ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του B’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος από τους τέσσερις Ημιτελικούς του Melodifestivalen. Οκτώ τραγούδια διαγωνίστηκαν για τις 2 θέσεις του τελικού και τις 2 θέσεις της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα σημερινά τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

1. JEM – Love Trigger
2. The Refreshments – Hallelujah
3. Manda – Glow
4. Panetoz – Efter solsken
5. Pink Pistols – I Am Somebody
6. Sanna Nielsen – Undo
7. Little Great Things – Set Yourself Free
8. Martin Stenmarck – När änglarna går hem

Μετά την πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς πέρασαν στη δεύτερη φάση τα:

JEM – Love Trigger
The Refreshments – Hallelujah
Panetoz – Efter solsken
Sanna Nielsen – Undo
Martin Stenmarck – När änglarna går hem

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν:

Sanna Nielsen – Undo
Panetoz – Efter solsken

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:

JEM – Love Trigger
Martin Stenmarck – När änglarna går hem

Αλέξανδρος Λιάπης

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. parakolouthw t melodifestivalen oso fanatika parakolouthw k tin eurovision…kai i sanna einai apla thea..an k tha eprepe n eixe paei t 08…gia mena fetos einai polu pio panw apo olous k pros t paron aksizei prwtia!!!
    12..SANNA
    10..ELENA
    kai meta to xaos…

  2. Μπράβο στη Sanna το άξιζε!! Τους Panetoz τους περίμενα δεύτερη ευκαιρία και τους JEM τελικό. Γι άλλη μια φορά ένα άρτιο και φαντασμαγορικό σόου από τους Σουηδούς.

  3. ωραια ηταν η Sanna και το αλλο που πηγε τελικο μου αρεσε και το πρωτο απο τα οκτω που πηγε δευτερη ευκαιρια το αλλο δεν μου αρεσε με τον εκπροσωπο τους το 2005…και ενα ακομα που μου αρεσε ηταν αυτο που τραγουδισε 7μο αδικηθηκε που δεν εκανε τιποτα!

  4. enas apo tus pios dinatus imitelikus t melodifestivalen ever! ida olokliro t show k itan poli wreo k diaskedastiko. poli pio wreo apo ton prwto imiteliko k me kalitera kommatia genika! teliko ithela JEM k Sanna ala den pirazi.:)

  5. Εγώ πάλι τον βρήκα πολύ αδύνατο ημιτελικό και να ξεχωρίζουν 1-2 κομμάτια όπως ο 1ος.Σαφώς η Sanna με διαφορά η καλύτερη σήμερα

  6. Τι να πουμε τωρα για τη Sanna! Ειναι θρυλος!! Περιμενω με αγωνια τα τραγουδια των Alcazar και του Anton για να εχω μια ξεκαθαρη εικονα απο τα φαβορι! Το τραγουδι ηταν απλα υπεροχο (αν και στην αρχη μου θυμισε λιγο wrecking ball) Μπραβο και στους Panetoz,αν και τους περιμενα να πανε Second Chance,ειχαν ενα εξαιρετικο φρεσκο ακουσμα! Η αληθεια ειναι πως ηθελα και τον Martin για τελικο,αλλα ελπιζω να περασει απο το AC μαζι με την Ελενα!! Μπραβο Σουηδια για αυτον τον τρομερο μινι-διαγωνισμο!!

  7. για μας κανενα νεοτερο?κριμα που δε ζουμε αυτο το συναισθημα του ενθουσιασμου!φτασουμε στα μεσα του φεβρουαριου και δεν εχουμε κανενα νεο!σιγουρα θα παμε?

  8. Xάρηκα πολύ που οι Panetoz θα είναι στον τελικό, είχαν το αγαπημένο μου τραγούδι απο αυτόν τον ημιτελικό. Για την Sanna το περίμενα οτι θα είναι στον τελικό, καλό το τραγούδι της, κάπως ξεπερασμένο όμως. Σίγουρα απο τον YOHIO καλύτερη είναι πάντως.

      • και έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει! σοβαρά τώρα, νομίζω η Sanna είναι ήδη στην Κοπενγχάγη..

      • Από τα 16 που έχουμε ακούσει κι από τα 4 του τελικού ξεχωρίζει, ναι! Αλλά ας περιμένουμε και τους αλλους 2 ημιτελικούς…

      • @Donnie φίλε μ αυτό που είδα χτες (την απήχηση δηλαδή που είχε) και με ότι διαβάζω από Σουηδία τις τελευταίες μέρες , πιστεύω πως ο εκπρόσωπος για τους Σουηδούς έχει βρεθεί! εκτός κι αν από τα 16 τραγούδια που μένουν υπάρχει κάτι super- που δε νομίζω-!

  9. Περασαν τα δυο αγαπημενα μου!Παντως τωρα που το ακουσα ολο της Σανας εδω που τα λεμε ειναι καλυτερο απο της Ελενας

  10. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΤΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SANNA.Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ,

  11. Καλημέρα από Σουηδία. Σήμερα αρχίζω να ασχολούμαι με τον 3ο ημιτελικό στον οποίο είναι η αγαπημένη μου Shirley Camp. 😀

  12. το UNDO για μένα μπορεί να φέρει ξανά τη νίκη στη Σουηδία αν επιλεγεί! Υπέροχο τραγούδι, φοβερή μελωδία, φοβεροί στίχοι και μια εξαιρετική ερμηνεία! Πραγματικά υπέροχο!!!!! Μακάρι να στείλουν αυτό και μακάρι η Έλενα να πήγαινε με ένα τέτοιο τραγούδι….

  13. με απόδοση 5,00 έπιασα την “έκπληξη” Panetoz -που κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν ήταν έκπληξη- πάντως με την πρόκριση των JEM και του Stenmarck στη δεύτερη ευκαιρία δυσκολεύει πολύ η πρόκριση της Έλενας στον τελικό- σε συνδυασμό με την ύπαρξη ήδη της Sanna και της Ellen σ αυτόν !

    • ειναι αλλη φαση η δευτερη ευκαιρια δεν ειναι οπως οι ημιτελικοι.. τραγουδανε ολοι ψηφιζει το κοινο τους καλυτερους 5, μετα ξανα ψηφιζουν μενουν 4ρης χωριζονται σε δυαδες τραγουδανε ξανα και ψηφιζει ξανα το κοινο και παιρνα ενας απο καθε δυαδα στον τελικο.

      • ναι, το ξέρω , ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο (βεβαια εμείς δεν το μαθαίνουμε αυτό παρα μόνο μετά το τέλος του τελικού) . η άποψη μου είναι ότι είναι δύσκολο να περάσει – αν και το θέλω – ωστόσο η μάχη δε χάθηκε ακόμα!

    • η αληθεια ειναι οτι θα ειναι λιγω δισκολο αλλα αν ειναι τυχερη και πεσει σε καμια βλακεια εφυγε εγω νμζ οτι θα παει τελικο και θα παει και αρκετα καλα.. ο νικιτης παντως δεν ειναι ουτε στον πρωτο ουτε στον δευτερο ημιτελικο για εμενα

    • κοιτα δεν μου αρεση γενικα να προβλεπω στο Μελοντι δεν πεφτω ποτε μεσα… αλλα η αποψη μου ειναι απο πριν καν αρχισει η διαδικασια των ημιτελικων, μολις ειδα τα ονοματα πως ο Anton Ewald ειναι μεσα στιν λιστα με τα ονοματα ειπα θα κερδισει και νμζ οτι εχει κανει κατι πολυ ανωτερο του Begging δλδ του περσινου τραγουδιου που ηταν πολυ καλο.. και ο Yohio θα ψηφιστει ξανα πολυ απο το κοινο αλλα δεν θα βγει πρωτος με τιποτα νμζ…περιμενω να δω ολα τα τραγουδια ομως, γιατι μπορει να αποδιχτη οτι και οι αλοι δυο ημιτελικοι ειναι ιδιοι σε επιπεδο με τους δυο προηγουμενους αλλα δεν νμζ περιμενω πολλα απο Alcazar kai Anton αλλα μπορει και απο κανεναν ακυρο ποτε δεν ξερεις.

  14. Φημολογείται πως η Πολωνία θα εκπροσωπηθεί από Donatan feat. Cleo – my słowianie / υπάρχει και αγγλική version Donatan feat Cleo – Slavic Girls !

  15. Ως προς το θεσμό του Melodifestivalen αξίζει να διαβαστεί καθότι σημαντικές επιτυχίες σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Αξιοσημείωτη είναι και η απόλυτη μονάδα που δίνουν σαν απόδοση στην Sanna Nielsen για πρώτη θέση στον τελικό
    http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/melodifestivalen/winning-act

  16. Παναγία μου πως μιλάς έτσι; Ρε παιδιά πείτε μου ότι οι Έλληνες της Ελλάδας δεν είστε όλοι έτσι! Εγώ εδώ βλέπω επίπεδο.

  17. Alexgreece Ποιος είναι αυτός που έχει βρεθεί?.

    Semifinal 3 Betting Odds

    1.Oscar Zia
    2.Outtrigger
    3.Dr.Alban & Jessica Fockler
    4.Shirley Camp
    5.State of Drama
    6.Ace Wilder
    7.CasjaStina Akerstrom
    8.EKO

    Πιστεύω ότι οι πρώτες 4 θέσεις θα αλλάξουν δηλαδή οι δυάδες.Οι αποχώρησαντες είναι σίγουρα αυτοί.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ