ΡΩΣΙΑ: Ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετεί τις Tolmachevy Sisters!

Ο διάσημος Έλληνας χορογράφος και σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι πίσω από τη σκηνική παρουσία της Ρώσικης συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision. Θα είναι μάλιστα η πέμπτη φορά που θα στήσει τραγούδι που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος! Η πρώτη ήταν το 2007 για τη Λευκορωσία με τον Koldun, η δεύτερη το 2008 για την Ουκρανία και την Ani Lorak, η τρίτη για την Ελλάδα και τον Σάκη Ρουβά το 2009 και η τέταρτη πέρσι για το Αζερμπαϊτζάν και τον Farid Mammadov. Θα είναι επίσης η τρίτη φορά που σκηνοθετεί τη Ρώσικη συμμετοχή, αφού είχε αναλάβει και τις δύο εμφανίσεις του Dima Bilan, το 2006 στην Αθήνα και το 2008 στο Βελιγράδι, όπου η Ρωσία κατέλαβε την πρώτη θέση.

 Δεν θα είναι όμως ο μόνος γνωστός καλλιτέχνης πίσω από τη Ρώσικη συμμετοχή, αφού η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων Ulyana Sergeenko θα φροντίσει την εμφάνιση των Tolmachevy Sisters. Η Sergeenko έχει σχεδιάσει κοστούμια για μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Beyonce και η Dita Von Teese.

Αντώνης Καρατζίκος

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλο ένα μετριότατο τραγούδι που ο Φωκάς καλείται να το σώσει βάζοντας την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω στη σκηνή.

  2. πλεον δεν θα μου κανει εντυπωση αν δω την ρωσια και τοπ3….οπως περυσι το αζερμπαιτζαν με ενα μετριο κι λιγακι αδιαφορο κομματι μπηκε 3αδα κατακτωντας την 2η θεση επειδη ειχε αριστη σκηνικη παρουσια απο τον φ.ευαγγελινο…..
    εμας ποιος θα μας σκηνοθετησει???? ελπιζω οχι οπως το 2012 ο ρηγος,να κανει κανα αστειο σαν τοτε που ενα συμπαθητικο κομματι και πιασαρικο το χορογραφησε τελειως παιδικα….! -.- γι αυτο και η 17η θεση….
    μακαρι να ναι καμια λυραρακη και φετος! 😀

  3. Πολυ όμορφο τραγουδι και ένας εξαιρετικός φωκας ! Καλη επιτυχία Ρωσία !!!!! Αν και δεν τα βλεπω καλα με σενα φέτος λόγω Ουκρανίας …..

  4. Μακάρι να πάνε καλά οι κοπέλες. Μού αρέσει αρκετά το τραγούδι τους. Όσο για το Αζερμπαϊτζάν πέρσι δικαίως πήρε τη 2η θέση, γιατί ήταν πολύ ωραίο τραγούδι.

  5. Χαχαχα..οτι αν ναι!!!..τελικα καλα ειπα πριν λιγες μερες,οτι οταν υπαρχει το χρημα στη μεση,κανεις δεν κοιτα πατριδες και τετοια..(και πολυ καλα κανει)…Δηλαδη δεν θα μπορουσε εαν τον ενοιαζε η πατριδα κ οχι το χρημα,να σκηνοθετησει την δικη μας συμμετοχη??…

    • φιλε γιουροφαν εχεις απολυτο δικιο!μπρος στο χρημα δεν νοιαζονται ουτε για κρατη ουτε για τιποτα!πραγματικα θα με συγκινουσε αν π.χ. ο φωκας φετος ελεγε οχι δεν θα αναλαβω την ρωσια ως ενδειξη διαμαρτυριας σε μια χωρα που σερνει ομοφυλοφιλους στη φυλακη και που μπουκαρει με το ετσι θελω σε γειτονικη χωρα για να κανει το κεφι της!αλλα ειπαμε για τα λεφτα θα πουλουσαν την ιδια τους τη μανα.δυστυχως!!εδω περυσι δεχτηκαν να σκηνοθετησουν το ανεκδιηγητο αζερμπαιτζαν εδω θα κολλησουν!

      • ποσο δικιο εχεις στρατο.αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ σκεφτονται οπως προειπες την τσεπουλα τους!εγω αναρωτιεμαι γιατι οι gay γιουχαραν τον αραμ και δεν γιουχαρουν την ρωσια ας πουμε που με τους νεους νομους που εχει περασει διωκονται οσοι προπαγανδιζουν την ομοφυλοφιλια?και που μαλιστα συμφωνει η συντριπτικη πλειονοτητα των ρωσων με το νεο νομο διοτι προκειται για μια υπερσυντηρητικη κοινωνια!

      • ελα μου ντε?ο αρμενιος τους πειραξε και αυτους.. εδω στη ρωσια οποιος δηλωσει πλεον γκει θα τον σερνουν στα δικαστηρια και εχει περασει στα ψιλα.και ασχολουνται με κατι αμφιλεγομενες δηλωσεις,τι να πεις…απο μενα παντως ψηφο η ρωσια δεν παιρνει με την καμια!ασε που τα κοριτσακια μα εκνευριζουν αφανταστα!!!!!!!!!καλο αποκλεισμο!!

      • Stratos..
        Ετσι ειναι…Πλεον οι αγαπες για την πατριδα εχουν παψει να υπαρχουν κ ο καθενας παει οπου δει το χρημα..Παντως..αν διαλεγε εμας..καλυτερα θα τα πηγαιναμε…απο την Ρωσια..που οι στιχοι του τραγουδιου προσβαλουν ολους τους Ευρωπαιους…

  6. Για μένα αυτό το τραγούδι είναι πολύ μάπα. Εκνευριστικό. 1000 φορές πιο εκνευριστικό από της Λιθουανίας όπως λένε αρκετοί. Περίμενα ένα jazz κομμάτι από τις Tolmachevy (και από τη Βαλεντίνα)… κάτι καλό τέλος πάντων …. αλλά μάταια. Τέλος πάντων το βλέπω 10άδα με τον Ευαγγελινό και χωρίς της Ουκρανίας τον ψήφο πάλι 10άδα θα είναι όπως φαίνεται.

  7. Ευτυχως που η σκηνικη τους παρουσια θα ειναι καλη, γιατι απο το τραδουδι δεν εχω ενθουσιαστει!
    εμας λογικα η λυραρακη θα κανει παλι τη χορογραφία , αλλιως ελπιζω να μην κανουν οτι εκαναν και στο Eurosong!

  8. Δε τη σώζει φέτος τη Ρωσία κανένας Φωκάς…
    Της αξίζει αποκλεισμός , το κομμάτι είναι σάπιο.

  9. Παιδια συγγνωμη κι ολας, αλλα αυτο το τραγουδι ειναι η μεγαλητερη μαλακια που εχουν αναθεσει στον Φωκα να σκηνοθετησει. Οτι και να κανει δεν παυει να ειναι μια απελπιστηκα μεγαλη αηδια αυτο το τραγουδι, ακομα και τον τσακ νορις να βγαλουν στην σκηνη

  10. Θα κάνει παππάδες πάλι ο Ευαγγελινός και φέτος και θα το ανεβάσει το τραγούδι ψηλά, παρόλη την υπάρχουσα κατάσταση με την Ουκρανία, που σίγουρα θα κάνει κάποιες φιλικές προς την Ρωσία χώρες του ανατολικού μπλοκ να τις δώσουν λιγότερους βαθμούς και άλλες που δεν την ψηφίζουν να της γυρίσουν την πλάτη… Φυσικά, το τραγούδι από μόνο του δεν έχει και την τρελή δυναμική, αλλά δεκάδα μπαίνει πιστεύω, εκτός αν κάνει κάνει κάτι απίστευτα πρωτότυπο που θα μας αφήσει άφωνους και το ανεβάσει και λίγο παραπάνω!

  11. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑμετα απο το 2009 ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΟΖΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.ΠΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ………….

  12. Ό,τι και να κάνει ο Ευαγγελινός αυτό το πράμα δεν σώζεται με τίποτα. Το τραγούδι είναι πολύ χάλια.

  13. ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ Η ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΞΙΖΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Κ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  14. Θα εκνευριστω πολυ αν καταφερει με τη σκηνοθεσια του να σωσει ενα πραγματικα μετριο τραγουδι απ’αυτα που ο Κοντοπουλος γραφει 5 καθε μερα. Προφανως τον πληρωσαν αδρα για αλλη μια φορα να τους σωσει, γιατι εχουν συνηδειτοποιησει οτι το τραγουδακι τους ειναι λιγακι φολα. Μακαρι να μεινει εκτος 10αδας και ο κοσμος να μην επηρεαστει απτα πολλα φρου φρου κι αρωματα που θα βαλει ο Φωκας.

  15. Και Κοντόπουλος και Ευαγγελινός? Μας βλέπω να δίνουμε 12 στην Ρωσία. Πάντως πέρσι ο Φωκάς έκανε θαύματα, πήρε ένα μέτριο τραγούδι ερμηνευμένο απο ένα μέτριο τραγουδιστή και το έστειλε με το όλο στήσιμο που του έκανε στην 2η θέση. Πιστεύω πως θα δούμε την Ρωσία να μας κατσικώνεται και πάλι στον top-10.

  16. Μάλλον είμαι από τα λίγα άτομα εδώ μέσα που τους αρέσει το τραγούδι της Ρωσίας…κριτήριο μου είναι καθαρά και μόνο το τραγούδι και αυτό αξιολογώ…το τι πολιτική ακολουθεί ο πούτιν ,που δε συμφωνώ με αυτή,με τη γιουροβίζιον πρέπει να είναι άσχετα μεταξύ τους…

  17. giannismits
    ΑΣΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 3 EYRO ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 3 EUROVISION ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΕΑ NA ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ

  18. Ο Φωκάς θα έπρεπε να υποστηρίξει την Ελλάδα και να σκηνοθετήσει το τραγούδι μας … Αλλά βέβαια η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να τον πληρώσει… ενώ από την Ρωσσία τα πήρα χοντρά φαίνετε γιαυτό και έτρεξε εκεί!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ