”Μεγάλη στιγμή” με τη Μπέσσυ Αργυράκη στο Γκάζι!

Δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες κέφιποπ διάθεση και νοσταλγία έζησαν όσοι παρευρέθησαν στο μικρό, αλλά πολύ φιλόξενο χώρο του bar-restaurant ΑLAS, στην οδό Κεραμεικού στο Γκάζι, στις 16 & 17 Ιουνίου 2011.
Εκεί η Μπέσσυ Αργυράκη, μία από τις σημαντικότερες ποπ τραγουδίστριες στην Ελλάδα τις δεκαετίες 70 & 80, γύρισε το χρόνο πίσω, θυμίζοντάς μας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, από τη “Μεγάλη Στιγμή” έως το “Toshihiko” (κομμάτι στα Ιαπωνικά, με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ιαπωνία στο φεστιβάλ Τόκυο 1981, κατακτώντας τη 2η θέση) και από το “Σαν Ένα Όνειρο” (Α’ Βραβείο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1975) μέχρι το “Δε θέλω να ξερεις” (τη μεγάλη επιτυχία της Άννας Βίσση, που ερμήνευσε σε δεύτερη εκτέλεση σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στο Κάιρο, κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση)!

Μαζί της επί σκηνής η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα και ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Κίκλης, πρώην μέλος του OGAE GREECE, που τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο EUROSTAR της ΕΡΤ την περίοδο 2003-04, διαδικασία επιλογής για την ESC 04, αλλά και από τη νίκη του στο διαγωνισμό Home Composed 2005!

Φυσικά από αυτήν τη βραδιά δε θα μπορούσαν να λείψουν οι γιουροβιζιονικές νότες, κι έτσι ακούσαμε το DING-A-DONG,την τελευταία νίκη της Ολλανδίας (ESC 1975), και μεγάλη επιτυχία της Μπέσσυς στα Ελληνικά, και 5 συμμετοχές τις χώρας μας (Τσάρλυ Τσάπλιν, Σωκράτης, Άνοιξη, Το δικό σου αστέρι και βέβαια Μάθημα Σολφέζ)!
Ήταν τόσο θερμή η ατμόσφαιρα, που η Μπέσσυ είπε από μικροφώνου πως αν και δούλευε όλο το χειμώνα, ένοιωσε πως αυτή τη βραδιά κάνει μια καινούρια αρχή!

Αγαπημένη μας Μπέσσυ, ευχόμαστε ολόψυχα όλα τα σχέδιά σου να πραγματοποιηθούν και να μας χαρίσεις πολλά όμορφα μουσικά ταξίδια όπως αυτό στη μικρή σκηνή του ALAS!!!

Aλέξανδρος Ι. Ρούσσος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ