν ξανα νικη σουηδιας και για την προσφατη νικη με την loreen αλλα και για έναν δευτερο λογο επειδή εκοψε την φορα της ελενας αν είναι δυνατο να φτασουμε σε σημειο να λεμε ότι το τραγουδακι της ελενας ηταν καλυτερο από της σαννας.καλα σου ειπε leowyatt ο άλλος ότι δεν κατεχεις και πολύ από μουσικη.πο πο τι μισος για αυτην χωρα την σουηδια πολλοι φαν ψοφάνε να κερδισει καποια άλλη εκτος από αυτην.οι ελληνες φαν το ιδιο με ένα παραπανω λογο αυτό της ελενας ελεος.απο τοτε που βγηκε η σαννα πολύ ξινηλα μα πολυ

  103. Wow!!!Η Ολλανδια στην 2η θεση!!!!..Αραγε μπορει να κανει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!!..ή ειναι το γνωστο mind games των μπουκ???..Μακαρι να ισχυει το 1ο…

    • Με γρηγορους ρυθμους ανεβαινει και η Αυστρια.Πιος ξερει που θα φτασει αμα προκριθει.(90% θα προκριθει).Παντως δεν με χαλαει καθολου μια νικη της Ολλανδιας.(αν και πολυ δυσκολο)

  104. Mou aresoun ola ta tragoudia ektos ths Elladas Kai ths Romanias Kai oso Gia to sxolio me thn Sanna to eipa entelos antikeimenika den eimai fan ths Elenas apla protimo usa kata poly to tragoudi ths

    • Εμα έλεος πια βαρετή η Νορβηγία τι λένε ??? Η πιο μαγευτική μπαλάντα του διαγωνισμού μαζί με το Αζερμπαιτζαν

  105. paidia ena melos tis epitropis t germanias … meso twitter anaferete pies xores tha psifise. Einai i Madeline Juno kai kani “promo” gia Ollandia, Finlandia kai Oungaria! afto an kai einai skandalo! edo o rwssos krikorov to 2009 apoxorise apo monos tou api tin epitropi logo tin filia tou me ton Saki, kai i germanida kani diafimisi gia alles xores. afto k an einai skandalo! opios exei epafes me tin ellhniki apostoli … as to kanete thema afto ekei!! an einai dinaton na epitreponte tetia pragmata!!!

  106. @eurofan pisteuw oti mallon to 2 tha isxuei….alla fetos pragmatika dn mporeis na provlepseis tpt ola einai pithana k maresei polu auto!!!!!!!!!

    • Η κρατική τηλεόραση πως το έπαθε φέτος και αφιέρωσε αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στην eurovision. Eκπομπες, απευθείας συνδέσεις, τρέιλερ.

  107. Ωραιο το παραμυθακι σου Davide..Δεν παιζει να ισχυει αυτο που γραφεις..

    • paramithaki eeeee???? pane sto google kai psakse to twitter tis MADELINE JUNO … sto twitter tis egrapse afto edo:
      opios kesri germanika …. “Meine absoluten Favoriten sind ganz klar die Niederlande, Finnland und Ungarn.. Nachti! In ein paar Stündchen geht’s schon nach Kopenhagen!” …… paramithaki eeeee?????????

  108. LeoWyatt..
    Συμφωνω για αλλη 1η φορα μαζι σου..η καλυτερη μπαλαντα για φετος!!

    Katia..
    Ετσι ακριβως..αν κ κατι μου λεει οτι παει προς Σουηδια φετος..ελπιζω να πεσω εξω…

    Nikos.go..
    Με αυτο το ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2015 ΑΘΗΝΑ..παραλιγο να με στειλεις στο νοσοκομειο…λιγο προσεκτικα υπαρχουν κ καρδιακοι..χαχα..;)

    • @eurofan apo twra kardiakos xaxaxaxaxaxa….pantws exe ta xapakai dipla sou giati m fainete tha deis poles anatropes xaxaxax

  109. Katia δεν φταιει η Νεριτ απλα το βιντεο με τη Ρουσλανα δεν ηταν καλης ποιότητας…

  110. αν και θεωρώ πως θα γίνει πραγματική μάχη απόψε κάνω μια τολμηρή πρόβλεψη για πρόκριση:
    Ισραήλ
    Νορβηγία
    Αυστρία
    Λιθουανία
    Φινλανδία
    Λευκορωσία
    Ελβετία
    Ελλάδα
    Ρουμανία
    Πολωνία/Μάλτα
    ———————
    Πραγματικά πιστεύω πως η Ιρλανδία θα μείνει έξω..

  111. paidia thanks!!!!twra mia xara deixnei!!!!!!!@marie prepei na eixes dikaio to video ths rouslanas tha eftaige xaxaxaxaxaxa

  112. η προβλεψη μου 1-ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    2-ΕΛΛΑΔΑ
    3-ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    4-ΙΣΡΑΗΛ
    5-ΦΙΛΑΝΔΙΑ
    6-ΠΟΛΩΝΙΑ
    7-ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    8-ΕΛΒΕΤΙΑ
    9-ΑΥΣΤΡΙΑ
    10-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
    11-ΜΑΛΤΑ
    12-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
    13-ΣΛΟΒΕΝΙΑ
    14-ΣΚΟΠΙΑ
    15-ΓΕΩΡΓΙΑ

  113. Νικος Χ για τα στοιχηματα μπες στο oddschecker.com αλλα επειδη οι χωρες δεν ειναι με τη σειρα προσεξε λιγο το πινακα…

  114. Μεγαλη πτωση στα στοιχηματα για τη Ρουμανια..εχει πεσει στη τριτη θεση στα στοιχηματα για τον ημιτελικο και την πλησιαζει η Κονσιτα!!!

  115. Τρίβω τα μάτια μου! Η Ολλανδία 2η στα στοιχήματα;;;;; Δυστυχώς δεν μπορώ να τρίψω και τα χέρια μου: η, προφανώς, πολύ καλή θέση, που πήρε η Ολλανδία στον ημιτελικό οφείλεται α) στο αναμενόμενο 12αρι του Βελγίου β) στους πολυ καλούς βαθμούς που σίγουρα απέσπασε, από τις 2 χώρες που συνεχίζουν κόντρα στο ρεύμα, να στελεχώνουν τις επιτροπές τους με ανθρώπους που σκαμπάζουν από μουσική ( Αλβανία και Μαυροβούνιο ). Στον τελικό θα σκάσουν οι συνατσάκηδες απο το 2ο ημιτελικό , η Γιαννούλα κάτι θα μαγειρέψει και bye bye δεκάδα.
    ΥΓ. Το σημερινό ημιτελικό δεν θα καταφέρω να τον παρακολουθήσω. Ολες μου οι ευχές στους shin, που εν μέσω σκουπιδιών, αυτοί παίζουν Μπαχ και στα φινλανδάκια.

  116. Προτίμηση:
    1. Φινλανδία
    2. Ελλάδα
    3. Λιθουανία
    4. Ιρλανδία
    5. Ελβετία
    6. Σλοβενία
    7. Ρουμανία
    8. Ισραήλ
    9. Μάλτα
    10.Λευκορωσία

    Πρόβλεψη:
    1. Ελλάδα
    2. Ρουμανία
    3. Αυστρία
    4. Ισραήλ
    5. Μάλτα
    6. Φινλανδία
    7. Νορβηγία
    8. Λιθουανία
    9. Πολωνία
    10. Ιρλανδία

  117. Νιkos θα ψηφισεις συμφωνα με τα στοιχεια που θα δωσει η αλβανικη τηλεοραση.

  118. Τελικα δεν ειναι και ασχημο το τραγουδι της Μαλτας:) #Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια&Ελλαδαρα μας να σκισεις!

  119. τελικα ειναι ωραιο να ειμαστε εδω κ να σχολιαζουμε. Πολύ καλό το Ισραήλ!!

  120. to israil polu kalo,h norvigia poli dn tn eida piga toualeta giati me to p arxisei auth arxisa egw na xasmouriemai!!!!!!!pera apo tn plaka dn me epeise apla adiaforh…ase p autos sthn arxh dn akougotan kala!!!!!!!!h georgia athlia….

  121. τι ακουν τ αυτια μου ρε παιδια τωρα???????
    Το Ισραηλ πολυ ξεχωριστη χροια η φωνη της
    Η Μαλτα εμενα μου αρεσε σημερα

  122. Ο Ζαφείρης Ντούρος έλειπε από τη σκηνή της Πολωνίας. Μεγάλη μαλακία, ευτυχώς που τον διαγωνισμό τον βλέπουν πολλές γυναίκες και αδελφές.

    • χα χα ρε δημητρη!κορυφαιο το σχολιο σου για τον ντουρο!!!!!!!!!!αν και μου αρεσε η πολωνια λογω του οτι ειχε στοιχεια απο την παραδοση της επι σκηνης!

  123. Μέχρι στιγμης:

    1. Ισραήλ (απίστευτη)
    2. Πολωνία
    3. Μάλτα
    4. Νορβηγία
    5. Γεωργία

  124. Πάντως το κοινό είναι καταπληκτικό απόψε!!! Καμία σχέση με προχθές…..

  125. Παιδιά, μόλις είδαμε τη νικήτρια του διαγωνισμού! Conchita! Aπλά Τ Ε Λ Ε Ι Α! Δεν νομίζω ν’ αμφιβάλλει πια κανείς! 🙂

  126. Μεχρι στιγμης τα σχολια μου:
    1.Το τραγουδι&η σκηνική παρουσια της Μαλτας ηταν αρκετα καλη&πιστευω οτι θα περασει..
    2.Το Ισραηλ μ’αρεσε παρα πολυ!Εξαιρετικη φωνη,εξαιρετικη παρουσια!
    3.Η Νορβηγια δεν με ενθουσιασε αν και η φωνη του ειναι πολυ καλη!
    4.Η γεωργεια παγερα αδιαφορη!
    5.Η Πολωνια μ’αρεσε αλλα δεν τρελαθηκα με την σκηνική της παρουσια
    6.Η Αυστρια μ’αρεσε πολυ αν και στεκοταν λιγο σαν αγγουρι:Ρ
    7.Η Λιθουανια μου αρεσε απλα η σκηνικη της παρουσια ειναι καπωςς..

  127. Ωραίο τραγούδι είχε η Αυστρία, η μουσάτη μου φάνηκε όμως υπερβολική!!! Η Φιλανδία δεν με ενθουσίασε, θα πάει καλά όμως.

  128. καλυτερα μεχρι τωρα φιλανδια, ισραηλ, πολωνια και χειροτερα αυστρια και γεωργια

  129. Αφρο και μ εμενα με ξενιζει αλλα το τραγουδι ειναι πολυ καλο και η φωνη του εξαιρετικη. Στη euro αρεσουν τα παραξενα μη το ξεχναμε αυτο

  130. xaχα,πετυχα πανω στον τσαχπινουλη τζισκεκακια.Για να δουμε τι εχει να μας πει.

  131. χαχαχα ναι γιατι αυτος ο ημιτελικος εχει ολα τα καλα… Προσθετω τη Λευκορωσια στη σημερινη δεκαδα

  132. Μπραβο conchita,σειστικε το σταδιο.Αξιζει να περασει και αυτη και το Ισραηλ,εδω περασε η παναθλια Ρωσια μην τρελαθουκε.πολυ καλη και η φιλανδια.

  133. Afro ναι καλυτερα να τον ακους παρα να τον βλεπεις και κυριως να τον σκεφτεσαι…χαχαχαχα

  134. δεν ξέρω τι λετε κορίτσια άλλα το σώμα της κοντσίτα πολλά θυληκά δεν το έχουν…

  135. Μέχρι στιγμης:
    1. Φινλανδία
    2. Ισραήλ
    3. Πολωνία
    4. Ελβετία
    5. Λιθουανία
    6. Αυστρία
    7. Ιρλανδία
    8. Λευκορωσία
    9. Μάλτα
    10. ΠΓΔΜ
    11. Νορβηγία
    12. Γεωργία

  136. Πααααααρα πολυ καλος ηταν ο Ελβετος, και ωραιο τραγουδι!!! Αουτσαιντερ τρελλο!!….

  137. ελβετια ισραηλ ιρλανδια και φινλανδια μεχρι τωρα τα καλυτερα 😀

  138. Δεν ήταν καθόλου καλοί φωνητικά, φανερά αγχωμένοι. Πιθανώς θα περάσει όμως…

  139. Παιδιά πολύ άγχος ο riscykidd αλλά μετά το βρήκε τον εαυτό του… Όλα τα άλλα είναι απλώς τέλεια… Περνάμε σίγουρα…

  140. ok to stadio epathe kakomplako xeshkwthike!!!!!!!!!mia parathrhsh alla tn katalavenw o risky anxwthike k maggose ligo sthn arxh alla edw anxwthika egw p hmoun apo to spiti!!!!!!!!kata talla mia xara

  141. ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΘΑ ΒΑΛΩ 10-!!!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

  142. Kαταπληκτικά τα παιδιά μας! Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα μοναδικό! Καλή μας επιτυχία! RISE UP! 🙂

  143. Τέλειο!!! Εντάξει περνάμε αλλά για τον τελικό πρέπει να κάνει κάτι ο Ρίσκυ να μην ακούγεται η ανάσα του! Παιδιά είχατε τρελό άγχος αλλά ξεχάστε το μεθαύριο είστε τέλειοι αλλά γίνετε τελειότεροι πλιζ!!!!

  144. Τελικο:
    1.Ελλάδα
    2. Φινλανδία
    3. Ισραήλ
    4. Πολωνία
    5. Ελβετία
    6. Σλοβενία
    7. Λιθουανία
    8. Αυστρία
    9. Ιρλανδία
    10. Λευκορωσία
    11. Ρουμανία
    12. Μάλτα
    13. ΠΓΔΜ
    14. Νορβηγία
    15. Γεωργία

  145. Την αγαπαω την συμμετοχη μας αλλα οχι και πρωτοι.δηλαδη οκ θα ερθουμε πρωτοι στο κοινο αλλα στις επιτροπες αντε να ερθουμε πεμπτι εξι.τελος παντων τι καλα θα ηταν να μαθεναμε απο αποψε τι ψηφισαν,παντως να περιμενουμε δυο τρια αναπαντεχα τραγουδια που θα περασουν και ενα δυο ταγουδια που θα κοπουν.

  146. Φωνητικά είχαμε κάποια θεματάκια!!! Αλλά ήταν χάρμα οφθαλμών, ο σκηνοθετης πρέπει να μας λατρεύει!!!
    Η Σλοβενία έχει εξαιρετικό τραγούδι, δεν το είχα ακούσει καν.

  147. Πραγματι μετριος ο ρισκι..πολυ αγχος.δεν πειραζει..δεν θα στιχησει καθολου..ο τελικος ειναι ξεχωριστο λαιβ οποτε υπαρχει χρονος για βελτιωση..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ..ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΑ ΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η 6ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΟΓΥΡΗ

    ΚΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ..Ο ΡΙΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ

    • Αν δεν βαλουν φωνητικα δεν υπαρχει θεμα βελτιωσης και αμα περασουμε τον τελικο σιγουρα κατω απο 10 αξιζουμε μην πω χειροτερα….ακουγοταν σαν μουγος ουυυυυ ουυυυ…!φοβεροοοοο!

  148. O ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!
    Νομιζω οτι η καμερα εκανε κακη δουλεια σε βιντεο προβας ηταν πιο ωραια τα πλανα…δεν ξερω αν εγω το ειδα ετσι απο το αγχος μου αλλα απογοητευτηκα…περιμενω τα παντα…!

  149. Αυτός ο Risky καρδιακό θα με κάνει!!! Κατά τ’ άλλα ήταν καταπληκτικό!!! Καλή μας επιτυχία στα αποτελέσματα!!!

  150. Εμένα το ελληνικό στήν αρχή δέν μού άρεσε,τώρα άλλαξα γνώμη νομίζω ότι είχαμε τήν καλύτερη εμφάνιση σήμερα,ελπίζω τα ίδια και γιά τήν ιταλία να οργώσει τήν σκηνή η τύπισα.,έχουμε πάθει εξάρτηση μέ το τραγούδι.

  151. Κριμα για τη Σλοβενια γιατι χαντακωθηκε που επεσε μετα απο εμας. δεν νομιζω οτι θα περασει, ενω αξιζει

  152. ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ 3 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ … ΒΛΑΚΕΣ!!!!

    • Βριζω τον μαμακα που εχει την εταιρεια και τους υπευθυνους που δεν εβαλαν φωνητικα αφου αυτοι δεν τα ακουγαν ειχε σχολιαστει απο τις προβες οτι φωνητικα εχουμε προβλημα..ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

  153. Ισραηλ
    Ελλαδα
    Αυστρία
    Φινλανδία
    Ελβετία
    Πολωνία
    Λιθουανία
    Σλοβενία
    Μάλτα
    Λευκορωσία

    λετε εξω η Ρουμανια?

  154. Στεναχωρέθηκα με τον Risky. Ελπίζω να μη μας στοιχίσει. Νομίζω ο σκηνοθέτης θα μπορούσε να κάνει καλύτερο πλάνο με τον άνθρωπο στο τραμπολίνο. Συγνώμη δεν θυμάμαι το ονομα του. Νομίζω ότι θα διορθωθούν όλα.
    Ήδη ψήφισα 5 φορές.
    Θα έχουμε πολλά να σχολιάσουμε αυτές τις ημέρες!!!

  155. ta plana mas einai ta kalhtera plana ths fetinhs eurovision etsi pisteuw eidika auto me tn allagh prosopwn k to slow mation!!!!!!!!!!!1

  156. Ο Risky πολύ άγχος, αλλά κούκλος!!!! Και νομίζω ότι χάθηκε λίγο ο συντονισμός στο slow motion… Έπρεπε να πιάσει κυρίως τη βουτιά και όχι την κωλοτούμπα (βάσει της πρόβας). Αλλά τέτοιος χαμός στο στάδιο δεν έγινε σε κανένα άλλο τραγούδι σε κανέναν από τους δυο ημιτελικούς!!!!

  157. PAIDIA RIXTE MIA MATIA STO ODDSCHECHER….APO THN 10I 9ESH ANEBIKAME SE 20 LEPTA STIN 8I KAI PAME GIA 7I….STON HMITELIKO EIMASTE PRWTOIIIIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

  158. Μια χαρα ηταν τα παιδια..λιγο αγχώθηκα με τον Risky στην αρχη αλλα μετα ηταν άψογος..λιγο καλυτερα να μας δείξει το τραμπολινο ο σκηνοθετης μονο..Στα στοιχηματα αυτη τη στιγμη μας δινουν πως θα περασουμε πρωτοι..

  159. το πιο κεφατο τραγουδι του διαγωνισμου της ελλαδας!!!!!!!!!!!!!
    ολα τα αλλα ξενερωτα

  160. ΟΚ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΡΙΣΚΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ EVER

  161. Ανεβηκαμε στην 8η θεση στο oddschecker..Η Αυστρια στην 4η!!!
    Λογικα θα παιχτει η πρωτια του ημιτελικου με εμας και την Κονσιτα!!

  162. ΡΕ Ο ΡΙΣΚΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟΜ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ..ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ..ΑΛΛΟ Ο ΑΛΛΟΣ..ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΡΑΠ ΣΤΥΛ..ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ…

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…

  163. Πωπω προλαβαίνει μέχρι το Σάββατο να συνέλθει ο Ρίσκυ???? Τι άγχος θεέ μου

    • δε θυμαμαι ποτε ελληνικη συμμετοχη να ειχε τοσο καλα πλανα, παντα μας ψιλοχαντακωναν

  164. Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΕΦΑΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΡΕΝΑ

  165. ΡΕ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΧΑΧΑ..ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ…ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΙΣΚΙ..ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ 20ΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 12ΧΙΛ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ..

    ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ..ΧΑΧΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΛΑΙΒ ΟΠΒΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΥΡΙΟ..ΛΙΓΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ Ο ΡΙΣΚΙ ΚΑΙ 10ΑΔΑ 100% ΣΙΓΟΥΡΑ…ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑ :Π…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ Ο ΡΙΣΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ…ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΩ

  166. Η ΠΓΔΜ ανακάλυψε το Glee ή αλλιώς όταν η Sue ανακάλυψε την Eurovision. Έβαλε την φόρμα της και ήρθε!!! Η Κοντσίτα πάει για το βραβείο????εσείς έχετε πρόβλημα στο HD της Νεριτ? εγώ πολλά!

  167. GAMATOI EIMASTAN.. TO OLO “PROVLIMA” KRATISE 3SECS..NTAKSEI STON TELIKO DEN THA EXOYME TETOIA!! ALLA PANTWS EIMASTAN OI KALITEROI KAI TO LEW AFTO OXI EPEIDI EIMAI ELLHNAS PRAGMATIKA,TA PAIDIA ITAN OI KALITEROI!!! PRAGMATIKA..TO “PROVLIMATA” TOU RISKY DEN ITAN KAI MPAAAM..NTAKSEI EGW DEN TO KATALAVA KATEFTHEIAN PX..OUTE I MANA MOU!!!! KAI PISTEVW I IPOLIPI EMFANISI ITAN OLA TA LEFTA!! TO KALITERO META TIN KALOMOIRA!!

  168. Επεσε το σαιτ στη σειρα της Ελλαδος.
    Γιατι μου συμβαινουν αυτα???? Περιμενω ενα ολοκληρο χρονο για αυτα τα 3 λεπτα και ….αααα θα βαλω τα κλαματα σε λιγο..
    Για το 1 λεπτο που ειδα αν και με τρακ ηταν πολυ καλοι…

  169. ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΡΙΣΚΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ…ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΝΑΣΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΦΥΣΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ-19 ΕΙΝΑΙ…ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ….ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΜΑΤΣΑΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ..ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ :Π

    ΑΦΗΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΓΕ ΚΙΟΛΑΣ..Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΡΙΣΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..

  170. Η Αυστρια παει για ΠΡΩΤΙΑ το Σαββατο!!!!
    Οι δικοι μας πρεπει να κανουν οτι και οι ΚΟΖΑ πριν βγουν στη σκηνη περυσι…..ΟΥΖΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

  171. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  172. Ψηφισα ισραηλ…και δεν περασε….Τιιιιιιιιιι?!?! Παμε καλα ρεεεε ????
    Τουλαχιστον περασαμε αν κ αναμενομενο!!!!! <3

  173. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΘΑ ΛΕΓΑΝ ΙΣΡΑΗΛ!!!! ΣΚΑΤΑ!!!

  174. Πολύ κρίμα για το Ισραήλ. Πέρασαν τραγούδια πολύ μετριότερα από αυτό.

  175. Οπως το περιμενα δυο τρια καλα εξω και μεσα δυο τρις μαλακιες.Τι αλλο να στειλει αυτο το καημενο το Ισραηλ σε αυτο το διαγωνισμο για να περασει.ρε μεγαλη αδικια να περασει η μαλτα και εκεινα τα ξεκωλα και να μην περασει η εβραια,εδω στο αλλο περασαν οι σαχλες της ρωσιας,αφου μωρε αλληλοψηφιζονται οι βαλκανικες ολες μεσα ειναι.τελος παντων αν ημουν Ισραηλινος δεν θα ηθελα να ξανασυμετεχει η χωρα.Μεγαλο μπραβο σε εμας και την conchita

  176. Ποιο ειναι το τερας;α οχι η αυστρια αξιζε να περασει,μην τα ριχνετε στην αυστρια τωρα που ηταν στο τελευταιο φακελο.αλλες χωρες δεν επρεπε να περασουν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ