EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Εσθονίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το έβδομο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Estonia κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Γαλλία

2 βαθμοί – Ισπανία

3 βαθμοί – Νορβηγία

4 βαθμοί – Αρμενία

5 βαθμοί – Ελλάδα

6 βαθμοί – Σουηδία

7 βαθμοί – Ολλανδία

8 βαθμοί – Ισραήλ

10 βαθμοί – Φινλανδία

12 βαθμοί – Ουγγαρία

Μετά και από την έβδομη ψηφοφορία, η κατάταξη της πρώτης δεκάδας έχει ως εξής:

1.Σουηδία     71

2.Ουγγαρία     39

3.Ισραήλ     34

4.Αυστρία     27

5.Ηνωμένο Βασίλειο     25

6.Ελλάδα     24

7.Αρμενία     23

8.Ιταλία     18

–  Νορβηγία     18

10.Βέλγιο     13

–  Δανία     13

–  Ιρλανδία     13

–  Μαυροβούνιο     13

Αντώνης Καρατζίκος

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να δω και απο την εσθονία 5 βαθμούς εχω να πω οτι αρχιζουμε και γινόμαστε επικίνδυνοι!
    αρέσει πολυ το κομμάτι τελικα!

  2. Μπραβο ρε εσθονια που εδωσες το 12 στην ουγγαρια μακραν η καλυτερη με σουηδια κ ηνωμενο βασιλειο!!!Μακαρι να κερδισει ενα απ αυτα και να αποφυγουμε το βαρετο τραγουδι της αρμενιας

  3. Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι καλο που ειμαστε τοσο ψηλα στην βαθμολογια??…δεν το νομιζω…δεν ειμαι απαισιοδοξος..αλλα πιστευω πως ειμαστε η περσινη Γερμανια…

  4. Στις ψηφοφορίες των ogaoπαιδων πάμε πολυ καλά και σε χώρες που παραδοσιακά μας τιμούσαν με μηδέν βαθμούς. Η Σουηδία καλπάζει, την Αρμενία την περίμενα πιο ψηλά .

  5. Πως θα ηθελα να διαμορφωθει το Top 5 :
    1.)Hungary (8,5/10)
    2.)Sweeden(8,5/10)
    3.)United Kingdom (8/10)
    4.)Finland (+7/10)
    5.)Switzerland (+7/10)
    Άλλα αξιόλογα τραγούδια:(Νορβηγια,Αρμενια,Ισραηλ,Δανια)
    Πως πιστευω πως θα διαμορφωθει το Top 5 :
    1.)Armenia(6,5/10 ~ Πολυ κακό για το τίποτα!Εχει εμφανες προβάδισμα!Αυτο φαινεται στα views,bets+polls)
    2.)Sweeden(8,5/10 ~Eξαιρετικό τραγούδι που μπορει να αποσπάσει την αγαπη τοσο του κοινού όσο και της επιτροπής )
    3.)Hungary(8,5/10~Το αγαπημενο μου κυριως λογω του θεματικου του κεντρου κατα τ’ αλλα καλος ρυθμς,καλουτσικη ερμηνεια)
    4.)Ηνωμενο Βασιλειο (8/10 ~Iδιαίτερα ιδιόμορφο ,εξαιρετική ερμηνεια και παισαρικα lyrics)
    5.)Ουκρανία(6/10)-Ισραηλ(6,5/10)-Δανία(6/10)

    Τελος θεωρω οτι ειναι μια απο τις πιο αδυναμες eurovision EVER!Με κανενα τραγουδι δεν θα ημουν ευχαριστημενος ως νικητη , υπαρχουν 5-6 τραγουδια καλα, τα αλλα τα βαθμολογω πρωσοπικα κατω του 5 ΟΛΑ!Οσο για την συμμετοχη μας ειναι καλη ΑΛΛΑ τιποτα παραπανω η προβλεψη μου ειναι σε μια θεση απο 6-13

  6. ελεος πια εδω μεσα με το “η περυσινη γερμανια” η αυστρια ειναι η περυσινη γερμανια…?το ισραηλ η εμεις? 😛 και βασικα νομιζω οτι το glorious μονο του χαντακωθηκε…μετριο λαιβ χαλια σκηνικη παρουσια!
    και το οτι ειμαστε η δεν ειμαστε ψηλα η χαμηλα στους ogae δεν εχει καμια απολυτως σχεση! το 2012 η 10αδα της καταταξης των ogae ειχε ως εξης:
    1.σουηδια
    2.ιταλια
    3.ισλανδια
    4.σερβια
    5.νορβηγια
    6.ισπανια
    7.κυπρος
    8.εσθονια
    9.γερμανια
    10.γαλλια
    η ψηφοφορια αυτη πετυχε 6 απο τις 10 χωρες που ηταν τελικα στην 10αδα εκεινης της χρονιας!
    ενω η περυσινη 10αδα των ogae ηταν :
    1.δανια
    2.αγιος μαρινος
    3.νορβηγια
    4.γερμανια
    5.ιταλια
    6.ολλανδια
    7.ηβ και ουκρανια
    9.σουηδια
    10.ρωσια
    11(λογω ισοψηφιας)αζερμπαιτζαν
    η ψηφοφορια αυτης της χρονιας πετυχε 7/10 χωρες της τελικης 10αδας
    …θελω να πω πως το τι θεση ειναι η χωρα μας και η οποιαδηποτε χωρα δεν εχει καμια σημασια με το που θα τερματισει τον μαη!
    παντως ευχαριστουμε για το 5 εσθονια!!! 😀 ισως να μας δωσουν οι εσθονοι 1-3βαθμους… 😀

    • Ε τώρε ρε φίλε και εγώ συμφώνω ότι δεν εχεουν σχεση οι ψηφοι του ogae αλλα ετσι που το έθεσες , το ogae ειχε 60-70% επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια!Είναι απογοητευτικό αυτό;

      • καθολου!!! ξερουμε τουλαχιστον οτι εχουμε κανει καλη εντυπωση αν και πιστευω πως στο λαιβ κρινονται ολα!.. 🙂
        ε και στην τελικη…6-7/10 τις πετυχαινουν τι σκ@τ@?? 😛

    • Φαντασου..το 2012 η Κυπρος ηταν 7η!!!..με χορευτικο κομματι…και αν δεν κανω λαθος,τερματισε 17η!!!..H αλλο ενα παραδειγμα η Νορβηγια με τον Tooji και χορευτικο κομματι ηταν 5η!!..και τερματισε τελευταια.!!!…Θελω να πω οτι…ειναι λιγο νωρις για πανηγυρια..και πρεπει να κοιταξουμε και το τι εγινε και τις προηγουμενες χρονιες…Και ολα αυτα τα dance κομματια..ηταν κακα τα ψεμματα,καλυτερα απο το φετινο δικο μας..

      • ναι συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ νωρις για πανηγυρια οπως νωρις ειναι και για συμπερασματα,τοσο θετικα οσο και αρνητικα…
        προσωπικα το “stay”με εκνευριζε,δεν μου αρεσε ποτε και το θεωρουσα ανεκαθεν υπερβολικα υπερτιμημενο….ειδικα αυτα τα ανατολικα στοιχεια το εκαναν ακομα πιο γελοιο! ασε το”nananan stay”που εκανε αυτος! πραγματικα αλλαζα καναλι! 😛
        οσο για το εξαιρετικο “la la love”αδικηθηκε απλα…αλλα ενταξει απο την αλλη ειναι λογικο μια χωρα με σχεδον κανενα συμμαχο να μην φτασει ψηλα…δεν ειναι τυχαιο που η καλυτερη θεση της κυπρου ειναι η 5η….και στοιχηματιζω πως αν το “la la love “και η ηβη εκπροσωπουσε την ελλαδα θα εμπαινε 5αδα ενω αν η ελευθεριου και το”ahrodisiac ” εκπροσωπουσε την κυπρο δεν θα περναγε στον τελικο καν…και παλι λογω συμμαχιων!
        αα…και κανεις λαθος η κυπρος κατεταγη 16η,17η ηρθε η εελευθεριου!
        Kati Wolf και cascada,”never forget””μετριο live και χαλια σκηνικες παρουσιες και οι τρεις
        Monneta:αξιζε τελικο αλλα με 0 συμμαχους δυσκολο! και παλι καλα λενε που ηρθαν 11οι!εξ’αλλου ειναι η καλυτερη θεση της χωρας..
        Nina Zilli,Blue…μια χαρα θεσεις πηραν
        Harel Skat και “sognu” απλα υπερβολικα βαρετα για εναν μεσο ευρωπαιο
        tooji…ηταν τελειως “γυφτικο” ολο αυτο απο το κομματι ως την σκηνικη παρουσια κι γι αυτο ηρθε 26ο
        (ολα αυτα ειναι απλα η αποψη μου)
        παντως πιστευω πως ακομα ειναι πολυ νωρις η eurovision εχει πολλες εκπληξεις,
        και βασικα το λεει και η λεξη -vision(οραση)αν οπτικα και ακουστικα δεν αξιζει εε τοτε…και μεις ακομα δεν εχουμε δει καν τις προβες του rise up παντως ακουστικα αξιζουν οι φωνες τους νομιζω! 🙂

      • Η Ήβη είχε μια ελεεινή εμφάνιση. Ακόμα και να παραβλέψεις τα τονικά λάθη που έκανε, δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια στη σκηνική της παρουσία. Δεν φταίει βέβαια η Ήβη αλλά η ολόκληρη η κυπριακή ομάδα. Φρόντισαν να τονίσουν το μεγάλο της στόμα με ένα εξαιρετικά κόκκινο κραγιόν που την έκανε να μοιάζει με τσατσόγρια και της κότσαραν και 4 γυναίκες παραδίπλα της. Η όλη συμμετοχή έμοιαζε (χωρίς να φταίνε τα κορίτσια) σαν να ανέβηκε στη σκηνή η τσατσά με το μπουρδέλο της να τραγουδήσουν.
        Κρίμα για ένα τραγούδι που είχε τη δυναμική να μπει τουλάχιστον 5άδα. Μέχρι και πέρυσι το άκουγα στο γαλλικό ραδιόφωνο.
        Ανάλογα οι Κύπριοι έχουν καταστρέψει κι άλλες συμμετοχές τους λόγω της πολύ κακής σκηνικής παρουσίας.

    • Δεν ξέρω δεν ασχολούμαι πολύ με το ελληνικό τραγούδι φέτος πιστεύω ότι υπάρχουν πιο αξιόλογα τραγούδια κ’ πρέπει να φανεί αυτό!Δεν θέλω να σε προκαταλάβω αλλά είναι πολλες οι απώλιες! :Kati Wolf,Cascada,Valentina Monneta,Tooji,Iceland 2012,Nina Zilli,Blue,France 2011,Harel Skat κτλ..

      • Από όλους αυτούς που λες μόνο οι Bleu και η Nina Zili είχαν τραγούδια της προκοπής και οι θέσεις που πήραν τελικά ήταν μια χαρά. Οι υπόλοιποι είχαν βλακείες ή τραγική σκηνική παρουσία. καμία έκπληξη τα αποτελέσματα τους.

    • Κοιτα δεν ξερω τι να πω και εγω , φετος ειναι μια απο τις πιο αδυναμες eurovision ever και ο ημιτελικος μας ακομα πιο ευκολος!Αν η Ελλαδα περιμενει να κανει κάτι, θα πρεπει το λιγοτερο να έρθει πρωτη στον ημιτελικο αφου τα μεγαλα φαβορι (Αρμενια,Σουηδια,Ουγγαρια)ειναι στον αλλο ημιτελικο!Οσο για τις προηγουμενες συμμετοχες πανω-κατω συμφωνω στο μονο που θα διαφωνησω ειναι η Ηβη.Το τραγουδι μπορει να ηταν πολυ ρυθμικο , συγχρονο και καλοστημενο αλλα το καταδικασαν μονη τους!Η σκηνικη παρουσια αθλια , μουντη ενω η φωνη της Ηβης ηταν ιδιαιτερα περιορισμενων δυνατοτητων.Δεν ξερω αν εφτεγε το αγχος η οτιδηποτε αλλα το αποτελεσμα ηταν το λιγοτερο απογοητευτικο!Κριμα και ειχε την ευκαιρια της η Κυπρος αλλα τι να της κανουμε…Ελπιζω να μην συνεχισει την αποχη της!Ολοκληρο 12αρι ειναι αυτο!

  7. Ευχαριστούμε τον Ogae Εσθονίας για τους 5 βαθμούς!!! Αν και νομίζω ότι τον Μάη δεν θα μας δώσουν τίποτα…θα δούμε…

  8. Σύνελθε, Eurofan, που η νορβηγική αηδία του 2012 ήταν καλύτερη από το RISE UP!!!

    • 1000% καλυτερο απο την φετινη μας συμμετοχη…τουλαχιστον ειχε στιχους…και καλο σκηνικο..παρολο που πατωσε…το δικο μας ειναι εκνευριστικα προβλεψιμο…

      • Εurofan αυτό που έκαναν πολλοί πέρυσι με τους κόζα μόστρα το κάνεις φέτος εσύ. Ότι και να κάνουν τα παιδιά πάντα με τον κακό λόγο είσαι. Έχουμε καταλάβει ότι δεν σου αρέσει το τραγούδι και δικαίωμα σου να μην σου αρέσει. Αλλά να γράφεις συνέχεια αρνητικά σε κάθε σχεδόν ποστ του ογκαε που αφορά συμμετοχή μας καταντάει κουραστικό. Και λίγη αισιοδοξία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

  9. δηλαδη και οι 7 ogae εως τωρα ειναι τοοοοοσσο εξω απο τα γουστα του κοινου που η αρμενια εχει πατωσει? οχι βεβαια…

    αυτη η φουσκα της αρμενιας θα σπασει ..οπως εσπασε και η γαλλια το 2011 που αδικαιολογητα ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ μεχρι τελους και τοτε (οι μπουκ ξερουν καλυτερα 🙂 )….

    θεωρω οτι φετος η σουηδια εχει θεσει πολυ καλες βασεις ,(γιατι απλα στους τυφλους επικρατει ο μονοφθαλομος), για την νικη . σε καποια αλλη διοργανωση θα μιλουσαμε για ενα ωραιο τραγουδι που θα πλασαριστει 5αδα..αλλα φετος νομιζω οτι ειναι η οαση στην ερημο…..

    • Συμφωνω για την Σουηδια αν και νομιζω οτι η Αρμενια εχει τρομερο πλεονεκτημα!Κοιτα μεγαλα polls,views και στοιχηματα!!!Θα προτιμουσα νικη Σουηδιας μακαρι!

    • Μην κρινεις τι βαθμους θα παρει η Αρμενια απο το Ογκαε φετος γιατι πολλοι γκει δεν του συγχωρουν αυτα που ειπε και ας ζητησε συγγνωμη.
      Η Αρμενια ειναι μακραν η καλυτερη φετος.Η Αγγλια τελικα ενω μας παρουσιασαν ενα βιντεο που εκανε εντυπωση με ενα τραγουδι παιδικης γιουροβιζιον πηγε στο Αμστερνταμ και τι να δουμε μια κοντη ασχημη με τεραστια μυτη που ριχνει ολο το μαλλι στην μουρη να καλυψει ατελειες…μονο η χροια της φωνης της αξιζει…!Οσο για την ταλενταρα της Σουηδιας που προσπαθει μια δεκαετια να παει δεν εχει εκτοπισμα η ιδια…no star quality αποκλειεται να κερδισει.

  10. Μέχρι και εμεις που δεν ειμαστε φαβορι περνουμε παραπανω βαθμους απο την Αρμενία , βεβαια δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να δινουμε σημασια στα Ogae Polls!
    Μπράβο Ουγγαρία!

  11. Προς Ogae
    Αν δεν βαριεστε δεν θα μας πειραζε καθολου να μας δινατε ΚΑΙ φετος οπως κανατε περυσι την ευκαιρια να ψηφισουμε την δικη μας δεκαδα και να δουμε στο τελος συγκεντρωτικα τ αποτελεσματα. 🙂

  12. Κανένας λόγος για τους πρώτους 7 βαθμούς για την ποιοτικότερη ίσως συμμετοχή φέτος!

  13. Ακόμα κι εγώ η φανατική(αλλά όχι φανατισμένη)Αρμενόφιλη καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά…και μάλλον η Αρμενία θα αποτελέσει το φαβορί-φούσκα της χρονιάς…είτε νικήσει είτε όχι προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου,αυτό το τραγούδι όποια θέση και να πάρει θα συνεχίσω να το αγαπώ και να το ακούω…από τις υπόλοιπες χώρες που είναι φαβορί για τη νίκη θα προτιμούσα να κερδίσει η Ουγγαρία επειδή δεν έχει κερδίσει ποτέ ή η Αγγλία(παρόλο που πριν λίγες μέρες δεν ήθελα)…δε θέλω να κερδίσει η καταθλιπτικούρα της Νορβηγίας και η χιλιοφορεμένη και υπερτιμημένη σουηδική μπαλάντα….πάντως επειδή βλέπω το διαγωνισμό από το 1995 φέτος είναι μια πολύ περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά…η ψηφοφορία θα είναι θρίλερ και θα έχει πολύ σασπένς…κάτιπου μου αρέσει όποιο και να είναι το αποτέλεσμα:)είχα βαρεθεί τα τελευταία χρόνια να ξέρω το νικητή από πριν και δεν είχα αγωνία..ας νικήσει ο καλύτερος!!:)

  14. Μια λέτε ότι τα περσινά της Γερμανίας(=πάτος)φέτος θα τα λουστούμε εμείς,μία το Ισραήλ,μια η Αυστρία….αυτές οι συγκρίσεις είναι τελείως άσχετες…κάποιες χώρες που φέτος είναι ψηλά στον ογκαέ δε σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο ψηλά στον τελικό αλλά δ σημαίνει κι ότι θα πατώσουν…
    Ερώτηση:πόσα άτομα ψηφίζουν περίπου σε κάθε ογκαέ;

  15. @kosta k ma poso simfwnw mazi sou!!!!!!!!eixa pei kati as mas psifisoun oles oi xwres k as mhn paroume apo oles upsilous vathmous etsi mazeuonte oi vathmoi!!!!!!!!!!!einai noris akoma alla eimai polu aisiodoxh!!!!!!

  16. Conp το children of the universe ειναι τραγούδι παιδικής γιουροβιζιον;;;; lol ομολογώ με έκανες κ γελασα.

    • Αν δεν σε καλυπτει το “παιδικη γιουροβιζιον” τοτε ενα τραγουδι του 90 με μηνυμα του πωπου “power to people” και να ερχεται απο την Αγγλια που εχει καταστρεψει χωρες.”Hey teacher leave the kids alone”….”we are the world” δες στο youtube John Lennon-Power To The People κ.τ.λ
      Ποσο ευκολα τρωνε μερικοι οτι τους σερβιρουν!!!

  17. Μια χαρα παει η Ελλαδα..χαίρομαι που το 12 πηγε στην Ουγγαρια ειναι το αγαπημενο μου για φετος..

  18. εχουμε τ σκηνηηη!!!!! η καλυτερη μετα το 2009. ανεβηκε βιντεο με την τεχνικη προβα τς πολωνιας!!!!!!

  19. Κωστας Κ….
    Στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου..εννοειτε…πως ο τραγουδιστης εχει ΦΩΝΑΡΑ…αν ομως ειχε κ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ τοτε θα λεγα πως παμε για μεγαλα πραγματα…αλλα το τραγουδι δεν με πειθει…

    MrEurovision…
    Σε σχεση με περυσι που το υποστηριζα κ οι περισσοτεροι με εκραζαν,δεν μου αρεσει…πως να το κανουμε..αλλα τα αρνητικα μου σχολια γινονται..γτ βλεπω οτι ξεκινησαν απο πολυ νωρις τα πανηγυρια…ας κρατησουμε χαμηλα την μπαλα κ οτι γινει…γτ αν πατωσουμε θα πεσει κραξιμο κ ειναι κριμα!!..;)

  20. Τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Φωκας θα επρεπε να σκηνοθετησει την συμμετοχη της ουγγαριας!Θα έκανε θαυματα και δεν θα εχανε με τιποτα την πρωτια!!!Μακαρι να γινοταν , πηγε και ανελαβε αυτην την αθλια χαζομαρα που θα πλασαριστει στο Τop 15 λογω της ιδιαιτεροτητας των διδυμων που θα εκμεταλευτει ο Φωκας!

  21. 5 απο Εσθονια?? Δεν εξηγειται αλλιως κατι παιρνει ο κοσμος…τι να πω ευτυχως που το καταλαβαν ελπιζω να μη μας σνομπαρουν στον κανονικο διαγωνισμο!! 😉

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ