ΣΟΥΗΔΙΑ: Οι πρόβες του Δ’ Ημιτελικού του Melodifestivalen 2014! [snippets]

Έχουμε φτάσει σχεδόν στη μέση του φετινού Melodifestivalen, με τρεις ζωντανές μεταδόσεις να αποτελούν παρελθόν και τρεις να απομένουν ακόμη, και οι καλλιτέχνες του 4ου και τελευταίου Ημιτελικού έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες τους στην πόλη Örnsköldsvik. Τα 8 τελευταία από τα φετινά 32 τραγούδια θα διεκδικήσουν 2 θέσεις στον Τελικό της 8ης Μαρτίου και 2 ακόμη θα ζητήσουν μια “Δεύτερη Ευκαιρία” την 1η του Μάρτη.

Μέσα στην ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αποσπάσματα από τις πρόβες τους.

Οι συμμετοχές του Δ’ Ημιτελικού είναι σε σειρά εμφάνισης:

1. Blame It On The Disco – Alcazar (πληροφορίες) (δείτε το)
2. Fight Me If You Dare – I.D.A (πληροφορίες) (δείτε το)
3. Hollow – Janet Leon (πληροφορίες) (δείτε το)
4. Raise Your Hands – Ammotrack (πληροφορίες) (δείτε το)
5. Hela natten – Josef Johansson (πληροφορίες) (δείτε το)
6. Ta mig – Linda Bengtzing (πληροφορίες) (δείτε το)
7. En himmelsk sång – Ellinore Holmer (πληροφορίες) (δείτε το)
8. Natural – Anton Ewald (πληροφορίες) (δείτε το)

Οι μισοί από τους παραπάνω έχουν εμπειρία στο Melodifestivalen. Οι Alcazar να επιστρέφουν για 5η φορά (2003, 2005, 2009, 2010). Ο frontman του group Andreas Lundsted έχει συμμετάσχει ως σόλο άλλες 4 φορές (1996, 1997, 2007, 2012) ενώ συμμετείχε και στο group Six4One που εκπροσώπησε την Ελβετία στη διοργάνωση της Αθήνας το 2006. Η Linda Bengtzing, λίγους μήνες αφού γέννησε, επιστρέφει επίσης για 5η φορά (2005, 2006, 2008, 2011). Οι Janet Leon και Anton Ewald (με τον δεύτερο να αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος) επιστρέφουν μια χρονιά ακριβώς μετά την περσινή πρώτη τους συμμετοχή.

Μπορείτε ήδη μέσω της ιστοσελίδας svt.se/Melodifestivalen να διαβάσετε πληροφορίες, στίχους και να δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες πρόβες για όλα τα τραγούδια του Δ’ Ημιτελικού.

Αλέξανδρος Λιάπης

109 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανεβηκαν λιγα δευτερα μοναχα απο τα 15 τραγουδια της Νορβηγιας.. Μονο το sole survivor σε στυλ electropop λεει κατι αυτο θα παει μαλλον.. αν θελουν ποπ θα επιλεξουν το hit me up ..με καθε αλλο απτα 13 δεν πανε πουθενα φετος..κριμα

    • τα τραγούδια έχουν ανέβει ολόκληρα στο spotify… και θα στείλουν τον Carl Espen με το Silent Storm…εξαιρετικό … ! Η Νορβηγία θα είναι από τα φαβορί και φέτος !

      • Τωρα που τα ειδα ολα δεν θεωρω αν θα ναι φαβορι..καταρχας ειναι μονη της με αλλη μια σκανδιναβικη στον ημιτελικο μας αλλα περαν αυτου (αφου θα περασει 100% ) πιστευω πιο δυνατη συμμετοχη το Sole Survivor..

  2. ALACAZAAAAAAAAAAAAAAAR. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. εννοειται οτι θα τους υποστηρηξω 10000000%. αυτος ο εουαλντ σαν καθιστερι ειναι. μετα την περσινη του αηδια ετοιμαζει αλλη μια προφανως. το παιδι περισσοτρη ωρα χαλαει να φτιαξει αυτο το τραγικο μαλλι και να παριστανει τον ωραιο (που δεν ειναι καθολου) παρα να τραγουδαει . οι υπολοιπες συμμετοχες αξιοπρεπεις μου φαινονται με τους Ammotrack να αποτελουν το νουμερο 2 για μενα (πιστευω οτι και μετα τη παρουσιαση των τραγουδιων την ιδια γνωμη θα εχω)

  3. Ο Anton πέρσι βγήκε ο πιο όμορφος του Melodifestivalen. Στα poll που κάνουμε κάθε χρόνο. Βγήκε και η πιο ωραία χορογράφια. Μην λες τέτοια φίλε μου.

    • ΔΙΚΑΙΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ! (ΚΑΙ ΤΟΥ DAVID ΠΕΡΣΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.

      • Sorry κι ολας αλλα σαν μαλακας ειναι. Ενα κωλοναρκισιστης και φαινετε. Α και μαλλον τα χει με τον κεφτε που ελεγε το you περσι ( δες το βιντεο οταν ανακοινωθηκε οτι περνανε στον τελικο και μετα στον τελικο οταν ο ρομπιν κερδισε πως εκανε ο εουαλντ). Ο πιο ωραιος περσι ηταν μακραν ο Lindengren

      • ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΟΙΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΙΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΩΝΑΡΑ. ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΠΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ EWALD KAI TOY LINDGREN. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟ NATURAL ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΔΕ Σ’ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ε?

      • Οχι δεν μου αρεσε καθολου το τραγουδι του. Εγω πιστευω οτι ειναι γυρισμενο γραμμα. Αυτο ομως ειναι δικαιωμα του.

      • και εγω το πιστευω οτι την κουναει την αχλαδια οπως και ο τραγουδιστις των Αlcazar αλλα εδω ημαστε για τα τραγουδια…γεμισαμε ρε φιλε….

      • Καλα ο τραγουσιστης των Alcazar ειναι δηλωμενος ομοφυλοφιλος απο την αρχη της καριερας του (τα χε με τον Magnus που ηταν μελος μεχρι το 2006 οταν χωρισαν). Αλλα οπως ειπες εδω ειμαστε για τα τραγουδια και δεν μερολειπτουμε ενατνι των ομοφυλοφιλων( αλλα οντως γεμισαμε, μεχρι και ο Ryan Dolan εκδηλωθηκε)

  4. Εμενα το τραγουδι των Alcazar μου φαινεται πολυ ξεπερασμενο και τιποτα το ιδιαιτερο. Ουτε για δευτερη ευκαιρια!

  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ALCAZAR ΕΒΓΑΖΑΝ HIT ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ CLUB ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΜΠΑΜΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ GROUPARA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΩΤΖΕΖΙΚΑ ΚΙΛΤ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ……………………

  6. 1.Blame It On The Disco
    2.Hollow
    3.Raise Your Hands
    4.Fight Me If You Dare
    (to top mou μέχρι τώρα. Ο δυνατότερος ημιτελικός φέτος με τον 1ο αμέσως μετά)

  7. Η Ουκρανία θα συμμετάσχει κανονικά.Ήδη σκέφτονται να στείλουν την αποστολή από τώρα για πιο ασφάλεια. Μην ακούω κούτα πράγματα.

  8. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

    • Mη το λες αυτο .Εγω διαβαζοντας για τον Δ ημιτελικο του Melodi ενημερωθηκα ποιος τα ειχε με ποιον και αν ειναι ακομα μαζι!Πληρης ενημερωση. lol

  9. egw pethimisa musiki tipu eurodance opws k oi alcazar! varethika na akuw oti ine ”3eperasmena”.i mousiki ine musiki. diladi protimate aftes tes mpourdes p akume simera..ta simerina ”HITS” den exun kamia sxesia me afta t parelthontos..kalo tha itan na girisume k ligo pisw se ala akusmata. distixws i ipervoliki texnologia k afto p oloi lene ”kante kati diaforetiko” den petixe. i musiki ine musiki k t 3analew k t tonizw!

  10. alcazar και δεν ειμαι καλααααααα <3 επιτελους η ωρα να λαμψουν!!!!!!!!!!!!!!!!! (αν και απο οταν τους θυμαμαι παντα μες στη λαμψη ητανε <3 )

  11. Πρώτον,ειρήνη ημίν.Δεύτερον,νομίζω ότι η Ουκρανία θα συμετέχει κανονικά.Σύμφωνα με αρχαίες πηγές η Ουκρανία είχε πολιτικές διαμαρτυρίες και το 2005 όταν επρόκειτο να διοργανώσουν τον διαγωνισμό και το έκαναν.Οπότε γιατί να μην γίνει και τώρα;Τρίτον,υποστηρίζω Alcazar και Linda Begtzing.

  12. Παιδιά έχω μια ιδέα. Δεν θα ήταν ωραίο το Mad να καλούσε καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη? Παράδειγμα

    Alcazar(Σουηδία)
    Adele(Αγγλία)
    Adelen(Νορβηγία)
    και έναν Έλληνα.Δεν θα ήταν τέλειο?

  13. Και να μην συμμετεχει η Ουκρανια δεν θα μου λειψει καθολου οπως και η Τουρκια,Αζερμπαιτζαν,Ελβετια,Κυπρος φυσικα,Ρωσια (στο διαολο),Ολλανδια,Εσθονια,Λετονια,Μολδαβια κ.α

    • Πες καλυτερα ποιες χωρες θα σου λειψουν αν δεν συμμετεχουν.Εχασα το λογαριασμο με αυτες που δεν θα σου λειψουν.Ιδιως εκεινο το “κ.α’ πολυ με μπερδεψε.: )

  14. Η Κυπρος δεν χρειαζεται να μας ξαναερθει,παει το 12 τζαμπα καθε χρονο,αφηστε που εχω υποψιες οτι η Νετ το εδινε ετσι.

  15. Αζερμπαϊτζάν είναι απάτεωνες. Κανονικά θα είχαν βγει
    2008:εκτός τελικού
    2009:δικαίως
    2010:αν δεν γλειφανε την Γερμανία μπορούσε να νίκησει(όχι ότι δεν μου άρεσε η Lena)
    2011:20η
    2012:14η
    2013:26η

  16. Για μενα η πιο αντιπαθεστατη γυναικα που συμμετειχε στο διαγωνισμο ηταν η safura νομιζω απο το αζερμπαιτζαν.ακομα και η νικη αυτης της χωρας ηταν σκατα ειδικα η νικητρια ψυχομουνο

  17. δεν δειχνουν τιποτα αυτες οι προβες που κανουν βρισκουν το πιο αδιαφορο σημειο των τραγουδιων το οποιο το παρουσιαζουν και αυτο οσο πιο εντελος χαλαρα και δεν βγαζεις εικονα ολα το Σαββατο…

  18. συγνώμη αλλά αυτό ήταν το πολυαναμενόμενο “natural”…??πολύ χλιαρό..όπως και οι Αlcazar..ανιαρή συμμετοχή..υπήρχαν πολύ καλύτερα κομμάτια τους στο melodi….

    • δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες ολοκληρωμενη αποψη απο ενα βιντεο στο οποιο βλεπεις 30 δευτερα τραγουδι και 30 δευτερα γεφιρα, αν ειναι δυνατον μην λετε βλακειες! αυτο δεν παει μονο σε εσενα αλλα και σε ολους τους αλους…εκτος αν ειδατε καπου ολοκληρη την παρουσια και οντος ειναι οντως ”ανιαρή συμμετοχή” τους! οπως και για τα αλλα τραγουδια….

      • άραξε..με βάση το λεπτό έκρινα..άλλα και πάλι “πιάνεις” κάποια πράγματα..συνήθως και γέφυρες να βάλεις και άλλα “κόλπα”(μετατροπείες κλπ)..ένα “τσικ” καταλαβαίνεις σε τι μοτίβα κινείται ένα τραγούδι..

      • δεν ειμαι αυτης της τακτικης και ιδικα στο melodi που οι προβες ειναι καραστιμενες και απλες για να μην δεις τπτ…αλιος δεν θα υπιρχε και ενδιαφερον για αυτους να δεις το live..

  19. για εμενα(καταρχας ενας ακομα πολυ δυνατος ημιτελικος σαν το 1ο)
    κι εχουμε κι λεμε….
    για κατευθευαν τελικο θα ηθελα :
    1.Hollow – Janet Leon
    2.Natural – Anton Ewald
    για 2η ευκαιρια
    3.Blame It On The Disco
    4.Fight Me If You Dare – I.D.A
    αυτα 😀 αντε τελειωσαν οι ημιτελικοι σχεδον αντε να δουμε στην δευτερη ευκαιρι τι θα κανει η ελενα μας ♥

  20. ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ALCAZAR ANTON KAI JANET. OΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ.

  21. Το Natural πιστεύω θα βγει 6ο στον τελικό. Δεν θα πάει καλά Επιτροπες γιατί θα προώθησουν την Έλενα. Αλλά γενικά ωραίο τραγούδι.

  22. kokobloko…
    Δεν χρειαζεται και πολυ για να καταλαβεις ποιο θα κερδισει…και το 1 λεπτο εφτανε….φαντασου πως θα ειναι ολοκληρο και με σκηνοθεσια….
    Υ.Γ…Τι το καλο εχουν οι alcazar και κανετε ετσι??

    • εγω το ειχα πει απο τοτε που ειδα την λιστα με τα ονοματα οτι πιστευω οτι θα κερδισει ο Anton και νμζ οτι θα κερδισει αλλα ειμαι επιφυλαχτικος ομως θελω να τα δω ολα ολοκλιρα γιατι εχουν ενδιαφερον καποια σε αυτον τον ημιτελικο για εμενα…
      ΥΓ : εσυ εισαι που ησουν φανατικος του Αγαθονα και των Κοζα Μοστρα περιση?

  23. Οπως ελπιζα και περιμενα οι ALCAZAR ειναι κορυφαιοι, μαζι με τους Ammotrack. Ο εουαλντ ελεεινος, χειροτερος απο περσι και ευχομαι οτι χειροτερο για το σαββατο γτ αρκετα με τα κακογουστα.

  24. Kokobloko..
    Δεν διαφωνω με αυτο..και γω το ειπα λογω ονοματος και την αρχη του τραγουδιου,που μου αρεσε…
    Υ.Γ….χαχαχα..εγω ειμουν και πιστευω πως δικαιωθηκα σε αυτο…

    • χαχαχα ναι οντως…ησουν ο μονος που το πιστευε αληθινα σε ενα καλο αποτελεσμα κι εγω πιστευα απο τα 4ρα του τελικου μας οτι ηταν το μονο που θα πηγαινε καλα ηταν αυτο χωρεις να μου αρεση καθολου…

  25. το καλύτερο τραγούδι από αυτόν τον ημιτελικό είναι το Hollow ! αλλά η τραγουδίστρια είναι αδύναμη… Και ναι χαίρομαι γιατί πλέον είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει η Sanna.. Θα το πιάσω και στο στοίχημα που έχω παίξει με απόδοση 8,00 πριν ξεκινήσει το melodifestivalen !

  26. Η αληθεια ειναι πως περιμενα κατι καλυτερο απο τον Anton..Οι Alcazar εχουν μακραν το καλυτερο κομματι..Καιρος ειναι να εκπροσωπησουν κι αυτοι τη Σουηδια
    Το τοπ μου λοιπον:
    Για Τελικο:
    1)Alcazar-Blame It On The Disco
    2)Anton Ewald-Natural
    Για Second Chance:
    3)Linda Bengtzing-Ta Mig
    4)Josef Johansson-Hela natten

  27. katarxin o anton de bori na tragoudisi..xoreftis ine den ine tragoudistis! o oscar zia kaliteros ine. oi alcazar exoun pada to idio stul to tragoudi tous mou 8imise to allo pou eixan to ”stay the night” kapos etsi legotan. de pirazi omos ine oreo kai apo ta alla to hollow ine oreo sn tragoudi ala h tragoudistria den to xei. oi ammotrack mou aresan episis.

    • η αληθεια να λεγεται τρελενομαι για το τραγουδι τους! απο το 1 λεπτο ειναι το καλητερο για μενα φετος αλλα θελω να τα ακουσω και τα 8το ολοκλιρα.

  28. Τραγικό ειναι να εχεις μια Κομματαρα όπως το hollow και να βάζεις μια τοσο άφωνη να το λέει και να το σκοτώνει κυριολεκτικά στις κορώνες !! Κρίμα γιατι με καλη γυναικεία φωνη θα σάρωνε σε επιτροπές και κοινο στην γιουροβιζιον

  29. TΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ! Ειδικά μετά τον πολύ δυνατό τρίτο ημιτελικό.
    Το δε τραγούδι του Anton είναι πιο μέτριο από το μέτριο. Ίδια χορογραφία ( πιάνω το καβάλο μου κοίτα πόσο sexy είμαι ) ίδια αλαζονεία , ίδια άθλια φωνητικά. ΔΕΝ υπάρχει ουδεμία περίπτωση να εκπροσωπήσει τη Σουηδία όπως ούτε και η άλλη μετριότητα του YOHIO.
    Sanna Nielsen η εκπρόσωπος της Σουηδίας φέτος. Δυστυχώς η αριστουργηματική συμμετοχή των EKO αποκλείστηκε… Από 2η ευκαιρία Broder και Εcho MONO !

  30. Θα είναι μεγάλο λάθος της Σουηδίας άμα στείλει το Ewald, ο τύπος έχει το ίδιο στυλάκι με τον Εric Saade μόνο που έχει πιό αδύναμο τραγούδι. Οι Alcazar στέλνουν ακόμα μία φορά το ίδιο στύλ τραγουδιού όπως κάνουν τα τελευταία 10 και κάτι χρόνια με τις ίδιες πάνω κάτω χορευτικές κινήσεις. Μόνο που έτσι δεν κέρδισαν όταν ήταν στην ακμή τους θα κερδίσουν τώρα που το στυλ τους είναι ξεπερασμένο πλέον? Λογικά πάντως τελικό θα περάσουν και οι 2.Απο αυτόν τον ημιτελικό μου αρέσουν πιό πολύ η Linda Benzing και οι Ammotrack.
    To ποιός θα κερδίσει πάντως είναι ακόμα θολό αν και απο τα μεγάλα ονόματα ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα η Sanna. Εγώ βέβαια θα ήθελα να κερδίσουν ένα απο τα broder, echo ή το κομμάτι των Pannetoz αλλά δεν το βλέπω 🙁

  31. Απο το 1 λεπτο που ακουσα, απογοητευτικος ο ημιτελικος στο μεγαλυτερο του μερος. To μονο τραγουδι που μπορω να πω πως μαρεσει ειναι το ”Hollow” της Janet Leon. Οι αλκαζαρ δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο, o Anton κι αυτος πολυ συνηθισμενος. Πλεον υποστηριζω Sanna και Helena. Αν δεν παει τελικο η Έλενα, Sanna ή Ellen.

  32. Χαμός στην Σουηδία καθώς ακούγεται ότι το SVT έχει κάνει συμφωνία με τον Bobby Ljuggren κρυφά ότι δικό του τραγούδι θα πάει Κοπεγχάγη. Αυτό μας βάζει σε ερώτηματα μήπως νίκησει η Έλενα Παπαρίζου το Melodifestivalen καθώς τα αλλά 2 τραγούδια του ,το Burning Alive και το Casanova έχουν αποκλειστεί. Μακάρι να πάει η Έλενα αλλά δίκαια έτσι και αλλιώς η Έλεναρα δεν χρειάζεται απάτες.

  33. kai sti souhdia telika yparxoun megala katinaria. mipos theloun na plixoun tin elena? h aftonbladet oti vlakeia grapsei kaneis, paei kai to kanei proto thema. p.x. enas fan eixe montarei ta 2 lepta tou kommatiou tis Elenas(pou eixe dosei to svt to mesimeri tou Savvatou prin ton proto imiteliko) kai evgale mia diki tou 3lepti version, ki amesos aftoi anevasan sto newsblog tous oti to studio version tis Elenas diereuse ki oti tha apokleistei!!! moufa itan fysika!

  34. Loipon apo to ligo pou akusa
    Teliko
    1.Hela natten
    2.Hollow
    ————————
    Deuteri eukeria
    1.Natural
    2.Fight Me If You Dare

    Den borw na katalavw giati toso panikos gia tous alcazar,prosopika thewrw oti to tragudi eine dekaeties pisww..me liga logia paliomoditiko!

  35. Blame It On The Disco – Alcazar 8/10
    Fight Me If You Dare – I.D.A 5.5/10
    Hollow – Janet Leon 6/10
    Raise Your Hands – Ammotrack 5/10
    Hela natten – Josef Johansson 7/10
    Ta mig – Linda Bengtzing 7/10
    En himmelsk sång – Ellinore Holmer 8/10
    Natural – Anton Ewald 6.5/10

    Αυτος ο Anton δεν ειναι τοσο κακος αλλα μου θυμιζει οπως και ο αλλος που ειχε περασει στον 3ο ημιτελικο πολυ Μπιεμπερ και One Direction…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ