ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του πρώτου προκριματικού!

Ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα στη Βουδαπέστη ο πρώτος προκριματικός του A Dal, του σόου για την ανάδειξη του νέου εκπροσώπου της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Δέκα συνολικά ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν και έξι αυτά που πήραν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς: τρία επέλεξε αρχικά η κριτική επιτροπή, ενώ τα υπόλοιπα δόθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ψήφισε και επέλεξε άλλα τρία.

Τα τρία τραγούδια που επέλεξε η κριτική επιτροπή είναι, με σειρά ψήφων, τα εξής:

  • Viktor Király – Running Out Of Time
  • Marge – Morning Light
  • Leslie Szabó – Hogy segíthetnék

Τα τρία τραγούδια που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό είναι τα εξής:

  • Ibolya Oláh – Egy percig sztár
  • Group’n’Swing – Retikül
  • Depresszió – Csak a zene

Οι δυο επόμενοι προκριματικοί θα διεξαχθούν την 1η και την 8η Φεβρουαρίου, οπότε και θα προκύψει η λίστα με τα 18 τραγούδια των ημιτελικών, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. Ο εθνικός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Φεβρουαρίου, οπότε και θα μάθουμε ποιος είναι ο δωδέκατος εκπρόσωπος της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό.


(φωτογραφία adal2014.hu)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Genika poli metriotita,kai athlia apotelesmata!
    Ithela break up tulaxiston na perasei,oxi pws htan poli kalos fwnitika alla se sxesh me ta upolipa..htan kalos!
    To egy percig mono htan mia a3ioprephs emfanish!
    enw to running out pou perase me 40/40 enw m aresei genika san tragudi ,dn borw na pw oti htan kalos sto live!
    Anipomonw gia to ”Running” kai to ”Born to fly”!!

  2. Αδύναμος ο πρώτος ημιτελικός.
    Από δω κρατάμε :
    1)Leslie Szabó – Hogy segíthetnék = 9/10
    Ήρεμη δύναμη!
    2)Viktor Király – Running Out Of Time = 7/10
    Αντικειμενικά καλό αλλα όχι τόσο του γούστου μου.
    Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία τύχη…

    ΥΓ: Aπό τώρα στοιχηματίζω πως ο νικητής θα είναι το Crying από Kallay Saunders κι ότι θα τερματίσει άλλο ένα τοπ 10 για την Ουγγαρία στην Κοπεγχάγη !

  3. Από αυτά που πέρασαν μου αρέσει πιό πολύ το Csak a zene γιατί είναι hard rock αν και ξέρω πως θα έχει την τύχη της Τσεχίας το 2007 αν πάει, Καλό είναι και το Egy percig sztár αν και κάτι με χαλάει μ’αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι πάρε το ένα και χτύπα το άλλο, εντελώς βαρετά.

  4. η Παπαρίζου πριν λίγο συμμετείχε στην εκπομπή-τηλεπαιχνίδι Så ska det låta του SVT (για όποιον θέλει να το δει http://www.svtplay.se )! παρακολούθησα την εκπομπή , η Έλενα ήταν στην ίδια ομάδα μαζί με την Sahlene ( Εσθονία 2002 για όσους θυμούνται)γενικά καλά πήγε αν και σε κάποιες στιγμές έδειξε αγχωμένη και όχι άνετη καθώς δεν ήξερε κάποια από τα τραγούδια! —το χαρακτηριστικό γέλιο της πάντως έκανε πάλι την εμφάνισή του!- Το SVT την προωθεί αρκετά , μακάρι το τραγούδι της να είναι καλό! — υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα δούμε και θα ακούσουμε απόσπασμα ενός λεπτού από την πρόβα του Survivor !

  5. η Παπαρίζου πριν λίγο συμμετείχε στην εκπομπή-τηλεπαιχνίδι Så ska det låta του SVT (για όποιον θέλει να το δει υπάρχει στη σελίδα του SVT στο svtplay ) ! παρακολούθησα την εκπομπή , η Έλενα ήταν στην ίδια ομάδα μαζί με την Sahlene ( Εσθονία 2002 για όσους θυμούνται)γενικά καλά πήγε αν και σε κάποιες στιγμές έδειξε αγχωμένη και όχι άνετη καθώς δεν ήξερε κάποια από τα τραγούδια! —το χαρακτηριστικό γέλιο της πάντως έκανε πάλι την εμφάνισή του!- Το SVT την προωθεί αρκετά , μακάρι το τραγούδι της να είναι καλό! — υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα δούμε και θα ακούσουμε απόσπασμα ενός λεπτού από την πρόβα του Survivor !

    • Kairos gia mia Ellhnida sti thesi tou Thilykou Johnny Logan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      H Carola prospathise,h Perelli prospathise,H Kavanagh prospathise(Kai malista an ta kataferne tha htan kai gia thn idia akrivos xwra…)….TIPOTA!!!
      MONO H ELENA!!!KALH EPITYXIA ELENARA MAS!!!SKIS’TOUS TIS FODRES!!!!!!

    • Την Πέμπτη απόσπασμα ενός λεπτού από την πρόβα κάθε τραγουδιού του πρώτου ημιτελικού και Σάββατο μεσημέρι ολόκληρα τα τραγούδια!

      • παιδια δε νομιζω! Απ’οτι ειχα διαβασει τα snippets βγαινουν την ημερα του ημιτελικου γυρω στο μεσημερι! Ολοκληρα αποκλειεται πριν απο το live!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ