https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

EUROVISION 2014: Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ!

Το Δανέζικο κανάλι DR προσκαλεί τηλεθεατές απ’όλο τον κόσμο να συμμετέχουν για πρώτη φορά με το δικό τους τρόπο στο διαγωνισμό της Eurovision! Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια μεγάλη εικονική χορωδία που θα τραγουδήσει το περσινό βραβείο του διαγωνισμού (Only Teardrops) ή να ανεβάσουν τις χορευτικές τους φιγούρες στο διαδίκτυο και έτσι να τους δοθεί η ευκαιρία να το επαναλάβουν ζωντανά επί σκηνής Eurovision.

Ο υπεύθυνος των show Jan Lagermand Lundme λέει: “Η μεγάλη μας φιλοδοξία – και το μόττο μας για το διαγωνισμό του 2014 – είναι να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά. Για να το καταφέρουμε, απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο και τους καλούμε να τραγουδήσουν και να χορέψουν.”

Μπορείτε όλοι να επισκεφτείτε το site JoinUs.dk και να τραγουδήσετε ένα μέρος από το νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού. Θα βρείτε όλες τις οδηγίες μέσω ενός video που περιγράφει τη διαδικασία συμμετοχής. Οι παραγωγοί του show θα χρησιμοποιήσουν τις φωνές σας και θα δημιουργήσουν μια τεράστια χορωδία. Το συγκεκριμένο απόσπασμα θα προβληθεί στον πρώτο ημιτελικό της 6ης Μαΐου.

Για όσους θέλετε να συμμετέχετε στο χορευτικό μέρος, μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε την πιο ωραία σας κίνηση με το κινητό σας και να την ανεβάσετε στο site. Θα επιλεχθούν οι καλύτερες φιγούρες και οι τυχεροί θα κερδίσουν ένα αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή στην Κοπεγχάγη και θα συμμετέχουν επί σκηνής στο χορευτικό νούμερο του δεύτερου ημιτελικού της 8ης Μαΐου.

Αντώνης Καρατζίκος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και την Σουηδίαρα βέβαια. Λοιπόν επιπλέον να πω ότι έχουμε τους 3 καλύτερους εθνικόυς τελικόυς.
    1.Melodifestivalen
    2.Dansk Melodi Grand Prix
    3.Eurosong – a MAD show

  2. Καλή κίνηση αλλά εγώ περιμένω και κάτι ακόμη απο την Δανία.
    Κάθε χρόνο θέλω το επίκεντρο του θεσμού να είναι η διοργανώτρια χώρα. Να υπάρχει κάτι στο όλο θέαμα που να μου θυμίζει οτι ο διαγωνισμός γίνεται στη Δανία, κάτι το οποίο δεν έγεινε πέρυσι στη Σουηδία (οι γνωστοί μου δεν ήξεραν καν σε ποιά χώρα έγεινε η eurovision) και έγεινε σε ικανοποιητικό βαθμό το 2012 στο Αζερμπαϊτζάν.
    Μια καλή κίνηση για να γίνει αυτό λοιπόν, θα ήταν οι παρουσιαστές να μηλάνε και στα Δανέζικα όπως το 2012 που οι τότε παρουσιαστές μίλησαν και στα Αζέρικα.

    • Κωστα μου χωρις να θελω να σε θιξω νομιζω οτι το εγινε γραφετε με “ι” και το μιλανε επισης….αλλα δεν υπαρχει θεμα και εγω εχω κανει πολα κατα καιρους;)

      Για εμενα ολη αυτη η ιδεα με το να προωθησουμε την ESC στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ειναι χαζη….προσπαθουν να ειναι πρωτοτυποι και αυτο ειναι καλο αλλα να το κανουν με ωραιο τροπο….
      Ας εχουν μια ωραια και φαντασμαγωρηκη οργανωση,καλους χωρους διαμονης,καλη παρουσιαση και ωραιους τελικους και ημιτελικους για να τους θαυμασω….

      Τωρα αυτα με τους φανς που λενε ιδεες και να συμμετεχουν…αν ο ξαθενας πει οτι του κατεβει και αυτοι το κανουν θα γινει πραγματικα ενα πανηγυρακι…αυτο με υους φαν να τραγουδανε για εμενα φαινετε πολυ προχειρο καιμου διχνει με ολη αυτη την διοργανωση οτι καποιου του χτυπησε την πορτα η οικονομικη κριση….πραγματικα φτιαξτε κατι ωραιο και οχι προχειροτητες….

      Επισης αυτο που ειπε ο Κωστας θα ηταν μια πολυ ωραια θδεα καθως θα μαθουμε για την κουλτουρα και τον πολιτισμο της Δανιας και θα ακουσουμε και μια αλλη γλωσσα….

      Γιατι δεν πραγματοποιουν αυτες τις ιδεες και φερνουν βικινγκ,γοργονες και ελεφαντες στην σκηνη….προς το παρων η μονη ωραια ιδεα που εχω δει ηταν κατι με τους φαν και τις ψηφους αλλα δεν θυμαμαι καλα.Παντωςβλεπω οτι και ο κοσμος θελει να δει τον πολιτισμο της Δανιας και οχι απλα μια υπερπαραγωγη

  3. Εσυ που εισαι μεγαλος ενηλικας μπορεις να κρατησεις επιπεδο…..
    Μολις ειδα το αρθρο δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω τι γινετε…αν δινουν και δωρο ομως…

    Τι να σου κανει το δωρο;Θα διαλεξουν ενα γνωστο τους και θα βαλουν με μεσω οπως γινετε παντου…
    Απλα θα γινετε ρεζιλι…

    Ειχες απολυτο δικιο σε οσα ειπες αλλα μου το χαλασες εκει που αρχισες να μας θαβεις..

  4. δεν ψαχνουμε το WORLD IDOL αλλα τον επομενο κατοχο του βραβειου τι βλακεια ειναι αυτη παλι κατι ειχα δει και πριν καποιες εβδομαδες… δεν μου αρεση η ιδεα… +1 στο σχολιο του Νικου.!

  5. ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΧΛΑ.Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ KARAOKE ΠΑΡΔΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΠΑΡΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΝΟ.Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΙΞΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ.

  6. στο spotify έχουν ανέβει τα υποψήφια τραγούδια (ολόκληρα) της Νορβηγίας! πιστεύω πως τον Carl Espen θα στείλουν, αν και το φαβορί είναι οι El Cuero…

  7. Την άλλη εβδομάδα (σύμφωνα με άρθρο του OGAE) είναι η παρουσίαση των τραγουδιών του ελληνικού τελικού και μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση απο ΔΤ και MAD. Ούτε ακριβής ημερομηνία, ούτε σποτάκι της ΔΤ που να λέει απο ποιά εκπομπή θα μεταδωθούν τα τραγούδια! Μάλιστα..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ