Οι Freaky Fortune και ο Riskykidd στο Λονδίνο!

Σε ρυθμούς Eurovision έζησε το Λονδίνο το σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού τουλάχιστον 15 eurostars βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί με παρά πολλούς φανς και φίλους την αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή έκδοση του διαγωνισμού στην Κοπεγχάγη.

Ένα ηλιόλουστο σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα με κάμερες, φώτα, συνεντεύξεις και πολύ …σόλο φωνής από τους τραγουδιστές, που προσπαθούσαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Από την εύθραυστη Conchita της Αυστρίας, τη δυναμική και οπερετική Ισπανίδα, μέχρι τη μικρόσωμη Molly της Αγγλίας και τους χαλαρούς και φιλικούς Λετονούς. Ήταν βέβαια και άλλοι πολλοί  φετινοί καλλιτέχνες αλλα και βετεράνοι eurostars όπως η κατασυγκινημένη Anne Marie David.

Δυναμικό παρόν έδωσε και η ελληνική αποστολή με τους Freaky Fortune και τον Λονδρέζο Riskykidd για να προωθήσουν το τραγούδι τους, να γνωριστούν με τους φανς και να ξεσηκώσουν το κοινό στη σκηνή του διάσημου Café de Paris στη Leisecter square.  Μια καθυστέρηση στην πορεία της βραδιάς έκανε το κοινό να τους περιμένει με μεγάλη όρεξη, για να σπάσει η ορθοστασία από τις μπαλάντες που προηγήθηκαν. Και τα κατάφεραν υπέροχα, πήραν όλο το κοινό μαζί τους, το ξεσήκωσαν και το έκαναν να χορέψει στο πιο ρυθμικό και υποσχόμενο τραγούδι της φετινής  eurovision, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής και σχολιαστής για το ραδιόφωνο του BBC. Το ελληνικό τραγούδι αρέσει, τα παιδιά βγαίνουν δυναμικά και εκφράζουν ό,τι πιο φρέσκο έχει η ελληνική ποπ σκηνή σήμερα. Χαρούμενος και ο Risky, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του και τους φίλους του, που τον καμάρωναν στη πόλη που μεγάλωσε.

Η δεύτερη μέρα είχε συνέντευξη στο ελληνικό ραδιόφωνο του Λονδίνου, φωτογραφίες και πολλές ευχές από τους Έλληνες εκεί, που τελευταία δεν είναι και λίγοι.
Τα παιδιά δηλώσαν πανέτοιμα, γεμάτα όρεξη και πολύ δουλειά συγχρόνως, που δεν θα τους αφήσει να ξεκουραστούν ούτε το Πάσχα. Οι προετοιμασίες πολλές και μάθαμε ότι στη σκηνή θα προσπαθήσουν να οπτικοποιήσουν τον χορευτικό ρυθμό του Rise Up, αφού το επιτρέπει και η μεγάλη σκηνή. Περισσότερα δεν θέλησαν να μας πουν για να έχουμε την έκπληξη το Μάιο.

Όλα καλά και όλα ωραία, με τα προγνωστικά να ανοίγουν πια πολλά πηγαδάκια στους φανς και την Eurovision να πλησιάζει γεμάτη …άνοιξη
Rise up Europe!

 Πάρις Τσουλφάς

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παιδια δειτε στο youtube τα δυο βιντεο που εφτιαξα με εναν φιλο μου ειναι οι δυο ημιτελικοι για φετος, οπως νμζουμε οτι θα ψηφισουν οι χωρες και ποιοι θα περασουν, ο ενας ψηφισε ετσι οπως νμζη οτι θα ψηφισει το κοινο και ο αλλος οι επιτροπες 50/50 δλδ και τα ενοσαμε και βγαλαμε ενα.
    1τος ημιτελικος εδω : /watch?v=wBy_xFo67X0
    και ο δευτερος ημιτελικος εδω : /watch?v=04VW3Rw8Ues
    σε λιγες μερες ο τελικος γιατι θελει δουλεια και ωρα και δεν εχουμε πολυ για να το τελειοσουμε. δειτε και πιτε μου αν σας αρεσουν τα αποτελεσματα! καντε τα copy paste στο youtube γιατι εδω δεν με αφηνει να σας τα βαλω να τα πατησετε κατεφθειας και να μπειτε να τα δειτε

  2. Kokobloko να σε ρωτήσω ρε συ εχω χρησιμοποιήσει και εγω το ίδιο προγραμμα στο παρελθόν αλλα μου χάλασε το κομπιούτερ επίσης όταν το κατέβασα ελεγε οτι ειναι επικίνδυνο αρχείο ( τωρα θα μου πεις τι το κατέβασες τεσπα αστο αυτο ) ενω αρχικά ηταν μια χαρα μετα ο υπολογιστής έκλεινε απο μόνος του και στο τελος δρν ξανά άνοιξε …. Σε εσενα να φανταστώ κατι τετοιο δεν συνέβη ε ;
    Ευχαριστω για τον χρονο σου

  3. Καλό και αυτό το live μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία να φτάσει ο Μάιος… Καλή μας επιτυχία!

  4. Πιάνουν τις 3 θέσεις τα 3 μέλη του γκρουπ. Ποσα ατομα θα ειναι στα φωνητικα και πόσοι θα μείνουν για χορογραφία ( ελπίζω σκοτεινή και στιβαρή τυπου τζειμς μποντ);;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ