Η EUROVISION 2014 στα στοιχήματα!

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση και των 37 συμμετοχών του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision , μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα στοιχήματα σχετικά με αυτόν, όπως δημοσιεύτηκαν στο oddschecker.com, σήμερα 21 Απριλίου. Η κατάταξη που ακολουθεί αντιστοιχεί στο ερώτημα ποιος θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού στον τελικό που θα γίνει στις 10 Μαΐου στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η Ελλάδα φιγουράρει στη 13η θέση του πίνακα, ενώ υπάρχουν κάποιες ομάδες χωρών που διαφέρουν κατά πολύ σε αποδόσεις από τις αμέσως από κάτω τους χώρες ( Ουγγαρία με Αζερμπαϊτζάν όπου η μεταξύ τους απόδοση μεταβάλεται από 1—>14 (μέσος όρος) σε 1—>20. Ρουμανία με Αυστρία με αντίστοιχη μεταβολή 1—>20 με 1—>40, Ρωσία με Ισπανία από 1—>45 σε 1—>60 και Γαλλία με Μαυροβούνιο από 1—>80 σε 1—>120). Όλες οι παραπάνω τιμές είναι κατά προσέγγιση.

1 Αρμενία
2 Σουηδία
3 Δανία
4 Νορβηγία
5 Ηνωμένο Βασίλειο
6 Ουκρανία
7 Ουγγαρία
8 Αζερμπαϊτζάν
9 Βέλγιο
10 Ρουμανία
11 Αυστρία
12 Ιταλία
13 Ελλάδα
14 Ρωσία
15 Ισπανία
16 Ιρλανδία
17 Ισραήλ
18 Φινλανδία
19 Εσθονία
20 Μάλτα
21 Πολωνία
22 Γερμανία
23 Γαλλία
24 Μαυροβούνιο
25 Ολλανδία
26 Ελβετία
27 Σλοβενία
28 Αλβανία
29 Λιθουανία
30 Ισλανδία
31 Λευκορωσία
32 Μολδαβία
33 Άγιος Μαρίνος
34 Πορτογαλία
35 ΠΓΔΜ
36 Λετονία
37 Γεωργία

55 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το Ηνομενο Βασηλειο θα κερδισει!!! Σιγα μην την πανε καμια Αρμενια ειδικα τωρα που ο τιπας προσβαλε την τραγουδηστρια της Αυστριας!!! Και σιγα μην πανε πολλυ μακρια την διοργανωση που θα τα βρουν τα λεφτα!!!! 😛 !!! Να επενθυμισω οτι και τοτε που κερδεισε η Λενα την φερνανε 5η στα στοιχηματα του Oddsheker!!!

  1. Η τριαδα παει προς Αρμενια Σουηδια Ισραηλ
    Αν δεν μηδενησουν σιωπηρα την Σουηδια οι επιτροπες και της βαλουνε ολοι 0 για το θεμα που εχει ξεσπασει. Οπως κανανε με την Μαλτα πριν απο 3 χρονια.
    Εχει τεθει θεμα ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Σουηδιας.
    Εχει κοπιες απο το τραγουδι Wrecking Balls της
    Miley Cyrus

    • o dima bilan κυκλοφορουσε με μπραβους και ειχε υφακι και δεν θα κερδιζε….η loreen θα ακυρωνοταν λογω του slow motion η emmelie de forest ειε κλεμμενο τραγουδι ..ασε που ηταν και ναζιστες ολο το γκρουπ….χαχαχαχα και τωρα αυτο για την σουηδια? ? τοσο κοντα στην νικη ειναι?

  2. Sas to exw pei paliotera(xronia pou olouxtupiotane oti tha kedisei i Estonia) ta bets kateutheinontai sumfona me ti xonoume se auta, apla oi “uperegnomones” ton bets dinoune tin arxi, apo ta X pisteuo pou exoune, oti px i Ellada de tha mporesei na diorganosei mia eurovision,tora ean emeis aloi mazi baloume ena bouno lefta.sti sumetoxi tis georgias px, tha arxisoune na xrupane kampanakia sta bets kai apo teleutaia tha arxisoune na tin katebazoune, opote i alitheia einai oti ta bets( oxi oti de mporoune na problepaoune to nikiti)alla den einai na ta dinoume simasia sto 100%autaa

  3. Η Αγγλια ανεβαίνει συνεχώς στα στοιχηματα,ενω πεφτει η Νορβηγια..πολυ καλα παει και η Σουηδια που μειωνει τη διαφορα της απο την Αρμενια..Ενω αρκετα καλα παει και η Ελλαδα η οποια πλησιαζει στη δεκαδα..

  4. Είμαι σιγουρος οτι μετά απο τη σκηνική παρουσία θα αλλάξουν πολλα στην παραπάνω κατάταξη!

  5. Πιστευω οτι οι μπαλαντες του αζερμπαιτζαν και της νορβηγιας θα βρισκονται στις θεσεις 8-12 και οχι παραπανω ενω πιστευω οτι 10αδα θα ειμαστε και εμεις και το ισραηλ…τι λετε??

  6. Παιδια προσωπικα πιστευω σε κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζουν. Η τρια που πιστευω (οχι θελω) ειναι: 1 Αρμενια 2 Βελγιο 3 Σουηδια
    Γενικα πιστευω σε πολλες ανατροπες οπως πατο Ηνωμενου Βασιλειου Δανιας Ρουμανιας και Νορβηγιας απροσμενες προκρισεις Ισλανδιας Λευκορωσιας Μαυροβουνιου στον τελικο. Οι χωρες που με τιποτα δεν μπορω να προβλεψω κατι, που με την ιδια ανεση θα μπορουσαν να βρεθουν τοπ 5 αλλα και εκτος τελικου ακομα ειναι η Ιρλανδια η Αυστρια το Ισραηλ. Βεβαια μη ξεχναμε πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ποτε και πως ολα θα κριθουν απο τα live

  7. Παντως 2 πραγματα μου κανουν εντυπωση…1ον….Πως η αρλουμπα της Δανιας ειναι 3ο…κ 2ον..πως η αηδιες της Αυστριας κ Ρουμανιας ειναι πιο πανω απο μας..

    Υ.Γ..Το ΗΒ δεν ανεβαινει γτ εδω κ λιγες μερες ειναι 5ο…κ η Νορβηγια δεν πεφτει…καθως θα ειναι σιγουρα 5αδα..

  8. οντως η eurovision ειναι καθε χρονο πολυ απροβλεπτη. φυσικα πρεπει να κρινουμε απο τα lives και τη σκηνικη παρουσια. παντως για παραδειγμα μην απορησετε αμα δειτε την ισλανδια να περναει τελικο και μεινει εκτος καποιο τραγουδι που αξιζει. ποτε δεν ξερεις τι θα γινει!

  9. λοιπον θα κανω μια προβλεψη σχετικα με τις χωρες που θα περασουν στον τελικο.
    απο τον 1ο ημ. (με τυχαια σειρα)

    αρμενια, σουηδια, εσθονια, αζερμπαιτζαν, ουγγαρια, ουκρανια, ρωσια
    οσο για τις αλλες 3 θεσεις, η μολδαβια θεωρω οτι δεν θα περασει απαρατηρητη γιατι ειναι μια δυναμικη μπαλαντα και νομιζω οτι θα προκριθει, προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο τραγουδι. στις αλλες 2 θεσεις, το μαυροβουνιο εχει φετος πολλες πιθανοτητες, ειδικα αν στηριχτει απο τις επιτροπες αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις, και το βελγιο για τους ιδιους λογους εχει πιθανοτητες να περασει. οσο για την αγαπημενη μας βαλεντινα νομιζω πως δεν θα καταφερει ουτε φεοτς να προκριθει παρολο που τη θελω πολυ στον τελικο, εκτος αν γινει η μεγαλη εκπληξη. και η πορτογαλια νομιζω πως θα τερμετισει γυρω στη 13-15 θεση του ημ. ισλανδια και λετονια δεν αξιζουν να περασουν, ειδικα η ισλανδια. οσο για την αλβανια πιστευω πως θα βγει 11η στον ημ εκτος αν κανει την εκπληξη αν και δυσκολο το βλεπω!

  10. Μόλις χθες φίλος μου (που γράφει και εδώ στον ogae) γύρισε από Αρμενία-Γεωργία που ήταν για το Πάσχα.
    Σχημάτισε πολύ άσχημη εικόνα για την Αρμενία και το Ερεβάν καθώς και τους ανθρώπους.Όπως μου είπε είναι απο τις πιο μίζερες χώρες που έχει πάει (εχει ταξιδέψει σε περίπου 70 χώρες).Μεγάλη απογοήτευση.Άσχημοι δρόμοι και κτίρια στην πρωτεύουσα και εικόνα ελληνικής επαρχίας άλλων δεκαετιών.Ως λαός μιζερος και οταν έλεγαν οτι είναι απο Ελλάδα δεν έδειχναν κανεναν ενθουσιασμό και μάλιστα κάποιοι δεν καταλάβαιναν καν απο ποια χώρα προέρχονταν! Αντίθετα η Γεωργία και η Τυφλίδα είναι σύγχρονη και όμορφη χώρα και πόλη αντίστοιχα πολύ κοντά στα Ευρωπαικά πρότυπα.
    Τι σχέση έχουν όλα αυτά?Έχουν.Πιστεύω δεν πρόκειται να κερδίσει μια χώρα χωρίς υποδομές χωρίς καν βασικές προδιαγραφές χωρίς τα πετρέλαια του Αζερμπαιτζάν.Και χωρίς να έχουν το κατάλληλο τραγούδι.
    Η Αρμενία φέτος είναι η παγίδα των bookers.Τόσο απλά.Ότι έχει σπρωχτεί είναι σίγουρο.Ότι θα τα πάει καλά επίσης.Αλλά δεν θα πάρει την νίκη.
    Νίκη για φέτος σε Η.Βασίλειο ή Σουηδία.Εκτός αν γίνουν θαύματα!

    • αυτο για την αρμενια το ξερω κι εγω απο ενα γνωστο μου προσωπο οπου ειχε παει πριν 2 χρονια. ουτε για μενα αξιζει τη νικη. η σουηδια μπορει να την παρει ομως το ηβ ποσες πιθανοτητες εχει αν σκεφτουμε οτι πρεπει να βγει και στο κοινο 1ο η 2ο το πολυ και στις επιτροπες 1ο? δεν ειναι λιγακι δυσκολο για το κοινο?

    • Καλα οτι ολο ειναι παραμυθι φαινεται απο το γεγονος οτι δεν γνωριζαν την Ελλαδα….αει μην πω τιποτα πασχαλιατικα για τα ψεμματα σας.Ο μονος λαος που εχει περασει οσα εμεις και χειροτερα απο τους Τουρκους ειναι η Κυπρος και η Αρμενια ποσες ορθοδοξες χωρες εμειναν?(την σερβια μια χαρα αφησαμε και την βομβαρδιζαν αεροπλοανα που εφευγαν απο εδω τωρα φατε καρκινο καθως οι βομβες ειχαν ουρανιο και κατεβηκε ολη η σαπιλα με τα ποταμια προς τα κατω.).
      Τωρα αν πηγε το φιλαρακι σου κουνιστο λιγιστο σαφως η Αρμενια ειναι πιο κλειστη ως κοινωνια.
      Σταματηστε να θαβεται χωρες που μας υποστηριζουν(στην Αμερικη το λομπυ της Αρμενιας ειναι ενα με το ελληνικο) και να υπερασπιζεστε χωρες που μας κατεστρεψαν και θελουν το κακο μας(οι Αγγλοι μας θεωρουν καταλληλους μονο για γκαρσονια….).Ντροπη!

      • Κατ αρχην ηρέμησε μη πάθεις τίποτα.Ο φίλος μου είναι σοβαρός άνθρωπος γιατρός και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοείς όπως επίσης δεν έχει σχέση με τα ανήλικα που γράφουν εδω μέσα.
        Προσωπικά δέχομαι τις απόψεις του γιατί έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και εμπιστεύομαι σχεδόν τυφλά την ματιά που βλέπει τα πράγματα.Άλλωστε πόσοι Ελληνες έχουν πάει στο Αφγανιστάν?Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν.
        Δεν σου θίξαμε την Αρμενία αλλά αν δεν ζήσεις από κοντά κάτι δεν μπορείς εκ του ασφαλούς να βγάλεις συμπεράσματα.

    • ακριβως η αρμενια ειναι το τυρακι….των μπουκ προς θεου δεν εχω κατι με την συγκεκριμενη χωρα…..αλλα την χρησιμοποιησαν για να φορτωσουν ολη αρμενια…..

      εδω θα ειμαστε 11 μαιου ξημερωματα και θα τα ξαναπουμε για το που θα τερματισει….τελικα

      οσο για το νικητη ειναι ξεκαθαρο οτι η σουηδια εχει μπει δυναμικα….η αγγλια ισως την χτυπησει εκτος και αν γινει κανενα θαυμα οπως αναφερεις απο αυστρια – ουγγαρια μερια……

    • Αρλούμπες…Και η Εσθονία και η Λετονία και η Ουκρανία όταν διοργάνωσαν το διαγωνισμό ήταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση. Τα ίδια και η Ισπανία αλλά και η Ιρλανδία στην πρώτη της διοργάνωση. Το οικονομικό δεν παίζει σαν κριτήριο για το αν μια χώρα θα κερδίσει ή όχι. Την παραγωγή έτσι κι αλλιώς την έχουν Σουηδοί και όλα τα κράτη που ανέλαβαν τη διοργάνωση δεν βγήκαν χαμένα. Άλλωστε αν υπάρχει πλήρης αδυναμία δίνεται η δυνατότητα να διοργανωθεί ο διαγωνισμός στη χώρα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
      Όσα αναφέρθηκαν για τους Αρμένιους είναι γελοιότητες. Οι κοινότητες μεταναστών των δύο λαών ανά τον κόσμο έχουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και στηρίζουν η μία την άλλη.
      Τα televoting της Αρμενίας δείχνουν αν μη τι άλλο πως η Ελλάδα ούτε αντιπαθείς αλλά ούτε αδιάφορη τους είναι.

  11. στον δευτερο ημ.
    οι χωρες που θα περασουν πιστευω ειναι…

    ελλαδα, ρουμανια, ιρλανδια, ισραηλ, νορβηγια, μαλτα.
    και για τις υπολοιπες 4 θεσεις..
    ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.
    η αυστρια εχει πιθανοτητεςμ και πολυ ωρααιο τραγουδι, ομως τα τελαυταια αρκετα χρονια δεν ψηφιζεται ιδιετερα οποτε ιποτα δεν ειναι δεδομενο.
    το ιδιο και η πολωνια. η σλοβενια θα δωσει μαχη αλλα και παλι εχει ελλειψη συμμαχων. η λευκορωσια νομιζω οτι εχει πιθανοτητες να προκριθει οριακα. η fyrom εχει ελλειψξ συμαμχων ειναι ομως ενα ξεσηκωτικο κομματι, αν δεν προκριθει θα καταληξει 12ο στον ημ. η λιθουανια και η φινλανδια δεν εχουν καλα κομματια για μενα ομως μπορει να κανουν την εκπληξη, ειδικα αφου οερασε περυσι η λιθουανια με εκεινο το απλα ασχολιαστο. η γεωργια νομιζω οτι εχει τις λιγοτερες πιθαοτητες να προκριθει. γενικα νομιζω οτι στον 2ο ημ τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα!

  12. An kai polloi de to ipologizoun,to velgio gia mena mporei mexri kai na kerdisei. Oxi poli omorfos tragoudistis,poli melo, kali foni, simpathitiki skini parousia. Kati san tin servia to 2007. Kai me tin iparxi ton epitropon mou fainetai pithanotero…

    • Η Σερβια του 2007 μονο η Νορβηγια μπορει να γινει φετος..χαχα..το silent storm,μοιαζει πιο πολυ σαν νικητηριο τραγουδι..Το mother..ειναι λιγο μονοτονο!

  13. Χρόνια πολλά κ Χριστός Ανέστη σε όλους
    Πιστεύω οτι η Αρμενία δεν πρόκειται να κερδίσει, διότι όταν όπου υπάρχουν πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.
    Θεωρώ οτι η Ουγγαρία μπορεί να κερδίσει, ίσως η Σλοβενία(αν παρουσιαστούν σωστά στη σκηνή θα κερδίσει μια από τις δύο)
    Τι λέτε παιδιά?

    • Χα,χα,χα…η Σλοβενία;
      Από που κι ως που;Ίσως δεν περάσει καν τελικό….
      Η Ουγγαρία ενώ έχει καλό τραγούδι ο τραγουδιστής live δεν είναι τόσο καλός….μία μετριότητα…βέβαια το κομμάτι περνάει σημαντικό μήνυμα αλλά αυτό δεν αρκεί…Αν ήταν καλός στο live ίσως κέρδιζε..
      Εγώ θέλω να νικήσει η Αρμενία αλλά πιστεύω η νίκη θα πάει στην Αγγλία…εντάξει δε με χαλάει…το προτιμώ από το να νικήσει η Σουηδία ή η Νορβηγία…

    • Για Ουγγαρια παω πασο..αλλα για Σλοβενια..προφανως κ εχεις πιει κατι..δεν εξηγειται αλλιως..πιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να κερδισουμε εμεις παρα οι Σλοβενοι!..χχαχα..

  14. ΓιαννιςΜιτς απλά θα πω ότι θεωρώ καθαρή προπαγάνδα αυτό που κάνεις…και όχι να απαντήσεις δε θα σε πιστέψω…λίγες μέρες πριν το διαγωνισμό να τα λες αυτά…οι άνθρωποι είναι χάλια,η χώρα χάλια κλπ…έβγαλες και συμπεράσματα για τον αρμένικο λαό από ένα τόσο μικρό δείγμα…εγώ λοιπόν σας πληροφορώ,ότι επειδή ο πατέρας μου είναι από την Αρμενία την έχω επισκεφθεί 5-6 φορές συνολικά κι ο κόσμος ήταν τόσο ζεστός και φιλόξενος…αν δεν του άρεσε του “φίλου” σου ας πάει στη Γαλλία,στην Αγγλία,στη Γερμανία ή στην Ολλανδία που όλοι μας φέρονται με το γάντι εκεί πέρα…Μας λατρεύουν,μόνο κόκκινο χαλί δε στρώνουν..

  15. Η αληθεια ειναι οτι αν δεν κερδισει η Νορβηγια ή η Ουγγαρια..κ γω προτιμω να κερδισει η Αρμενια..παρα η Σουηδια κ το ΗΒ (που δεν παιζει κατι τετοιο)…Αλλα θα συμφωνησω οτι..δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος αν οι Αρμενιοι μπορουν να σηκωσουν ενα τοσο ΜΕΓΑΛΟ βαρος…γιατι κακα τα ψεμματα δεν ειναι κ Σουηδια…

  16. λετε και γραφετε για τους ogae να μην δινουμε σημασια δηλαδη εμεις ολοι εδω που ψηφιζουμε ειμαστε βλακες???

    το οτι εχουμε την σουηδια πρωτη (εξαιρειται η ελλαδα εννοειται που δεν καταλαβαινω για τι εξ’αρχης συμμετεχει στον διαγωνισμο του εδω ogae !!!!!!! !!!! )με μεγαλη διαφορα απο το ην.βασιλειο και τριτη την αρμενια ειμαστε εκτος πραγματικοτητας σε σχεση με αυτο που ψηφιζουν οι υπολοιποι ????

    • Πολλοι απο εμας εδωμεσα ειμαστε φανς του διαγωνισμου(δεν ψηφιζουμε πολυ διαφορετικα απο οτι τα ogae)για παραδειγμα εγω παρακολουθησα ολο το μελοντιφεστιβαλ φετος λογω Ελενας οποτε σαφως η Σουηδια ειναι περασμενη στον εγκεφαλο μου(ασχετα που υπαρχουν κλοπες και λαθη “undo my sad” και οταν το ελεγα με εβριζαν σχεδον εδωμεσα τωρα που το αλλαξαν τι εχουν να πουν…).
      Το θεμα ειναι οτι εκεινο το βραδυ εμεις οι φανς και τα ogae θα ειμαστε το 5% των ψηφοφορων δεν ξερεις πως θα αντιδρασει η πλειοψηφια(εννοω για τελεβοτινγκ γιατι πλεον σχεδον ολες οι επιτροπες ξεκαθαρα τα παιρνουν η δεχονται εντολες τι να ψηφισουν)μπορει καποιο τραγουδι που εμεις το θεωρουμαι γελοιο να κανει το μπαμ(θυμαστε τον Ρουμανο περσυ)η καποιο που εμεις θεωρουμαι φαβορι να πατωσει.Σαφως τα ΜΜΕ παιζουν σημαντικο ρολο στο τελικο αποτελεσμα γιατι οταν η Μελετη εχει δειξει 10 φορες την Σουηδια ως σπουδαιο τραγουδι(το σπρωχνει ο αλλος απο το ακουστικο)επηρεαζεται και κοσμος εκτος διαγωνισμου(που δεν τον παρακολουθει στενα).Ας μην ηξερε κανενας κανενα τραγουδι πριν τον διαγωνισμο και θα εβλεπες διαφορετικα αποτελεσματα.Ειδικα εμεις οι φαν εχουμε ακουσει καποια τραγουδια πολλες φορες οποτε ποσο αξιοπιστοι ειμαστε εδω στο ραδιοφωνο μια μαμακια να ακουσεις 5-6 φορες αποτομα την σιγοτραγουδας…!

  17. καλα τα προγνωστικα αλλα φετος δεν μπορει κανεις να προβλεψει τον νικητη…
    κατι που το θεωρω πολυ καλο αφου ολες τις αλλες χρονια τον ξεραμε 3-4μηνες πριν!
    προσωπικα θεωρω πιο πιθανες για την νικη της εξης:
    αρμενια σουηδια ηβ και ουγγαρια
    περισσοτερες ψηφους λογω συμμαχιων δινει στις πρωτες δυο…..

    • βεβαια στο ποδοσφαιρο στο μπασκετ και στη eurovision ολα ανατρεπονται….κατι μου λεει πως φετος θα χουμε πολλες εκπληξεις τοσο θετικες οσο και αρνητικες! 🙂

  18. Παιδιά κάτι άσχετο…Ελπίζω μην πάθουμε καμιά νίλα λόγω της αναβολής λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ, χάσουμε το δικαίωμα συμμετοχής και ξεφτιλιστούμε τελικά…Μακάρι 28 Απριλίου να εκπέμψει το κρατικό κανάλι, γιατί αν ισχύουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τ’ αφήσουμε ως γνήσιοι έλληνες της τελευταίας στιγμής για 05 Μαΐου, δηλαδή μία ημέρα πριν τον ημιτελικό, δεν μας βλέπω καλά από πλευράς EBU… Άσε που θα πάει η ψυχή μας στην κούλουρη! Ελπίζω να είναι μούφες όλα αυτά, τι να πω…

  19. Η Αρμενια δεν ειναι πλουσια χωρα με σουπερ υποδομες ωστοσο εχει στο ενεργητικο της μια εξαιρετικη διοργανωση της παιδικης του 2011,αγαπαει το θεσμο και θελει πολυ τη νικη! Τυφλα να χουν τα πεσμενα μικροφωνα της Γερμανιας το 2011.Η το παραλιγο ολοκαυτωμα τρομοκρατων παρακαλω απο τα πετροδολαρα το 2012.Ολα σχετικα ειναι.
    Εγω πιστευω οτι θα το παρει η το ΗΒ η η Αρμενια η η Σουηδια.Και για να γινω και πιο τολμηρος θα πω Αρμενια γιατι εχει και γαμω τις διασπορες.Μεχρι και απο δυτικους θα παρει 12(Βελγιο,Ολλανδια κτλ).Το ΗΒ δε νομιζω οτι θα ναι πανω απο 5ο στο κοινο.Και η Σουηδια υστερει λιγο στο οτι κερδισε προσφατα και αν κερδιζουν συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι θα μειωθει το ενδιαφερον,θα πουν πολλοι πως ο διαγωνισμος εγινε παλι “των λιγων” και θα εχουμε κι αλλες αποχωρησεις.Ενω αν κερδισει καποια σχετικα φτωχη χωρα θα υπαρχει αντεπιχειρημα οτι ο θεσμος δεν ειναι υποθεση μονο των πλουσιων κτλ.Δε θα με χαλασει επισης καθολου αν κερδισει η Ουγγαρια.
    Προσωπικη μου νικητρια και φετος η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 😀

    • Η διασπορα τι ρολο να παιξει πλεον με τις επιτροπες??
      Αφου το ειπαν ξεκαθαρα οτι εφεραν τις επιτροπες για να κοπουν οι ψηφοι της διασπορας και αυτο αποδεικτηκε και σε εμας παιρνοντας 1 και 2 ποντους απο χωρες που μας εδειναν 10 και 12(Αγγλια,Γερμανια,Ολλανδια κ.τ.λ).
      Οι επιτροπες ηρθαν για να πηγαινει ο διαγωνισμος οπου η EBU θελει(φυσικα δεν μπορει να κερδισει ενα τραγουδι που δεν τραβα αλλα ενα που κατω απο αλλες συνθηκες θα ερχοταν 5-6 μπορει να το κανει να κερδισει.Πιστευω οτι ο διαγωνισμος χανει την αιγλη του και την αξιοπιστια του.Ναι και 100% τελεβοτιγκ σωστο δεν ηταν αλλα δεν μπορει 5 ραμολι που θα βαλει η ΝΕΡΙΤ(και η καθε νεριτ)να μετρουν ως 50%.Βαλε μια επιτροπη με 15 ατομα ολων των ηλικιων αλλα αυτους οι επιτροπες σε αυτη την κατασταση τους βολευει.Ειναι δυνατον χωρα να ανακρινει κατοικους της γιατι ψηφισαν μια χωρα και την επομενη χρονια αντι να τιμωρηθει να κερδιζει…τι να λεμε τωρα ΟΛΑ για τα λεφτα…).

      • Ίσα ίσα που οι επιτροπές έχουν σώσει καλά τραγούδια από τον καταποντισμό (Η.Β και Γαλλία 2009, Μολδαβία 2013) και για αυτό καλά κάνουν και υπάρχουν.

  20. Παραδοσιακά τα γραφεία στοιχημάτων πετυχαίνουν 6 χώρες που τελικά τερματίζουν στην πρώτη δεκάδα. Οπότε δεν μιλάμε και για τους γκουρού της πρόβλεψης.
    Επίσης όταν θα αρχίσουν οι πρόβες η κατάταξη θα αλλάξει αφού τότε θα φανεί ποιοί διεκδικούν με σοβαρές αξιώσεις την πρωτιά.

      • Έχω περισσότερες από δέκα χώρες που τις θεωρώ πιθανές νικήτριες. Οι πρόβες θα βοηθήσουν να μικρύνει ο αριθμός. Δεν είμαι πολύ καλός στις προβλέψεις αλλά τη βραδιά του τελικού πάντα βρίσκω το νικητή, το οποίο από το 2000 μέχρι πέρυσι είναι και τραγούδι του τοπ3 μου μια βδομάδα πριν τον τελικό.
        Προσωπικά σαν ραδιοφωνικό και μόνο άκουσμα θα ήθελα να κερδίσει η Φινλανδία. Νομίζω όμως πως τη νίκη θα πάρει όποια από τις Γερμανία, Δανία, Ουγγαρία, Αρμενία, Ελλάδα, Σουηδία (θα έβαζα και Ιταλία αλλά έχει εκτρωματική ερμηνεία ) έχει την καλύτερη παρουσία. Με την επιφύλαξη φυσικά να με εντυπωσιάσει κάποια άλλη χώρα πάνω στη σκηνή και να τη θεωρήσω φαβορί.

  21. Όλοι εδω μέσα δεν γράφουν την προσωπική τους αποψη?Είπα οτι αυτό είναι το δεδομένο?
    Είπα τι πιστεύω ΕΓΩ. Ποιός πρόσβαλε την χώρα ή τους ανθρώπους?Μη γράφετε αστειότητες.Το οτι κάποιος επισκέυτηκε την χώρα και έβγαλε από κοντά κάποια αρνητικά συμπεράσματα είναι γεγονός κι ας μη μας αρέσει.
    Ποιός είπε οτι οι δύο λαοί δεν έχουν αδερφικούς δεσμούς? Και γιατί αποτελεί προσβολή το να είναι μια χώρα φτωχή?
    Καταντά αστείο να παραποιούνται και να μεγαλοποιούνται γραφόμενα.
    Ποιά είναι η προπαγάνδα?Λες και θα επηρεάσω την ψήφο κάποιων.
    Όλοι απόψεις εκφράζουμε και συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
    Αλλά να αντιλαμβανόμαστε με ψυχραιμία τι γράφει ο άλλος.

  22. Εμένα δεν μού κάθεται πολύ καλά το τραγούδι της Αρμενίας και θεωρώ ότι είναι πολύ μονότονο και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να θεωρείται και φαβορί. Εγώ θα προτιμούσα να έβλεπα το διαγωνισμό να πηγαίνει στην Ουγγαρία. Μπορεί να μην τραγουδάει τέλεια ζωντανά, αλλά ούτε η Lena που νίκησε το 2010 έχει και καμιά φωνάρα. Άλλα τραγούδια που θα ήθελα εγώ να δω στην πρώτη θέση είναι η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μαυροβούνιο. Πάντως η Σουηδία πιστεύω έχει το προβάδισμα από το γεγονός ότι έγινε μεγάλος ντόρος με το Melodifestivalen από τη συμμετοχή της Έλενας και από την πολλοστή συμμετοχή της Sanna Nielsen και έτσι αρκετοί κάθησαν και παρακολούθησαν τα της σουηδικής συμμετοχής.

  23. Πάντως σχεδόν όλοι εδώ μέσα συμφωνούμε ότι ο νικητής θα είναι ένας εκ των : ΗΒ, Σουηδία, Αρμενία και Ουγγαρία.
    Σαν πρώτο άκουσμα εγώ θυμάμαι είχα ξεχωρίσει Ουγγαρία ΚΥΡΙΩΣ και σε 2ο βαθμό Αρμενία(λόγω επιβλητικής ενορχήστρωσης) και Σουηδία λόγω ασυνείδητων συνειρμών(απ’ότι κατάλαβα αργότερα) με το Wrecking ball.
    Επομένως επιμένω στην αρχική μου πεποίθηση ότι θα κερδίσει η Ουγγαρία!

  24. Εγώ τ ακούω τζάμπα και βερεσέ αυτά. Παλι η Ουκρανία , το Αζερμπαιτζάν και η Νορβηγία θα είναι στην τετράδα … εμένα φέτος μ αρέσει η Δανία υπερβολικά , η Ισπανία και η Γερμανία αλλά και η Γαλλία .
    Υποθέτω θα έρθουν τελευταίες , όπως γίνεται κάθε φορά που μ αρέσει κάτι αλλά δεν πειράζει.

  25. θεωρώ ότι το τραγούδι της Αρμενίας είναι μια σαχλαμάρα και η Σουηδέζα αλόγα είναι πολυ γκέι μπαλάντα ….αλλά με τις τεμενάδες που θα κάνουν οι Δανοί στους Σουηδούς λόγω φιλίας , you never know

  26. παιδια ομως μπορει να θεωρειτε το ηβ οτι παει για νικη, αλλα ξαναλεω, ποσο ευκολο ειναι να βγει το ηβ πρωτο στην ψηφοφορια του κοινου? δεν λεω οτι ειναι ακατορθωτο βεβαια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ