Η 2η πρόβα της Ελβετίας!

Στη συνέχεια, για την Ελβετία, ο Sebalter με το Hunter Of Stars. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται επί σκηνής με ακόμα 5 άτομα στο ρόλο μιας μπάντας με τον τραγουδιστή στο κέντρο και τα υπόλοιπα άτομα σε ρόλους βιολιστή, ντράμερ κιθαρίστα και ακόμα δύο ακόμα με πάντσο και ντέφι αντίστοιχα. Η σκηνή είναι πλημμυρισμένη με πολύχρωμα σχήματα ενώ ο χαρακτηριστικός τρόπος έκφρασης του Sebalter προσδίδει στην όλη παρουσίαση την εύθυμη διάθεση που αντικατροπτίζει το τραγούδι. Μι απολύ καλοδουλεμένη πρόβα από την Ελβετία που θέτει δυνατή υποψηφιότητα για μια πρόκριση στον Τελικό.

[youtube id=”ZUfpsrsIL6k” width=”600″ height=”350″]

video eurovisiontv

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Νομίζω το αξίζει επάξια. Κέφατο τραγούδι!

  2. το λατρευωωω!!! τοσο ευθυμο τραγουδι,τοσο χαρουμενο τοσο ανεβαστηκο! πιστευω θα περασει κι θα κανει την εκπληξη και στο τελικο…ημιτελικος :7η-10η θεση τελικος 15η-22η θεση
    αξιζει να προκριθει κι θα προκριθει!!! 😀

  3. Κλασική Ελβετική πρόταση. Μου αρέσει πολύ, πράγματι είναι αρκετά δουλεμένοι και από ότι αντιλαμβάνομαι ο τραγουδιστής θα έχει αρκετά κοντινά, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι επικοινωνιακός με το τηλεοπτικό κοινό, σημαντικό συν ! Θυμίζει πολύ το στυλ της φετινής Μάλτας με τη διαφορά ότι η Ελβετία έχει τρομερή ενέργεια και δε κουράζει, ίσα ίσα που σε κρατάει σε ενδιαφέρον. Δεν είναι σίγουρα κάτι στάνταρ αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το τελικό !

  4. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΩΤΑ ΚΑΙ BACKROUND. ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ 😀

  5. πολυ μου αρεση θελω πολυ να παει τελικο ειναι κατι αλλο και μου εχει ληψη η Ελβετια απο τον τελικο..

  6. Κεφάτο τραγούδι και ο τραγουδιστής είναι συμπαθέστατος! Μάλλον πρέπει να περάσει στον τελικό, γιατί σε κερδίζει!
    Όσον αφορά την Ελλάδα, στο τραμπολίνο, πολύ φωτεινό background με εναλλαγές, γαλάζιο, κύματα, ένα με κίονες, με κόσμο… Πάρα πολύ ενδιαφέρον, ανυπομονώ να το δώ!

  7. exei anevei h elvetia stin ektimisi mou…apo ta pio wraia background pou exoun xrisimopoihsei xwres…50-50 h prokrisi tou…

  8. Ενδιαφερον ακουσμα. Ο τραγουδιστης σε κερδιζει αμεσως, κεφατος, γελαστος, ομορφος, αστειος. Ο ιδανικος γαμπρος για καθε πεθερα ανα την ευρωπη <) Μου αρεσε η χροχη με τα φωτα στο μπακγκραουντ. Ανεβηκε στην εκτιμηση μου. Τελικο χαλαρααααα

  9. Ανεβαίνει όλο και πιο πολύ επίπεδο η Ελβετία! Πολύ καλός φωνητικά, εξαίσιο φόντο, παιχνιδιάρικη διάθεση, σφύριγμα, κίνηση και κρουστά επί σκηνής… Σίγουρη πρόκριση!

  10. Από το 2005 έχει να στείλει η Ελβετία κάτι καλό σαν τραγούδι και με αξιοπρεπέστατη σκηνική προσέγγιση ταυτόχρονα.
    Στανταράκι Τελικός και θα κάνει και την έκπληξη όπως η Μάλτα πέρσι!
    ΤΟΠ 12 !

  11. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΦΕΤΟΣ!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ