Ο Γιώργος Παπαδόπουλος χορογράφος της Ελληνικής αποστολής!

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες χορευτές και χορογράφους θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ελληνικής αποστολής στην Κοπεγχάγη! Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο οι φανατικοί του διαγωνισμού γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στα χορευτικά του Σάκη Ρουβά (2009) και της Ελευθερίας Ελευθερίου (2012).  Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι πλέον συνεργάτης και assistant του Φωκά Ευαγγελινού και θα στήσει το “Rise Up” επί σκηνής Eurovision!

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για Κοπεγχάγη στις 29 Απριλίου και η πρώτη πρόβα της είναι προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου. Υποστηρικτής της είναι φέτος ο ΕΟΤ, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα λεύκωμα με φωτογραφίες απ’όλη την Ελλάδα, το οποίο θα δοθεί σε όλα τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της EBU και στους υπεύθυνους αποστολών κάθε χώρας. Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι εκτός από το press kit του “Rise Up” θα παραλάβουν κι έναν κατάλογο City Break του ΕΟΤ.

Οι Ελληνικές κοινότητες της Κοπεγχάγης και του Μάλμε θα δεξιωθούν τους Έλληνες εκπροσώπους για άλλη μια χρονιά όπως και η Ελληνική πρεσβεία στην Κοπεγχάγη. Παραδοσιακά όλες οι πρεσβείες δεξιώνονται τους καλλιτέχνες τους στην εκάστοτε πόλη που διοργανώνει τον διαγωνισμό.

Τα ρούχα για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των Freaky Fortune και του Riskykidd έχει επιμεληθεί η εταιρεία G-Star.

Αντώνης Καρατζίκος

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εξαιρετικααααα!!! γνωριζει καλα το διαγωνισμο! και η συνεργασια του με τον φωκα σιγουρα θα φανει και επι σκηνης,αφου ισως να εχει παρει καποιες ιδεες και απο τον φωκα!!!! καλη μας επιτυχιαααααα!!!! αναμενουμε 13μερες ακομα για την 1η μας προβα 😀

  2. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σίγουρα έχει την εμπειρία από τις συμμετοχές των 2009 & 2012. Ελπίζω να έχει βοηθήσει και ο Φωκάς με τις συμβουλές του και τις ιδέες του έτσι ώστε να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!!!

  3. Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα είναι καλό το αποτέλεσμα, εμένα προσωπικά δε μου άρεσε η χορογραφία μας ούτε το 2009 ούτε το 2012.

  4. Τη χορογραφία μας το 2009 την έκανε ο Φωκάς και το 2012 ο Ρήγος. Συγκεντρωθείτε λίγο, ό,τι προλαβαίνετε λέτε μερικοί…

  5. αλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ( 2009 2012) 😉

  6. Πρωτα απο ολα το 2009 και το 2012 ηταν χορευτής του Σακη Ρουβά και της Ελευθερίας Ελευθερίου και όχι χορογράφος!
    Παρ’όλα αυτά , από τη στιγμή που ειναι συνεργάτης του Φωκά Ευαγγελινού σιγουρα θα ξερει καλα τι να κανει!
    Θα τα πάμε πολύ καλα φετος και νομίζω ο Παπαδόπουλος θα κάνει καλή δουλειά!
    Επιπλέον , η χορογραφία μας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον γιατι οπως διάβασα στο esctoday.com θα προσπαθήσουν να οπτικοποιήσουν το Rise up!
    Μήπως θα εχουν κάτι σαν αυτο που είχε ο Ρουβάς το 2009? θα εχει καποιο σημειο η σκηνη που θα σηκώνεται πιο ψηλα? ποιος ξερει?
    Εμεις να πουμε καλη επιτυχια και καλη αρχη στην Κοπεγχαγη με τις πρόβες!

  7. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ.ΔΗΛΑΗΔ Η ΛΥΡΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΝ EUROVISION TI EKANE PERSI??5 ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.ΑΜ Η ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΗ ΙΔΕΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΣΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΤΥΣΕΙ ΑΜΑ ΒΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

    • αχ0χα0χχα0χα0χα0χα0χα0χ0χα00α0χ0χ0χα0χα0χα0χ00χαχα0χ0χα00χχα0000χα0χα0χα00χα0χα00χχ00χ0χ0χ0χχ0χ0χχα0χ0αχα0αχ0χα0χχα0χα0χα0χα0χα0χ0χα00α0χ0χ0χα0χα0χα0χ00χαχα0χ0χα00χχα0000χα0χα0χα00χα0χα00χχ00χ0χ0χ0χχ0χ0χχα0χ0αχα0χ0χα0χα0χα00χαχα0χ0αχ0χα00χχ0α0αχαχ0χ00χα0χα0χχ0α0χ0χχα00χα0αχ00χααχ0χα00α0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχ0αχχ0χα0χα0χα00χαχα0χ0αχ0χα00χχ0α0αχαχ0χ00χα0χα0χχ0α0χ0χχα00χα0αχ00χααχ0χα00α0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχ0αχ κοτζαμ λαμπακια δεν σου φτανανε???

  8. Δεν λεει πουθενα ο OGAE οτι ηταν ο χορογραφος στις συμμετοχες μας το 09 και το 12.Συμμετειχε στα χορευτικα σημαινει οτι ΧΟΡΕΥΕ.
    Duh!!!!!

  9. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…..

  10. Αφου ειναι συβεργατης του Φωκα καλο ειναι γιατι αφου και ο Φωκας θα ειναι εκει με την Ρωσσια θα τον βοηθησει και θα του πει ιδεες κ.τ.λ.
    Το πιο βασικο δεν ειναι μονο η χορογραφια (γιατι μερικοι κοροιδεψατε τους Κοζα που ειχε γινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)αλλα τα γραφικα και τι τραβαει η καμερα…τι επικοινωνια εχουν οι τραγουδιστες με τον φακο και πως φαινεται αυτο στην τηλεοραση.
    Ο Κοζας περσυ εκανε ερωτα με την καμερα(εξου και ψηφιστηκε ο πιο ομορφος) αλλα κατι ασχετοι γραφουν μαμακιες με φοβιζουν αυτα τα παιδακια γιατι δεν εχουν καμια επαφη με φακο ειναι αλλου για αλλου…!

  11. Πολύ καλή επιλογή…Αν και δεν έχουμε δει συγκεκριμένη δουλειά του ανθρώπου και δείγματα γραφής του ως χορογράφος, είμαι αισιόδοξος, γιατί είναι νέο παιδί και ξεφύγαμε από τους ίδιους και τους ίδιους των τελευταίων ετών, βλέπε Λυραράκη και Ρήγο (δεν μιλάω καν για Ευαγγελινό, θα ήταν ευχής έργον να μας αναλάμβανε). Το γεγονός πάντως ότι συμμετείχε ΕΣΤΩ ως χορευτής στις Eurovision του 2009 και του 2012 (οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν ήταν και από τις καλύτερές μας χορογραφικά των τελευταίων 10 ετών κατ’ εμέ, ιδίως της Ελευθερίου ήταν ΕΚΤΡΩΜΑ) του προσδίδει ένα μεγάλο + αφού έχει εμπειρία στο stage του διαγωνισμού! Εύχομαι να φέρει φρέσκιες ιδέες, να ξεφύγει από τα τετριμμένα και από κλασικές συνταγές και να μας παρουσιάσει κάτι καινούργιο και ξεχωριστό με φαντασία. Ελπίζω πάντως ο Φωκάς, λόγω της συνεργασίας του με τον Παπαδόπουλο, να τον συμβουλέψει κατάλληλα και να είναι φέτος ο ηθικός αυτουργός μιας καλής συμμετοχής μας! Οψόμεθα…Και think positive!

  12. Kala nea,xairomai pou tha valei kai o fokas to xeraki tou giati kai persi I liraraki (sinergatida tou) ton eixe simvouleutei kai apodixtike apo mia foto pou kikloforise pou itan kai ekeinos sto viewing room stis proves. Opote lets hope for the best!

  13. Χαίρομαι πολύ που προωθούμε νέα παιδιά σε αυτόν τον διαγωνισμό και θα αλλάξουμε από τα συνιθισμένα… Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε τον Φωκά παρά την εξαιρετική του δουλεια, γιατί όπως είπα θέλω να δωθούν ευκαιρείες σε νέα παιδιά… Νομίζω επίτηδες ο Φωκάς δεν μας ανέλαβε και προώθησε τον συνεργάτη του για αυτόν ακριβώς τον λόγο….

    • katia
      Μεγαλοβδομαδα αλλη φωτο του πρωην χορευτη νυν χορογραφο δεν ειχαν προχειρη να μας βαλουν? Προφιλ μοιαζει του ημιθεου .Συμφωνεις?

  14. Καλή επιλογή μου φαινεται. Τουλάχιστον έχει εμπειρία. Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Επίσημο video clip φέτος δεν κάναμε εμείς για το Rise up? Οχι ε?

  15. Για ποιο λόγο δεν έκανε η δισκογραφικη επίσημο βιντεο κλιπ για τη συμμετοχη μας;; Εδω η πανικ κανει βιντεο κλιπ το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Πολυ περίεργο. Όσο για το χορογραφο , το χαίρεστε ;; Που ανέλαβε στην πιο δύσκολη ( λόγω ύφος κομματιού) συμμετοχη μας να τη χορογραφησει κάποιος που δεν ειναι χορογράφος αλλα χορευτης ;;; Ενας χορευτης σε βίντεο κλιπ της βερας μπουφη ειναι ο άνθρωπος. Πολυ ΚΑΚΗ επιλογη που εγινε μεσα απο αδιαφανείς διαδικασίες. Κλασσικα ελληνικα πραγματα. Πήραν για χορογραφο εναν που δεν εχει χορογραφησει ποτε. Ανέκδοτο μου μοιαζει .

  16. Δεν αμφιβαλλω οτι θα κανει εξαιρετικη δουλεια αλλα ο Φωκας ειχε πει οτι θα αναλαμβανε εμας φετος….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ