EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Ολλανδίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 13ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Netherlands κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Μαυροβούνιο

2 βαθμοί – Ιρλανδία

3 βαθμοί – Αζερμπαϊτζάν

4 βαθμοί – Ισραήλ

5 βαθμοί – Ελλάδα

6 βαθμοί – Ουγγαρία

7 βαθμοί – Δανία

8 βαθμοί – Σουηδία

10 βαθμοί – Νορβηγία

12 βαθμοί – Αυστρία

Μετά και από την 13η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     113

2.Αυστρία     81

3.Ισραήλ     67

4.Ηνωμένο Βασίλειο     55

5.Ουγγαρία     54

6.Ελλάδα     46

7.Νορβηγία     45

8.Ιταλία     43

9.Αρμενία     42

10.Δανία     32

11.Μαυροβούνιο     19

12.Ιρλανδία     18

–  Αζερμπαϊτζάν     18

14.Ολλανδία     15

15.Βέλγιο     13

–  Ισπανία     13

17.Ρωσία     12

18.Φινλανδία     10

–  Ουκρανία     10

20.Ελβετία     9

21.Γαλλία     8

22.Μολδαβία     7

–  Ρουμανία     7

24.Γερμανία     6

25.Λετονία     4

26.Σλοβενία     2

–  Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

29.ΠΓΔΜ     1

Αντώνης Καρατζίκος

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μια χαρα το 5ααααρι!!!! και ναι ανεβηκαμε ξανα 🙂 ευχαριστουμε ολλανδια,για να μαι ειλικρινης περιμενω κατι απο ολλανδια ισως 0-5 🙂
    σχετικα καλη ψηφοφορια!αλλα 3ο 12αρι για την αυστρια!!!εε οχι δεν εχει και το τραγουδι πια!!!
    10 για την νορβηγια???τον εχουν ακουσει λαιβ? 😛 δανια πολυ ψηλα….1-3 θα ταν υπερα αρκετα,ιρλανδια πραγματικα τι βρισκουν? τα αλλα μια χαρα!
    0 στο βελγιο…?μπααα,αν και πολυ αδυναμη μπαλαντα σιγουρα στο τελικο θα παρει 10 η 12! 🙂

  2. Μολις ειδα Ολλανδια…το μυαλο μου πηγε αμεσως στην Αυστρια..χαχα…Απο κει κ περα…μας εδωσαν αρκετα καλο βαθμο!!.

    Υ.Γ..Επιτελους!!Η Νορβηγια ανεβαινει σιγα σιγα!!…Σα να ξυπνανε λιγο εκει στον Ogae..χαχα..

  3. ενταξει δικαιολογημενο το δωδεκαρι στην αυστρια… 😉 ….. ολλανδια ειναι αυτη αν δεν τον στηριξουν τοτε ποιος ?????????????? χαχα περιμενα σουηδια 10 το εδωσαν στον αντιανουκ καταθλιπτικο νορβηγο…οκ και αυτο καλο στο ειδος του….

    η αρμενια απλα δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν ειναι τυχαιο πλεον…..μου κανει ομως εντυπωση οτι απουσιαζει και το ηνωμενο βασιλειο..περιμενα να το εδιναν κατι…

    .η σουηδια ειναι η πιο σταθερη ..η αυστρια θυμιζει σαν μαρινο περσινο…αν και δεν νομιζω να εχει την τυχη του νομιζω θα παει καλα..

  4. τα κοιταω τα ξανακοιταω ……..τα μετραω….τα ξαναμετραω …εχοντας βγαλει εκτος εννοειται την αρμενια ……και 2 πραγματα σκεφτομαι …..

    1. η σουηδια ειναι φαβορι…θα κερδισει οντως?

    2. αν δεν κερδισει η σουηδια τοτε ποιος??
    αγγλια (ρε λες? )?
    ουγγαρια ( πως θα τα καταφερει ?)?
    η αυστρια εκπληξη (να το δω κι αυτο !!!!!!!!!)?

    παντως ο θεσμος εχει 37 χωρες και οι σκανδιναβοι ειναι με ολα τους τα οπλα ακομα μεσα στο θεσμο…
    παμε για 230-240 ποντους περιπου νικη ..

    μαλλον τελικα καταληγω στην πρωτη σκεψη της ΣΟΥΗΔΙΑΣ.

    • Αν δεν κερδισει η Αρμενια, τοτε παει σε Σουηδια ή Αγγλια.. Νομιζω..! 😀 Δε βρισκω καποια αλλη χωρα π μπορει να το παρει…

      • συμφωνω κι εγω…..σουηδια και αν οχι τοτε μονο ηνωμενο βασιλειο …

        παντως προσωπικα μονο την σουηδια ξεχωριζω κι εγω για νικη…νομιζω οτι θα σωσει ιστορικα την φετινη χρονια αν βγει πρωτη ..εννοωντας οτι θα αποφυγουμε νικητη τυπου αζερμπαιτζαν 2011

  5. Το 5αρι δεν το περιμενα καθολου όμως. 1-3. Δηλαδη από Βελγιο τι να περιμενουμε? Η από Λουξεμβουργο που περσι αυτές οι δυο με τον OGAE Αρμενιας μας εδωσαν μονο βαθμούς?

    Rest of the World τι θα ψηφισουν αραγε? Τελος παντων Η Ελλαδα εσπασε ρεκόρ στο οgae poll. Δειτε για να καταλάβετε

    2007:51 points

    2008:82 points

    2009:58 points

    2010:41 points

    2011:23 points

    2012:33 points

    2013:4 points

    konteuoume to rekor tou 2009 toulaxistion

  6. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ 2012 Κ 2009.
    Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΦΑΒΟΡΙ,ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΦΟΒΑΜΕ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΙΚΗ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΡΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ,ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    • Στο κατω κατω εκει στον βορρα οι ανθρωποι το γουσταρουν και το διοργανωνουν μια χαρα…γιατι να μην ξανακερδισουν ? σουηδια ρε να μην μεινει παραπονεμενη και η στοκχολμη 😉

  7. Eurofan Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.ΦΕΤΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ.ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    • Με ποια λογικη το λες αυτο??…Μην πεις και συ για το live..γιατι..και η Ουγγαρια που λες οτι εχει πιθανοτητες να νικησει..ειναι αθλια…οποτε…Απο κει κ περα φαντασου..ειναι 7η στην ψηφοφορια των ogae..με ενα τραγουδι που λετε οτι ειναι για υπνο!!!…Φαντασου αν ολα πανε καλα ποσο ψηλα θα ειναι τον Μαιο!!!

  8. Της Νορβηγιας ειναι για γελια το τραγουδι..πραγματικα απαραδεκτο..ενας αφωνος Νορβηγος ψαρας που μας κοιμιζει..πραγματικα αφωνος..

    • Eνώ η Αζέρισα τύπισσα το 2011 ήταν φωνάρα και το τραγούδι ξεσηκωτικό…
      Οκ το τραγούδι χάνει πολύ στο live να συμφωνήσω, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα από τα 3 καλύτερα φετινά τραγούδια κατά τη γνώμη μου…Οτιδήποτε χειρότερο του #15 στον Τελικό θα είναι αδικία!

    • Χαχαχα..δηλαδη θες να πεις οτι..οταν ακους αυτο το ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ τραγουδι..σκας στα Γελια??..χαχα…

      • εε ενταξει δεν ειναι και για γελια! ειπαμε….
        αν και στην ακουστικη βερσιον σου γενναει πολλα συναισθηματα στο λαιβ ο αμοιρος δεν το χει καθολου :/
        εκτος απο το οτι δεν αποδιδει αρκετα καλα την φωνη του δεν βγαζει και τα απαιτουμενα συναισθηματα οπως στο βιντεο κλιπ(εξαιρετικο βινετο κλιπ)!
        και ο ουγγρος παλι δεν ειναι και εξαιρετικος στο λαιβ αλλα κατι κανει,κυριως στο θεμα του συναισθηματος!
        προσωπικα εχω 15η την νορβηγια και 8η την ουγγαρια στην καταταξη μου! και δεν νομιζω η νορβηγια να κερδισει,δεν νομιζω να μπει καν 5αδα,θα χασει πολυ απο το λαιβ! εδω περυσι με μακραν καλυτερο κομματι ηρθε 4η…με το φετινο θα κερδισει..μπαααα :)ομως θα ειναι στην 10αδα,λογικα απο την 7η-10η θεση…
        η ουγγαρια απο την αλλη με καλη σκηνικη παρουσια θα βρεθει πολυ ψηλα!!!! προσωπικα την ουγγαρια,την σουηδια,το ηνωμενο βασιλειο και την αρμενια τiς θεωρω τις πιο πιθανες για την νικη…. 🙂
        (λογω συμμαχιων βεβαια θεωρω ακομα πιο πιθανες την σουηδια και την αρμενια!) παντως ο πρωτος απο τον δευτερο θα χει το πολυ 20 ψηφους διαφορα!!!παντως,πολυ γουσταρω μια ψηφοφορια-θριλερ…μετα απο το 2003!!! 😀

      • Η αληθεια ειναι οτι στο live χανει λιγο…αλλα το τραγουδι μπορει να φαινεται ευκολο..καταβαθος ομως ειναι πολυ δυσκολο να το ερμηνευσει καποιος με τετοιο τροπο..που να σου περασει συναισθηματα..αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι τελειως απειρος..ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης..Οσον αφορα την Ουγγαρια,δεν νομιζω..να αλλαξει κ πολυ την σκηνικη της παρουσια..αλλωστε αυτο που ειδαμε live..θα ειναι λογικα και τον Μαιο…Αν κ θελω να κερδισει η Νορβηγια..πιστευω πως θα γινει μαχη αναμεσα σε Σουηδια και Αρμενια…για το ΗΒ..δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος,γτ τα τελευταια χρονια ειναι πολυ looser..παντως θα εχει ενδιαφερον γιατι δεν υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι!!!:)

      • συμφωνω απολυτα!!! πραγματικα πως και τι περιμενω το βραδυ της 10ης μαιου!!! μεχρι και την τελευταια χωρα δεν θα χει βγει ο νικητης!!! οχι σαν τα προηγουμενα χρονια που ξεραμε τον νικητη μηνες πριν!!! 😛

      • Δεν λεω πως το τραγουδι ειναι χαρουμενο,απλα ειναι τοσο χαλια που γελας..εγω γελαω βλεποντας εναν χοντρο αφωνο να νομιζει οτι τραγουδαει..

  9. 6 βαθμοι απο το πουθενά . μακαρι να ειναι τοσο καλα και τα αποτελεσματα και το Μαιο.. ελπιζω να δωσουμε και μεις στην Ολλανδία καποιους βαθμους για το εξαιρετικο τους τραγουδι

  10. Ειναι γεγόνος πλέον ότι η Ελλάδα φέτος μαζευει από παντού,αλλά ρε παιδιά μην ασχολείστε και πολύ με την ψηφοφορία των OGAE δίοτι δεν μέτρα..π.χ πέρυσι το Σαν Μαρίνο βγήκε 2ο στους ΟΓΚΑΕ και το Μάιο ουτε κάν προκρίθηκε..!

  11. θεωρω οτι η ιταλια τα εχει ολα και αξιζει να νικησει. το τραγουδι ειναι εκπληκτικο!

  12. χαχαχα το πολλ ακομα δεν διορθωθηκε..στο τελος ο ogae greece θα δωσει στην ελλαδα το 12αρι και θα γελανε ολοι με τα χαλια μας…

    • Για να ξέρεις το poll και η ψηφοφορία του OGAE της Ελλάδας είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
      Η ψηφοφορία του OGAE βγαίνει από τα μέλη του σωματείου που είναι εγγεγραμένα.
      Το poll είναι ένα γκάλοπ για αυτούς που μπαίνου στο site.

  13. Μια χαρά τα πάμε στη ψηφοφορία του OGAE και έχουμε πολλές πιθανότητες για μια καλή θέση στο τελικό το Μάϊο.
    Η Ολλανδία μας έδωσε ένα ωραίο 6αρακι και ελπίζω όπως και πέρσι να μας ψηφίσει. (Μας έδωσε 1 βαθμό)
    Κατα τη γνώμη μου το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει εν μέρη ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει τελικό και δεύτερον ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια αυτή τη χρονιά.
    Δε ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά θα πονταρα ανάμεσα σε Σουηδία και Αρμενία. Αλλά βέβαια θα μου άρεσε να κέρδιζε το ΗΒ…

  14. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ OGGAEΔΕΣ AYTOI EINAI ENERGA ΜΕΛΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

  15. Thelete na mou peite oti to 2007 otan nikise h Marija me to Molitva to akougate kai gelagate… Eleos… an exete akousta, sto eksoteriko stelnoun kai kapoia tragoudia tipou mpalantas, epeidi h Ellada exei merikous aiwnes na stilei mpalanta den simenei pws ksafnou autou tou eidous tragoudia eginan ntemonte, tou ypnou ktl… to tragoudi tis norvigias einai simpathitiko kai me vathi noima… kati pou einai se ellipsi sta ellinika tragoudia tiwn teleftewn etwn (aphrodisiac, rise up, our night kai kati alles vlakies)… oso gia to live, OUTE TOUS IPOLIPOUS TOUS EXETE AKOUSEI 100% LIVE!!!!

  16. Έχετε διανοηθεί ότι το 2012 πήγαμε στα καλά καθούμενα εξαιτίας της ομοιότητας του Afrodisiac Και της χορογραφίας του με αυτές τύπου Παπαρίζου, Καλομοίρας και Ρουβά; Επίσης, για αυτές τις έθνικ συμμετοχές μας βρεθήκαμε στη δεκάδα. Για πείτε μου,περιμένατε πέρυσι και το 2011 να πάρουμε 10&8 βαθμούς αντίστοιχα από Ρωσία ή και πέρυσι να μας ψηφίσει η Λετονία,αν και 1,η οποία είχε να μας ψηφίσει από το 2004;Ακόμα και το 8 της Ελβετίας η οποία είχε να μας δώσει τόσο μεγάλο βαθμό από το 1989,ε; Εκτός αυτού,ΌΠΩΣ λέει και ο Lannisters Gourounia Dolofonoi(Πώς ονόμαζεσαι ρε Φίλε-Φίλη μου κανονικά;)οι μπαλάντες αφηγούνται συνήθως μια ερωτική απογοήτευση ή περνούν κάποιο μήνυμα ανθρωπιστικό ή οικολογικό μύνημα και ορισμένες φορές αναφέρονται και σε κάποιο εγχώριο πρόβλημα,ενώ τα “χιτάκια” ,ποπ,χιπ-χοπ κ.ά. δεν έχουν τη συχνότητα του νοήματος που έχει το προαναφερθές είδος τραγουδιού.

  17. Κωστας κ..
    Ετσι ακριβως..γιατι ειχε καταντησει βαρετο να γνωριζουμε 3 μηνες πριν τον νικητη..

    Μανος..
    Τελικα ειναι ευκολο να χαρακτηριζουμε καποιον εκ του ασφαλους..εγω δεν θα ελεγα αφωνος αλλα ΑΠΕΙΡΟΣ!!…

  18. Η τριαδα παει προς Αρμενια Σουηδια Ισραηλ
    Αν δεν μηδενησουν σιωπηρα την Σουηδια οι επιτροπες και της βαλουνε ολοι 0 για το θεμα που εχει ξεσπασει. Οπως κανανε με την Μαλτα πριν απο 3 χρονια.
    Εχει τεθει θεμα ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Σουηδιας.
    Εχει κοπιες απο το τραγουδι Wrecking Balls της
    Miley Cyrus

    • Το θέμα το έχεις δημιουργήσει εσύ και μας έχεις κάνει ρεζίλι πανευρωπαϊκά. Όλοι γελάνε με τον βαρεμένο Έλληνα Φάνη που έχει στείλει επιστολές και e-mail από EBU έως…

  19. Ενταξει λογικο ειναι το 12 στην Αυστρια. Ευχαριστουμε για το 5 και 3/10 με την Ολλανδια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ