ΕΛΒΕΤΙΑ: Ώρες χαλάρωσης 2 μέρες πριν τον τελικό!

2 ημέρες πριν την πραγματοποίηση του τελικού στην Ελβετία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στη Euroision 2012, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν βρέθηκαν στη Λουκέρνη σε μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στους ίδιους αλλά και την εθνική επιλογή Die Grosse Entscheidungsshow.

Παρά την αγωνία και το άγχος όλοι οι τραγουδιστές ήταν ιδιαίτερα κεφάτοι και μίλησαν για την πορεία τους έως τώρα στην διαδικασία επιλογής.

Μαζί τους ήταν και ο παρουσιαστής του τελικού Sven Epiney, που δήλωσε ότι είχε μια καλή ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τους υποψηφίους, να μιλήσει μαζί τους και να διαμορφώσει μια πρώτη εντύπωση.

Εκεί βρέθηκε και η εκπρόσωπος της Ελβετίας στη Eurovision 2010 Anna Rossinelli με το συγκρότημά της και τραγούδησε το νεό της single “Joker”. Η Anna Rossinelli θα εμφανιστεί και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και δήλωσε ότι η εμπειρία της Eurovision είναι μοναδική και αλησμόνητη.

Τα μέλη του συγκροτήματος Sinplus δήλωσαν ότι μετά από χρόνια σύνθεσης μουσικής και ερμηνείας τραγουδιών ήρθε η ώρα να δείξουν τη μουσική τους.

Η Καναδή Katherine St-Laurent εμφανίστηκε πολύ αισίοδοξη ως προς τις πιθανότητές της να επικρατήσει και δήλωσε ήρεμη και έτοιμη για το show.

Το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου λοιπόν στις 21:05 ώρα Ελλάδος ο εθνικός τελικός της Ελβετίας από το Kreuzlingen…

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εθνικής επιλογής μπορείτε να δείτε video από την επίσκεψη των υποψηφίων στη Λουκέρνη.

Λουκάς Βλαβιανός

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ