ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 10 Φεβρουαρίου ο τελικός!

Η κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας NTU ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας επιλογής του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision 2012 που θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού. Θα προηγηθεί, όπως αναφέρει το esctoday.com, ημιτελικός γύρος στις 20 Ιανουαρίου ενώ μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή.

Στον μεγάλο τελικό θα λάβουν μέρος 20 τραγούδια, 19 που θα επιλεγούν μέσω του ημιτελικού και το νικητήριο τραγούδι του τηλεοπτικού προγράμματος ‘Show Number 1′.

Οι υπεύθυνοι της ουκρανικής τηλεόρασης επιθυμούν να διοργανώσουν φέτος ένα εντυπωσιακό show με τη συμμετοχή εάν καταστεί δυνατό παλιών εκπροσώπων της χώρας στη Eurovision, αλλά κυρίως να επαναφέρουν το κύρος της εθνικής επιλογής που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί. Για το σκοπό αυτό θα αλλάξει, όπως αναφέρει το escdaily.com, η διαδικασία ης ψηφοφορίας με την κατάργηση της διαδικτυακής ψηφοφορίας και τη δυνατότητα ψήφου μόνο με SMS και μόνο μίας ανά κινητό τηλέφωνο,όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του NTU Evgen Butsan.

Στη Eurovision το 2010 την Ουκρανία εκπροσώπησε η Alyosha με το τραγούδι Sweet People που κατέλαβε τη 10η θέση με 108 βαθμούς, με 10 βαθμούς από το Αζερμπαϊτζάν και τη Λευκορωσία και 8 από Μολδαβία και Αρμενία.

Λουκάς Βλαβιανός

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ara fetos mporei na shmetexh h rouslana kai h ani lorak xaxaxaxaxa kai giati kanoun telhko kai tetia, kai den stelnoun apeu8ias na ksemperdeboun pantos gia na to lene auto shmenh oti kapia apo tis kyries pou shmethxan paleotera exei dhksh to endiaferon tis gia na ksana shmetexh mmmmm malhsta !!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ