Π.Γ.Δ.Μ.: Η Kaliopi θα τραγουδήσει στη γλώσσα της χώρας!

Η εκπρόσωπος της Π.Γ.Δ.Μ. στη Eurovision 2012 Kaliopi ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η τηλεόραση της γειτονικής χώρας MRKTV, ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο Μπακού θα είναι γραμμένο στην γλώσσα της πατρίδας της.
Η αρχηγός της αποστολής της Π.Γ.Δ.Μ. στη Eurovision Maria Popova αποκάλυψε ότι στόχος του καναλιού είναι η Kaliopi να είναι εκτός από ερμηνεύτρια και συνθέτης της συμμετοχής της χώρας. Η ίδια η καλλιτέχνης, όπως αναφέρει το esctoday.com, αποδέχτηκε την ευθύνη ωστόσο δεν απέκλεισε την πιθανότητα το τραγούδι να είναι δημιουργία άλλου αν την αγγίξει και ήδη έχει μιλήσει με ορισμένους όπως οι Cyril Dzajkovski, Duke Boyadjiev και Darko Dimitrov, μεταξύ άλλων, ενώ δεν αποκλείεται φέτος ο δημιουργός να είναι από το εξωτερικό.
Η Kaliopi δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θέλει να τραγουδήσει μια μπαλάντα ή κάποιο δυναμικό κομμάτι όπως είναι τα τραγούδια της Tina Turner. Το σίγουρο είναι ότι η ενορχήστρωση του τραγουδιού θα είναι σύγχρονη με έθνικ στοιχεία.
Η κρατική τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε ότι ο παραγωγός της συμμετοχής της Π.Γ.Δ.Μ. στη Eurovision 2012 θα είναι από το εξωτερικό ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στα μέσα Φεβρουαρίου.
Λουκάς Βλαβιανός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έμπλεξα σε μιά κουβέντα στο esctoday, (διότι στο άρθρο τους θα τραγουδίσει στα ”Macedonian”), όχι τίποτα χοντρό εννοείται, λογοπαίγνια έκανα, μπήκε ένας ζορισμένος από ΠΓΔΜ, τι φασίστα με είπε, τι ρατσιστή με είπε, τι στόλισμα έκανε σ΄εμένα και γενικώς, τελικά διέγραψαν ΟΛΑ τα σχόλια που οποιοσδήποτε έκανε επί του θέματος (οκ πάσο, μουσικό σάιτ είναι), αλλά με πέταξαν κι έξω από το σάιτ! έφαγα μπαν!!!! χαχα, μου φάνηκε πολύ αστείο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ