ΑΛΒΑΝΙΑ: Ο Nik Xhelilaj παρουσιαστής του Festivali i Këngës 50!

Κεντρικός παρουσιαστής του 50ου Festivali i Këngës θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου στην Αλβανία Nik Xhelilaj. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε στην αλβανική εφημερίδα Panorama ο διευθυντής του φεστιβάλ Martin Leka.

Τον Nik Xhelilaj θα συνοδεύσουν στη σκηνή δύο κυρίες, τα ονόματα των οποίων, σύμφωνα με το esctoday.com, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Nik Xhelilaj θα παρουσιάσει κάποιο show, ενώ έχει συμμετάσχει και στο αλβανικό Dancing with the stars.

Εντωμεταξύ, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση συνεχίζονται με την ορχήστρα της κρατικής τηλεόρασης RTSH, που θα συνοδεύσει ζωντανά τα 28 τραγούδια στη σκηνή, να κάνει εντατικές πρόβες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 26 και 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι 2 ημιτελικοί, στις 28 Δεκεμβρίου μια βραδιά αφιερωμένη σε παλιές μεγάλες επιτυχίες του φεστιβάλ και στις 29 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός, οπότε και θα αναδειχθεί ο νικητής του φεστιβάλ και εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision 2012.

Λουκάς Βλαβιανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ