Η 2η πρόβα της Πορτογαλίας!

Επόμενη χώρα στη 2η της πρόβα είναι η Πορτογαλία, με τη Suzy επί σκηνής να τραγουδάει “Quero Ser Tua“. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με μαύρο φόρεμα εμπλουτισμένο με στρας εν μέσω χορικού από γυναίκες χορεύτριες, σημαιοφόρους και τυμπανιστές σε μία πανδαισία χρωμάτων και πολλές όχι απαραίτητα εναρμονισμένες κινήσεις μεταξύ τους, κατορθώνει να δώσει τη ζωντάνια και τον παλμό που εκφράζει το ίδιο το τραγούδι. Η  Suzy είναι σαφέστατα βελτιωμένη φωνητικά από την 1η πρόβα, το αποτέλεσμα όμως είναι αμφίβολο κατά πόσο θα εκτιμηθεί από το κοινό αλλά και τις επιτροπές.

[youtube id=”K-hYQoROuO4″ width=”600″ height=”350″]

video: eurovision.tv

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πού να κουνηθεί η Σούζυ με τέτοιο στενό φόρεμα… και οι υπόλοιποι που την πλαισιώνουν είναι ό,τι νάναι… μακάρι να περάσει η Βαλεντίνα και να μείνει αυτή έξω… πάντως σαν τραγούδι δεν είναι κακό.

  2. η Ελλάδα είναι πρώτη στη ψηφοφορία του press center για τον 2ο ημιτελικό (σε ισοβαθμία με τη Ρουμανία ) !

    • οτι τωρα το “miracle”ειναι το ιδιο με το “rise up”….ε οχι ρε παιδες! εχουμε νομιζω πολυ πιο καλη σκηνικη παρουσια,πιο εντυπωσιακη καθως και κομματι!
      νομιζω οτι παμε για νικη στο δευτερο ημιτελικο,με 2η ρουμανια 3ο ισραηλ 4η νορβηγια 5η πολωνια 6η αυστρια….και μετα το χαος 😛

    • νομίζω και το 2012 ήμασταν στην 1η θέση.. δεν θυμάμαι, πάντως ήμασταν πολύ καλή θέση.. το πρόβλημα μας δεν θα είναι ο ημιτελικός, έχουμε περάσει ήδη εμείς… το θέμα είναι στον τελικό τι κάνουμε!

      • 4οι περασαμε το 2012 1οι ειχαμε βγε το 2011 και το 2008,4οι επισης το ’09 και 2η περυσι και το ’10
        …σωστα ειμαστε ηδη τελικο και προσωπικα πιστευβ θα τα παμε πολυ καλα 😀

  3. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ,ΦΕΤΟΣ.
    ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΑΠΛΑ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η SUZY,ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ & ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ!!!

  4. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ EUROVISION….ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΑ,ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

  5. Δύσκολα τα πράγματα Πορτογαλία μου… Κάπως καλύτερη φωνητικά, στην πρώτη πρόβα ήταν απλά τραγική, αλλά πάλι δεν το’χει καθόλου, το φορεματάκι πολύ άσχετο… Το background συμπαθητικό (κάποια σχέδιά του παρεμπιπτόντως μου θυμίζουν aphrodisiac), ενώ η σκηνική παρουσία μου φέρνει έντονα στο μυαλό περσινή Ιρλανδία… Εμ, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς (είχες ένα mea culpa και έστειλες το πατρινό καρναβάλι!) Σίγουρος αποκλεισμός…

  6. Ρε η Πορτογαλια θα δείτε που θα κάνει έκπληξη. Μπορεί να πέρασει! Αλλά αν αποκλειστεί δεν θα κατεβεί την 12η θέση

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ