ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Οι πρώτοι τέσσερις φιναλίστ!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στη Βουδαπέστη ο πρώτος ημιτελικός του A Dal, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Εννιά ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε και τέσσερα απο αυτά  πήραν το εισιτήριο για τον εθνικό τελικό του επόμενου Σαββάτου: Δύο επέλεξε πρώτα η εντεταλμένη κριτική επιτροπή και κατόπιν, τα υπόλοιπα επτά τραγούδια δόθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο επέλεξε ακόμη δύο.

Τα τραγούδια που επέλεξε η κριτική επιτροπή είναι τα εξής:

  • Viktor Kiraly – Running out of time
  • Bogi – We all

Τα τραγούδια που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό είναι τα εξής:

  • New Level Empire – The Last One
  • Depresszió – Csak a zene

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό, προκειμένου να προκύψει η τελική οκτάδα του εθνικού τελικού της Ουγγαρίας.

(φωτογραφία: οι New Level Empire, eurovision.tv)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Anamenome ta apotelesmata,kai euxarista(ektos twn Depresszió)
    H katata3h m mexri stigmhs
    1.The last one 9.5/10
    2.Running out of time 9/10
    3.We all 8/10
    4.Csak a zene 4/10

  2. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.Εγώ δεν είχα ξανακούσει τα τραγούδια της Ουγγαρίας.Πως γίνεται το The Last One αλλά κυρίως το Running out of time να τα ξέρω?Είναι δυνατόν να μου φάνηκαν τόσο οικεία?Μήπως από πιο πριν ήταν ήδη γνωστά?
    Ειληκρινά δεν γνωρίζω.

  3. file giannismits to exw pathei apeires fores me kommatia auto pou les…apla oi notes einai molis 7 opote einai kai logiko polla kommatia na moiazoun metaksu tous me apotelesma na mas fainontai oikeia sto akousma tous…

    • Μου φαίνεται περίεργο γιατί με το που άρχισε το Running out of time είπα μα αυτό το ξέρω,είναι γνωστό τραγούδι.Δεν είπα κάτι μου θυμίζει απλά.Τι να πω…

  4. τα 3 είναι πολύ καλα τραγουδιααα…τωρα για το ”csak a zene”……..αίσχος..!!!!! για μενα επρεπε να εχει περασει η το ”waterfall” η το ”catch me”…………αλλα τελος παντων!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ